Mijn thee accessoires (en vernieuwde theemuur)

Uiteraard hadden jullie al kennis gemaakt met mijn รผber toffe mokkenkastje, echter is deze nu uitgebreid. Ik heb een heuse theemuur! (Ideetje van M., ’tis wel een lieverd) We waren namelijk bij de IKEA voor gordijnen & een nieuwe schoenenkast en namen een witte plank mee. Voor onder mijn kastje. Daar staat dus nu mijn waterkoker en thee accessoires.


Kastje + plank zijn beide van de IKEA

Kijk nou, hoe tof is dit? Als echte theeleut ben ik er super blij mee. Alles goed bij elkaar en meer ruimte op mijn aanrecht door de verplaatsing van mijn waterkoker. Links mijn mooie mokkenkastje (er is eigenlijk al geen plek meer, whoops) en rechts kan je mooi mijn nieuwe theeplank zien.

Tevens kocht ik een tijdje terug dit super leuke T-Time theeset in het wit/lime groen. Al een aantal keren had ik ermee in mijn handen gestaan maar vond hem nogal duur. Nou was er uitverkoop bij de Blokker door verbouwing en was hij voor de helft van de prijs. Die mรณest ik dus meenemen. Het heeft hele handige opberg vakjes (voor thee, suikerklontjes, thee squares (voor gebruikte theezakjes) en roerstaafjes. Het staat echt super leuk op mijn plank<3

Tevens heb ik bij de Action een groot dienblad gekocht waar het theeset oppast + bekers. Als ik visite heb kan ik dus mooi deze bij de salontafel zetten en kan iedereen zijn/haar thee maken.

Zoals je begrijpt ben ik dus helemaal Happy-de-peppy.

42 reacties op “Mijn thee accessoires (en vernieuwde theemuur)

 1. Wat een superleuke muur en fijne kopjes. Wij hebben thuis niet een muur maar een soort theemeubel; een kastje met allerlei theesoorten in laatjes en theeschepjes, builtjes en suikerwerk.

 2. Wat een leuk setje! Ik ga ook eens kijken of ik zoiets kan vinden, ziet er inderdaad wel heel erg gezellig uit!

 3. Wat heerlijk om zo’n hoekje te hebben! Ik moet de thee die ik van je heb gekregen nog proberen, maar ik heb het nu ook zo leuk neergezet, is zonde om op te maken, haha!

 4. Ziet er leuk uit! Ik wil ook wel zo’n muur. Genoeg mokken en thee die ik kan uitstallen en dan zie ik gelijk ook wat ik allemaal nog heb.

 5. ontzettend leuk gedaan Sas! of moet ik M. zeggen hihi,als we elkaar weer zien heb ik ook weer een thee dingetje voor je ๐Ÿ˜ฎ wij zijn echte thee mutsen he? hahahah

 6. Het ziet er inderdaad ontzettend leuk uit! Ik had mij thee eerst heel onhandig in een kast staan. Thee zetten was een beetje ‘gedoe’ en dan skipte ik het wel eens. Slaat toch nergens op! Nu heb ik een van mijn keukenlades tot thee- en kruidenlade omgetoverd. Het liefst zou ik mijn mooie losse theepotjes in het zicht zetten, maar daar is helaas geen plek voor ๐Ÿ™ .

 7. Heel gezellig staat dit…

  Mijn waterkoker ging vorige week kapot, en heb heel even aan die theezetter van jouw gedacht, maar ben overstag gegaan voor de grijze ketelbinkie

 8. Aaah die theemuur, wat super mooi, handig en schattig! Erg gaaf, de mokken passen allemaal goed bij elkaar!

 9. Nu is hij nog leuker geworden รฉn het was voordien al zo tof. Die ‘Keep Calm en make tea’ vind ik echt super. In noodgeval (=plaatsgebrek) kan je nog altijd twee theemokken met hun oor aan de haken onder je kastje hangen. ๐Ÿ™‚

 10. Mag ik alsjeblieft al je mokken overnemen? Aah ze zijn zรณ leuk! Ik mag dus echt geen mokken meer kopen want het past gewoon niet, maar hoh.

 11. Wat een leuk idee! Lijkt mij leuk om volgend jaar ook zo’n hoekje in ons nieuwe huisje te maken. Die T-time theeset van de Blokker vind ik erg mooi. Staat heel netjes. Ik hoop dat die tegen die tijd nog verkrijgbaar is.

 12. Oh dat ziet er gaaf uit! En dat zijn een hoop theemokken, hahaha Ja ooit spaarde ik ook, ondertussen heb ik er al veel weg gegeven in het verleden, de kasten werden te vol ๐Ÿ˜‰

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *