Home sweet home

Woon Accessoires Wishlist

De laatste tijd ben ik steeds meer aan het combineren met leuke accessoires voor in huis. Zo kocht ik al een nieuwe kussen hoes bij de HEMA en heel wat leuke decoratie en tafeltjes bij de Action (allen te zien op mijn Instagram) Nou zijn er zeker nog heel wat leuke dingen die ik zou willen aanschaffen. Hieronder een kleine selectie van mijn wensen.

 photo woon_zpsjzojhxru.jpg

♦ Riverdale Lantaarn Bamboo €24,95 (Riverdale)
Hoe super tof zijn deze lantaartjes van Riverdale? Ik zou deze heel tof vinden om in huis te hebben staan. Mooie kaars erin & genieten van de avond en het mooie licht. Het combinaties aan hout vind ik erg mooi.

♦ WENKO Wasmand DUO €29,99 (Otto)
Onze 2 plastic wasmanden hebben we alweer jaren en zijn dus zeker wel aan vervanging toe. Deze duo wasmand kwam ik tegen op Otto. Lijkt me ideaal voor onze was te sorteren, is ook nog eens van stof en als hij leeg is opklapbaar.

♦ HOME AFFAIRE Deco-object Wereldbol €39,99 (Otto)
Nog zo’n leuke deco om in huis te hebben. Deze leuke wereldbol lijkt me wel leuk voor in onze boekenkast of een mooi plaatsje op tafel. Gewoon, omdat reizen maken tof is en zeker iets wat we de komende jaren meer willen doen.

♦ Kussenhoesje €9,00 (V&D)
Ik zocht nog wat leuke kussen hoezen met printjes en kwam deze tegen van de V&D. Binnenkort online bestellen of als ik weer eens in de buurt ben meenemen. Zal erg tof staan op onze bank.

♦ BLOOMINGVILLE Waxinelichthouder van keramiek €14,99 (Otto)
Deze toffe waxinelichthouder zal ik ook vast wel een mooi plekje voor weten in huis.

 photo bvchvhb_zpsnycz7rbl.jpg

♦ Kussenhoes Thayrence, ivoor/grijs, €19,00 (Westwing)
Een super mooi design voor een kussen van 40 x 40 cm. We willen een nieuwe bank aanschaffen waar deze prima bij gaat passen.

♦ Bredemeijer Jang Theepot 1,2 L €29,99 (Fonq)
Een toffe theepot van Aziatisch design en gemaakt van gietijzer. Mooi voor tentoon te stellen bij m’n theemuur en te gebruiken tijdens visite.

♦ Kussen Serpen, zwart/wit €14,00 (Westwing)
Eens wat anders zo’n 30 x 50 cm kussen. Meestal heb ik 40×40 kussens en deze zou, met deze hippe print prima op onze bank kunnen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Oh en nog even een extra accessoire voor in huis. Voor thee, voor het aanvullen voor mijn mooie collectie: deze
♦ Funny Ceramic Coffee Mug – Shh cup €12,34 (Etsy) Is’tie niet leuk?!

1

32 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *