Geluksmomentjes #7 – Lunchen, veel lezen & momentenlijst

Gezellige afspraken (waaronder een fijne lunch)
Ik had heel wat fijne afspraken staan. Ondanks dat ik het druk had, was er zeker wel tijd voor vriendinnen. Langs bij Wendy om haar mooie trouwfoto’s te bekijken en bij te kletsen. Hadden elkaar een tijdje niet gezien. Ik ging ook nog kijken bij het nieuwe huisje van vriendinnetje Laura en we gingen daarna heerlijk lunchen bij Bagels & beans. Veel geluk in je mooie optrekje en was super gezellig je weer te zien.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Extra vrije dag deze week
Doordat ik het zo druk had vroeg ik een vrije dag aan en kreeg deze. Ik had een heerlijke Woensdag vrij, even opladen! Ik heb vooral veel in huis gedaan. De extra kamer kast opgeruimd (en lekker veel weggegooid), dressoir kast in de woonkamer, gangkast en kledingkast zijn onder handen genomen. Een productief dagje maar toch verder ook lekker kunnen opladen.

Het uitlezen van een boek (en beginnen in een nieuwe)
Uitgelezen het boek: Ik reis alleen (lees de recensie die ik erover schreef). Een tof boek, ik kan erg genieten van Scandinavische schrijvers. Tevens even moeilijk welk boek te beginnen, maar ik koos voor Stalker van Lars Kepler. Ben nu op de helft en vind het een steengoed boek. Net als het boek Slaap wat ik eerder van hem las. Na Stalker weet ik zeker wel al welk boek gaat volgen: de nieuwe van Karin Slaughter, ben super benieuwd!

Onze mooie momentenlijst
Ik maakte een lijst met al onze mooie momentjes erin. Hij staat te pronken in onze wc en er kunnen zeker nog wat mooie momenten aan worden toegevoegd. Je kan hem hier bekijken.

Deze toffe filmpjes.

Ik keek de tour DVD van P!nk en vond deze uitvoering zo ontzettend vet.

Net als het officiële dansje, wat ze ook uitvoerde in de clip maar hier live uitvoert. She’s the best.

Haha en hoe cute is dit?

Oude muziek (her)ontdekken
Ik luister de laatste tijd erg veel muziek van vroeger. Heerlijk om mee mee te bleren en van te genieten. Staat nu ook vaker in de auto op.

Als ik klaar ben met m’n work-outs
Deze maand stond in het teken van de Workout challenge. Elke keer als ik een work-out heb afgerond ben ik zo blij. En moe. En heb ik pijnlijke spieren. Maar it was worth it. Volgende week komt er een update online over mijn challenge.

De lieve hulp die ik kreeg op Twitter met vragen over mijn layout
Ik had wat vragen over mijn layout, die op het stomme Genesis theme draait. Hierdoor kon ik dingen niet aanpassen en ben weken bezig geweest. Van vele lieve mensen kreeg ik heel wat tips. Van o.a. Naomi met haar Fix it Saturday.

Al deze dingen
Want dat maakt mij extra gelukkig<3

Deze blijft leuk :’) hahahahahahahaha
 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
Huilennnnn van het lachen.

Mijn aanpassingen aan mijn layout
Ja ik ben lekker aan de knutsel geweest met mijn layout. Er staat een balk om het tekstvak, mijn ‘read more’ knop is eindelijk aangepast (jeuj), andere header.. En nog wat andere kleine aanpassingen. Ben nog steeds super blij met m’n simpele layout. Hij staat nu alweer bijna een maand online.

Edit: Vandaag zelfs weer hele andere aanpassingen gedaan! Een nieuw logo, aan de zijkant van mijn blog. Geen header dus meer aan de bovenkant. Thanks voor het meedenken op social media iedereen!

 photo IMG_20150620_134847_zpsxqbcy5b8.jpg

34 reacties op “Geluksmomentjes #7 – Lunchen, veel lezen & momentenlijst

 1. Lunchen bij Bagels & Beans is altijd super lekker! Moet ik ook weer eens doen 🙂 Leuke happy list, moet nodig ook weer eens een boek uitlezen 🙂

 2. Leuk om te lezen zo’n lijstje! Ik vind het ook altijd zo leuk om met vriendinnen af te spreken om lekker te gaan lunchen. Lekker bijkletsen! Ik vind je lay-out erg mooi geworden.

 3. Dat zijn nog eens een hoop geluksmomentjes <3 Fijn om te lezen! Bagels en Beans, oh ik wil ook weer hihi. Zo lekker daar! Had jij die met ham, is dat wat? Wel lekker zo'n extra dag vrij. Dat wil ik komende week ook wel hihi.

 4. Het filmpje van Pink had ik al een gezien. Wel knap hoor, daar zullen wel heel wat training en repetities aan vooraf zijn gegaan. De bagels zien er trouwens super lekker uit.

 5. *Proest* die wasbeertjes. En wat leuk is dat toch die leuke dingen lijst. Zit er aan te denken mijn concertkaartjes in te gaan lijsten.

 6. Heerlijk zoveel geluksmomentjes! 🙂 En zo’n vrije dag tussendoor is echt het ultieme geheim voor een snelle powerboost. Ook erg leuk om dat filmpje van die rode panda’s weer voorbij te zien komen :’D

 7. Ik ben een tijdje niet op je blog geweest, maar wat is je layout gaaaaf geworden! Echt ontzettend mooi -well done! (En serieus, ik heb een paar minuten naar dat gif’je gekeken en keihard gelachen. Geweldig haha!)

 8. O die bagels zien er zo goed uit! En dat wasberen filmpje is zo grappig! (: (: Leuk lijstje! Fijne zondag!

 9. Wat een leuk lijstje! Ik vind die filmpjes met dieren altijd zo leuk om te kijken, word er altijd vrolijk van. Stalker moet ik nog gaan lezen – heb zoveel boeken meegenomen dat ik eventjes niet weet waar ik moet beginnen, haha. Die van Karin Slaughter heb ik ook al. De reviews zijn in ieder geval veelbelovend.

  Ik ben blij dat het helemaal gelukt is met je layout =D <3

 10. Wat een heerlijk week heb jij achter de rug zeg meis. En wat lekker dat je woensdag vrij hebt gehad, soms is dat echt goed om lekker bij te komen en op te laden. Fijn om te horen trouwens dat je read more eindelijk aan hebt kunnen passen, dat zijn toch wel kleine overwinningen. X

 11. Leuk lijstje. P!nk is zo gaaf! Lijkt mijnecht vet om nog eens naar een show van haar te gaan.
  En dat gifje met die wasberen, ( zijn het dat??) zo grappig 🙂

 12. Wat een fijne en lange lijst deze keer! 😀
  Hahah, dat wasbeertje! Zo lief. En een beetje zielig, haha, maar vooral zo schattig.

 13. Wat een fijn lijstje, je hebt een gezellig weekje achter de rug. Lekker om helemaal op te laden tijdens zo’n vrije dag!

 14. Wat een super fijn lijstje. Goed om te lezen dat je weer opgeladen bent. Soms heb je zo’n dagje echt even nodig. Fijne zondag!

 15. Dat zijn een boel geluksmomentjes! Heel fijn dat je afgelopen woensdag ook gewoon nog vrij kon krijgen! 🙂

 16. Jaaaa, ik hou echt van dit type posts, het gaat echt enkel en alleen om de kleine dingen! Oude muziek herontdekken is ook één van mijn favoriete dingen en um, yum, die bagels zien er HEERLIJK uit! Dit mis ik toch wel uit de VS, lekkere (breakfast) bagels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *