Lijstje van vijf + 1

Cheers to the weekend! Vandaag weer de rubriek Lijstje van vijf. (jaja, je ziet het goed de naam van de rubriek is Γ‘lweer veranderd haha) Het concept blijft hetzelfde. Wat uitgebreider 5 happy puntjes bespreken van de afgelopen weken. Ik moet nog even gaan bedenken wat ik met de rubriek Geluksmomentjes (hoe ik hem hiervoor deed) ga doen. Maar voor nu: de leukste 5 dingen van de afgelopen weken komen hieronder aanbod!

.

Liefde voor mijn plankje

.

 photo IMG_20150813_135050_zpswruc8tvt.jpg

Nog steeds ben ik super blij met mijn nieuwe printables plankje. Zoals je hierboven ziet is hij alweer veranderd sinds de laatste foto’s. Nog steeds erg blij om naar te kijken tijdens het bloggen.

.

Nieuw hoesje

.

 photo IMG_20150812_212810_zpsxuutw7ns.jpg

Yeah, hij was er eindelijk! Mijn nieuwe hoesje die ik bestelde bij Etsy. Ik ben er super, super tevreden mee en hij is lekker stevig. Helemaal uit Sydney dus het was even wachten, maar het was het wachten zeker waard. Ik maak binnenkort een review ervan op mijn blog.

.

DIY projectje

.

 photo IMG_20150814_140150_zpsrjerugvx.jpg

Ik ben weer eens begonnen met een DIY projectje. Weer niet een hele moeilijke , aangezien ik bijna nooit DIY maak (behalve deze dan) Ik kwam op een Instagram account (ik weet even niet meer welke) een toffe wit geschilderde kistje tegen. Deze werd gebruikt als nachtkastje voor boeken onder te zetten. Nou had ik zo’n kist maar werd deze door de katten gebruikt als slaapkistje. Nu heb ik hem dus wit geverfd, moet hem nog schuren en opnieuw wit verven en dan klaar. Kan hij zo naast m’n bed staan. Ben erg benieuwd hoe hij wordt als het af is.

.

Bucketlist: afstrepen maar!

.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Check! Ik wilde altijd al een vogelspin op mijn handen hebben en dit is, door een werk activiteit gelukt! Super blij (hoewel iedereen me voor gek verklaard haha) Was een super toffe ervaring, die ik zeker nog eens wil meemaken. Tevens had ik o.a. kleine slangen, leguanen en kikkers in mijn handen. Met als klap op de vuurpijl: een super grote slang (waar je met z’n 2e onder moest staan) om mijn nek. De overige foto’s kan je zien op mijn Instagram.

Ik ben trouwens best een beetje raar. De dag erna kwam ik een zilervisje tegen in de keuken. En ik GRUWEL van die beesten… Maar een grote vogelspin laat ik zo over mijn hand lopen haha.

.

Deze leuke filmpjes

.


Ik kwam een aantal leuke filmpjes tegen die ik jullie zeker niet wil onthouden.

Super schattig dit<3

Echt, kippenvel & zo ontroerend.

To cute

Nog kjoeter

.

Nog even een plus 1

.


 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Even een extraatje hoor, i.p.v. een lijstje van 5, eentje met 6 leuke puntjes. Op 20 Augustus waren wij 3 jaar getrouwd β™₯ Zeker waard om even te benoemen. Ik kreeg veel felicitaties & kaartjes. Super leuk. Na al die jaren nog steeds even gelukkig, al dan niet gelukkiger. Tevens schreef ik een blogje (mΓ©t foto’s) over de 10 dingen die ik zeker nooit ga vergeten van onze trouwdag.

40 reacties op “Lijstje van vijf + 1

 1. Als ik mag kiezen.. Doe mij dan ook maar een vogelspin in plaats van een zilvervisje. Gatver! Zo vies! Ik roep Spike altijd, die eet ze op. En dan gaan we dus even niet knuffelen, hè!

 2. Wat een leuk lijstje! En een vogelspin?! Ieeeuwww! Nope, niets voor mij πŸ˜€ En dat filmpje van Brittain’s Got Talent is echt prachtig, ik had het thuis gezien op TV terwijl ik in Antwerpen was (herhalingen van “Het Beste Van Got Talent Worldwide”) en ik heb echt gehuild als een klein kind toen ik dit zag πŸ˜› Zo’n mooi verhaal dat erachter steekt. Liefs! x

 3. Oh, wat een leuke rubriek. En! Ik wilde nog even zeggen dat ik je blog erg leuk vind als ik dat nog niet gezegd had. Hele fijne lay-out ook! Liefs, Annelies.

 4. Oeh dat kistje vind ik een hele leuke DIY die ik nog steeds graag zelf ook wil maken. Toch eens zo een kistje scoren voor ons nieuwe huis. Hoe ben jij er aan gekomen?

  Leuk hoesje trouwens!

 5. Dat theater is echt prachtig! Tranen in mijn ogen.En ja, ik verklaar je voor gek! Bah een spin! Oh, en gefeliciteerd met jullie huwelijk! X

 6. Ik hou van je plankje! Ik wil dit ook doen maar dan met m’n verwarming. Die staat namelijk prominent in de woonkamer tegen de muur aan. Van iets lelijks iets moois maken πŸ™‚

 7. Knap van die spin zeg! Ik zou dat echt nooit durven, maar het zal denk ik wel echt een kick geven. Gefeliciteerd nog met je trouwdag! x

 8. Wat een leuke dingetjes allemaal! Ik word er best wel vrolijk van πŸ™‚
  En superstoer van die spin! Vroeger heb ik er ook ooit eentje op mijn hand gehad, maar weet niet of ik het nu nog zou durven.

 9. Ah meis, supergefeliciteerd met je 3-jarig huwelijk!!! Sorry dat ik al een heeeele tijd niet meer gecomment heb, ik ben een beetje van de aardblogbodem verdwenen geweest i.v.m. mijn werk enzo.

  Ik vind je hoesje supermooi en ik ben heel benieuwd hoe je DIY projectje eruit komt te zien! Als klein meisje heb ik ook ooit een vogelspin vastgehouden, ik vond het toen supercool! Inmiddels ben ik een beetje bang van spinnen, maar zou ik een vogelspin ook stiekem nog wel eens vast wil houden. Superstoer dat jij dat gewoon gedaan hebt! πŸ˜€

  1. Hoef je geen sorry voor te zeggen hoor meis! Ik heb je wel gemist in blogland<3 Dus ben blij dat je er weer bent *knuffel*

 10. Spinnen vind ik echt verschrikkelijk! Zo erg dat ik door die krengen nog nooit in Zuid Amerika ben geweest… Nou heb je die joekels ongetwijfeld ook wel in andere werelddelen (gelukkig ben ik nog nooit een echt hele grote tegengekomen), maar ik voel aan alles dat als ik naar Zuid Amerika ga ik daar verslonden wordt door een spin en nooit meer terug kom!

 11. Haaa een vogelspin vasthouden op je bucketlist, wat cool πŸ™‚ Ik had het niet op mijn bucketlist staan, maar heb het een tijdje geleden gedaan in de Oliemeulen in Tilburg – kleine dierentuin, die is echt superleuk, aanrader! – en nu vind ik spinnen niet meer eng hahaha πŸ™‚

 12. Weer zo een creatieveling! πŸ˜€ En die vogelspin… brrr! Ik ga niet zeggen dat ik het nooit zou doen (zeg nooit nooit πŸ˜‰ ), maar het opzoeken ga ik ook niet haha

 13. Zo’n vogelspin heb ik ook ooit op mijn hand gehad.
  Dat was nog op de lagere school (zo heette de basisschool toen nog). Er kwam een man met allemaal dieren van alles uitleggen en we mochten ze ook aanraken enzo. Het is al lang geleden maar ik ben het gek genoeg nooit vergeten.

 14. Hey Sas,

  Nog gefeliciteerd met jullie trouwdag! Mooie foto trouwens πŸ™‚ .
  En ik zag het al voorbij komen, die vogelspin haha ik doe het je echt niet na hoor. Wel heb ik ook eens een python om mijn nek gehad en een krokodilletje op schoot, een tijgertje de fles gegeven en gezwommen met dolfijnen. Allemaal in Thailand haha πŸ˜€ . Maar ik wil toch wel mijn angst voor spinnen overwinnen, bah ik gruwel echt van die dingen hahaha.

  Liefs!

 15. Die DIY ziet er leuk uit, ben wel benieuwd hoe het is als ie af is πŸ™‚ Zo’n spier heb ik ook ooit een keer vast gehouden haha. Eng!

 16. Dat filmpje van ‘Read All About It’ vind ik zΓ³ mooi! Ik heb het laatst ook gedeeld op mijn blog. Ik krijg er telkens weer kippenvel van.
  Enneh, wat stoer dat je de vogelspin op je hand hebt gehad!

 17. Dat schaduwtheaterfilmpje heb ik een tijdje terug ook gedeeld, zo mooi! Ik moest een traantje wegpinken aan het eind hoor. Mooi lijstje!

 18. Alleen kippenvel Sas? Uhm, brok in mijn keel, glimlach en tranen in mijn ooghoeken, prachtig, en die had ik dus ook nog niet gezien πŸ˜‰ Dank je wel voor het delen!

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *