Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Behind the scenes

Dit was Augustus. Hallo September!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Augustus is weer voorbij gevlogen! Een fijne maand waarin het veel in het teken stond van werken, werken, werken. Maar ook van ons 3 jarig trouw jubileum, mijn vernieude layout, leuke dates met vriendinnen en vooral toewerken naar rust!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Zondagochtend een rondje skaten, heerlijk! Alleen aan het begin van de maand heb ik geskate. Te druk gehad en de vrije tijd die ik had heb ik anders besteed. Ook was ik een beetje toe aan vakantie (wat ik merkte aan mijn lichaam) dus heb ik hem extra rust gegeven. Ik heb vakantie, dus wil zeker een aantal keren op mijn lieftallige skates gaan staan.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Al vaker kwam hij voorbij: mijn nieuwe hoesje voor mijn Sony. De review over dit hoesje kan je hier lezen

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Nog steeds super blij met deze foto en de giga toffe vogelspin die daar over mijn hand kruipt. Check, check dubbel check van mijn bucketlist. Altijd al eens willen doen en met de reptielen dag op mijn werk kreeg ik er de kans voor.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

We waren 3 jaar getrouwd. Woow, echt de tijd vliegt! We vierde het niet speciaal (M. moest gewoon werken) maar hebben er uiteraard wel bij stil gestaan. Er vielen ook weer heel wat lieve kaarten in de bus. Zo lief, dat we van dezelfde personen elk jaar een trouwkaartje krijgen. Dank jullie wel!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Eindelijk vakantie! Joehoe. Heerlijk genieten van elkaar en de rust. Tevens een heerlijke vakantie richting Centerparcs… ZININ! Deze maand had ik ook super leuke meetings met vriendinnen en ging een aantal keren lekker lunchen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Jeuj. Je hebt het goed gezien wéér een nieuwe layout. Tref ik altijd dé perfecte layout, zie ik een aantal maanden later weer een mooiere. Ik blijf lekker bezig. Ik zeg altijd dat ik hem heeeeeel lang ga houden maar er komt niks van terecht. Nu ga ik dit dus ook niet zeggen, maar voor nu ben ik er echt super, super blij mee. Bedankt Northflix voor het aanschaffen ervan, topper!

Ik kocht hem via Etsy (en kreeg geweldige hulp van de maker) en ben gelijk aan de knutsel gegaan. Niet alles is nog klaar maar kon niet wachten hem online te zetten. Tevens ben ik nog druk bezig met een idee voor een nieuwe header.. (er staat nu alweer een andere online dan het plaatje zoals je kan zien haha) Maar voor nu, even lekker genieten hiervan en nieuwe artikelen typen. *inspiratie is weer aan komen waaien

September wordt een fijne maand. De eerste weken lekker vakantie<3

En wat hebben jullie voor September op de planning staan?

0

52 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *