(bron)

Heel veel nieuwe apps gebruik ik niet. Ik hou het eigenlijk bij de oude, vertrouwde apps en heb zelf niet echt veel meer nodig. Alleen de standaard dingen staan erop. Toch kwam ik 3 hele toffe apps tegen die zeker nu mijn favoriet zijn.

 photo 2015-05-17 01.46.35 12_zps7u1gm15c.jpg
(bron)

Stop, Breath & Think
Een super fijne meditatie app. Al een tijdje wilde ik mediteren maar ik kwam er eigelijk niet zo goed doorheen. Wat moest ik doen en voor hoelang?! Deze app is een super fijne uitkomst. Allereerst benoem je je ‘mood’ (mentally) en je psychische (physically) toestand. Daarna kan je je 5 emoties aanklikken. Je hebt echt een ruim aanbod aan emoties en je hoeft er niet altijd 5 aan te klikken. Nadat je dit hebt ingevuld krijg je een lijst van meditaties die hierbij passen.

Super fijn, aangezien een stem je door de meditatie heen praat. Een vrije meditatie kan je ook aanklikken. Het is een erg makkelijk te gebruiken app en motiveert enorm. Je kan bij elke meditatie stickers verdienen en je voortgang bekijken. Ik wil deze app 2x per dag gaan gebruiken ( ‘s ochtends & ‘s avonds) Ik hoop dat ik hierdoor wat meer rust krijg.

De Stop, Breath & Think app is gratis Klik hier voor meer informatie (hij is wel uit te breiden tegen betaling)

 photo 2015-05-17 01.46.33 12_zpsvjm6rnke.jpg
(bron)

Quick Pic Gallery
Ik was mijn oude galerij beu. Wat een gedoe en hij werkte helemaal niet meer naar behoren. Ik kwam na een tijdje zoeken deze app tegen in de playstore. Super makkelijk te bedienen en laad super snel je foto’s. Ik ben er erg tevreden mee. De enige tip: Zet je foto’s niet op je SD kaart, deze kan hij dan via Quick Pic niet verwijderen. Dit moet je dan doen bij je ‘oude’ galerij die bij je telefoon hoort.

De Quick Pic Gallery is gratis Klik hier voor meer informatie

 photo 2015-05-17 01.46.34 12_zpscxbyt6iq.jpg
(bron)

Map My Run
Mijn nieuwe app om mijn skate-rondes bij te houden. Werkt veel fijner dan de vorige app die ik hiervoor gebruikte (Endomondo) Hij houdt alles nauwkeurig bij en registreert je route. Je kan hem op verschillende standen zetten: wandelen, fietsen, hardlopen… Echter gebruik ik hem 9 van de 10x voor het skaten.

Map My Run is gratis Klik hier voor meer informatie

Lees hier over nog 5 running apps

Kende jij deze apps al en heb jij nog aanraders?

PS: Geen eigen foto’s meer i.v.m. error uploaden van afbeeldingen

1
34 reacties

34 thoughts on “3 nieuwste, toffe apps die ik installeerde

 1. robin schreef:

  kende er nog geeneen! quick pic lijkt mij wel handig ๐Ÿ™‚

 2. jackie schreef:

  de eerste app heb ik ook en vind ik echt heel erg fijn…

 3. Jhemyla schreef:

  Ik wil ook al heel erg lang mediteren dus mss toch maar eens uitproberen.

 4. heidi schreef:

  wat leuke apps meid.

 5. Kimberly schreef:

  Map My Run lijkt me super ahndig zeg!

 6. Quickpic gebruik ik ook! Werkt inderdaad lekkerder dan de standaard galerij

 7. Rianne schreef:

  Bedankt voor de tip. Ik heb stop, breath dingetjes gedownload. Misschien dat ik er vanavond al eentje doe (als ik de app snap.. ben soms een muts op dit gebied )

 8. Miriam schreef:

  Ah super handig! die 1e en 3e zal ik niet zo snel gebruiken denk ik maar de qick pic app denk ik wel! Thnx for shring ๐Ÿ˜‰

 9. Nicky schreef:

  Volgens mij gebruikt iedereen standaard maar een paar apps. Er zijn er ook zรณ veel dat je door de bomen het bos niet meer ziet!

 10. Diana schreef:

  Ik hou de laatste twee tips in min achterhoofd. Dank je voor de tips!

 11. Dit lijken mij allemaal erg fijne apps, kende ze allemaal nog niet! Vooral die eerste lijkt mij fijn, die ga ik eens opzoeken. Ik vind zelf Runkeeper ook echt een aanrader, niet alleen voor hardlopen maar ook voor een wandelingetje. Leuk om bij te houden hoeveel km je gelopen hebt.

 12. Charlotte schreef:

  Ik heb meteen de Quick Pic Gallery gedownload. Super tip! ๐Ÿ™‚ De andere apps hou ik in mijn achterhoofd.

 13. Melissa schreef:

  Ze klinken alle drie heel tof, alleen niet voor mij ๐Ÿ˜‰

 14. Nicetobeout schreef:

  Fijne tips! Die eerste is alleen niks van mij ik ben chronisch onrustig haha. En wat betreft een goede galerij is voor mij ook wel interessant, alleen ik maak zoveel foto’s dat mijn interne geheugen te snel vol zit. Wat die laatste app betreft vind ik ook wel interessant, ik gebruik nu Runkeeper maar die crasht mij iets te vaak.

 15. Michelle schreef:

  Wat een leuke apps! Die meditatie app zou ook wel iets voor mij zijn, ik ga er eens naar kijken..

 16. Die meditatie app! Leuk, thx voor de tip!
  Ik vind dat best moeilijk om rust daarvoor te nemen, maar ga het toch eens proberen op deze manier ๐Ÿ™‚ Ik ben benieuwd!

 17. Esmeralda schreef:

  Ik kende ze nog niet, ik gebruik sinds kort WordPress, super handig om onderweg je stats te kijken en blogs te schrijven!

 18. Ik kende geen een van de drie, maar de meditatie-app ziet er geweldig uit ๐Ÿ™‚ Klein vraagje: welke type van GSM is het? Ik zag al wel dat het Sony is, maar vroeg me af welk type en of je er tevreden mee bent ๐Ÿ™‚ Ik ben op zoektocht naar de ideale smartphone en deze ziet mij er wel leuk uit ๐Ÿ™‚ Liefs! x

  1. SAS schreef:

   Ik had er hier een blogje over geschreven ๐Ÿ˜‰
   https://www.iliveformydreams.com/archives/48958

 19. Stephanie schreef:

  Ik ken ze alle drie nog niet, ik ga ze eens opzoeken ๐Ÿ™‚

 20. Deisy schreef:

  Ik kende alle apps nog niet, maar die tweede klinkt echt handig. Ik vind die gallerij namelijk ook soms zo frusterend haha. Dank je wel voor het delen dame. X

 21. Sabine schreef:

  Handig dit lijstje! Ik ken ze allemaal niet maar ha naar die meditatie en run app zeker kijken!

 22. Els schreef:

  Map my run moet ik echt onthouden! Echt iets wat ik bij mijn skeeleren kan gebruiken. Ik doe het namelijk nog steeds fanatiek ๐Ÿ™‚ .

 23. Tineke schreef:

  Stop Breathe Think is inderdaad een aanrader. En het is (bijna) elke keer weer nieuw uit welke meditaties je kunt kiezen. Zo gaat het ook niet vervelen. Top app!

 24. Sofie schreef:

  Die eerste is leuk, die heb ik ook ๐Ÿ™‚

 25. Withlovefroms schreef:

  Die eerste app lijkt me wel fijn!

 26. Bibiane schreef:

  Die eerste ga ik ook downloaden, thx voor de tip! Ik gebruik gewoon de standaardapps eigenlijk. Had vroeger eentje speciaal om water te tracken, maar na een update vond ik hem niet meer handig en heb ik hem er af gegooid

 27. Kim schreef:

  Wat een handige app, die eerste! Die ga ik ook downloaden, bedankt voor de tip. ๐Ÿ™‚

 28. Ysanne schreef:

  oeh ik ben wel benieuwd naar die meditatie app! Bedankt voor de tip ๐Ÿ™‚

 29. Nicole schreef:

  De bovenste lijkt me wel wat!
  De rest hoeft van mij niet ๐Ÿ˜‰

 30. Mieke schreef:

  Naar die meditatie app ben ik wel benieuwd. En ook benieuwd of ‘ie er ook voor iPhone is.

 31. Anneleen schreef:

  Wat een leuke apps! ๐Ÿ™‚ vooral die tweede ga ik eens opzoeken!

 32. Chantal schreef:

  Vooral die Stop Think Breathe lijkt me wel wat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *