Cheers to the weekend! Even weer wat nieuws op Iliveformydreams: de rubriek Lijstje van vijf (al zeker weer een aantal keren de naam aangepast haha). Aangezien ik wat uitgebreider mijn weken wil bespreken dan met de standaard Geluksmomentjes (geen nood, deze blijft gewoon bestaan maar verschijnt 1x per maand, soms meer soms minder) De leukste 5 dingen van de afgelopen weken laat ik in deze terugkerende post zien. Ik ga ze, als ze online komen op Vrijdagen posten. Laat me ook vooral even in de comments weten of het een YAY of een NAY is.

.

Printables & nieuwe decoratie

.

 photo IMG_20150728_205253_zpsk5mgdrpo.jpg


De laatste weken ben ik erg aan het decoreren geslagen. Ik schreef al eerder een blog over alle nieuwe decoratie, die je hier kan bekijken. En, ik ben nog lang niet klaar! Er zijn echt zoveel leuke spulletjes voor ons huisje dat je bezig kan blijven. Ook op vele Instagram accounts vind ik erg leuke inspiratie waar ik dan weer een eigen draai aan geef. Ook heb ik een nieuw plankje gekocht om wat leuke printables op te zetten. Die van de foto’s komen bij Lonneke vandaan, maar ik heb zeker nog meer leuke ingelijst. Binnenkort daarover een blogje (zodra het plankje hangt)

.

Hoesjes tijd

.


 photo cover_zpsiojovjnw.png

Ik bestelde (voor het eerst) op Ebay een nieuw telefoonhoesje. Ik was erg tevreden met mijn fotohoesje, echter is deze voor een groot deel kapot gegaan. Tijd voor een nieuwe dus! Echter heb ik niet een standaard telefoon dus was het best lastig, maar het is gelukt. Het is 1 van de bovenstaande geworden (ik hou nog even geheim welke) en heb ik binnen 14 a 21 werkdagen in huis. Hij komt helemaal overgevlogen vanuit Sydney. Ben erg benieuwd!

.

Vrije tijd & dates

.


 photo 1_zpsjbcvwgpo.png

Ik genoot van mijn extra vrije tijd. Deze week had ik een XXL weekend (een tijdje geleden aangevraagd op werk) en had dus al op Dinsdagavond weekend. Heerlijk<3 Tijd voor mezelf gehad, wezen winkelen, bloggen lezen en ik had ook vele leuke lunch-dates. Vandaag eentje met lief vriendinnetje Sabine (meer een ontbijt date) en volgende week met een oud collega en lief vriendinnetje Laura en apart Leona. Heel gezellig en lekker druk. De 5de week van de zomervakantie gaat beginnen, wat betekend dat ik over 2.5 week รฉindelijk ook vakantie heb. Can’t Wait…

.

Bloggersboekje

.


 photo IMG_20150804_082652_zpsqdgkpn2a.jpg

Een blogger die ik al een hele tijd met veel plezier volg is Liesbet. Naast haar leuke boeken recensies had ze ook een nieuwe rubriek: Bloggers boekje. Die vrienden boekjes van vroeger, alleen dat met een boekentwist. Zeker wilde ik hieraan mee doen en na de mail te hebben gekregen en ingestuurd stond hij van de week online. Lees hier het hele artikel bij Zwartraafje

.

Deze leuke filmpjes

.


Ik kwam een aantal leuke filmpjes tegen die ik jullie zeker niet wil onthouden.

Voor mijn daily snaps volg mijn Instagram account. Ik hoop dat jullie ook fijne weken hebben gehad.

2
32 reacties

32 thoughts on “Lijstje van vijf

 1. Anneleen schreef:

  Ik vind die fotolijstjes zo huiselijk en mooi! ๐Ÿ™‚

 2. Nicky schreef:

  Die kattenmok is leuk, zeg!

 3. Rianne schreef:

  Een nieuw telefoonhoedje.. Doe dat nou nietโ€ฆ Nu zit ik ook weer te twijfelen (leuke rubriek dus, een YAY)

 4. Laura schreef:

  Wat fijn dat je een lekker lang weekend had. Dat is altijd zo extra genieten! Die printables zijn echt heel leuk. Dat ga ik straks ook in mijn huisje doen!

 5. Carmen Jardin schreef:

  Die quotes vind ik erg leuk<3 Ik wil er ook een paar op mijn kamer zetten

 6. lana schreef:

  Beste saskia,
  ik heb je genomineerd voor The versatile award! ๐Ÿ˜€
  Groetjes Lana xxx

  1. SAS schreef:

   Dankjewel voor deze nomintaie!

 7. Zo te zien hou je ook net als mij van katten! Ik vind de hoesjes zoo cute <3 Ik ben benieuwd hoe hij er uit ziet!

 8. Morgaine schreef:

  Whahahahahaha die kat bij het zwembad… boontje komt om zijn loontje ๐Ÿ˜€

  X

 9. Tamarah schreef:

  Leuk overzicht! En liefde voor die katten hoesjes! Ik heb zelf toevallig ook een kattenhoesje gekocht op Ebay! De kwaliteit vind ik niet super en ben nu ook wel aan een nieuwe toe, maar goed deze kostte ook maar โ‚ฌ 3,50. En gezellig al die vriendinnen dates!

  1. SAS schreef:

   Ik ben erg benieuwd, is mijn eerste aanschaf op Ebay met hoesjes.

 10. Ontzettend leuke dingen inderdaad. Hoesjes zijn altijd leuk! Heerlijk zo’n lekker lang weekend!

 11. Die quotes zijn echt heel mooi als decoratie! Ik ben benieuwd welk hoesje je gekocht hebt. ๐Ÿ™‚

 12. Nina Simplynspecial schreef:

  Die printables zijn erg leuk! Alleen zit mijn vriend hier niet op te wachten gok ik :/ Ik heb dan toch verkeerd gegokt hihi (hoesje) dus ben heel benieuwd welke het uiteindelijk is geworden ๐Ÿ™‚

 13. Wendy schreef:

  Leuke zijn de quotes van Lonneke hรจ? Wij hebben ze hier ook op meerdere plekken in het huis hangen. ๐Ÿ™‚ En ik ben benieuwd welk telefoonhoesje je hebt uitgezocht. Ik zou van deze de witte met gekleurde hartjes kiezen.

 14. Simone schreef:

  Wat een leuke nieuwe rubriek! Fijn weekend ๐Ÿ˜€

 15. Godelieve schreef:

  Leuke nieuwe rubriek Saskia!
  Een telefoonhoesje helemaal vanuit Australiรซ lijkt me heel erg leuk.
  Wij hadden nog poezie albums vroeger dat was voor de tijd van de vriendschapsboekjes. Die digitale versie vind ik wel een heel leuk idee!
  Ik wens jou een heel fijn weekend ๐Ÿ™‚

 16. Linda schreef:

  Leuk! Geweldige mok haha! En hoe fijn zo’n lang weekend en dan met het vooruitzicht dat je vakantie ook bijna begint… Ik ga de lange zomervakanties missen als ik straks geen student meer ben!

  1. SAS schreef:

   Ik mis ze al zoveel jaar hahaha. Was toch wel heerlijk hoor dan 6 weken gewoon werken.

 17. Marijn schreef:

  Ik vind het een leuke rubriek! Ik vind die fotolijstjes echt heel leuk, speels maar toch ook strak! En wat heerlijk dat je even wat tijd voor jezelf hebt, ik kan daar ook onwijs van genieten.

 18. Rosanne schreef:

  Wat een leuke rubriek!
  Ik vind de mok ook echt tof, ik ben echt een kattenmens haha. Die laatste 2 filmpjes kon ik dan ook zeker waarderen ๐Ÿ™‚

 19. Lisa schreef:

  Aaah, die printables zijn zo leuk!

 20. maroussia schreef:

  Heerlijk om even tijd voor jezelf te hebben en met vriendinnen af te spreken. Toch merk ik dat het voor mij erg snel gaat ;( x

 21. Kim schreef:

  Ik vind de mok die je laat zien zo leuk! ๐Ÿ™‚

 22. Anne-Sterre schreef:

  Leuke decoratie voor in huis. Ben eigenlijk van plan zo’n quote zelf ergens op te schilderen, alleen tikkeltje bang dat het mislukt haha

 23. zwartraafje schreef:

  Wat lief dat je het Blogger Vriendenboek hier in de spotlight zet. Dankjewel!

 24. Ik vind al die covers wel leuk, maar ze beschermen alleen de achterkant, en ik wil graag ook mijn scherm beschermen, ik heb dus een bookcase-cover

 25. Ysanne schreef:

  Oeh leuk deze rubriek, ik ben fan! Die mok blijft tof en wat een boel leuke lijstjes heb je!

 26. debby schreef:

  Die lijstjes zijn leuk zeg! De blog van Liesbet ga ik zo even bezoeken. Geniet van je weekend

 27. annouska schreef:

  Die quotes vind ik erg leuk, ik wil er ook een paar in ons nieuwe huis straks ophangen.

 28. Jenn schreef:

  Wat een leuke dingen! Fijn weekend ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *