Tag-time! 15 vragen die niemand je stelt

Een tag-vragenlijst die ik al een aantal keren voorbij heb zien komen. 15 vragen die niemand je stelt. Lieve Barbara van Babsoluut gaf hem aan me door en ik besloot hem over te nemen. Want neem ik van die mini-flesjes mee uit hotels en weet ik hoe ik het oliepijl van de auto moet checken?

1. Slaap je met de deuren van de kledingkast open of dicht?
Ik heb altijd netjes de deuren dicht.

2. Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?
Ik gaf dit antwoord al aan in een blogje Ik ga op reis en neem mee…terug. Ik neem áltijd die flesjes mee. Ik stop ze dan ook iedere keer weg in mijn tas in de hoop op nieuwe. Bij onze huwelijksreis heb ik er zelfs een paar uit de kar op de gang gepikt. Oops.

3. Heb je ooit een straatnaambord gepikt?
Heel saai: nee. Eigenlijk nooit gedaan, hoewel mensen uit mijn vroegere vriendengroep dit wel altijd deden.

4. Gebruik je to-do-lijstjes?
Ik gebruik zeker vaak to-do-lijstjes. Zo vaak dat ik ermee bezig ben vanaf te stappen onder het mom van: het leven laten zijn en niet alles plannen. Heel moeilijk voor een echte planner.

5. Heb je sproeten?
Ik heb sproeten op mijn armen en een klein aantal op mijn benen. Ook heb ik een grote moedervlek.

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?
Ja en als ik moet doe ik het zo weer.

7. Hoe groot is je/jullie bed?
Oef. Dat zou ik op moeten meten. Wij hebben een hele fijne, grote boxpring. Nog steeds super blij met de verandering van bed een aantal jaren geleden. Ik slaap hierdoor een stuk beter.

8. Ben je lui?
Ha. Ik denk eerder het tegenovergestelde. Ik ben té ijverig. Ik ben iemand die moeilijk op haar kont kan zitten en niks doen. Ook weer zo’n puntje waar ik verandering in aan het brengen ben.

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Ik irriteer me aan het feit dat ik zo moe ben de laatste weken. Ook wel logisch, aangezien de zomervakantie werken best pittig is. Daar komt nog bij dat ik bijna alle dagen uitjes heb met de kinderen en ook gewoon toe ben aan vakantie. Nog een aantal dagen werken en dan hebben we éindelijk vakantie.

10. Kauw je op pennen en potloden?
Nee, vroeger op school deed ik dit wel.

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Ook niet. Dit wordt een erg saaie vragenlijst haha.

12. Kijk je nog steeds wel eens naar tekenfilms?
Uiteraard. Ik vind dat juist super tof. Ik ga zelfs naar tekenfilms in de bios (Minions film haha)

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?
Nee, wel doe ik dit als ik op mijn werk met de kinderen bezig ben. Hetzelfde ook met het zebrapad.

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Ik dans eigenlijk altijd wel met muziek op.

15. Weet je hoe je het oliepijl van je auto moet checken?
Ja dat weet ik nog, geleerd bij het lessen. Echter heb ik het daarna nooit meer gedaan, maar als het zou moeten kan ik nu zo naar de auto lopen en het checken.

Ik tag Evelien, Pirre en Michelle

31 reacties op “Tag-time! 15 vragen die niemand je stelt

 1. Ha! Geweldige tag! Het zijn vragen die heel veel mensen niet zouden stellen inderdaad, maar waar je zelf ook niet zo snel op zou komen om een blogje over te schrijven denk ik zo 😛

 2. Wat een leuke tag, kende ik nog niet. Leuk om jouw antwoorden te lezen. Een straatnaambord van onze straat zou ik wel willen hebben, maar zo ‘dapper’ ben ik echt niet om dit uit te voeren 🙂

 3. Blijft een leuke tag. Ik kan er veel met ja antwoorden. Zo heb ik bijvoorbeeld bij de padvinders gezeten, en leuk dat ik dat vroeger vond.

 4. Top dat je je to do lijstjes los laat. Als echt planner kan je ook wel plannen zonder lijstjes (althans, dat lukt mij prima)… 😉 .

 5. Hihi, lekker uiteenlopende vragen.

  Ik neem ook heel vaak mini-flesje mee. Maar ik gebruik ze verder nooit en dan vind ik ze jaren later ergens achter een kastje terug. Dus waarom ik ze dan meeneem?? 😉

 6. Leuk om te lezen! En ja, die miniflesjes… nam ze altijd mee zonder dat ik ze ooit gebruikte. Tegenwoordig lukt het me wel aardig om ze te laten liggen, tenzij het gewoon echt een heel leuk flesje is…

 7. Whaha, ik was ooit kamermeisje in een hotel hier in het dorp en toen vonden we de mensen die dingetjes van ons karretje jatten zonder te vragen echte aso’s… 😉
  Ik vind het heeeeel stoer als je je to do lijstjes gaat loslaten! Ik zou compleet onthand zijn. We lezen vast nog hoe het jou vergaat!

  1. Haha dan ben ik echt een mega aso geweest op mijn huwelijksreis. Kwam met een zak terug haha. Echt té erg. Ik zal nog wel een update maken over hoe het me vergaat zonder to-do-lijstjes.

 8. Oeh, gevoelig punt nummer 1. Ik kan absoluut niet slapen als mijn kasten open staan. Ik moet ze dan echt even dicht doen. Rare tik?

 9. Ik was de vragen hier en daar in mijn hoofd aan het beantwoorden en zag toen pas dat je me getagd hebt haha. Ik vraag me af of het spannend wordt als ik ‘m invul haha, maar ik ga m’n sarcasme wel even loslaten hier op! Thanks dus voor het taggen, binnenkort vul ik ‘m in!

 10. Leuke vragenlijst! Haha, wel erg hoor dat je zelfs van die shampooflesjes uit zo’n schoonmakerskarretje hebt gejat 😛 Verder neem ik ze, als ze lekker ruiken, ook altijd mee naar huis haha!

 11. Leuk om te lezen! Ik heb hem ook een keer ingevuld, maar toen bestond hij geloof ik zelfs uit 50 vragen, in de loop van de tijd zijn er steeds meer vragen uit gegaan 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *