Because I like change

Ja. Daar heb je me weer.
Met een nieuwe layout, je ziet het goed. Al een tijdje staat deze nu online en ben er erg tevreden over.

De vorige was ik erg blij mee, maar het theme waarop hij draaide vond ik niet prettig werken. Zodoende dus deze oude & fijne layout geheel omgebouwd tot het resultaat wat je nu ziet. (Zou je niet zeggen he? Hij ziet er totaal anders uit)

 photo Naamloos_zpsyf0bdt6v.png

De afgelopen jaren heeft mijn blog layout (met kleine aanpassingen) wel altijd dezelfde look gehad. Hoewel ik vaak veranderde was het overzichtelijk, wit en meestal met de nadruk op mijn artikelen. Daarvoor had ik meestal drukke, minder aangepaste themes online staan. In de loop der jaren ben ik super handig geworden met HTML/css (dit ook mede door het oude Cu2 waar je met codes werkte) Juist door de vele aanpassingen kan ik een layout maken die er daarna totaal anders uitziet dan het origineel, super leuk om te doen.

Even een duik in het archief
 photo layoutssss_zpsrpewmpfo.jpg
Een deel van mijn oude layouts de afgelopen jaren. Herken jij ze nog?

Ik ben weer happy. Zoals altijd met m’n nieuwe clean uitziende layout.

Veranderen jullie vaak van layout of juist helemaal niet?
Ik ga m’n best doen deze eens wat maanden (en liever nog langer) te laten staan

About the Author

38 Comments

Annemijn

HΓ© wat leuk dat je dit laat zien. Ik ben dol op clean lay-outs, alhoewel ik goed gestylede ontwerpjes met veel kleur ook kan waarderen. Je huidige layout is prachtig!

Reply
Nicky

Het ziet er mooi uit! Overigens kan ik bij jouw blog kiezen of ik hem als mobiele site of gewoon wil zien. Bij de mobile versie kan ik niet reageren, dan zegt-ie dat het spam is. Maar op de gewone manier lukt het wel. Ligt misschien aan mij?

Reply
SAS

Oh wat maf! Ik had van de week iemand die juist alleen met mobiel kon reageren en juist via laptop/pc niet… Ik heb ook echt geen idee waar het aan ligt?!

Reply
Simovic-Vuceljic Natasa

Wat leuk om dat overzichtje eens te zien πŸ™‚ Je hebt je lay-out nog leuker gemaakt! Ik gebruik al sinds het begin dezelfde lay out, maar meer omdat ik echt er geen verstand van heb en schrik heb om iets serieus naar de vaantjes te helpen haha πŸ˜€ Liefs! x

Reply
Deborah

Hij ziet er heel mooi uit!!
Nee ik verander niet zo vaak van lay-out. Wel pas ik de foto in de header geregeld aan.

Reply
Nesrin

Geweldig mooie lay out weer. Ik sta er elke keer weer van te kijken Sas.

Keileuk om de afgelopen lay outs op een rijtje te zien.

Reply
SAS

Dankjewel voor je lieve compliment. Ben er altijd erg bewust mee bezig, dus leuk te horen dat het in de smaak valt.

Reply
Kimberley

Lekker aan de knutsel geweest! Ik vind het zelf ook echt heel leuk om te doen. Je stijl blijft wel herkenbaar en is leuk!

Reply
Danielle

Ik vind je layout prachtig, en je logo is echt supermooi!! Ik heb ook net een nieuwe layout, maar een nieuwe header ontbreekt nog bij mij!

Reply
Tessa | 52druppels.nl

Ik moet zeggen dat het me waarschijnlijk niet eens opgevallen was als je niks gezegd had… Komt misschien omdat ik meestal op mn telefoon lees. Wel leuk dat overzicht van al je layouts!

Reply
Bente

Hahah heerlijk hoe vaak jij je layout veranderd! Ik ben echt een kneus wat de backend van mijn blog betreft, die laat ik ook lekker voor wat het is, kan ik het ook niet verprutsen πŸ˜‰

Reply
onderdeblauweregen

Op de telefoon krijg ik vaak je lay-outs niet goed mee behalve detail verschillen die zie je op de telefoon ook. Het is tijd weer eens te kijken op m’n computer dus πŸ˜‰
Nou leuk toch weer wat nieuws?
Ik kan die behoefte soms wel voelen, maar heb er dan niet zo’n zin in om het te doen; toch wel tijdrovend en nog wel eens gedoe met zoeken en hoe dan. Dus voorlopig laat ik het nog even zo.

Reply
Anne-Sterre

Ik ben ook bezig met een nieuwe lay-out, overzichtelijkheid is erg fijn.

Reply
Ysanne

Ah leuk om te zien hoe je ouder designs eruit zagen! Ik vind deze heel mooi en lekker zomers met dat geel πŸ™‚

Reply
Godelieve

Leuk dat je dat allemaal zelf kunt. Het ziet er lekker fris en clean uit!
Ik ben nog steeds bezig om kleine dingetjes te veranderen maar ik ben niet zo handig met coderen.

Reply
Simone

Ik verander niet zo heel vaak mijn lay-out. Maar ik kom soms op een punt dat ik de lay-out helemaal zat ben en dan moet het meteen anders πŸ˜›

Reply
Nina Simplynspecial

Bezig bijtje πŸ˜‰ Super leuk dat je dat allemaal kan. Ik zou wel willen dat ik daar handig mee ben, maar helaas haha.

Reply
Bouchra

Dat zijn heel wat layouts! Tot nu toe heb ik volgens mij maar 2 gehad. Ik vind je huidige header heel leuk X

Reply
Morgaine

~proest~ en dat vraag je aan mij πŸ˜‰ Ik die dat niet eens opmerkt, en weinig verandering opmerkt qua lay outs, en zeker bij jou amper, ja oke…. kop dat zie ik wel, maar verder? Het is prettig lezen, prettig reageren en klaar πŸ˜€

Nu ik ze op een rijtje zie, weet ik niet eens waar ik begonnen ben, volgens mij bij nummer 3 van de bovenste rij, dat is wat ik het eerste zag denk ik, maar zeker weten doe ik dat niet eens, hahaha

X

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *