photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Augustus is weer voorbij gevlogen! Een fijne maand waarin het veel in het teken stond van werken, werken, werken. Maar ook van ons 3 jarig trouw jubileum, mijn vernieude layout, leuke dates met vriendinnen en vooral toewerken naar rust!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Zondagochtend een rondje skaten, heerlijk! Alleen aan het begin van de maand heb ik geskate. Te druk gehad en de vrije tijd die ik had heb ik anders besteed. Ook was ik een beetje toe aan vakantie (wat ik merkte aan mijn lichaam) dus heb ik hem extra rust gegeven. Ik heb vakantie, dus wil zeker een aantal keren op mijn lieftallige skates gaan staan.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Al vaker kwam hij voorbij: mijn nieuwe hoesje voor mijn Sony. De review over dit hoesje kan je hier lezen

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Nog steeds super blij met deze foto en de giga toffe vogelspin die daar over mijn hand kruipt. Check, check dubbel check van mijn bucketlist. Altijd al eens willen doen en met de reptielen dag op mijn werk kreeg ik er de kans voor.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

We waren 3 jaar getrouwd. Woow, echt de tijd vliegt! We vierde het niet speciaal (M. moest gewoon werken) maar hebben er uiteraard wel bij stil gestaan. Er vielen ook weer heel wat lieve kaarten in de bus. Zo lief, dat we van dezelfde personen elk jaar een trouwkaartje krijgen. Dank jullie wel!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Eindelijk vakantie! Joehoe. Heerlijk genieten van elkaar en de rust. Tevens een heerlijke vakantie richting Centerparcs… ZININ! Deze maand had ik ook super leuke meetings met vriendinnen en ging een aantal keren lekker lunchen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Jeuj. Je hebt het goed gezien wéér een nieuwe layout. Tref ik altijd dé perfecte layout, zie ik een aantal maanden later weer een mooiere. Ik blijf lekker bezig. Ik zeg altijd dat ik hem heeeeeel lang ga houden maar er komt niks van terecht. Nu ga ik dit dus ook niet zeggen, maar voor nu ben ik er echt super, super blij mee. Bedankt Northflix voor het aanschaffen ervan, topper!

Ik kocht hem via Etsy (en kreeg geweldige hulp van de maker) en ben gelijk aan de knutsel gegaan. Niet alles is nog klaar maar kon niet wachten hem online te zetten. Tevens ben ik nog druk bezig met een idee voor een nieuwe header.. (er staat nu alweer een andere online dan het plaatje zoals je kan zien haha) Maar voor nu, even lekker genieten hiervan en nieuwe artikelen typen. *inspiratie is weer aan komen waaien

September wordt een fijne maand. De eerste weken lekker vakantie<3

En wat hebben jullie voor September op de planning staan?

0
52 reacties

52 thoughts on “Dit was Augustus. Hallo September!

 1. Flavie schreef:

  Wat een fijne maand augustus… je nieuw hoesje is echt heel tof!

 2. Nicky schreef:

  Dat was een lekker maandje! In september staan hier veel feestjes op het programma.

 3. annouska schreef:

  Ja die foto met de vogelspin blijft zo ontzettend cool! Ik vind je hoesje ook nog steeds zo leuk!

 4. Anneleen schreef:

  Je lay-out ziet er inderdaad weer heel mooi uit! Heb je knap gedaan, Sas! 🙂

 5. Michelle schreef:

  Wat een fijne foto’s allemaal, de maand Augustus is geen slechte geweest zo te zien. Op naar een nieuwe maand en nieuwe kansen.. Maar eerst, genieten van je vakantie 😉

 6. Elisa van Propvol schreef:

  Leuk overzicht zeg! Brr die spin mij niet gezien hoor haha

 7. Nicky schreef:

  Wat dapper van je, zo’n grote vogelspin over je handen laten kruipen. Dat doe ik je zeker niet na 🙂
  superlief zeg dat jullie iedere jaar kaarten van dezelfde personen krijgen, heel attent!
  Nog gefeliciteerd met jullie 3jarige huwelijk, up naar de vierde, vijfde, zesde, … ik wens jullie heel veel gelukkige jaren samen.

 8. Nesrin schreef:

  Gefeliciteerd met jullie trouwdag!

  Leuk overzicht weer en geniet lekker van jullie vakantie.

 9. Sytse schreef:

  Wauw, wat attent dat ze ieder jaar een kaartje sturen. Ik moet bekennen dat ik de trouwdag van mijn ouders niet eens kan onthouden.

 10. Angelique schreef:

  Wat een leuk overzicht! Brrrr die spin, mij niet gezien, knap van je! In September ga ik een start maken aan het behalen van mijn diploma!

 11. Elma schreef:

  Aaah, wat een super schattig telefoon hoesje! Geniet van je vakantie!

 12. Chantal schreef:

  Augustus heeft hier bij mij thuis een bom laten ontploffen, hopelijk gaan we in september de schade herstellen, op zijn minst een start ermee maken

  1. SAS schreef:

   Knuffel! En heel erg veel sterkte lieve Chantal.

 13. Janneke schreef:

  Wat een leuke maand heb je gehad!

  De planning voor september voor mij zal vooral bestaan uit colleges, belangrijke afspraken en zwangerschapscursus… Ook wel veel leuke dingen, maar ik zie er eerlijk gezegd een beetje tegenop vanwege de drukte.

 14. Jeapiebel schreef:

  Het lijkt of de tijd vloog. Gelukkig heb je veel mooie momenten beleefd. Mijn plan in de komende maand is blijven blogging en hopelijk word ik iedere dag iets beter.

 15. Sofie Katelijne schreef:

  Echt gek dat er weeral een maand voorbij is…

 16. debby schreef:

  Iew die vogelspin 🙂 Ik heb voor september weinig in de planning eigenlijk.

 17. Marcella schreef:

  Dat klinkt als een prima maand, heel fijn! En de maand van jullie jubileum natuurlijk! Geniet van je vakantie lady!

 18. Anne-Sterre schreef:

  Fijn dat het eindelijk vakantie is voor jou. Ik krijg nog steeds de kriebels bij het zien van die vogelspin op je hand..

 19. Miriam schreef:

  Yayyyy, fijne vakantie! 😀

 20. Ohw echt die spin…gister liep een iets te groot exemplaar als ik ooit gezien heb in huis, door m’n woonkamer heen. Het vangen en naar buiten gooien heb ik zowat als gillende keukenmeid zitten doen. Ik vind je na deze ervaring nog dapperder 😉

 21. Madelon schreef:

  Ooooh die vogelspin, hoe eng! En nog gefeliciteerd met je trouwjubileum (: Veel plezier alvast op vakantie!

 22. Je lay-out is erg mooi! Geniet lekker van je vakantie.

 23. Renske schreef:

  Wauw, die gigantische spin op jouw hand… Supertof dat je dat hebt gedaan! En nog gefeliciteerd met jullie trouwdag. 🙂 Fijne vakantie!

 24. Billy schreef:

  september wordt ook een maand waarin enkele verjaardagen op het programma staan,
  en verder voorbereidingen treffen voor ons vriendenweekend in oktober

 25. Lies schreef:

  De Lay outs die je kiest vind ik wel altijd erg leuk! Heel veel plezier op CP! ennuh, wees lief voor mijn oud collega’s he 😛

 26. zwartraafje schreef:

  Vijf jaar geleden mocht ik getuige zijn op het huwelijk van een vriendin. Sindsdien stuur ik ieder jaar een kaartje op hun huwelijkssverjaardag. Je kan het natuurlijk niet voor elk familielid én iedere vriendin doen. Maar als getuige lijkt het me wel speciaal om dit te blijven volhouden.

  1. SAS schreef:

   Wat super lief dat je elk jaar een kaartje stuurt. Ik krijg ook van 3 dezelfde mensen elk jaar een kaartje, meestal zelfgemaakt en vind het altijd erg attent dat mensen er bij stil staan.

 27. Saar schreef:

  Stoer hoor met die spin! Een leuk idee een reptielenweek!

 28. Lilian schreef:

  Wauw, die spin! Gave foto heb je daarvan! Die mok vind ik trouwens heel erg leuk, en je layout ook!

 29. Tineke schreef:

  Geniet van je welverdiende vakantie!

 30. maroussia schreef:

  Gadver, ieks. Wat eng die vogelspin! Dat zou ik echt niet durven. Ik heb namelijk een spinnen fobie haha. Jij bent altijd bezig met je layouts. Heel leuk, altijd vernieuwend ^^ x

 31. Evelyne schreef:

  Ieuw, ik zou nogal schreeuwen mocht ‘k die spin.. Brr, mag er niet aan denken!
  Tjah, Augustus is weer voorbijgevlogen.. De 1ste week ging ‘k in verlof & daarna is ‘t nog sneller voorbij gegaan dan anders. Ongelooflijk.

 32. Anna schreef:

  Oh god, die vogelspin! Wow! Ik zou het echt zo eng vinden. Grappig dat je augustus heel druk was, ik heb juist rustig aan gedaan 🙂 !

  1. SAS schreef:

   Ik ga dat deze maand ook eens proberen, dat rustig aan doen.

 33. Mariska schreef:

  Vind deze layout wel mooi hoor zo met een sidebar erbij 🙂 Maakt het wat overzichtelijker vind ik. Lief van die kaartjes trouwens dat er mensen bij stil staan ieder jaar!

 34. Annelies schreef:

  Die foto met de vogelspin! Zo gaaf!! En het nieuwe hoedje van je telefoon.. ja, echt heel leuk! Een mooie weergave van de maand augustus. X

 35. Sanne schreef:

  Klinkt als een drukke maand maar oh zo fijne maand.
  De zomer is bijna voorbij, daar denk ik steeds aan.
  Je hoesje blijft nog steeds leuk.

 36. Northflix schreef:

  Inderdaad een fijne maand, zo te zien!
  Je layout is echt mooi geworden.
  Ik kreeg overigens net mail over een update? Had je dat al gezien?

  1. SAS schreef:

   Oh, nee niet gezien. Kan je het doorsturen? (ik ga vandaag richting vakantie…)

 37. Morgaine schreef:

  Dat hartje Sas, hahahaha het irriteert me dat ie niet werkt, of ben ik de enige bij wie dat niet werkt, hij blijft ook op nul staan, maar je bent nu even weg 😀

  September, wat heb ik op de planning, uhhhhh niets, hahaha behalve wat al wekelijke normaal is, maar niets aparts of bijzonders zover, maar wat niet is, kan zomaar komen bij mij, mijn moeder kan zomaar ineens bam…. voor de deur staan, een date met dochter bijv. of hier of bij haar, en ja ga zo maar door, dat vind ik nu altijd zo leuk, verwacht het onverwachte!

  En jullie, geniet van jullie vakantie!

  X

  1. SAS schreef:

   Wij gaan zeker genieten<3
   Ik had al gereageerd eerder op dat hartje, het blijkt dat alleen het eerste, open geklapte artikel-hartje het niet doet. Als ik op de artikelen eronder klik doet hij het wel. Ik heb geen idee waarom hij het niet doet :/ Ik ga er na onze vakantie naar kijken *zwaait*

   1. SAS schreef:

    Oh. Nu doet ze het allemaal niet meer 🙁 Hahahaha. Heel fijn :’)

    1. SAS schreef:

     Hij staat er nu onder en doet het wel. De bovenste krijg ik zo snel niet weg. Kan je iniedergeval op het (onderste) hartje drukken.

 38. Veerlez schreef:

  Het grappige is, dat ik ook over deze layout aan het twijfelen was, dus inderdaad; wat een heerlijke layout <3

 39. Kim schreef:

  Je layout vind ik echt heel erg mooi. 🙂
  En die spin echt heel erg eng, haha.
  Leuk om te lezen hoe augustus eruit zag. Het ziet eruit alsof je een hele fijne tijd hebt gehad.

  1. SAS schreef:

   Dat was het ook zeker<3
   Op naar nog meer fijne maanden. Hoe was jou Augustus?

 40. Romy Morgan schreef:

  Gefeliciteerd met het trouwjubileum! En ik vind je layout echt prachtig!

 41. Rianne schreef:

  Die spin had niet gehoeven hoor.. Wel fijn dat jij er blij van wordt… Dapper kind dat je bent..

 42. Argh, krijg helemaal kriebels van die spin. Wat een mooie layout!

 43. Wow. Wow. Wow. Die gigantische spin! Wat ontzettend dapper van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *