Blog,  Lifestyle

3 nieuwste, toffe apps die ik installeerde

 photo 2015-05-17 01.46.34 2_zpszxv6kyfq.jpg
(bron)

Heel veel nieuwe apps gebruik ik niet. Ik hou het eigenlijk bij de oude, vertrouwde apps en heb zelf niet echt veel meer nodig. Alleen de standaard dingen staan erop. Toch kwam ik 3 hele toffe apps tegen die zeker nu mijn favoriet zijn.

 photo 2015-05-17 01.46.35 12_zps7u1gm15c.jpg
(bron)

Stop, Breath & Think
Een super fijne meditatie app. Al een tijdje wilde ik mediteren maar ik kwam er eigelijk niet zo goed doorheen. Wat moest ik doen en voor hoelang?! Deze app is een super fijne uitkomst. Allereerst benoem je je ‘mood’ (mentally) en je psychische (physically) toestand. Daarna kan je je 5 emoties aanklikken. Je hebt echt een ruim aanbod aan emoties en je hoeft er niet altijd 5 aan te klikken. Nadat je dit hebt ingevuld krijg je een lijst van meditaties die hierbij passen.

Super fijn, aangezien een stem je door de meditatie heen praat. Een vrije meditatie kan je ook aanklikken. Het is een erg makkelijk te gebruiken app en motiveert enorm. Je kan bij elke meditatie stickers verdienen en je voortgang bekijken. Ik wil deze app 2x per dag gaan gebruiken ( ‘s ochtends & ‘s avonds) Ik hoop dat ik hierdoor wat meer rust krijg.

De Stop, Breath & Think app is gratis Klik hier voor meer informatie (hij is wel uit te breiden tegen betaling)

 photo 2015-05-17 01.46.33 12_zpsvjm6rnke.jpg
(bron)

Quick Pic Gallery
Ik was mijn oude galerij beu. Wat een gedoe en hij werkte helemaal niet meer naar behoren. Ik kwam na een tijdje zoeken deze app tegen in de playstore. Super makkelijk te bedienen en laad super snel je foto’s. Ik ben er erg tevreden mee. De enige tip: Zet je foto’s niet op je SD kaart, deze kan hij dan via Quick Pic niet verwijderen. Dit moet je dan doen bij je ‘oude’ galerij die bij je telefoon hoort.

De Quick Pic Gallery is gratis Klik hier voor meer informatie

 photo 2015-05-17 01.46.34 12_zpscxbyt6iq.jpg
(bron)

Map My Run
Mijn nieuwe app om mijn skate-rondes bij te houden. Werkt veel fijner dan de vorige app die ik hiervoor gebruikte (Endomondo) Hij houdt alles nauwkeurig bij en registreert je route. Je kan hem op verschillende standen zetten: wandelen, fietsen, hardlopen… Echter gebruik ik hem 9 van de 10x voor het skaten.

Map My Run is gratis Klik hier voor meer informatie

Lees hier over nog 5 running apps

Kende jij deze apps al en heb jij nog aanraders?

PS: Geen eigen foto’s meer i.v.m. error uploaden van afbeeldingen

1

34 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *