Decoraties in onze boekenkast

Aan het begin van deze week kregen jullie een kijkje in ons huisje (dmv foto’s en een aangepaste tag). Daarop kon je mijn boekenkast bekijken. Iets waar ik zeker trots op. Al eerder liet ik jullie de boeken van mijn favoriete schrijvers zien. Echter staat er meer in dan alleen boeken.

Ik vind het erg fijn dat er dingen in staan die een betekenis hebben of een mooie herinnering. De boekenkast staat tegenover de plek waar ik blog, dus mijn oog valt er vaak op


(bron)


Kaart die ik kreeg van vriendinnetje Wendy, Julie & Leona
Ik kreeg van 2 lieve vriendinnetjes beide een lief kaartje. Ze staan beide te pronken in mijn kast. Nu heb ik wel meer lieve kaartjes gehad en deze verzamel ik altijd in een doos. Waar deze ook inkomen om plaat te maken voor nieuwe. Nu staat er een kaart met foto’s van vriendinnetje Wendy, een fijn kaartje van Julie en gisteren viel er een super lieve kattenkaart op de mat van Leona.

Vuurtoren die we meenamen van onze huwelijksreis
We namen een beeldje van de vuurtoren mee van Terschelling. Een mooie herinnering aan deze reis.

Onze bruidstaart topper
Wij kozen voor 2 beeldjes van duiven voor op onze bruidstaart. Ik ben er nog steeds super blij mee aangezien ze nu ook een functie hebben. Toch leuk om een beetje een duiven thema te hebben gehad (op onze kaart stonden ze ook)

Foto van de terugreis van onze huwelijksreis
1 van de meest leuke foto’s van onze huwelijksreis. Ik maakte tig foto’s in de auto toen we aan het wachten waren op de pond om terug te varen van deze fijne reis. We hebben ontzettend veel lol gehad en dit is de meest mooie foto van de gehele reeks.

Vaasje van mijn oma
Een mooi met verf bewerkt blauw vaasje met allerlei bloemen erop. Gekregen van mijn oma.

Gehaakte minion door vriendinnetje Sabine
Op deze foto kan je hem zien. Zoals jullie weten vind ik minions geweldig. Super tof dus van mijn vriendinnetje om deze zelf voor me te maken.

Houten kat uit Kos
Onze eerste vakantie als stelletje naar het buitenland (1ste keer telde niet mee naar Italië toen waren we met z’n familie) Een mooie uit hout gesneden kat met een baby poesje. Super leuk om deze nog te hebben. Hij is (wat je niet gelijk verwacht) ook erg licht.

Lijstje met foto van mij en Kylie
Een foto van 4 dagen oude Kylie, het kindje van mijn beste vriendinnetje. Super tof dat ik deze erin mag bewonderen. Ze wordt Oktober dit jaar alweer 2.

Bovenop de kast: klok van mijn overgroot oma
Deze kreeg ik van mijn opa. Had hij gekregen van zijn moeder en wilde deze aan mij doorgeven. Ik vind het persoonlijk een erg mooie klok en heb al sinds kleins af aan wat met Romeinse cijfers. Mijn overgroot oma heb ik niet gekend, wel sta ik toen ik heel klein was met haar op de foto.

23 reacties op “Decoraties in onze boekenkast

 1. Die spulletjes met een verhaal zijn altijd heel waardevol en fijn om naar te kijken. Leuk dat ze in jullie boekenkast staan en niet ergens in een doos liggen.

 2. Wat een leuke kast en zo mooi geordend 🙂 En wat leuk dat je zoveel mooie herinneringen hebt die je dagdagelijks kunt zien omdat je vlakbij deze kast zit 🙂 Het geeft je altijd een boost voor de dag die aankomt 🙂 Liefs! x

 3. Gaaf dat je op deze manier je boekenkast gevuld hebt, niet alleen met boeken maar ook met dingen die emotionele waarde voor je hebben. Dat maakt een huis ook echt een persoonlijk thuis vind ik 🙂

 4. Mooie boekenkast met glazen deurtjes! 🙂 Ik heb thuis een Billy boekenkast, waar zowel mijn thrillers, kookboeken als schoolboeken instaan (die ik nooit heb hoeven gebruiken :’) )

 5. Zo hoort het ook, al ben ik mijn boekenkast in de woonkamer wat aan het uitruimen, qua rommeltjes, hahaha het werd me ineens te druk, de boeken staan er nog wel in hoor, net als de cd’s, don’t worry, hahaha

  Mooi, jouw boekenkast, voor mij te klein zou deze zijn. Maar ja, heel eerlijk, heb nu drie of eigenlijk vier verschillende boekenkasten welke door het hele huis staan, zelfs in de hal bij de deur staat er eentje.

  Erg leuk om het diepere te mogen lezen en zien van jouw boekenkast.

  X

  1. Nou moet ik zeggen: op de foto lijkt hij misschien klein maar hiervoor hadden we een Billy boekenkast van IKEA, veel groter maar alle boeken die daar in konden staan ook hierin :’) Hij is namelijk ontzettend diep waardoor er 2 á 3 rijen boeken achter elkaar passen. Om nog maar te zwijgen over de delen zónder glas, die zijn namelijk nog dieper haha. Ik ben ook wel subtiel met decoratie inderdaad. Hij stond eerst te vol en heb nu 1 ding/foto per plank. Tof dat je zelf zoveel boekenkasten hebt!

 6. Sommige dingen zijn helaas niet zo goed te zien! Maar het geheel ziet er heel tof uit. En zie ik twee rijen boeken? Woah. Ik vind de klok ook heel mooi! Grappig wat je zegt over Romeinse cijfers, ik kan me ook herinneren dat ik dat ik die veelvuldig bestudeerd heb 🙂

  1. Ik heb bij de comments hierboven een foto van de open kast geplaatst (zover dat op de foto kon haha) *en heb bewust sommige dingen niet laten zien zoals de foto’s e.d.*
   Romeinse cijfers vind ik echt zo tof<3

   1. Oh dat snap ik hoor! Of course. Maar zoals die duifjes enzo, was er wel benieuwd naar maar kon ze niet goed zien haha. Op die foto zijn ze beter te zien ja, leuk hoor! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *