Wijsheid (note to self)

 photo save-_zpsehsmv2ii.png

4

Misschien ook leuk om te lezen...

24 Comments

  1. Als dat nou eens wat beter zou lukken. Meestal is het nutteloos om je zorgen om iets te maken. Maar toch weerhoudt me dat niet, haha.

  2. Zo is het wel, maar soms, heel soms ook heel lastig. Wel vertel ik de mensen om mij heen, dat zij mogen stoppen met zorgen maken om mij of om Lies of andere familie leden. Ja, mijn moeder natuurlijk, die kan zich zo druk maken in haar hoofd over ons allemaal, hahaha Ik zeg haar altijd weer, mam? Kan ik iets doen NU? Heb je een oplossing? Nee? loslaten dan, en als het nodig is, komen ‘wij’ wel voor hulp etc.

    En ja… dan blijf je zelf nog over, ik schrijf het van mij af! (privé dan in een dagboekbrief).

    X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *