Geluksmomentjes #8 – Strand high tea, Sony is back & vele leuke aankoopjes

Het fijne strand uitje wat ik had met vriendinnen
4 Juli had ik een date met wat vriendinnen. We gingen high tea’en op het strand. Gelukkig, ondanks de warmte was het zeker uit te houden met een windje wat er stond. We hebben heerlijk gegeten, bijgekletst en een soort strand foto shoot gedaan. Echt super grappige foto’s geworden en was zeker een onwijs leuke dag<3

Lachen
dit filmpje vond ik echt hilarisch :’)

Zomervakantie
Jaja, na vandaag is het 6 weken zomervakantie. (en genoten deze week van een extra onverwacht vrij dagje<3) Dat betekend voor mij dus 6 weken extra lange dagen werken. Helemaal niet erg aangezien ik meer dagen vrij ben en het niet is verspreid over 5 dagen. Ik heb de elke week een lang weekend<3 Hier ga ik zeker van genieten. Ook hebben we erg toffe uitjes op het programma staan dus ik ga me zeker niet vervelen.

Date met Simone
Jaja, de 2de ‘date’ staat weer gepland met lief blog vriendinnetje Simone. Ik heb heel veel zin je weer na zo’n lange tijd te zien in Juli.

Blog
De laatste tijd heb ik erg veel inspiratie om te bloggen en zit ik echt in een soort flow. Super fijn en leuk om hiermee bezig te zijn. Ook ben ik super blij met de aanpassingen van mijn layout. Als ik mijn site open klik krijg ik een glimlach op mijn gezicht. En dat is toch zeker de bedoeling van een blog? Alleen vanaf morgen zeg ik mijn blogje even een week gedag: ik ga offline

Sony Xperia weer terug
Ik had de Galaxy S4 van M. overgenomen omdat ik niet tevreden was over mijn Sony Xperia. Echter, wilde ik het nogmaals proberen met mijn Sony en met veel succes. Er was namelijk een systeem update beschikbaar, waardoor mijn telefoon nu al zijn bugs kwijt is! Super fijn en blij dat ik m’n mobieltje (en goede camera!) weer heb.

Deze filmpjes

Deze film lijkt me echt zo leuk<3 wilikheen.

Ik was weer even aan het neuzen bij oude BSB filmpjes, super leuk

Spullies
Ik kocht de afgelopen weken heel wat leuke nieuws spullen. Ik kocht een nieuwe toffe werktas (waar ik toevallig tegen aanliep in een winkel), heel wat decoratie & leuke tafeltjes voor in huis en ook bestelde we een nieuwe salontafel , die volgende week waarschijnlijk wordt geleverd. Oh en deze nieuwe rok vond ik ook zo tof (en blog vriendinnetje Barbara had hem (toevallig) ook gekocht haha. We hebben smaak 😉 )

Ik was ook heel erg tevreden met de nieuwe slippers die ik kocht. De oude die ik had waren al jaren oud en i.v.m. voeten is het wel wenselijk stevige slippers te kopen. Ik moest alleen terug naar de winkel aangezien de ene maat 37 had en de andere 39. Ik vond ze al zo vreemd lopen haha. :’)

Het projectje van Babsoluut
Barbara is een heel tof projectje gestart: Verspreid een beetje geluk. Ik ga hier zeker aan mee doen om het geluk te verspreiden volgende (offline)week. Klik hier voor informatie om mee te doen. #verspreideenbeetjegeluk

Date night > naar de Minion film
Afgelopen weekend gingen ik en M. gezellig (en onverwacht) naar de nieuwe Minion film. Iets waar ik zeker naar heb uitgekeken dit jaar. En man man, ik ben zeker niet teleurgesteld! Ik heb echt zitten huilen van het lachen zo’n geweldige film vond ik het.

Reading books
Ik ben weer heerlijk aan het lezen in mijn vrije tijd. Ik las Stalker uit van Lars Kepler en ben nu begonnen aan de nieuwe van Karin Slaughter. Tot nu toe een erg goed boek waar zeker een recensie van online komt. Wel heel anders dan de Sara reeks maar hij doet zeker niet onder..

Deze 20 fouten in films
Mistakes made in Hollywood Movie You Probably haven’t noticed. Een aantal waren me er zeker niet opgevallen.

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

Niet echt een geluksmomentje maar toch een filmpje die ik met jullie wil delen.
Heel indrukwekkend, en wat harteloos kunnen sommige mensen toch zijn.

About the Author

52 Comments

Rosa

Ahhh super leuk die secret life of pets! Dan vind je deze trailer waarschijnlijk ook erg leuk : Inside Out 🙂 Wil ik ook zeker heen!

Reply
Annabel

Fijn lijstje! En wat een indrukwekkend filmpje. Ik kan me er zo aan ergeren hoe mensen elkaar soms behandelen.
X Annabel

Reply
Mirella

Hoi hoi,

De laatste tijd zo weinig tijd om even langs te komen, wel jammer want ik lees je blog graag.
Leuk dat je gaat afspreken met een blog vriendin, heel veel plezier.

Reply
Michelle

The secret life op pets lijk mij ook zo geweldig, alleen dit filmpje al! Leuk zo’n vriendinnen dag! Helaas hebben mijn vriendinnen niks met elkaar.. Geniet van je offline week!

Reply
zwartraafje

Hoera! Vakantie … Eindelijk wat meer tijd om al die leuke dingen te doen waar je anders niet aan toe komt. Al zal zo’n weekje offline daar ongetwijfeld ook al wat bij helpen. Ik ging de afgelopen week naar Inside Out kijken met mijn schoonzusje en die was ook super leuk.

Reply
Nesrin

Ik vind het laatste filmpje heel sneu en ik vind het heel erg dat er mensen zijn die online zo gemeen kunnen zijn.

Om het wat op te vrolijken the secret life of pets lijkt mij echt een geweldige film. Wilikookheen!!

Reply
Lies

Wow, dat filmpje, kippenvel! Het is ook nooit goed 😮 . De rest van de dingen zijn leuke vooruitzichten! Ik vind het bijna jammer dat ik niet meer op de eemhof werk, misschien had ik je koffie dan wel ingeschonken 🙂

Reply
Lisette Pool

Wat een mooie momentjes! En dat laatste filmpje is echt best wel bizar.. dat mensen zo hard kunnen zijn in hun commentaar op anderen terwijl ze zo achter hun laptopje verschuilen.. echt zielig :/

Reply
Barbara

Oh vreselijk he. Dat filmpje. Ik heb het met tranen zitten kijken op tv. Wat een reacties zeg.
Heerlijke geluksmomentjes. Je bent een schat trouwens 😉

Reply
Nicetobeout

Leuk blogje dit. De secret life of pets wil ik ook graag zien. Jammer dat die pas volgend jaar uitkomt. Minions staat ook op mijn lijstje, denk alleen dat ik wacht tot die op dvd uit komt. Ik heb een Z2 overigens en erg tevreden mee.

Reply
Tineke

Leuk overzicht. The secet life of pets lijkt me super. Moet elke keer weer lachen om de trailer…zeker met die headbangende poedel op het eind! 😀

Reply
Linda

Fijnnn overzichtje weer 🙂 Nu ik voor de tweede keer iets zie over de week offline moet ik daar echt maar eens over nadenken (naast die week op de camping dus) 🙂 Ben benieuwd hoe het jou gaat bevallen!

Reply
Danielle

Oh dat laatste filmpje is inderdaad super indrukwekkend! Kreeg er helemaal kippenvel van toen ik het voor de eerste keer zag!

Reply
Louise

Je laatste filmpje had ik ook al gezien, was even schrikken hoe afschuwelijk mensen kunnen doen. Verder leuk weekoverzicht en veel succes komende week met je offline challenge!

Reply
Willemieke

Wat leuk om dit te lezen zo! Ik zie die minions film overal voorbij komen, haha. Het is dus een aanrader? 🙂

Reply
SAS

Zeker een aanrader. Ik heb echt super genoten. Lang geleden dat ik heb zitten huilen van het lachen om een film.

Reply
Irma

Ik word zo blij van jouw puntjes en de fijne manier waarop je erover schrijft. Confession: ik glimlach altijd tijdens het lezen van deze blogjes, haha!

Reply
SAS

Ahh wat een super lieve reactie! Hier kan ik dan weer extra blij van worden 🙂 Vind het fijn om eens in de zoveel weken stil te staan bij mooie dingen, want het leven is zo mooi<3

Reply
Anne-Sterre

Wat een fijne dingen. Het laatste filmpje heb ik meerdere malen voorbij zien komen en ook even bekeken, triest dat het zover gekomen is in de wereld, dat je eigenlijk nooit meer goed genoeg kunt zijn, dat er altijd jaloezie is en even vaak afkeer.. zo jammer.

Reply
Kim

Leuke geluksmomentjes! Wat een leuk idee om te high tea’en op het strand 🙂 Leuke foto ook!

Reply
Tessa | 52druppels.nl

Ik heb gisteren met een paar vriendinnen een blote voetenpad gelopen en vrijwel dezelfde foto gemaakt! Heel veel succes met je offline week, geniet van de rust! Maar niet te hard, want ik wil wel dat je terug komt! 😉

Reply
Iris

Jeeetje.. Ik had het laatste filmpje dat je deelt al een paar keer voorbij zien komen op social media, maar had er steeds de tijd niet voor genomen om hem te kijken. Nu wel. Poe, heel heftig! Ik kan er echt sip van worden dat mensen zó gemeen kunnen zijn. Ze heeft het waanzinnig mooi in beeld gebracht, echt knap! Hopelijk zet het veel mensen aan het denken.

Reply
Kirsty

Wat een fijn en positief artikel! Ik ben zelf wel benieuwd geworden naar de boeken van Lars Kepler; ik heb er geloof ik twee liggen (pas gekregen) doordat jij Stalker noemt 🙂

Reply
Michelle

Jaaa die trailer. Ik heb me echt kapot gelachen om de teckel en de metal-poedel 😀 . Heb ‘m ook in mijn leuke dingen gezet, dit gun ik iedereen haha.
Heel veel succes komende week!

Reply
Simone

Wat een hoop geluksmomentjes. En 1 geluksmomentje heb ik met je gemeen: Onze date! Ik heb er echt super veel zin in! 😀

Reply
Bente

Lijkt me voor de verandering ook wel eens heerlijk: langere maar minder dagen! En de Minions film, daar ga ik binnenkort ook met twee vriendinnetjes naar toe: zin in!

Reply
Morgaine

Minnions, zo ondertussen niet meer weg te denken, maar ik ken film 1 nog niet eens, ineens doken ze gewoon op voor mij, hahahaha

Erg he? 😉

Verder, je zit in de flow en gaat toch die week offline, ik ben echt ontzettend benieuwd hoe jouw week gaat verlopen, natuurlijk kun je altijd nog met de hand wat dingen opschrijven voor erna, sommige onderwerpen kunnen altijd 😉 Geniet van je week offline!
X

Reply
Marion

The secret life of pets lijkt me superleuk! Ik zie de trailer nu voor het eerst! 🙂 Dat laatste filmpje is vreselijk confronterend, maar het is helaas de waarheid. Mensen kunnen vreselijk respectloos zijn naar elkaar. Ik ben daar zo klaar mee.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *