Decoratie-tijd!

 photo 2015-07-22 10.03.39 32_zps7qli7i2p.jpg

De afgelopen tijd ben ik heel wat bezig geweest met decoreren in huis. Ik wilde zelf wat meer stijl, hout en juist rust in huis creëren. Op Pinterest en bij Instagrammers van woon-style ideeën kwam ik heel wat leuke ideeën tegen waarmee ik deels aan de slag ging. Er ging dus heel wat decoratie weg en nieuwe kwamen ervoor in de plaats.

In dit blogje neem ik je mee door de decoratie in ons huis. Nieuwe decoratie maar ook oude, vertrouwde en mooie decoratie. ‘This house feels like a home to me’

 photo deco1_zpsdvgberrl.jpg

Mijn mooie lijstje met toffe quote waar ik elke dag aan denk. Onze handen-kaars uit Wageningen & ons leuke mozaïek kaasje van een vakantie ★ Onze baboe die we kregen 2 dagen voordat we 2 jaar getrouwd waren. Hij staat er dus al bijna 1(!) jaar en doet het nog prima ★ De nieuwe home onderzetters ★ Een toffe mand, met nieuw plaid erin. Daarnaast een nieuwe (nep)plant en tof waxinelichtje in hout ★

 photo deco2_zps8bzapuz6.jpg

Tof lantaartje en kaarsje op schors ★ Een hout plankje (die ik gebruik als onderzetter bij m’n Fastcup en super leuk Londen thee-doosje. Oh en mijn huwelijksreis-Terschelling mok blijft zo’n fijn iets al herinnering ★ 2 super mooie vaasjes met een Veer-in-frame ★ Ook een nieuw dekbed die super staat in onze slaapkamer ★


 photo deco3_zpsx4epszln.jpg

De toffe Romeinse klok van mijn overgroot oma ★ Nieuw tafeltje (tevens onderaan te zien) met plantje erop. Het is voor buiten op het balkon, binnen gebruik ik het als leestafeltje & de bovenkant kan gebruikt worden als dienblad (voor als ik M. ontbijt breng op bed in de weekenden) ★ Nieuwe snijplank die op het aanrecht als decoratie dient ★ Ik kocht ook een nieuwe kussenhoes ★

 photo IMG_20150723_192935_zps8sgtmhjt.jpg

Ik kocht ook nog een super toffe aardbeien theehanger<333 Eindelijk gevonden! Ik had hem +- een jaar geleden in mijn handen & toch weer terug gelegd. Nergens meer te krijgen daarna natuurlijk :’) Gelukkig kwam ik hem nu tegen. Super blij mee! Ik noemde hem ook al in het blogje met de leukste thee infusers.

Tevens kocht ik nog houten letters S+M maar ben nog bezig deze een plekje te geven & de letter & in een lijstje uit te draaien voor het geheel

Een aantal weekjes geleden kocht ik ook nog deze 2 toffe tafeltjes. Hoewel ik twijfelde of ik ze beide wel moest meenemen ben ik er erg blij mee. De grote kan dus de bovenkant vanaf en is een heerlijk lees/balkon tafeltje. De andere staat met een stalen mand erop in mijn slaapkamer.

 photo IMG_20150710_155352_zpsp1x8dvke.jpg

En, hebben jullie veel decoratie in huis? Wat vinden jullie het leukste van het bovenstaande?

De meeste decoratie komt van Xenos & Action

PS: Vandaag staat mijn voorstelartikel online bij Madeleine.nl! Neem zeker even een kijkje

About the Author

49 Comments

Saar

Prachtige decoratie hebben jullie in huis gehaald. Je inspireert me wel voor de inrichting van mijn eigen huisje 🙂

Reply
Tamarah

Leuk om al je nieuw gekochte spulletjes te zien! Ik word altijd erg blij van nieuwe dekbedovertrekken. Daar heb ik vreemd genoeg iets mee 😀 . Ik krijg ook helemaal zin in decoreren als ik dit zie 🙂 .

Reply
Nicky

Leuke spulletjes. Ik verzamel ook altijd van alles. En dan ineens ben ik het weer beu, vind ik het te vol en gooi ik alles weer weg. Hier staat er trouwens niks op de geluidsboxen. Het maakt Vriendje niks uit wat ik verder doe maar er mag NIKS op de boxen.

Reply
annouska

Wat een rust met veel witte kleuren. Je hebt wel dezelfde smaak want ik zit bij elk ding, die wil ik ook te denken. 😛
Die romeinse klok ik trouwens wel heel gaaf, zoiets hebben mijn ouders ook en ik hoop die ooit te erven 😛

Reply
Charlotte

Man, mijn huis gaat later ook vol staan met fotokaders, kaarsjes en mooie plantjes. (Zonder te overdrijven natuurlijk.) Zulke kleine dingen maken een huis echt een thuis, vind ik. Heerlijk!

Reply
Anneleen

Wat een gezellige plekjes in huis! 🙂 ziet er heel knus uit! Ik ben vooral fan van de kaarsjes en fotokadertjes 😉

Reply
zwartraafje

Het blikken theedoosje heb ik zelf ook staan, daar kon ik niet aan weerstaan toen ik het zag staan. Die aardbei infuser heb ik ooit ook tegengekomen, maar jammer genoeg laten staan.

Reply
SAS

Ik dus ook niet, vooral met 50% korting. eigenlijk jammer dat ik er niet meer heb meegenomen achteraf. Zo leuk! Ik ben ook echt super blij dat ik deze aardbei weer tegen kwam, echt jaren naar gezocht<3 Hij is ook erg fijn in gebruik.

Reply
Henrieke

Leuk is dat, hoe kleine dingetjes veranderen gelijk een nieuw gevoel kan geven! Het tafeltje met het dienblad bovenop lijkt me handig!

Reply
Puck

Mooi zo hoor. Kan zo in een magazine! Ik zou willen dat mijn huis er zo netjes en verzorgd bij stond…

Reply
debby

Wat heb jij een heerlik huis zeg. Prachtige decoratie. Wij hebben een rustig huis, veel wit en veel hout, en hier en daar staat er wat. Ik kan zelf slecht tegen een heel druk huis, ik word daar onrustig van.

Reply
Saskia

Wat een gezellig huisje heb je zo! De houten plank is leuk om als onderzetter te gebruiken 🙂 .

Reply
Lies

Ik vind alles bij elkaar echt super leuk staan! Wij hebben nog niet echt veel decoratie, maar bij ons is het ook allemaal redelijk strak.

Reply
Nicky

leuke spulletjes en ze passen ook zo goed bij elkaar. Zelf ben ik ook druk met het inrichten van onze huis, zo leuk om te doen.

Reply
Lieke

Wauw ziet er leuk uit. Ik vind het altijd heel moeliik om te decoreren. Ik vind vaak heel veel mooi maar past niet bij elkaar. Gelukkig heb ik een vriend die dat wel ziet haha!

Reply
Michelle

Wat een leuke decoratie heb je gekocht, al die hout-achtige materialen is helemaal mijn smaak! Die dunne plakken van bomen vind ik altijd zo mooi staan, alleen het komt er hier nooit van om ze te zoeken of te kopen hihi.

Reply
Godelieve

Leuk zo’n inkijkje in jouw interieur Sas 🙂
Ik vind het een mooie rustige uitstraling hebben.
Die aardbei voor in de thee vind ik ontzettend leuk.

Reply
Saskia

Hoi!

Wat een leuk idee om een quote in een fotolijstje te doen! En dat houten plankje die je als onderzetter gebruikt, super leuk. Ik ben soms zelf wat inspiratieloos als het om decoratie voor in huis gaat, maar hier kan ik zeker wat inspiratie uit halen.

Groetjes,
Saskia

Reply
Linda

Wat een mooie rustige decoratie. Het past allemaal mooi als geheel bij elkaar maar individueel is het ook allemaal erg mooi. Dat tafeltje/dienblad is handig zeg! 🙂
Ik hou van persoonlijke decoratie in huis, dus dingen waar ik zelf een herinnering aan heb – en ik hou van kaarsjes dus er staan overal kaarsenstandaards haha, nu voornamelijk leeg (degene die echt niet staan zonder kaarsje erin heb ik opgeruimd tot in de herfst) 🙂

Reply
Nina Simplynspecial

Ik vind je inrichting en decoratie echt heel leuk. Lekker knus, maar toch rustig. Ik hou hiervan! Die tafeltjes zijn leuk.

Reply
angelique

Ik blijf decoreren en veranderen en aanschaffen. Ik woon hier nu bijna een jaar en ik heb geloof ik al een hele doos vol decoratie op zolder staan die ik ooit weer eens denk te gaan gebruiken haha.

Reply
Morgaine

Ik vind het schitterend! Het staat er maar toch straalt het rust uit.

Zelf heb ik heel veel decoraties verzameld door de jaren heen, zo nu en dan vernieuw ik, dan weer komt er wat bij, gaat er weer wat weg naar anderen, zoals Lies, die laatste 2 bloempotten wist te ontvreemden met mijn toestemming, hahaha

Maar ook, dat ik op dit moment mijn huis rond kijk en soms een beetje gek wordt, dat ik het verlangen heb om alles weg te halen op de planten na bijv… het is too much lijkt wel… En ik ben daar dus ook al maanden mee bezig, hoe dan anders, nog meer weg doen en opbergen weer? Misschien moet ik dat maar eens gaan doen gewoon, alles even in dozen pakken en weg zetten uit het zicht en zien hoe ik mij dan voel…

Soms wil ik weleens mijn hele huis leeghalen, echt alles eruit om dan opnieuw te beginnen, maar dat is wel heel erg lastig, lol

X

Reply
Kim

Wat een hoop leuke dingen! 🙂 Grappig om te zien dat jouw/jullie stijl best wel hetzelfde is als de mijne. 🙂
Liefs

Reply
Nicetobeout

Leuk! Ik hou ook zo van frutsels en dan vooral vaak wisselen haha. Wij kregen een bananenplant voor ons trouwen en hoewel het er na de winter even op leek dat hij dood was (vergeten binnen te zetten duh) is hij weer alive and kicking! Daar zijn wij erg blij mee want je hebt er toch emo herinneringen aan.

Reply
SAS

Super tof zeg dat hij het ook nog doet.. Ben benieuwd hoelang onze bamboe het gaat overleven.

Reply
Simone

Dat thee-ei is echt super tof! Ben blijk dat je er zo blij mee bent en dat je hem ein-de-lijk gevonden hebt 😀

Reply
Michelle

Ik heb helaas geen ruimte in mijn mini-huisje voor ‘decoratieplekjes’, behalve één plek: op mijn ladekast. Dat ligt nu nog (steeds) vol met studiepapieren (tientallen verslagen haha), maar dat ga ik opruimen en dan koop ik een toffe plant. Ik heb ook al iets anders om er bij te zetten en twee posters voor erboven. YAY! Oh ik moet dat echt gaan opruimen, klinkt veel te leuk!
De plekjes die jij laat zien: I like it. De klok en de snijplank: woah!!

Reply
Linda

Die houten onderzetter is leuk! Staat mooi bij elkaar.
Heerlijk he om zo aan te rommelen in je huisje. Hier ook vaak bezig met decoreren 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *