Mijn blogje bestaat alweer ruim 6.5 jaar en in al die tijd heb ik heel wat reacties op artikelen gekregen. Uiteraard was dit niet vanaf het begin zo en is dit langzaam gegroeid. Super leuk om te zien en ik kan erg blij worden van al jullie leuke, lieve comments en interesse in mijn artikelen. Een goed moment om eens de meest populaire artikelen erbij te pakken, populair als in ‘meest gereageerd’ (uiteraard heb ik zelf ook wat reacties achtergelaten en is het dus niet altijd geheel van alleen bezoekers) Het zijn best ‘oude’ artikelen die ik door dit blogje even een nieuwe boost wil geven. Want leuk? Zijn ze zeker.

 photo IMG_20150621_141140 1_zpsnspf5c1i.jpg

1. Introduceer jezelf (144 reacties)
Met stip op nummer 1 en oh zo leuk: introduceer jezelf. Super leuk om wat meer te weten van de personen achter de leuke reacties. Heb je je nog niet voorgesteld? Klik dan zeker even op de link en vertel wat over jezelf.

2. Wij zijn getrouwd! (106 reacties)
De blogpost die ik schreef op 20 Augustus, 3 jaar geleden. Normaal post ik geen foto’s dus dit was echt een uitzondering op de regel. Ik wilde graag met jullie 2 foto’s delen. Tevens vond ik het leuk om prΓ©cies op mijn trouwdag even een kort berichtje met alleen 2 foto’s te plaatsen.

3. #PlukHetGeluk – De Introductie (88 reacties)
Super trots, nog steeds op mijn eigen projectje die ik verzon. #PlukhetGeluk is door veel bloggers overgenomen en iedereen had zijn eigen mooie & unieke invulling. Ik had nooit gedacht dat zoveel bloggers zouden mee doen met dit project. Hier een overzichtje van wat het projectje inhield en wie er allemaal hebben meegedaan.

4. How to.. Blijven hangen op een blog (80 reacties)
Ik somde de redenen op waardoor ik blijf hangen op een blog. Ook vroeg ik aan jullie de redenen voor het (blijven) volgen van een blog. Erg interessant om al jullie reacties te lezen hierover.

5. Rust (omdat ik het nodig heb) 2.0 (79 reacties) (78 reacties)
Heel grappig, deze layout kwam online in Februari van dit jaar en staat nu (aangepast) weer online. Ik was alle poespas qua kleuren en tierelantijntjes op mijn blog zat en ging voor clean. Nog steeds favoriet en staat bijna sinds een maand online. Misschien haal ik mijn record wel met ‘het laten staan van een layout voor lange tijd’ (voor de nieuwe volgers: ik verander nog al om de haverklap van layout haha)

6. Volgers kopen of verdienen? (75 reacties)
Ik las een artikel dat sommige bloggers voor hun blog of social media volgers kopen. Say Whut? Omdat ze ‘populair’ willen zijn met een groot aantal volgers. Terwijl ik het juist echt mooi vind te zien dat mensen oprecht mijn blog willen volgen. Met elke (nieuwe) volger ben ik dan ook super blij!

7. De populariteit van een blog (75 reacties)
Wat versta jij onder de populariteit van een blog? Het aantal volgers, het aantal reacties of juist heel iets anders?

8. Mijn blogverjaardag & super toffe winactie [gesloten] (74 reacties)
Ik vierde uitgebreid mijn 6de blogverjaardag en kon mede door Radbag een winactie organiseren. Ik mocht een super leuke Manatea weggeven: een zeekoe-thee ei. Ik heb er zelf ook 1 en vind hem echt nog steeds the bomb.

9. Mijn mooiste en meest bijzondere mokken (73 reacties)
(Op verzoek) deelde ik mijn mokkenkastje met bijzondere en mooie mokken. Er zijn heel wat mokken waar ik een speciale herinnering aan heb + een aantal zijn gewoon favoriet.

10. Zou jij fulltime blogger willen zijn? (73 reacties)
Ik had aan jullie de vraag of je fulltime blogger zou willen zijn. Benieuwd naar mijn antwoord? Ik vertel er uitgebreid over in het bovenstaande blogje.

2
38 reacties

38 thoughts on “Mijn 10 meest populaire artikelen van de afgelopen 6.5 jaar

 1. Jenn schreef:

  Leuk, ik heb ze allemaal gelezen!

 2. Proficiat met deze mijlpaal! Dat er nog veel jaren bij mogen komen πŸ™‚ Wat leuk zo’n overzichtje, er staan enkele artikelen tussen die ik nog niet heb gelezen dus ik heb weer wat extra leesvoer voor een relaxed dagje πŸ™‚ Liefs! x

 3. Anneleen schreef:

  Leuk, zo’n overzichtje! En het PlukhetGeluk Project vond ik een schot in de roos! πŸ™‚

 4. Mariet schreef:

  Gefeliciteerd met je blogjubileum!
  Superleuke artikelen! Snap wel waarom ze populair zijn haha πŸ˜‰

 5. annouska schreef:

  Soms is het zo leuk om eens terug te scrollen door je eigen oude berichtjes. Ik herken dat wel! Leuk om sommige weer eens terug te lezen

 6. Nicky schreef:

  Leuk om terug te kijken! Dat logje van je trouwdag is zΓ³ mooi!

 7. Marcella schreef:

  Wat leuk om terug te kijken naar de artikelen waarop het meest gereageerd is. De meesten ken ik ook!! Jullie trouwfoto’s zijn echt prachtig!!

 8. Rosanne schreef:

  Wow dat je al 6,5 jaar blogt! Ik volg je pas sinds kort en heb een aantal van de bovenstaande blogpost alsnog gelezen. Ik vind jouw schrijfstijl erg prettig om te lezen! Op naar de volgende 6,5 jaar zullen we maar zeggen πŸ˜‰

 9. Els schreef:

  Wow, dat zijn aantallen waar je trots op kan zijn!

 10. Sanne schreef:

  Gefeliciteerd met 6,5 jaar bloggen, daar mag je best trots op zijn.
  Wat een leuke artikels heb je gedeeld en ik ga ze in het weekend even rustig nalezen.

 11. Wanda schreef:

  Leuk om zo je belangrijkste blogs even in the spotlight te zetten! Volgens mij heb ik ze allemaal al gelezen, aangezien ik hier dagelijks wel even langs kom waaien!

 12. Natiza schreef:

  Ohhh wauuw! Wat blog je dan ook weer lang <3

 13. Angelique schreef:

  Leuk om zo een overzichtje te zien, de meeste blogposts heb ik wel gelezen!

 14. leuk om terug te lezen hoe je ook ontwikkeld hebt

 15. Saskia schreef:

  Leuk om te zien welke artikelen je populairste zijn! Ik hoop ook te groeien met mijn blog, ik heb respect voor jou dat je altijd oprecht bent in je artikelen en dat ook blijft in je samenwerkingen met bedrijven. Ga zo door!

  1. SAS schreef:

   Dankjewel voor je super lieve compliment. Leuk dat dit zichtbaar is aangezien ik hier ook zeker altijd bewust mee bezig ben.

 16. Withlovefroms schreef:

  Wow, 6,5 jaar! Wat leuk! <3

 17. Anne-Sterre schreef:

  6,5 jaar, echt een lange tijd. Bijna onvoorstelbaar, al moet ik zeggen dat de tijd wel vliegt en ikzelf ook al weer bijna een half jaar blog. Relatief weinig tegenover 6,5 jaar, maar het is wel echt snel gegaan. Leuke artikelen hebben je geschreven!

 18. ooh, leuk om dit te zien!
  Je bent goed bezig met jouw blog πŸ˜‰

 19. Dit vind ik altijd hele leuke artikels! Even lekker terugblikken. Wow, dat je al 6,5 blogt: dat is echt lang! Ik heb laatst ook zo’n soort artikel geschreven maar daar kon ik lang niet zoveel inzetten omdat ik nog maar vier maanden blog haha. Ga vooral zo door πŸ™‚

 20. Simone schreef:

  Whoehoe! Dat er nog maar veel blogjaren bij mogen komen lieve Sas!

 21. Michelle schreef:

  6.5 jaar alweer! Tijd gaat zo snel maar gefeliciteerd met je 6.5 blog-verjaardag!
  De meeste blogjes ken ik volgens mij wel, maar altijd leuk om even terug te blikken, doe ik ook regelmatig.

 22. Shanti schreef:

  Wauw, 6.5 jaar! Geweldig! En wat een leuk overzicht zo πŸ˜€ Ik heb zoiets vorig jaar gedaan met de populairste posts van het afgelopen jaar, maar dit is ook Γ©rg leuk πŸ˜€

 23. Wat lang alweer! Top dat je na 6,5 jaar nog steeds met plezier schrijft! Ik blijf met plezier lezen!

 24. Rianne schreef:

  Wauw 6,5 jaar alweer, congrats! Leuk om zo’n overzichtje te zien πŸ˜€

 25. Wauw! 6,5 jaar? Ik ken niet veel bloggers die al zolang bezig zijn! Gefeliciteerd?

 26. Mariska schreef:

  Oh wat leuk zo’n lijstje, veel van deze blogjes ken ik nog wel en heb ik ook gelezen πŸ™‚ Nu dat ik zie staan ‘introduceer jezelf’ krijg ik ook echt een idee omdat op mijn blog te gaan doen. Super leuk!

 27. Godelieve schreef:

  Dat je al 6,5 blogt is een flinke mijlpaal!
  Gefeliciteerd met dit heugelijke feit πŸ™‚
  Leuk dat je er op deze manier even bij stil staat en ons de gelegenheid geeft om die oudere posts te lezen.
  Daar ga ik nu maar meteen mee beginnen.
  Die op nummer 1 vind ik zo leuk dat ik gisteren een Over jou pagina heb gemaakt op mijn blog!

 28. Wendy schreef:

  Ik verbaas mezelf nog elke keer als ik besef dat het alweer drie jaar geleden is dat jullie zijn getrouwd. Say what?! Voor mijn gevoel is het helemaal nog niet zo lang geleden. Maar toch… Gek hΓ¨? Leuk om zo weer even wat oudjes van je blog terug te zien. Volgens mij heb ik de meeste er van wel gelezen.

  1. SAS schreef:

   Ik heb hetzelfde gevoel.. Al 3 jaar getrouwd… Echt waar blijft de tijd.

 29. zwartraafje schreef:

  Proficiat! 6,5 is een mooi aantal, Ik dacht zelfs dat er een naam was voor dit jubileum, maar blijkbaar is een tinnen jubileum bij 6 1/4 jaar. Ik volg je nog geen drie jaar, maar herken volgens mij alle artikels op ééntje na.

 30. Chantal schreef:

  6,5 jaar is echt lang! Leuk om op deze manier een terugblik te krijgen op wat je geschreven hebt πŸ™‚

 31. Carmen Jardin schreef:

  6,5 jaar! Dat is lang!

 32. Kim schreef:

  Leuk zo’n overzichtje! πŸ™‚ Ik heb nog niet al deze blogjes gelezen, dus ik heb weer even wat te doen! Dankjewel, hihi.
  Liefs

 33. Morgaine schreef:

  Hey, kijk ik kan weer even klikken en lekker reageren misschien, hahahaha ben je er klaar voor? πŸ˜‰

  ~gaat nu lekker de oudere posts lezen die ik nog niet ken~

  X

  1. SAS schreef:

   Super leuk dat je een aantal (uitgebreide) reacties hebt achtergelaten bij mijn oude posten. πŸ™‚
   Deed mij ook weer even alles herlezen.

 34. debby schreef:

  Ik vind het zelf ook altijd zo leuk om naar te kijken. Ik blogde al wel langer, maar nu ik mijn nieuwe site begonnen ben, zie ik dat mijn artikel bewust kinderloos het beste gelezen is.

 35. Madeleine schreef:

  Wauw wat eeb tijd blog je alweer. Leuk dat je je lay-out veranderd. πŸ™‚ ik ken ‘t gevoel! πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *