My Life In 20 Questions tag

June 16, 2015

Op meerdere blogs zag ik hem een tijdje geleden al voorbij komen, de My Life In 20 Questions tag. Al een tijdje heb ik geen tags gedaan (ik wilde dit minder doen op mijn blog) maar ik vond het er wel weer eens tijd voor. Door deze vragen leren jullie mij beter kennen, echter heb ik de originele vragen iets wat aangepast. Lezen jullie mee?

Wat is je lievelingskleur?
Mijn lievelings kleur is blauw.

Wat is je favoriete nummer?
Qua cijfers is dat 17. Qua muziek zijn dat er meerdere: Ed Sheeran – Thinking Out Loud, Westlife – Close, P!nk – Who Knew, Justin Timerlake – Mirrors, Niels Geusebroek – Year of Summer (zowel slow als up-tempo versie) Je kan klikken voor het muziekje met clipje.

Wat is jouw droom carrière?
Die heb ik al, gelukkig! Ik ben pedagogisch medewerkster en werk 5 dagen in de week met kinderen. Een super fijne baan waar ik zelf erg veel voldoening uit haal.

 photo IMG_20150613_164514_zpshrj1fyzg.jpg


Waar zou je op jezelf willen wonen?
In de stad waar ik nu woon of die net ernaast. We wonen prima echter zou een eengezinswoning op ten duur toch wel fijn zijn.

Wat is je favoriete manier om te reizen?
Ik zou zeggen auto of vliegtuig. Dit gaat lekker snel en vind het bij beide altijd een erg mooi uitzicht. Met de boot op vakantie (we gingen naar onze huwelijksreis met een boot) zal ik niet zo snel meer doen. Ik was best een beetje zeeziek.

Wat is je favoriete vakantie tot nu toe?
Pfhoe. Ik heb eigenlijk 3 reizen waar ik erg mooie herinneringen aan heb. Onze eerste vakantie samen naar het buitenland: Kos. We hadden een prachtig hotel en de omgeving was ook veel te beleven. Tevens zou ik hier ook onze trip naar Londen neerzetten (ik ben verliefd op die plek) en onze huwelijksreis was ook toch heel speciaal.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik lees een goede thriller, zet heel erg veel thee, kijk mijn favoriete series, werk aan mijn blog/neem een kijkje bij jullie blogs. Ik vind het heerlijk in huis bezig te zijn, af te spreken met vriendinnen of gewoon lekker in het zonnetje te zitten/skaten.

Wat zijn je favoriete kledingwinkels?
De meeste kleding haal ik nog altijd bij de H&M. Hoewel ik dan echt voor de basic dingen ga, de rest van de kleding vind ik jammer genoeg steeds minder geworden. Ook bestel ik vaak kleding online.

Naar welk concert zou je graag gaan?
Ik zou wel graag een concert willen bij wonen van Ed Sheeran<3 De rest van mijn favoriete artiesten heb ik al live gezien.

Wat is je favoriete thee smaak?
Wat.een.moeilijke.vraag. Ik heb zóveel thee dat ik eigenlijk niet kan kiezen. Als ik toch iets moet noemen ga ik voor de ‘gewone’ smaak. English tea blend of dutch blend. Soms met honing, soms niet. Ook de losse thee doet het goed bij mij. Binnenkort wil ik weer een favorieten blogje gaan maken van mijn thee.

Verzamel je iets?
Uh. Ja. Boeken. En mokken denk ik haha. Heb van beide echt heel erg veel en kan er altijd erg blij van worden.

Je slaapt niet zonder…
M. Geen geintje, eigenlijk slapen wij altijd samen in bed. Ik heb een aantal keren zonder hem geslapen in die bijna 8 jaar maar dan sliep ik zeker slechter.

Als je 1 miljoen euro zou krijgen, helemaal voor jou alleen, wat zou je er dan mee doen?
Ik zou het heel saai op de bank zetten haha. En uiteraard gaan kijken voor een nieuw huisje (een eengezinswoning)

Slaap je met de deur open of dicht?
Dicht.

Wat eet je het liefst?
Ik ben gek op spaghetti, Turkse pizza en bloemkool.

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Om mijn verhalen en foto’s te delen met mensen die ik in RL niet zo vaak zie. Dit is eigen daarna uitgegroeid tot een dagboek voor mezelf maar ook om andere mensen te inspireren en motiveren.

Wat vind je het leukste aan bloggen?
Het leukste vind ik de boost die ik er zelf van krijg. Leuke foto’s maken of artikel onderwerpen bedenken. Tevens ben ik blij met de reacties op mijn artikelen. Het worden er steeds meer en vooral steeds meer inhoudelijk. Super leuk om te lezen, dus dankjewel!

Heb je een abonnement op een tijdschrift?
Nee, ik lees eigenlijk al jaren geen tijdschriften meer dus koop ze ook niet. Vroeger had ik wel een abbo op de Donald Duck & Tina.

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?
Ik zou dat kiezen voor JJ of Morgan van Criminal Minds. Ik zou wel een dagje mee willen lopen om zieke psychopaten te pakken.

Boeken kopen of naar de bibliotheek?
Ik koop altijd boeken. Nou moet ik zeggen: ook wel echt van mijn favoriete schrijvers zodat ik weet dat ze goed zijn. Anders vind ik het wel zonde om een boek te kopen die ik misschien niks vind.

Wat deed je gisteravond om 12 uur?
Slapen. Ik slaap eigenlijk altijd wel rond die tijd.

Wat is jullie favoriete vakantie?

Ik tag zelf Mymorgaine, Notabularasa, Blogofys & Northflix. Voel je niet verplicht maar ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden!

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: ‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

Previous Post Next Post

39 comments

 • Nina

  07/07/2015 at 12:38

  Wat zijn jouw antwoorden leuk geworden! En fijn om te lezen dat jij je droombaan wel hebt. En dat grotere huis… Komt vanzelf op je pad :-)

 • Inge

  18/06/2015 at 19:24

  Wat leuk om je zo toch nog een beetje beter te leren kennen, sommige dingen wist ik nog niet!

 • Billy

  17/06/2015 at 19:07

  leuke antwoorden, Saskia. Veel ervan wist ik eigenlijk al, maar toch wat bijgeleerd.
  Mijn favoriete vakantie is zonder enige twijfel Mallorca. Zalig mooi eiland, ik wil er zeker nog eens terug!

 • annouska

  17/06/2015 at 18:53

  Ook weer zo een leuke tag om te lezen. Grappige combinatie qua eten :P

 • Nicky

  17/06/2015 at 12:36

  Leuk om te lezen. De Tina! Die had ik ook. Met van die stripboeken erbij. Voor in de vakantie, geloof ik.

 • Zwartraafje

  17/06/2015 at 11:17

  Eén favoriete thee kiezen dat is wel heel moeilijk hé. Nu ja, onmogelijk vermits mijn smaak wisselt van dag tot dag. Als tiener heb ik enkele jaren een abonnement om Tina gehad. Ik vond het toen super leuk om de voor -en na van kamers te zien en kreeg steeds zelf zin om mijn kamer te veranderen. Ik heb veel eigen boeken maar hou er ook ontzettend van om in de bibliotheek op verkenning te gaan.

 • Els

  17/06/2015 at 06:40

  Wat een leuke vragen en antwoorden. Wat super fijn dat je droombaan ook echt je werk is!

 • Isabel Cristina

  16/06/2015 at 21:53

  Wat een leuke tag is het! Ik ben al een tijdje niet op je blog geweest maar ik vind je (nieuwe?) layout echt prachtig!

  1. SAS

   17/06/2015 at 20:34

   Dankjewel, ben er zelf ook erg blij mee.

 • Anne-Sterre

  16/06/2015 at 20:40

  Hoewel ik niet altijd fan ben van tags om ze in te vullen, vind ik lezen wel altijd leuk. Ik kan ook amper slapen zonder mijn vriend, best erg eigenlijk haha.

 • Michelle

  16/06/2015 at 20:21

  Wat een leuke vragen! Zelf lees ik graag de Happinez, maar ook af en toe. Een abonnement geeft je vaak zo’n verplichtings gevoel vind ik. Mijn favoriete vakantie is onze vakantie naar Zeeland van dit jaar. We hebben heerlijk afgewisseld met mooie dingen zien en beleven en heerlijk rustig aandoen.

 • bymarlayne

  16/06/2015 at 20:20

  Leuk om te lezen :)

 • julia

  16/06/2015 at 20:16

  wat een leuke tag, leuke antwoorden :)
  x

 • Zo simpel is dan geluk

  16/06/2015 at 19:14

  Ik had vroeger ook altijd een abo op de Tina, geweldig!
  Leuk om te lezen.

 • Myrthe

  16/06/2015 at 18:20

  Reageer ik ook eens op jouw blog, na al die lieve reacties van jou op mijn blog! ;)
  Wat een mooi beroep heb je! Ik moest trouwens wel lachen om die vraag; “Wat deed je gisteravond om twaalf uur?” Alsof je bij een verhoor zit ofzo.. Trouwens die trouwfoto is zo mooi! :) Volgens mij spring ik een beetje van de hak op de tak, maar ik vind het gewoon zo’n hele leuke tag, en ik vind het ook leuk om je zo weer wat beter te leren kennen! Fijn dat je zo van bloggen kan genieten! xx

 • Ysanne

  16/06/2015 at 18:01

  Ik vind Turkse Pizza ook heeerlijk. Ed Sheeran zou ik ook heel leuk vinden om te zien haha! Leuke tag is dit :)

 • Lisa

  16/06/2015 at 16:22

  Wat een leuke tag. Zo kom je nog eens wat meer te weten van elkaar. Ik vind H&M juist steeds beter worden.

 • Angelique

  16/06/2015 at 16:06

  Leuk om te lezen, ik wil ook zo graag naar een concert van Ed Sheeran! En de hoeveelheid mokken die je hebt kun je wel een verzameling noemen ja, haha.

 • Sabine

  16/06/2015 at 15:58

  Hihi de Tina: die had ik vroeger ook! :D Favoriete vakantie? Moeilijk! Denk mijn solo-backback-reis door Griekenland. Was geweldig in meerdere opzichten!

 • Saskia

  16/06/2015 at 15:10

  Leuk tag dit! Misschioen ook maar weer eens een tag invullen, want bij mij ontbreekt er op het moment vanalles: inspiratie/tijd.

  Leuke antwoorden heb je gegeven ook. Zelf ga reis ik het liefst per motor (en dan het liefste de bergen in).

 • Simone

  16/06/2015 at 14:26

  Wat een leuke tag! Mijn favoriete vakantie was de eerste vakantie samen met mijn vriend. We gingen naar Rhodos en heb nog nooit zo’n fijne ontspannen vakantie gehad :)

 • Xaviera

  16/06/2015 at 14:22

  Leuk om jouw antwoorden te lezen! Een dagje samen met Morgan van CM zie ik ook wel zitten. ;) Hoewel ik Spencer ook wel erg leuk vind haha. Tot nu toe was mijn dagje London vorig jaar mijn favoriete vakantie!

 • Bente

  16/06/2015 at 13:16

  Mijn favoriete vakantieland.. Lastig. Griekenland, Italië en Spanje vind ik heerlijk voor een relaxte zonvakantie, maar Amerika heeft toch ook wel echt mijn hart verovert, al zijn dat wel iets vermoeiende vakanties, het is wel echt geweldig!

 • Jenn

  16/06/2015 at 13:07

  Leuk ingevuld! Herkenbaar, dat slechter slapen als je alleen bent, heb ik ook. De boot vind ik juist wel heerlijk om mee te reizen, maar vliegen is ook fijn.

 • Miss Sentinelli

  16/06/2015 at 12:49

  Super leuke tag en leuke invulling! Ik koop ook vaak kleding bij de H&M en inderdaad dan ook de basic kleding haha. En ik ben ook dol op spaghetti :).

 • Simovic-Vuceljic Natasa

  16/06/2015 at 11:58

  Leuke invulling van deze tag :) Mijn favoriete vakantie was vorig jaar, 4 dagen aan zee in Montenegro (lekker in eigen land, geen verre reis) met mijn echtgenoot :) We hebben er echt met volle teugen van genoten en het was echt een vakantie die we nodig hadden & ons deugd had gedaan :) Liefs! x

 • jackie

  16/06/2015 at 11:58

  zo leuk om dit te lezen…
  fijn dat je je droom carierre al hebt..
  Enne, boeken kopen dat doe ik toch ook het liefst al lees is steeds vaker op e reader

 • Sammie

  16/06/2015 at 11:08

  Leuke tag! Blijf tags toch leuk vinden om te lezen, leer je de blogger toch steeds beter kennen :) Turkse pizza.. mmmmm!

 • PatriciaKleijn

  16/06/2015 at 11:05

  leuk ingevuld :D Mijn favorite vakantie tot nu toe was mijn eerste vakantie met mijn vriend in Duitsland rond de Moesel (Trier)

 • Jonne

  16/06/2015 at 10:44

  Leuke antwoorden! Mijn fvoriete vakantie was denk ik voorig jaar met een vriendin naar Tjechie, we hebben heel veel gefietst en gezwommen en ons huisje had een boomgaard, dat was heel gaaf! Liefs. Jonne

 • Kim

  16/06/2015 at 10:39

  Leuke tag! (De vraag over slapen met de deur open of dicht… Ik kan me nog steeds niet voorstellen dat iemand z’n deur open laat, haha)
  Mijn favoriete vakantie was mijn vakantie naar Amerika in 2010. Een rondreis. Dat was heel erg fijn. :)

 • Kim | lifeisanadventure

  16/06/2015 at 10:11

  Leuk om je wat beter te leren kennen :) Mijn favoriete vakantie was denk ik de vakantie naar Spanje twee jaar geleden. Dat was de eerste keer dat ik samen met mijn vriend op vakantie ging, dus dat was wel extra speciaal :)

 • Jennifer

  16/06/2015 at 09:52

  Leuk om te lezen! Wat mijn leukste vakantie was, zou ik niet weten :’) haha

 • Deborah

  16/06/2015 at 09:41

  Wat een leuk lijstje met antwoorden :)
  Wat mij opviel:”Bloemkool als favo eten? Echt waar?
  Ik zou graag nog eens een mooie cruise willen maken. Gewoon om dat eens mee gemaakt te hebben. En dan natuurlijk wel richting het warme gebied.

 • Diana

  16/06/2015 at 09:34

  Leuk lijstje. Bloemkool staat hier vanavond op menu.

 • Morgaine

  16/06/2015 at 08:55

  Hahaha zit ik hier dan… te bedenken wat mijn favo vakantie is, en dan zie ik dat ik hem zelf mag doen, dus uhm, ik bewaar mijn antwoord! :P

  Erg leuk en weer een beetje meer van jou om te leren kennen, overigens wil ik je wel alvast vertellen dat we dezelfde lievelingskleur hebben ;-)

  X

  1. Morgaine

   20/06/2015 at 01:15

   Tag is ingevuld en online ;-) Have fun!

 • Madeleine

  16/06/2015 at 08:38

  Leuke tag! Nee van een boot word ik ook niet blij haha. Word er echt zeeziek van!

 • Chantal

  16/06/2015 at 08:34

  Mijn favoriete vakantie is onze rondreis door Australie in 2010. Een kinderwens die eindelijk uitkwam!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *