Geluksmomentjes #6 – Trouwerij, leuk pakketje, theemuur & jaja we hebben onze vakantie geboekt

Wij boekte onze vakantie!
Jeuj, begin van deze week boekte wij onze vakantie voor eind Augustus. We gaan een aantal dagen naar Centerparcs! Om precies te zijn naar de Eemhof, wat ook tevens onze eerste echte ‘wij-zijn-een-stelletje-en-gaan-alleen-op-vakantie’ vakantie was. We hebben een fijne luxe boeking gedaan maar allerlei toppings en services. We hebben dan ook een huisje op het water, met ontbijt service en alles erop en eraan. Ik heb er zin in!


Foto van Centerparcs – Bron: Centerparcs

Trouwdag van m’n bestie
5 Juni ging mijn beste vriendinnetje trouwen. Ze had een super mooie (en vooral warme!) dag. Ik ben super benieuwd naar alle foto’s en wil hierbij het bruidspaar onwijs feliciteren, het was een geweldige dag. Vond het ook een super grote eer om getuige te mogen zijn<3

Andere telefoon
Ik heb nu de Samsung Galaxy s4 overgenomen van M, die net een nieuwe telefoon heeft. Bevalt me super goed en ook weer met een nieuw fotohoesje erbij. Hoewel ik blij was met mijn vorige mobieltje had hij toch wat meer mankementen dan degene die ik nu heb. Ik heb wel T-Mobile even een berichtje gestuurd of dit eventueel nog gefikst kan worden.

VSCO Cam (andere filters)
Bij een blog kwam ik andere filters tegen die je gratis(!) kon downloaden. Nooit geweten, aangezien ik dacht dat je voor alle extra filters moest betalen. Zitten 4 hele mooie bij die ik nu regelmatig gebruik op Instagram.

Vernieuwde blog layout
Super, super blij met m’n vernieuwde layout<3

Deze toffe boekenleggers
Een tijdje terug kwam ik deze geweldige boekenleggers tegen. Toch weer net even wat anders dan de standaard boekenleggers.

Dit geweldige clipje van Mr. Ed
Ik bedoel maar… How cute! En die stem<3

Het leuke pakketje van Lonneke
Ik won de leuke winactie bij Lonneke. Ik heb met smart op het pakketje gewacht en van de week viel hij in de bus. Geweldig lekker thee zat erin en allerlei leuke goodies. Dankjewel Lonneke voor dit leuke pakket! (foto te zien op mijn Instagram)

Vrije tijd
Hoewel eigenlijk deze week super druk was had ik onverwachts wat vrije uurtjes. M. moest naar de tandarts en had de auto nodig, waardoor ik een aantal uurtjes vrij heb genomen. Heerlijk<3 Daarnaast dit weekend had ik hélemaal niks. Ook eens fijn na alle druk bezette weekenden.

700 volgers op Bloglovin’
Wauw. Het zijn er echt heel erg veel, dankjewel allemaal. Ik ben er een beetje stil van dat zoveel mensen mijn blog de moeite waard vinden om te lezen. Wel schommelde dit aantal telkens waarna ik iedere keer een email kreeg met het bereiken van de 700. De laatste tijd is hij ‘stabiel’ gebleven. En hoewel iedereen (inclusief ik) roept dat het niet om de volgers gaat kan ik hier toch erg blij van worden.

Mijn super toffe vernieuwde theemuur
Kijk maar, ik bedoel maar dat is toch super super tof! Ik ben er nog steeds erg blij mee en staat erg gezellig in onze keuken. Kudo’s voor M. voor dit briljante idee.

Deze 2 super leuke filmpjes

Hahahahahaha echt geniáál

Te cute dit

Bloemetjes in huis
Ik haalde vorig weekend 2 potjes met bloemetjes in huis. Staat altijd zo fijn en fleurig in huis, hoewel ik niet zo goed ben in het onderhouden. Ben dus erg benieuwd hoelang deze blijven staan (mijn orchideeën hebben het echt maanden uitgehouden dus er is vooruitgang)

Lieve kaartjes in de bus ontvangen
Ik kreeg de laatste tijd heel wat lieve kaartjes van vriendinnetje in de bus. Super leuk en lief om te ontvangen. Daar kan ik nu oprecht blij van worden.

Mijn nieuwe ketting (met 3 hartjes)
Ik kocht een cadeautje voor mezelf van de week, een mooie nieuwe korte ketting. Daaraan zitten 3 hartjes. Zelf heb ik deze 3 hartjes een bijzondere betekenis gegeven voor een herinnering die ik bij me wil dragen.

45 reacties op “Geluksmomentjes #6 – Trouwerij, leuk pakketje, theemuur & jaja we hebben onze vakantie geboekt

  1. Wat een fijn lijstje weer Sas!
    Dat huisje op het water ziet er super uit, gefeliciteerd met de trouwdag van je beste vriendin en het behalen van 700 volgers! Dat zijn er nog al wat!

  2. Gefeliciteerd met je vriendin!
    En zwaar jaloers als je het gaat hebben op een huisje op het water!! Wat heerlijk gewoon! 😉
    En gefeliciteerd met je foon. Ik heb ook de s4 en ben een groot tevreden gebruiker, hopelijk is dat voor jou ook het geval 🙂

  3. Oh heerlijk om zo’n vakantie in het vooruitzicht te hebben, hoop dat het weer dan ook nog mee zit! Bloemetjes in huis, ja heerlijk! Fleurt de hele boel op 🙂

  4. Wat een happy overzicht!
    Ik ben volgens mij de enige die nog geen VSCO cam app heeft.
    En Centerpars is voor mij puur jeugdsentiment!
    De Eemhof ben ik ook wel geweest, maar wij gingen vaak naar de Huttenheugte.

  5. Fijn is dat hè, dat je een vakantie hebt geboekt. Wij zijn nog steeds aan het zoeken naar iets leuks. Kaartjes krijgen en vrije tijd, altijd goed!

  6. een vakantie in het vooruitzicht is altijd super….
    En je bestie die trouwt dat zijn hele mooie momenten…

  7. Lekker dat jullie de vakantie al hebben geboekt 🙂 Mooi lijstje! En proficiat met je 700 volgers op BL 🙂

  8. Wat een fijn lijstje weer. De trouwerij van je vriendin klinkt als een mooie dag.
    En leuk, jullie vakantie. Iets om naar uit te kijken!

  9. Super fijn dat jullie vakantie is geboekt! Een huisje op het water, wauw! Het ziet er mooi uit. 🙂
    De trouwdag van je beste vriendinnetje lijkt me een heel mooi en bijzonder iets!

    Enneh, eigenlijk is deze hele lijst gewoon heel erg fijn! 🙂

    Liefs Kim

  10. Wat een heerlijke lijst 🙂 . Ik vind een andere telefoon ook altijd leuk. Al heb ik ook vaak een tweedehansje van mijn vriend 😉 .

    En nog gefeliciteerd met zoveel volgers! Wat knap zeg!

  11. Wat een fijn lijstje! Ik ben altijd zo benieuwd wie van mijn vrienden als eerste gaat trouwen, lijkt me echt leuk haha, maar dat zal nog wel een paar jaar duren misschien

  12. Wat een boel fijne en leuke dingen! Leuk om te lezen 🙂 en wat heerlijk dat jullie er in augustus even tussen uit gaan!

  13. Wauw wat mooi dat huis aan het water, heerlijk dat jullie daar naartoe gaan! VSCO cam gebruik ik ook heel veel, geweldige app. Fijn dat je al zoveel volgers hebt!

  14. Dat zijn zonder twijfel stuk voor stuk zaken om blij van te worden. Die bladwijzers zijn echt leuk – ik kende enkel die van The Wicked Witch en wist dus niet dat er nog zoveel anderen bestonden. Oh ja, ik ben hier ook aan het aftellen naar een midweek verlof – wij trekken naar Vennebos en ik kijk echt uit naar die rustige dagen.

    1. Oh wat een super fijn vooruitzicht! Alvast veel plezier gewenst bij Vennebos! (ga je vast wel wat foto’s delen op je blog toch?!)

  15. Heerlijk, al die fijne geluksmomentjes. Dat huisje aan het water ziet er top uit. Wij willen ook graag eens naar Centerparcs maar zonder acties ofzo is het echt heel erg duur volgens mij. Die tijger en die aap <3 how cute!! Fijne zondag nog Sas.

  16. Leuk die geluksmomentjes!
    Ik vind Centerparcs altijd leuk maar nooit geweten dat ze ook huisjes hadden op het water. Is al wel een tijd geleden dat ik geweest ben, maar toch… Klinkt goed die luxe vakantie! Alvast veel plezier 😉

  17. Really??????? Jullie gaan naar de Eemhof? whahahaha Dit ga ik even delen met Lies van Withh a Cup of Tea, ik weet ze is erg stil, maar daar werkt ze!!! In de horeca… En dus vandaag ook weer een lange dag, ik zie haar morgenavond even 😀

    Ik lees dat en de rest dringt amper tot mij door, hahaha oh geweldig! 😉

    Wel luister ik nu naar Ed, erg mooi, en lief ook ja, wat ik ervan zag. Straks op mijn gemak echt even filmpjes kijken.

    X

    1. Hihi ik wist inderdaad dat ze hier werkte 😉 Hadden we het een hele tijd geleden over. Misschien kom ik haar nog tegen<3 Lijkt me super tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *