Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Geluksmomentjes

Geluksmomentjes #7 – Lunchen, veel lezen & momentenlijst

Gezellige afspraken (waaronder een fijne lunch)
Ik had heel wat fijne afspraken staan. Ondanks dat ik het druk had, was er zeker wel tijd voor vriendinnen. Langs bij Wendy om haar mooie trouwfoto’s te bekijken en bij te kletsen. Hadden elkaar een tijdje niet gezien. Ik ging ook nog kijken bij het nieuwe huisje van vriendinnetje Laura en we gingen daarna heerlijk lunchen bij Bagels & beans. Veel geluk in je mooie optrekje en was super gezellig je weer te zien.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Extra vrije dag deze week
Doordat ik het zo druk had vroeg ik een vrije dag aan en kreeg deze. Ik had een heerlijke Woensdag vrij, even opladen! Ik heb vooral veel in huis gedaan. De extra kamer kast opgeruimd (en lekker veel weggegooid), dressoir kast in de woonkamer, gangkast en kledingkast zijn onder handen genomen. Een productief dagje maar toch verder ook lekker kunnen opladen.

Het uitlezen van een boek (en beginnen in een nieuwe)
Uitgelezen het boek: Ik reis alleen (lees de recensie die ik erover schreef). Een tof boek, ik kan erg genieten van Scandinavische schrijvers. Tevens even moeilijk welk boek te beginnen, maar ik koos voor Stalker van Lars Kepler. Ben nu op de helft en vind het een steengoed boek. Net als het boek Slaap wat ik eerder van hem las. Na Stalker weet ik zeker wel al welk boek gaat volgen: de nieuwe van Karin Slaughter, ben super benieuwd!

Onze mooie momentenlijst
Ik maakte een lijst met al onze mooie momentjes erin. Hij staat te pronken in onze wc en er kunnen zeker nog wat mooie momenten aan worden toegevoegd. Je kan hem hier bekijken.

Deze toffe filmpjes.

Ik keek de tour DVD van P!nk en vond deze uitvoering zo ontzettend vet.


Net als het officiële dansje, wat ze ook uitvoerde in de clip maar hier live uitvoert. She’s the best.


Haha en hoe cute is dit?

Oude muziek (her)ontdekken
Ik luister de laatste tijd erg veel muziek van vroeger. Heerlijk om mee mee te bleren en van te genieten. Staat nu ook vaker in de auto op.

Als ik klaar ben met m’n work-outs
Deze maand stond in het teken van de Workout challenge. Elke keer als ik een work-out heb afgerond ben ik zo blij. En moe. En heb ik pijnlijke spieren. Maar it was worth it. Volgende week komt er een update online over mijn challenge.

De lieve hulp die ik kreeg op Twitter met vragen over mijn layout
Ik had wat vragen over mijn layout, die op het stomme Genesis theme draait. Hierdoor kon ik dingen niet aanpassen en ben weken bezig geweest. Van vele lieve mensen kreeg ik heel wat tips. Van o.a. Naomi met haar Fix it Saturday.

Al deze dingen
Want dat maakt mij extra gelukkig<3

Deze blijft leuk :’) hahahahahahahaha
 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
Huilennnnn van het lachen.

Mijn aanpassingen aan mijn layout
Ja ik ben lekker aan de knutsel geweest met mijn layout. Er staat een balk om het tekstvak, mijn ‘read more’ knop is eindelijk aangepast (jeuj), andere header.. En nog wat andere kleine aanpassingen. Ben nog steeds super blij met m’n simpele layout. Hij staat nu alweer bijna een maand online.

Edit: Vandaag zelfs weer hele andere aanpassingen gedaan! Een nieuw logo, aan de zijkant van mijn blog. Geen header dus meer aan de bovenkant. Thanks voor het meedenken op social media iedereen!

 photo IMG_20150620_134847_zpsxqbcy5b8.jpg

1

34 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *