Woon Accessoires Wishlist

De laatste tijd ben ik steeds meer aan het combineren met leuke accessoires voor in huis. Zo kocht ik al een nieuwe kussen hoes bij de HEMA en heel wat leuke decoratie en tafeltjes bij de Action (allen te zien op mijn Instagram) Nou zijn er zeker nog heel wat leuke dingen die ik zou willen aanschaffen. Hieronder een kleine selectie van mijn wensen.

♦ Riverdale Lantaarn Bamboo €24,95 (Riverdale)
Hoe super tof zijn deze lantaartjes van Riverdale? Ik zou deze heel tof vinden om in huis te hebben staan. Mooie kaars erin & genieten van de avond en het mooie licht. Het combinaties aan hout vind ik erg mooi.

♦ WENKO Wasmand DUO €29,99 (Otto)
Onze 2 plastic wasmanden hebben we alweer jaren en zijn dus zeker wel aan vervanging toe. Deze duo wasmand kwam ik tegen op Otto. Lijkt me ideaal voor onze was te sorteren, is ook nog eens van stof en als hij leeg is opklapbaar.

♦ HOME AFFAIRE Deco-object Wereldbol €39,99 (Otto)
Nog zo’n leuke deco om in huis te hebben. Deze leuke wereldbol lijkt me wel leuk voor in onze boekenkast of een mooi plaatsje op tafel. Gewoon, omdat reizen maken tof is en zeker iets wat we de komende jaren meer willen doen.

♦ Kussenhoesje €9,00 (V&D)
Ik zocht nog wat leuke kussen hoezen met printjes en kwam deze tegen van de V&D. Binnenkort online bestellen of als ik weer eens in de buurt ben meenemen. Zal erg tof staan op onze bank.

♦ BLOOMINGVILLE Waxinelichthouder van keramiek €14,99 (Otto)
Deze toffe waxinelichthouder zal ik ook vast wel een mooi plekje voor weten in huis.

 photo bvchvhb_zpsnycz7rbl.jpg

♦ Kussenhoes Thayrence, ivoor/grijs, €19,00 (Westwing)
Een super mooi design voor een kussen van 40 x 40 cm. We willen een nieuwe bank aanschaffen waar deze prima bij gaat passen.

♦ Bredemeijer Jang Theepot 1,2 L €29,99 (Fonq)
Een toffe theepot van Aziatisch design en gemaakt van gietijzer. Mooi voor tentoon te stellen bij m’n theemuur en te gebruiken tijdens visite.

♦ Kussen Serpen, zwart/wit €14,00 (Westwing)
Eens wat anders zo’n 30 x 50 cm kussen. Meestal heb ik 40×40 kussens en deze zou, met deze hippe print prima op onze bank kunnen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Oh en nog even een extra accessoire voor in huis. Voor thee, voor het aanvullen voor mijn mooie collectie: deze
♦ Funny Ceramic Coffee Mug – Shh cup €12,34 (Etsy) Is’tie niet leuk?!

32 reacties op “Woon Accessoires Wishlist

  1. Die wereldbol is gaaf! Die zou ik ook wel willen hebben. Die wasmand lijkt me super handig, scheelt weer wat was sorteren. Leuke wishlist 🙂

  2. Wat een prachtige spullen, de meeste zou ik ook zo kunnen kopen. Zelf heb ik veel wit en hout in huis en ben ik eigenlijk nog op zoek naar een andere salontafel

    1. Thanks voor de tip! Ik ga vanmiddag winkelen en duik altijd de Xenos in. Eens even koekeloeren naar die gietijzeren theepot waar je het over hebt…

  3. Mooie items! Zit er iets bij dat je sowieso gaat aanschaffen of is het vooral nog een wensenlijstje? Ik vind de theemok erg tof!

  4. Die wereldbol vind ik echt geweldig! Ik ben over een maand jarig, dus ik denk dat ik die maar eens op mijn wishlist ga zetten!

  5. Hey Sas,

    Wat een super leuke spulletjes heb je op jouw wishlist staan 🙂 . Ik ben zelf ook echt dol op Riverdale. Ik vind dat Westwing ook van die leuke spulletjes heeft. Ook de merken Riviera Masion en Collectione Luxery lifestyle vind ik erg mooi. Ik was afgelopen weekend nog in Beverwijk bij de Bazaar en daar verkochten ze ook Riverdale en Collectione spulletjes, super leuk! Daar ga ik binnenkort weer naar toe om even wat in te gaan slaan haha.

    Fijne dag!

    1. Oh fijne tip. Ben er al heel lang niet meer geweest bij de Bazaar, ik ga er misschien heen als ik vakantie heb. Even lekker neuzen, tof dat ze daar ook van Riverdale e.d. spullies hebben. Nogmaals bedankt voor de fijne tip!

  6. Otto heeft leuke spullen valt me op. Ik denk vaak alleen aan kleren en dat terwijl wij onze bank ook bij hun gekocht hebben. Ik moet daar toch eens vaker kijken voor interieurspulletjes. Die wasmand vind ik heel erg mooi!

  7. Ik moet zo lachen om wat je zegt over je wasmanden, ik moest even tellen, maar mijn grootste wasmand waar alle vuile was ingaat is al 25 jaar oud, die kocht ik toen ik ging samenwonen en heb ik nog en hij is nog heel ook, hahahahaha Lekker duurzaam 😛

    En die mok is inderdaad ontzettend leuk, zou erg gaaf staan in jouw collectie 😀

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *