Problemen van een theeleut

Thee, ik hou ervan. Dat was vast nog niet duidelijk he *wink* Na het laten zien van mijn mokkenkastje (met collectie aan bijzondere bekers) en vernieuwde theemuur moet dit je vast zijn opgevallen. Maar er zijn als echte theeleut ook een hoop dingen waar je tegenaan kan lopen…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

✻ Je hebt een kopje thee gezet, maar waar heb je hem gelaten? Ohja. Nog onder de waterkoker. Lekker slim
Dit gebeurd mij niet 1 keer maar zeker een aantal keren per dag

✻ Of je wilt te snel drinken en verbrand je mond. Ben there, done that

✻ Welke beker zal ik kiezen? Och en elke thee?! Keuzes, keuzes. De keuzes des levens.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

✻ Je hebt gewoon weg geen plek meer voor nieuwe bekers of nieuwe smaken thee. Bummer

✻ Je zet de Fastcup op de verkeerde stand en er zit te weinig in je kopje of hij overstroomt.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

✻ Je theezakje er te lang in laten zitten waardoor je eigenlijk opnieuw thee kan gaan maken.

✻ Je doopt je koekje in de thee. Té lang. Weg koekje.
Om hem vervolgens eruit proberen te krijgen met een lepel

✻ Je wilt een slok nemen.. Oh. M’n thee is al op :’)

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Herkennen jullie dit?

About the Author

47 Comments

Samia

Hahaha, zo herkenbaar! Ik laat ook best vaak mijn thee koud worden. Dan heb ik zó’n trek in thee, maar dan is het eerst nog te heet dus ga ik verder waar ik mee bezig was om dan te ontdekken: oh, ja! Ik had ook nog thee… Die nu dus koud is.

Reply
Nina

Zeker dat laatste is erg herkenbaar. Thuis houden wij allemaal van sterke thee (zonder kunstmatige smaakjes) met een wolkje melk. Omdat we toch zoveel thee drinken, zetten we meestal een pot – dan is het ook niet zo erg als het zakje er te lang in zit.

Reply
anna

Leuk geschreven en zo herkenbaar! Vooral die laatste, haha. “Ik had toch net nieuwe gepakt?”

Reply
Michelle

Jup heel herkenbaar! Al heb ik vaker dat mijn thee koud wordt ( thee drinken en bloggen gaat gewoon niet samen haha) dan dat ze mij te warm is.

Reply
onderdeblauweregen

Hahaha, het leed dat thee drinken heet.
Behalve je thee onder de waterkoker laten staan, waar bij mij dan de variant; 20 keer de waterkoker aanzetten om thee te zetten…inmiddels alweer 20 minuten geleden bestaat. Herken ik de rest niet. Ik heb 1 soort theeglas (valt niks anders te kiezen) en ik sop nooit koekjes in m’n thee enzo.
M’n mond verbranden doe ik vreemd genoeg alleen bij chocomel en warm eten :’-D

Reply
Mieke

Oh ja, ik vergeet ook wel vaak dat ik thee heb staan. Ik laat het voor de veiligheid (ivm de kinderen) altijd op het aanrecht staan en terwijl de thee afkoelt ben ik alweer vanalles aan het doen. Gevolg: koude thee.

Reply
Northflix

Haha, daar heb ik allemaal geen last van.
Ik drink nooit thee. Sowieso ben ik niet zo van het warme drinken.

Reply
Danielle

Haha, zeker herkenbaar! Alle punten overkomen mij ook weleens… wekelijks 😉

Reply
Nina Simplynspecial

Haha leuk stukje, heerlijk herkenbaar. Teveel keuze is ook vaak een probleem hier.. Nou ja, probleem 😉

Reply
Anne-Sterre

De waterkoker vergeten aan te zetten is mij ook wel eens overkomen. Waarom zou het toch zo lang duren? :’)

Reply
Sofie

hihi zeer herkenbaar! Wat ik ook al gehad heb, water in mijn kop met theezakje gieten en dan beseffen dat het water niet opgewarmd is (waterkoker vergeten aanzetten of waterkoker niet in het stopcontact)

Reply
Myrthe

Haha, ik ben zelf niet zo’n theeliefhebber, maar wanneer ik thee drink, o ja absoluut dit gebeurd mij zeker allemaal! En daarom houd ik het liever bij water 😉 Leuk lijstje! Origineel ook!

Reply
Esmeralda

Ik wil ook veel te snel mn thee drinken of ik zet 10 keer de waterkoker aan en nog vergeet ik om thee te zetten 😛

Reply
Zwartraafje

Ja hoor héél herkenbaar. Een aantal jaren terug had ik dit echter ook voor … * Je schenkt het kokende water in een theepot – die vervolgens stuk springt waardoor je al dat hete water over je heen krijgt
Niet leuk! Gelukkig gebeurde dat slechts één keer

Reply
jackie

mijn thee is meestal al koud, en dat vind ik zo vies…
o, ja en thee zakje te lang laten zitten, blehh zo vies

Reply
Inge

Wat ik meestal heb is dat ik de thee wel zet (of mijn moeder voor ons beiden) en dat ik hem dan straal vergeet en dus koude thee heb..

Reply
Saar

Haha, echt allemaal ongelofelijk herkenbaar! Soms wordt mijn thee ook koud, omdat thee nu eenmaal snel afkoelt… Maar gelukkig vind ik koude thee ook heel lekker!

Reply
Mayara Esther

Ik herken heeeeeel veel punten! Voaral mijn lippen/tong verbranden komt heel vaak voor hahaha.

Reply
Kim

hahah wat een heerlijke luxe-problemen! Vooral het aantal theesmaken herken ik. Ik moet er eerst een paar opmaken voordat ik weer nieuwe mag 🙂

Reply
sammie

Mond verbranden, theezakje te lang laten hangen, niet kunnen kiezen.. ja herkenbaar!! Ik heb ook wel eens dat ik hem vergeet en m’n thee koud is, ben ik ook niet zo’n fan van 🙂

Reply
Bianca

Inderdaad herkenbaar 🙂 Ik ben gek op thee, maar moet er zo vaak van plassen (haha lekker TMI sorry) x

Reply
Joyce

Haha ik herken het vooral dat ik de thee te lang heb laten staan. Die wil ik namelijk niet op tafel zetten als Luuk wakker is. En ik kom niet ieder half uur in de keuken 😉

Reply
Sandra

Haha! Mega herkenbaar dit! Ik ben ook een onwijze theeleut. Altijd weer struggles over welke smaak en ik te kiezen. En natuurlijk je thee vergeten of een slok nemen terwijl het allang op is of je mond er aan ver randen omdat je te enthousiast bent. Whoeps!

Reply
Morgaine

Whahahaha sommige dingen wel. het laatste is meestal andersom bij mij, denk ik dat mijn beker leeg is.. zit er nog in! hahaha

X

Reply
Michelle

Ik kan er nog twee aan toevoegen:
– Oh, wacht, had ik niet ooit thee gezet? –> Vies lauwe thee.
– *Neemt slokje* – *Mok glijdt weg* – *Dag thee, hoi nat been, overstroomde computermuis, bruine muur*
Gisteren had ik zoiets met mijn mok koffie. Ik had net mijn handen ingesmeerd met handcrème, dus die waren nog een beetje glad. FLATS, koffie o-ve-ral. Ook een flats op mijn bureau maar wonder boven wonder ging de koffie precies langs mijn muis en toetsenbord. Mijn been, stoel, de vloer en zelfs DE MUUR hadden niet zo veel geluk.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *