10 favorieten in het eerste half jaar van 2015

2015 is alweer op de helft. Heel clichΓ© maar man, man wat gaat het snel! Er waren zeker nu al heel wat hoogtepuntjes, die ik graag met jullie deel. Het was een lastig selectie maar, ik heb het weten te beperken tot 10 mooie favorieten momenten van Januari tot Juli 2015 (en Juli is nog maar net begonnen eigenlijk). En er komen nog zoveel mooie dingen bij het aankomende half jaar.

 photo favorieten_zpsidarstk9.jpg

#PlukhetGeluk project

Begin dit jaar starten ik een eigen projectje op mijn blog genaamd #PlukhetGeluk. waar het projectje over ging?

‘Het gras is groener aan de overkant’ Deze uitspraak ken je vast wel. Ik ben het hier niet mee eens. Ik denk dat je zelf al het geluk kan plukken wat je al bezit. Dit project is om mensen een positieve vibe mee te geven. Omdat ik vind dat tegenwoordig alles snel, mooier, duurder en beter moet. Omdat ik vind dat stil staan bij de kleine dingen in het leven het leven mooier maken. Ik hoop dat mensen bewuster gaan nadenken over wat ze al hebben en waar ze al gelukkig mee zijn. Pluk het Geluk.

Heel wat bloggers hebben met de opdrachten mee gedaan en elk hun unieke invulling gegeven. Echter super leuk om te zien en kijk er nog steeds met veel trots op terug. Je kan op deze page alle deelnemers en hun invullingen zien.

3 leuke series

Ik keek deze 3 toffe series van Netflix. Eerst vond ik Netflix maar online, ik bedoel ik kijk heel wat series op tv en meer niet. Toch begonnen aan Fringe, The Killing & The Bridge. Geniale series alle 3 met vele twisten en vele uren kijk plezier. Nu weer eens even een nieuwe serie op Netflix gaan kiezen om te kijken.

Casper Cature

Wij kochten een nieuwe auto. En wel de Renault Capture. Na veel het erover te hebben gehad de afgelopen jaren toch de aankoop gedaan. Heel wat centjes maar ik ben nog steeds elke dag super blij met Casper (de naam die ik onze auto gaf, ik geef dingen altijd een naam. Weird, i know) Ik rijd er 5 dagen mee naar werk en ben echt super blij met onze nieuwe aanwinst. Deze gaat zeker heel wat jaartjes mee.

Mijn droom kwam uit

Eindelijk was de dag dan daar. Na 7 jaar werken in de kinderopvang kreeg ik het verlossende woord. Dit jaar mag ik mijn vast contract gaat tekenen! Ik heb een dansje gedaan, een traantje gelaten en ben vooral heel, heel blij geweest. Er viel een last van mijn schouders en het is fijn eindelijk beloont te worden voor mijn werk. Want zo voelt het. Ik heb het super naar mijn zin op mijn werk en echt mijn plekje gevonden. Ben dus super blij dat ik niet hoef te vertrekken.

Fijne weekendjes weg

oor mijn verjaardag kreeg ik 2 hele lieve cadeaus, 2 weekendjes weg. (het waren er eerst 3 maar hebben er eentje afgezegd). De eerste was naarAlmelo en de maand erna gingen we naar De Wageningse Berg. Bij beide trips heb ik super genoten<3

Mijn blog

Nog steeds, na al die jaren ben ik super blij met mijn blog Iliveformydreams. De ontwikkeling die het heeft doorgemaakt het afgelopen half jaar vind ik zo zijn! Inhoudelijke artikelen, leuke reacties, nieuwe volgers en vooral het plezier wat ik er nog steeds aan beleef. Ook mijn layout heeft alweer het nodige ondergaan haha. Jullie zullen zo langzamerhand wel gek van me worden πŸ˜‰ Maar deze staat alweer een tijdje en ben er nog steeds super blij mee.

Nieuwe waterkoker

Ik kocht onze super duper, nieuwe, hippe Fastcup waterkoker. Elke dag wordt hij gebruikt en elke dag kan ik er blij van worden. Hij is net wat luxer dan de vorige one-cup waterkoker die ik had.

Nieuw laminaat door het gehele huis

Wij (of nouja M. want ik heb niet zoveel gedaan) namen een flinke klus op ons. Het leggen van nieuw laminaat door het gehele huis (klik voor de before&after foto’s). Pfhoe, wat een klus om alles eruit te halen, meubels te verplaatsen en het erin te leggen. We zijn heel wat dagen bezig geweest maar het resultaat mag er zijn. Je kunt hier een kijkje nemen in ons huisje.

Lezen, lezen en nog meer lezen

Ik las tot nu toe 8 boeken waarvan ik in de 9de bezig ben. Voor mijn doen best wel weinig en ben zeker bezig wat meer tijd te nemen te lezen. Ik deelde een tijdje terug wat tips om tijd te maken voor het lezen van een boek. De recensies kan je ook vinden door te klikken op deze page

De mooie trouwdag van mijn bestie

Mijn beste vriendinnetje ging op 5 Juni 2015 trouwen. Het was (tΓ©) warm weer en het was een super mooie dag. Heel speciaal, aangezien ik ook nog getuige mocht zijn op haar bruiloft.

Wat waren jou hoogte puntjes van het eerste half jaar?

40 reacties op “10 favorieten in het eerste half jaar van 2015

 1. Wat leuk om dit overzicht zo door te kunnen lezen. Alles op een rijtje van het eerste half jaar. Gezien ik voorgaande jaren natuurlijk compleet gemist heb, ben ik zo toch een beetje weer up to date. Gefeliciteerd met je contract en alle leuke dingen. Mijn hoogtepunt is vooral dat ik het nieuwe jaar ben begonnen als kersverse moeder. Daarbij ook dat ik in 2015 gewoon weer aan het werk kon, na mijn zwangerschapsverlof. Dat lijkt niets, maar mijn contract liep af tijdens mijn verlof. Veel bedrijven verlengen dan niet. Dat gebeurde bij mij dus wel πŸ™‚ .

  1. Ja vind het ook super leuk dat ik je blog weer kan volgen! (1 van de eerste die ik volgde haha) En super zeg dat je gewoon weer aan het werk kon na je zwangerschapsverlof. Is inderdaad niet de tijd van het verlengen tegenwoordig. (vandaar dat ik zelf ook zo blij ben haha)

 2. Wat een leuk overzicht! En je hebt best wel wat boeken gelezen hoor, ik zou superblij zijn moest ik er al zoveel gelezen hebben op een halfjaar tijd πŸ˜‰ En mijn hoogtepunt is nog altijd bezig: mijn twee maand durende verblijf in Antwerpen. <3 Liefs! x

 3. Fijne hoogtepuntjes! Echt bizar dat het jaar alweer over de helft is.
  Ik hoop dat de rest van 2015 maar minstens zo mooi voor jullie mag zijn!

 4. Wat heb je ongelooflijk veel mooie momenten gehad het afgelopen half jaar al. Ik ben echt benieuwd wat het laatste half jaar je nog te wachten staat <3 Pluk het geluk vond ik zo leuk om aan mee te doen en kijk ik nog steeds met heel veel plezier op terug: is echt een goed initiatief geweest meis. X

 5. Als ik zo terug lees had je best een tof eerste half jaar. Nieuwe auto, pluk het geluk wat een groot succes was, nieuwe boeken en series, kleine verbouwing aan jullie huis. Het stond niet stil, ik hoop dat het komend half jaar dan ook zo leuk wordt.

 6. Wat een mooi en blij artikel. Ik zeg altijd als je alleen maar kijkt na het groene gras bij de buren, zie je niet hoe mooi de bloemen in je eigen tuin zijn. Ik ben zelf zo dankbaar dat ik mijn ommezwaai heb gemaakt naar een gelukkiger leven.

 7. Met stip op 1. De geboorte van mijn 2e dochter… Daar valt alles een beetje bij in het niet. En het zorgt wel voor een half jaar met relatief weinig spannende uitjes ed. Baby gaat voor.

 8. Wat een heerlijke happy list πŸ™‚ En supermooie foto’s van het laminaat en jullie huis! Ik ben ook helemaal fan van Netflix! En mijn hoogtepunten van het afgelopen half jaar is verhuizen naar ons nieuwe huis en het maken van nieuwe vakantieplannen.

 9. super leuk om te lezen. leuk dat je nieuwe auto een naam geeft. Waarom noem je hem casper? Dat heb ik even gemist, denk ik. Boeken lezen is inderdaad wel fijn. Gefeliciteerd trouwens met je vast contract. En vier het goed he.

  1. Ik geef al mijn apparaten of dingen altijd een naam. Deze auto is een Capture dus ik zocht iets met een C en dat werd Casper. Zelfde met Vector Vaatwasser, en zo kan ik nog wel even door gaan. Verder ben ik heel normaal hoor πŸ˜‰

   & vieren ga ik het zeker, maar eerst tekenen.

 10. Ja, wat leuk om zo te lezen! Ik vind het super dat je een vast contract hebt gekregen. En ach, met die thema’s knutselen is ook gewoon heel erg leuk <3

 11. Ik ervaar dit jaar ook sneller als normaal, pfff!! Het is JULI! Straks gaan we het najaar gewoon al in.

  Stil staan bij kleine dingen in het leven vind ik erg mooi geschreven dat stukje.

  Wat leuk een nieuwe auto! Hier werd het ook hoogstens tijd. Dagen aan het zoeken, etc. eindelijk sinds dit weekend een nieuwe eigenlijk 2e hands) auto! I.v.m ruimte gebrek.

 12. Oeh, ik kan ook altijd genieten van weekendjes/dagjes weg gaan.
  Leuke dingen doen met mijn neefje, lekker lezen, een leuke serie kijken, ijsjes eten… Zon! Ik word van veel blij!

 13. Wat een mooie puntjes heb je meegemaakt dit halfjaar. Wat bizar trouwens dat we al op de helft van 2015 zitten, dringt nu pas tot mij door hah.

 14. Wat een mooie lijstje met hoogtepuntjes! De hoogtepuntjes van mij is o.a. ons eerste koophuis en mijn vriend die zijn diploma haalde! πŸ™‚

 15. Wat een leuk lijstje! πŸ™‚
  Hele fijne hoogtepunten zeg. Ik hoop dat het tweede halfjaar weer net zo mooi mag worden als het eerste halfjaar. <3

 16. Zo grappig dat ik elk punt van dit lijstje al heb meegemaakt, ik kwam midden in pluk het geluk binnen zeilen en de rest ja, hahahaha

  Mijn half jaar, natuurlijk dat ik zelf na 3 jaar blogpauze weer begonnen ben op 30 jan. πŸ˜‰ 2015. Al snel leuke blogs vond als het jouwe bijv. dankzij mijn dochter! Dat mag gezegd worden. Nieuwe contacten die ik nu alweer heb opgedaan dankzij het bloggen en zelfs al een ontmoeting heb gehad, zaterdag de volgende, zondag nog eentje in eigen stad en eind aug. staat er ook eentje op de planning, en eentje hangt er nog in de wacht in eigen stad.

  Dat ik mijn vriendin en oude klasgenote ook naar WordPress heb kunnen lokken, we veel fun hebben ook nu samen, al blogt zij minder vaak, ze groeit toch gestaag.
  Dat ik oude bloggers van toen heb terug gevonden of zij MIJ, zoooooooooo super, hahahaha

  En dat is alleen op blog gebied, er zijn er nog zovele meer en vooral in het vooruitzicht ook πŸ˜‰

  X

  1. Super lief dat je met zoveel plezier naar mijn blog komt! Je volgt me dan inderdaad ook alweer een tijdje. Kom ook altijd met heel veel plezier bij jou neuzen & vind het contact met jou echt super fijn πŸ™‚ Mag ook gezegd worden hihi.

 17. Wat een leuk lijstje! Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt op je werk en je nieuwe auto zo goed bevalt! De Bridge en The Killing vind ik ook super toffe series. Fringe heb ik nog niet gezien, zet ik gelijk op mijn lijstje. Kijk heel veel series πŸ˜‰ Mijn hoogtepuntjes van het afgelopen jaar waren toch wel lekker bbq’en in de vrije natuur en mooie boswandelingen maken. De natuur is hier zo mooi, daar geniet ik elke dag nog van πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *