Geluksmomentjes #9 – Een weekje offline, nieuwe tafel & meeting 2.0

Mijn week offline leven
Vorige week startte ik de 1 week offline challenge. In het begin wel lastig, maar na een aantal dagen alweer erg aan gewend. Ben wel weer erg blij om te kunnen bloggen, want dat heb ik toch wel heel erg gemist. Lees hier over mijn bevindingen van afgelopen week. Ik ga zeker vaker offline-tijd houden.

Ik las veel, genoot van de natuur, ruimde het huis geheel op, dronk veel theetjes, keek series & schreef kaartjes aan mijn lieve vriendinnen.

 photo 2015-01-240418211_zpsbc527d09.jpg(bron)

Inspiratie uitbarsting
Ik ging een weekje offline en barst ineens van de inspiratie voor blogartikelen. Dit begon al de eerste dag dat ik niet meer online ging zijn, HELP! Gelukkig heb ik talloze notitieboekjes waarin ik alles heb opgeschreven. Lekker de aankomende dagen uitwerken tot artikelen. Stay tuned!

Tevens erg blij met de aanpassing van mijn layout. Hij is erg overzichtelijk, niet druk en past gewoon vooral erg bij me. Ik hoop met deze weer wat maanden (en hopelijk langer) vooruit te kunnen. En ik ging van ook nog eens van de week over de 710 volgers heen op Bloglovin’. Ik bedoel woow, ik blijf volgers erbij krijgen zelfs tijdens mijn offline weekje. Super tof en blij mee om te zien dat het blijft groeien en blijkbaar ik & mijn blog de moeite waard zijn om te volgen.

Nieuwe salon tafel
Jeuj, onze nieuwe salontafel kwam binnen! Na het in elkaar zetten (Oke, M. heeft hem uiteraard in elkaar gezet) was ik super tevreden ermee. Hij is een slagje kleiner dan onze oude IKEA salontafel maar hij staat super mooi bij de rest van ons interieur. In dit blogje staat een foto.

Mijn beste vriendinnetje heeft ook een blog!
Jaja mijn vriendinnetje heeft ook besloten te gaan bloggen! Ze werd toch wel enthousiast van al mijn verhalen erover dat ze is gestart op: Beautyfamilydreams. Neem zeker even een kijkje bij haar!

Deze toffe filmpjes

Is’tie niet lief?

Haha echt geweldig grappig (pfhoe en het zijn er echt een hoop!)

Ze blijven leuk<3

Weer actief met mijn Vivofit
Na een tijdje ben ik weer actief bezig samen met mijn Garmin Vivofít. Ik hou weer bij hoeveel ik beweeg per dag en mijn slaapritme ben ik soms ook wel erg nieuwsgierig naar. Fijn om hier, onbewust want met zo’n bandje om je arm sta je er niet bewust bij stil, mee bezig te zijn.

Morgen…
Komt mijn 1,500 artikel online! Wauw. Ik heb heel wat afgeschreven (en zelfs verwijderd) al die jaren. Nog steeds ben ik zo super blij met mijn fijne hobby. De inspiratie is nog lang niet op kan ik je vertellen. Over een tijdje ga ik weer eens grote schoonmaak houden en kijken of alle foto’s/artikelen het nog doen.

Meeting 2.0 met Simone
23-7 was het zover, een date met Simone van SimoneBlogt. De vorige was ook al super gezellig en alweer een tijdje geleden. En, hoewel het lang geleden was voelde het weer als van ouds. We hebben heerlijk bijgekletst, gewinkeld (hieronder beschrijf ik mijn aankoopjes) en geluncht. Super leuk om te zien hoe je een klik met elkaar kan hebben en al veel over elkaar weet door elkaars blog al jaren te volgen. Op naar de volgende meeting, blogvriendin!

 photo 2015-07-23 03.56.32 1_zps3nb3oraz.jpg
Onze overheerlijke lunch

De super leuke spulletjes die ik kocht in Utrecht
Ik kocht heel wat fijne spulletjes met deze meeting in Utrecht. Heel wat dingen waarnaar ik al erg lang opzoek was. Ik kocht 2 nieuwe broeken (in de uitverkoop), een shirtje (ook in de uitverkoop), 3 nieuwe bandjes voor mijn Vivofít, een spel voor M. , mijn toffe aardbeien theefilter (die ik al tijden zocht en nergens meer te krijgen was), 2 houten letters, een leuk theeblikje van Londen & een nieuwe weekplanner voor op de koelkast. Foto’s ervan zijn te zien op mijn Instagram. Ook kocht ik een cadeautje voor mijn moeder.

Ook kocht ik de afgelopen dagen heel wat andere leuke decoratie voor in huis. Super blij mee, volgende week verschijnt er een blogje van online.

Het voeren van deze duif
Ik zat dus te wachten op de trein om naar huis te gaan toen deze (zielige manke) duif naast me kwam zitten. Ik was aan het eten en deelde (lief zoals ik ben) mijn eten met hem. Hij kwam steeds dichterbij en at gewoon uit mijn hand! Hij vloog er zowat op om te eten.. Beetje lastig foto’s en filmpjes hiervan te maken (ik bedoel, eten in 1 hand telefoon in andere hand en dan daarbij nog richten – maaaaar ik ben een vrouw dus kom op) maar het is gelukt met onderstaand film-resultaat.

https://instagram.com/p/5e_OeDNXa9/
(mocht het filmpje niet laden > kijk op Instagram)

29 reacties op “Geluksmomentjes #9 – Een weekje offline, nieuwe tafel & meeting 2.0

 1. Wauw, 1500 blogposts is een mooie mijlpaal. Ik noteer zelf ook regelmatig ideetjes in een schriftje, want die inspiratie komt vaak op de gekste momenten. Gelukkig is nog nooit verdwenen én heb ik nog voldoende ideetjes om de komende maanden te blijven bloggen.

 2. Wat leuk om te lezen dat je beste vriendin ook een blog heeft. Maakt het denk ik zo een week dat je offline was wel nog lastiger om zelf niet te bloggen 😉

 3. Ik wist niet dat je een Vivofit hebt, wat leuk! Ik draag er dagelijks eentje sinds 4 maanden. Ik vind hem echt fijn en het stimuleert me om te blijven bewegen. Benieuwd naar jouw beweging, zullen we elkaar volgen op het Garmin programma? Je kan mij vinden onder de naam marcellamolenaar (what else?)

 4. 710 volgers?! Wow dat zijn er echt veel. Ik stuur net helemaal happy naar Sheila dat wij er al 30 hebben… Voel me nu ineens een beetje nietig.

 5. Wat fijn dat de week offline goed is bevallen. En alvast gefeliciteerd met je 1500e artikel. Ben benieuwd of jouw vriendin het ook zover schopt!

 6. Ik word hier werkelijk goedgezind van 🙂 Soms denk ik ook dat het enorm fijn is om even offline te zijn. Toen ik drie weken aan zee zat met slecht internet kreeg ik ook heel veel inspiratie.
  Mijn blog opruimen ben ik momenteel ook aan het doen, maar 1500 artikels, knap hoor!

 7. 1500 !!! Wauw, wat goed.
  Die salontafel is geweldig inderdaad, een slag kleiner maar wel veel meer passend!
  Haha, ja snap heel goed dat het enthousiast maakt als je iemand zo over bloggen hoort als jou.

  Fijne avond meid.

 8. Wat fijn om te lezen dat jouw weekje zonder internet je goed bevallen is. Ik heb het nooit geprobeerd behalve als ik op vakantie was.
  Die duif vind ik heel schattig en zielig tegelijk.
  1500 posts dat zijn er een hele hoop, leuk om te lezen dat de inspiratie nog niet op is 😉

 9. Fijne momentjes weer 🙂 Wat leuk die duif, super lief hihi. En alweer 1500 artikelen, wow. Dat zijn er een hoop. Zo’n activity tracker lijkt me ook wel wat! Ga eens op zoek.

 10. Gefeliciteerd met die geweldige getallen van je artikelen en volgers! Knap hoe je die offline week hebt volgehouden. Tegenwoordig is het allemaal maar zo normaal om gelijk achter internet de duiken als je even vrije tijd hebt. Ik ben benieuwd naar hoe je gekochte spulletjes er uit zien. 🙂

 11. Wat een gezellige en vrolijke ‘Geluksmomentjes’! Ik vond de meeting ook super gezellig en morgen komt mijn plog erover online. Stay tuned 😉
  En dat filmpje van de minions blijft fantastisch, haha!

  1. Ik ben erg benieuwd naar je plog! Op naar de volgende meeting<3
   * ik zal de link van je artikel hier ook aan toevoegen als hij online staat

 12. Soms moet je welk patroon dan ook, even doorbreken, of dat nu juist online is of mensen die offline zijn, het maakt niet uit, hahaha I know 😉

  En soms duurt een break een week, en soms drie jaar, lol… het is fijn om gewoon even patronen te doorbreken, ik wil dat ook wel weer eens, maar weet nog niet op welke wijze, gezien ik pas weer begonnen ben met bloggen vind ik zelf, dus die break blijft nog wel even uit denk ik, tenzij rl ertussen komt, want dat gaat voor mij altijd nog voor.

  1500 artikelen ondertussen, wauw, ik zou het eigenlijk niet eens weten op dit moment, ik krijg vanzelf wel weer een highlight als ik een bepaald aantal heb gehaald straks, hahaha

  Oh en die filmpjes, van ‘Jack’ vooral, geweldig! Katten ook, kijk dat is nu zo’n momentje dat ik zou zeggen, deur dicht, hahaha
  X

 13. Wat een goed idee, een weekje offline zijn! Dat ga ik zeker nog eens doen!

  En wauw, al bijna 1500 artikelen! Gefeliciteerd!

  Liefs, Hendrik

 14. 1500 artikelen wauw en 710 volgers via BL. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog maar 10 volgers heb, en er zelf ook niet zo heel veel gebruik van maak. Moet ik toch even wat meer gaan doen.

 15. 1500 artikelen al! Wow! Daar mag je wel trots op zijn!

  En zo’n weekje niet bloggen lijkt mij eigenlijk best fijn! Alleen denk ik dat ik daarna een beetje lui zal worden haha 😉

  Awwwww en die duif!!! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *