Films die ik afgelopen weken heb gezien #12

Mickey, Donald, Goofy: The Three Musketeers

Het beroemde verhaal van Alexandre Dumas, vertelt op de Disneymanier, met Mickey Mouse, Donald Duck en Goofy in de hoofdrollen. Met Minnie als Prinses, en Boris Boef als de kapitein van de wacht.

Wat ik er van vond Geen hoogstaande film maar ik was een beetje down en zocht een film waar ik niet echt over hoefde na te denken. Een lachfilm en ik kwam uit bij deze. Ik heb me toch kostelijk weten te vermaken, want het gaat eigenlijk nergens over.
Rating: ★★★

Avengers: Age of Ultron Gezien in de bioscoop

The Avengers, een buitengewoon team van superhelden bestaande uit Iron Man, Incredible Hulk, Black Widow, Thor, Hawkeye en Captain America komen opnieuw samen om de strijd aan te binden tegen Ultron, een intelligente robot. Ultron is een creatie van Tony Stark, die deze zelfbewuste robot samen met een legioen drones ontworpen heeft om het werk van de Avengers te vergemakkelijken. Wanneer Ultron echter het idee heeft dat de mens de grootste bedreiging voor vrede en geluk vormt lopen de zaken uit de hand.

Wat ik er van vond Dat is niet zo moeilijk: alle Avenger films (het zijn er nu welgeteld 2 hahaha) vind ik super tof. Eigenlijk maf aangezien ik met de opzich zelf staande films van deze superhelden helemaal niks heb. Ik heb me doodgelachen en hoewel hij niet kon tippen aan het eerste deel vond ik hem mega gaaf.
Rating: ★★★★★

Run All Night

De in Brooklyn wonende gangster en huurmoordenaar Jimmy Conlon (Neeson), alias The Gravedigger, heeft betere tijden gekend. Jimmy, de beste vriend van maffiabaas Shawn Maguire (Ed Harris), is nu 55 en wordt achtervolgd door zijn zonden uit het verleden. Conlon wordt al ruim dertig jaar in de gaten gehouden door een vasthoudende rechercheur (D’Onofrio). De laatste jaren zoekt Jimmy voornamelijk zijn heil in een whiskyglas. Maar als zijn zoon Mike (Kinnaman) het doelwit wordt, moet Jimmy een keuze maken tussen de maffiafamilie waar hij ooit voor koos, en zijn echte familie, waar hij al heel lang geen contact meer mee heeft. Mike slaat op de vlucht en Jimmy moet voorkomen dat zijn zoon niet het hetzelfde lot ondergaat als hij, namelijk eindigend aan de verkeerde kant van een vuurwapen. Jimmy heeft slechts één nacht om erachter te komen aan welke wereld hij trouw is, om alles weer recht te zetten.

Wat ik er van vond Een stoere film die laat zien hoe het zit in een maffiafamilie. Vermakelijk om te kijken met zeker wel wat spanning.
Rating: ★★★

Phone Booth

Stuart Shepard neemt een telefoon op die in een telefooncel over gaat. De persoon aan de andere kant van de lijn vertelt hem dat wanneer hij ophangt hij hem neer zal schieten. Het kleine rode lichtje dat hij op zich gericht ziet zorgt ervoor dat hij de bedreiging nogal serieus neemt…

Wat ik er van vond Ik had niet verwacht dit een goede film te vinden. Ik bedoel: een film die zich afspeelt in een telefooncel? Maar wat een top acteer werk en goed script is dit zeg! De acteurs zijn zeker goed gecast voor deze film en maken dat je toch tot het einde op het puntje van je stoel zit (hoewel ik het einde dan wel weer voorspelbaar vond)
Rating: ★★★★

The Truth About Love Tour: Live In Melbourne

Met de spectaculaire ‘The Truth About Love Tour’, zette P!nk eerder dit jaar de Ziggo Dome volledig op zijn kop! Deze show werd deze zomer in zijn geheel opgenomen in Melbourne, Australie. De DVD bevat het complete concert, met natuurlijk vele grote hits, zoals ‘Blow Me (One More Kiss)’, ‘So What’, ‘Just Give Me A Reason’, ‘Try’, ‘F**ckin’ Perfect’ en ‘Raise Your Glass’.

Wat ik er van vond Mijn favoriete artiest, dus dat zegt genoeg. Ben zelf al een aantal keren naar haar concerten geweest en keer op keer stelt ze zeker niet teleur.
Rating: ★★★★★

Zie hier Deel 1, 2, 3 , 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 & 11

Welke film zag jij voor het laatst (en wat vond je ervan?)

21 reacties op “Films die ik afgelopen weken heb gezien #12

 1. Er staan enkele films tussen die me aanspreken die ik even ga opzoeken 🙂 De laatste film die ik heb gezien is “The Age Of Adaline” tijdens Ladies At The Movies in Kinepolis Antwerpen 🙂 Echt een geweldige film en om twee prachtige mensen als Blake Lively en Michiel Huisman bezig te zien maakt het alleen maar beter 😉 Liefs! x

 2. Jemineetje! Zoveel films kijk ik in een jaar nog niet! Ik heb er dit jaar twee gezien. Gone Girl (naar het boek van ehhhh…Gilian Flyn?). Die vond ik erg goed! Het boek vond ik ook goed, trouwens. En laatst heb ik American Sniper gezien. Een heel indrukwekkend waargebeurd verhaal maar ik vond de film niet echt bijzonder. Jammer!

 3. ik ken ze allemaal…
  Nou ja, van run all night heb ik maar een aantal stukjes gezien, iets staat me tegen aan die film…

 4. Haha de drie musketiers (disney versie) heb ik volgens mij vroeger echt wel 1000 keer gezien, geniale film 😀
  Liefs. Jonne

 5. Jaaaa! Avengers was helemaal geweldig, al vond ik dit deel beter dan het vorige – misschien omdat de interactie tussen de avengers al goed was uitgewerkt. Phone booth ziet er erg spannend uit, die ga ik binnenkort kijken.
  Ik heb de laatste tijd vooral veel series gekeken – momenteel kijk ik Rita op Netflix. Een serie over een Deense lerares die lekker tegendraads les geeft. Erg grappig 🙂

 6. O wat leuk om Disney variant van The Three Musketeers zo weer voorbij te zien komen! Dit was echt mijn jeugdfilm, te vaak gezien! 🙂

 7. Avengers, wat een sensatie was dat! Ik ben sowieso heel erg van de sciencefiction films, maar die van marvel vind ik altijd zo geweldig <3 Ik had echt genoten. Terecht, die 5 sterren!

 8. Oeh ik ben heel benieuwd naar de Avengers! Ik hoorde idd al dat hij minder is dan deel I, maar goed, dat is natuurlijk altijd bijna zo.

 9. Ik ben heel benieuwd naar Phone booth! Maar ik kijk amper films en vergeet altijd welke ik nog wil kijken.. 😉

 10. P!nk, weet je wat zo gek is? alles wat ik van haar ken en wat ze uitbrengt, denk ik Madonna 2, al is ze een persoon op zich, ik moet serieus mij iets meer verdiepen in haar want ze past ook bij mij, hahaha

  Welke film zag ik het laatst… Ja, dat is best apart, ik vond ergens een film getiteld ‘Into the Woods’, met Meryl Streep en andere grote namen en toen ik ging kijken kwam ik ook nog een zingende Johnny Depp tegen? En die film is normaal gezien niet mijn ding… (het is meer gezongen dan gesproken) maar is wel van Disney! Het blijkt ook vooral een musical eigenlijk te zijn voor Broadway, toch heb ik mij suf gelachen want al jarenlang vroeg ik mij af hoe het bijv. met Asspoester en haar prins gaat na hun huwelijk… Hierin gaan ze scheiden en de Prins gaat kortstondig met alleen een kus vreemd… hahaha

  https://www.youtube.com/watch?v=L6Yz5BRMGIQ

  Wat je vertelt over Phone Boot, dat zijn vaak van die aparte films die je aan de bank gekluisterd houden, ik hou van die films al weet je nooit van tevoren of dat zo is, dat had ik met de film, The Lincoln Lawyer, en deze vind je ook op Netflix als je dat hebt 😉 Die zag ik per ongeluk op tv ooit en echt heel bijzonder ook!

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *