Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Geluksmomentjes

Geluksmomentjes #8 – Strand high tea, Sony is back & vele leuke aankoopjes

Het fijne strand uitje wat ik had met vriendinnen
4 Juli had ik een date met wat vriendinnen. We gingen high tea’en op het strand. Gelukkig, ondanks de warmte was het zeker uit te houden met een windje wat er stond. We hebben heerlijk gegeten, bijgekletst en een soort strand foto shoot gedaan. Echt super grappige foto’s geworden en was zeker een onwijs leuke dag<3

 photo 2015-07-04 04.03.54 4_zps4kil3ivv.jpg

Lachen
dit filmpje vond ik echt hilarisch :’)

Zomervakantie
Jaja, na vandaag is het 6 weken zomervakantie. (en genoten deze week van een extra onverwacht vrij dagje<3) Dat betekend voor mij dus 6 weken extra lange dagen werken. Helemaal niet erg aangezien ik meer dagen vrij ben en het niet is verspreid over 5 dagen. Ik heb de elke week een lang weekend<3 Hier ga ik zeker van genieten. Ook hebben we erg toffe uitjes op het programma staan dus ik ga me zeker niet vervelen.

Date met Simone
Jaja, de 2de ‘date’ staat weer gepland met lief blog vriendinnetje Simone. Ik heb heel veel zin je weer na zo’n lange tijd te zien in Juli.

Blog
De laatste tijd heb ik erg veel inspiratie om te bloggen en zit ik echt in een soort flow. Super fijn en leuk om hiermee bezig te zijn. Ook ben ik super blij met de aanpassingen van mijn layout. Als ik mijn site open klik krijg ik een glimlach op mijn gezicht. En dat is toch zeker de bedoeling van een blog? Alleen vanaf morgen zeg ik mijn blogje even een week gedag: ik ga offline

Sony Xperia weer terug
Ik had de Galaxy S4 van M. overgenomen omdat ik niet tevreden was over mijn Sony Xperia. Echter, wilde ik het nogmaals proberen met mijn Sony en met veel succes. Er was namelijk een systeem update beschikbaar, waardoor mijn telefoon nu al zijn bugs kwijt is! Super fijn en blij dat ik m’n mobieltje (en goede camera!) weer heb.

Deze filmpjes

Deze film lijkt me echt zo leuk<3 wilikheen.


Ik was weer even aan het neuzen bij oude BSB filmpjes, super leuk

Spullies
Ik kocht de afgelopen weken heel wat leuke nieuws spullen. Ik kocht een nieuwe toffe werktas (waar ik toevallig tegen aanliep in een winkel), heel wat decoratie & leuke tafeltjes voor in huis en ook bestelde we een nieuwe salontafel , die volgende week waarschijnlijk wordt geleverd. Oh en deze nieuwe rok vond ik ook zo tof (en blog vriendinnetje Barbara had hem (toevallig) ook gekocht haha. We hebben smaak 😉 )

Ik was ook heel erg tevreden met de nieuwe slippers die ik kocht. De oude die ik had waren al jaren oud en i.v.m. voeten is het wel wenselijk stevige slippers te kopen. Ik moest alleen terug naar de winkel aangezien de ene maat 37 had en de andere 39. Ik vond ze al zo vreemd lopen haha. :’)

Het projectje van Babsoluut
Barbara is een heel tof projectje gestart: Verspreid een beetje geluk. Ik ga hier zeker aan mee doen om het geluk te verspreiden volgende (offline)week. Klik hier voor informatie om mee te doen. #verspreideenbeetjegeluk

Date night > naar de Minion film
Afgelopen weekend gingen ik en M. gezellig (en onverwacht) naar de nieuwe Minion film. Iets waar ik zeker naar heb uitgekeken dit jaar. En man man, ik ben zeker niet teleurgesteld! Ik heb echt zitten huilen van het lachen zo’n geweldige film vond ik het.

Reading books
Ik ben weer heerlijk aan het lezen in mijn vrije tijd. Ik las Stalker uit van Lars Kepler en ben nu begonnen aan de nieuwe van Karin Slaughter. Tot nu toe een erg goed boek waar zeker een recensie van online komt. Wel heel anders dan de Sara reeks maar hij doet zeker niet onder..

Deze 20 fouten in films
Mistakes made in Hollywood Movie You Probably haven’t noticed. Een aantal waren me er zeker niet opgevallen.

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

Niet echt een geluksmomentje maar toch een filmpje die ik met jullie wil delen.
Heel indrukwekkend, en wat harteloos kunnen sommige mensen toch zijn.

2

52 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *