De Quick Circle Cover voor LG G4 & blij met mijn batterij

Dit product is ter beschikking gesteld door GSMpunt

M. zijn abonnement liep af en hij was dus opzoek naar een nieuwe telefoon. Hij wilde eerst gaan voor de nieuwste Samsung, maar die was toch redelijk prijzig. Hij kwam uiteindelijk uit op de LG G4, een mooie telefoon voor een fijn prijsje. Echter zocht hij nog een LG G4 hoesje, die hij heeft gevonden. De Quick Circle Cover, een super mooi hoesje met een cirkel vorming raampje wat je toegang geeft tot extra functies. En dat zonder het klepje te openen.

Zodra het klepje dicht is kan je in het venstertje uit digitale en analoge klokjes kiezen die je wilt laten zien. Ga je er met je vinger overheen krijg je allerlei opties die je met 1 klik kan gebruiken. Je gesprek opnemen, muziek luisteren en direct een foto maken. (deze zie je alleen in het cirkeltje maar hij neemt de gehele foto) Ook is het hoesje erg handig als je het hoesje geheel open klapt. Je camera blijft dan zichtbaar door het venster, waardoor je niet het hoesje tegen hoeft te houden zodra je een foto maakt. Daar is zeker goed over nagedacht!




Na 2 keer tikken op het cirkeltje zie je jou zes van de meest gebruikte applicaties verschijnen. M. is er echt super blij mee. De enige nadelen vind hij persoonlijk dat het venstertje geen bescherming heeft. Zijn oude telefoon had ook een swipe functie qua hoesje, echter was deze wel beschermd met een klein plastic venstertje. Hij heeft dus wel het folie dat er altijd opzit, laten zitten ter bescherming. Met werken heeft hij de telefoon altijd in zijn zak en het zou zonde zijn als er krassen op zouden komen. Een magneetsluiting zou ook een uitkomst zijn geweest op dit hoesje. Zo zou hij beter sluiten en niet makkelijk open vallen.

Check dit filmpje om de functies van het venster te ontdekken.

Het hoesje is verkrijgbaar in de kleuren goud, wit & titan. Allen hebben ze een erg chique uitstraling en zijn super stevig qua materiaal. Het is een speciaal LG G4 hoesje, waardoor het toestel zeker meer tot zijn recht komt.

Hoewel ik zelf al genoeg telefoonhoesjes voor mijn telefoon heb ben ik super blij met de nieuwe batterij voor mijn Samsung. Ik nam namelijk het gebruikte toestel van M. over en deze batterij was al bijna 3 jaar. Dit kon je zeker merken aangezien hij super snel leeg was. Nu, met mijn nieuwe batterij kom ik zeker de gehele dag door.

Dus zoek je nog mooie iPhone 6 hoesjes, of juist voor een Samsung, LG of Nokia? Op Gsmpunt kan je zeker wat moois vinden!

12 reacties op “De Quick Circle Cover voor LG G4 & blij met mijn batterij

  1. Kan hij geen screenprotector over zijn scherm doen? Die heb ik er ook standaard overheen zitten. Scheelt enorm als je hem een keer laat vallen o.i.d. dan zitten de krassen alleen daarin en niet in het scherm zelf.

    1. Volgens mij(?) heeft hij deze er wel opzitten. De laag die er bij aanschaf van zijn telefoon opzat. Hoewel een schermpje op het rondje toch wel een handigere optie was geweest.

  2. Ziet er handig uit zo met dat venstertje zo ‘open’. Alleen had ik ook wel verwacht dat er nog een plastic laag tussen zat ter bescherming..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *