Behind the scenes,  Geluksmomentjes

Lijstje van vijf

Cheers to the weekend! Even weer wat nieuws op Iliveformydreams: de rubriek Lijstje van vijf (al zeker weer een aantal keren de naam aangepast haha). Aangezien ik wat uitgebreider mijn weken wil bespreken dan met de standaard Geluksmomentjes (geen nood, deze blijft gewoon bestaan maar verschijnt 1x per maand, soms meer soms minder) De leukste 5 dingen van de afgelopen weken laat ik in deze terugkerende post zien. Ik ga ze, als ze online komen op Vrijdagen posten. Laat me ook vooral even in de comments weten of het een YAY of een NAY is.

.

Printables & nieuwe decoratie

.

 photo IMG_20150728_205253_zpsk5mgdrpo.jpg


De laatste weken ben ik erg aan het decoreren geslagen. Ik schreef al eerder een blog over alle nieuwe decoratie, die je hier kan bekijken. En, ik ben nog lang niet klaar! Er zijn echt zoveel leuke spulletjes voor ons huisje dat je bezig kan blijven. Ook op vele Instagram accounts vind ik erg leuke inspiratie waar ik dan weer een eigen draai aan geef. Ook heb ik een nieuw plankje gekocht om wat leuke printables op te zetten. Die van de foto’s komen bij Lonneke vandaan, maar ik heb zeker nog meer leuke ingelijst. Binnenkort daarover een blogje (zodra het plankje hangt)

.

Hoesjes tijd

.


 photo cover_zpsiojovjnw.png

Ik bestelde (voor het eerst) op Ebay een nieuw telefoonhoesje. Ik was erg tevreden met mijn fotohoesje, echter is deze voor een groot deel kapot gegaan. Tijd voor een nieuwe dus! Echter heb ik niet een standaard telefoon dus was het best lastig, maar het is gelukt. Het is 1 van de bovenstaande geworden (ik hou nog even geheim welke) en heb ik binnen 14 a 21 werkdagen in huis. Hij komt helemaal overgevlogen vanuit Sydney. Ben erg benieuwd!

.

Vrije tijd & dates

.


 photo 1_zpsjbcvwgpo.png

Ik genoot van mijn extra vrije tijd. Deze week had ik een XXL weekend (een tijdje geleden aangevraagd op werk) en had dus al op Dinsdagavond weekend. Heerlijk<3 Tijd voor mezelf gehad, wezen winkelen, bloggen lezen en ik had ook vele leuke lunch-dates. Vandaag eentje met lief vriendinnetje Sabine (meer een ontbijt date) en volgende week met een oud collega en lief vriendinnetje Laura en apart Leona. Heel gezellig en lekker druk. De 5de week van de zomervakantie gaat beginnen, wat betekend dat ik over 2.5 week éindelijk ook vakantie heb. Can’t Wait…

.

Bloggersboekje

.


 photo IMG_20150804_082652_zpsqdgkpn2a.jpg

Een blogger die ik al een hele tijd met veel plezier volg is Liesbet. Naast haar leuke boeken recensies had ze ook een nieuwe rubriek: Bloggers boekje. Die vrienden boekjes van vroeger, alleen dat met een boekentwist. Zeker wilde ik hieraan mee doen en na de mail te hebben gekregen en ingestuurd stond hij van de week online. Lees hier het hele artikel bij Zwartraafje

.

Deze leuke filmpjes

.


Ik kwam een aantal leuke filmpjes tegen die ik jullie zeker niet wil onthouden.

Voor mijn daily snaps volg mijn Instagram account. Ik hoop dat jullie ook fijne weken hebben gehad.

2

32 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *