Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Decoraties in onze boekenkast

Aan het begin van deze week kregen jullie een kijkje in ons huisje (dmv foto’s en een aangepaste tag). Daarop kon je mijn boekenkast bekijken. Iets waar ik zeker trots op. Al eerder liet ik jullie de boeken van mijn favoriete schrijvers zien. Echter staat er meer in dan alleen boeken.

Ik vind het erg fijn dat er dingen in staan die een betekenis hebben of een mooie herinnering. De boekenkast staat tegenover de plek waar ik blog, dus mijn oog valt er vaak op

 photo 2015-05-17 08.11.00 1_zpslrwke2zj.jpg
(bron)


Kaart die ik kreeg van vriendinnetje Wendy, Julie & Leona
Ik kreeg van 2 lieve vriendinnetjes beide een lief kaartje. Ze staan beide te pronken in mijn kast. Nu heb ik wel meer lieve kaartjes gehad en deze verzamel ik altijd in een doos. Waar deze ook inkomen om plaat te maken voor nieuwe. Nu staat er een kaart met foto’s van vriendinnetje Wendy, een fijn kaartje van Julie en gisteren viel er een super lieve kattenkaart op de mat van Leona.

Vuurtoren die we meenamen van onze huwelijksreis
We namen een beeldje van de vuurtoren mee van Terschelling. Een mooie herinnering aan deze reis.

Onze bruidstaart topper
Wij kozen voor 2 beeldjes van duiven voor op onze bruidstaart. Ik ben er nog steeds super blij mee aangezien ze nu ook een functie hebben. Toch leuk om een beetje een duiven thema te hebben gehad (op onze kaart stonden ze ook)

Foto van de terugreis van onze huwelijksreis
1 van de meest leuke foto’s van onze huwelijksreis. Ik maakte tig foto’s in de auto toen we aan het wachten waren op de pond om terug te varen van deze fijne reis. We hebben ontzettend veel lol gehad en dit is de meest mooie foto van de gehele reeks.

Vaasje van mijn oma
Een mooi met verf bewerkt blauw vaasje met allerlei bloemen erop. Gekregen van mijn oma.

Gehaakte minion door vriendinnetje Sabine
Op deze foto kan je hem zien. Zoals jullie weten vind ik minions geweldig. Super tof dus van mijn vriendinnetje om deze zelf voor me te maken.

Houten kat uit Kos
Onze eerste vakantie als stelletje naar het buitenland (1ste keer telde niet mee naar Italië toen waren we met z’n familie) Een mooie uit hout gesneden kat met een baby poesje. Super leuk om deze nog te hebben. Hij is (wat je niet gelijk verwacht) ook erg licht.

Lijstje met foto van mij en Kylie
Een foto van 4 dagen oude Kylie, het kindje van mijn beste vriendinnetje. Super tof dat ik deze erin mag bewonderen. Ze wordt Oktober dit jaar alweer 2.

Bovenop de kast: klok van mijn overgroot oma
Deze kreeg ik van mijn opa. Had hij gekregen van zijn moeder en wilde deze aan mij doorgeven. Ik vind het persoonlijk een erg mooie klok en heb al sinds kleins af aan wat met Romeinse cijfers. Mijn overgroot oma heb ik niet gekend, wel sta ik toen ik heel klein was met haar op de foto.

3
Boeken, film/tv & youtube, Home sweet home
Previous Story
Next Story

23 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  PatriciaKleijn
  07/06/2015 at 14:10

  mooie kast hoor, je hebt aardig wat leesvoer 😀

 • Reply
  Nicky
  07/06/2015 at 13:07

  Die spulletjes met een verhaal zijn altijd heel waardevol en fijn om naar te kijken. Leuk dat ze in jullie boekenkast staan en niet ergens in een doos liggen.

 • Reply
  sammie
  01/06/2015 at 16:15

  Ik vind het zo leuk als er meer in de boekenkast staat dan alleen boeken 🙂 Maakt het persoonlijker, huiselijker ook wel 🙂

 • Reply
  Michelle
  01/06/2015 at 14:54

  Altijd mooi als je decoratie ook een betekenis heeft vind ik. Je boekenkast ziet er erg gezellig uit zo!

 • Reply
  Simovic-Vuceljic Natasa
  01/06/2015 at 11:24

  Wat een leuke kast en zo mooi geordend 🙂 En wat leuk dat je zoveel mooie herinneringen hebt die je dagdagelijks kunt zien omdat je vlakbij deze kast zit 🙂 Het geeft je altijd een boost voor de dag die aankomt 🙂 Liefs! x

 • Reply
  Kim | lifeisanadventure
  31/05/2015 at 14:50

  Wat fijn om aan zulke spulletjes zulke mooie herinneringen te hebben 🙂 Die klok doet me een beetje denken aan een klok die mijn ouders ook hebben, lijkt er heel erg veel op!

 • Reply
  angelique
  31/05/2015 at 14:42

  Heel erg gaaf om te zien

 • Reply
  Linda
  31/05/2015 at 13:40

  Gaaf dat je op deze manier je boekenkast gevuld hebt, niet alleen met boeken maar ook met dingen die emotionele waarde voor je hebben. Dat maakt een huis ook echt een persoonlijk thuis vind ik 🙂

 • Reply
  Wendy
  31/05/2015 at 13:30

  Heerlijk zo’n volle kast en ook al die mooie herinneringen er in. 🙂

 • Reply
  Ysanne
  31/05/2015 at 12:27

  Wauw wat een hoop boeken hebben jullie. Super leuk om te zien!

 • Reply
  Inge
  31/05/2015 at 12:14

  Mooie boekenkast met glazen deurtjes! 🙂 Ik heb thuis een Billy boekenkast, waar zowel mijn thrillers, kookboeken als schoolboeken instaan (die ik nooit heb hoeven gebruiken :’) )

 • Reply
  maroussia
  31/05/2015 at 11:44

  Wat een gave boekenkast. Kon ik maar z’n leuk plekje in huis creeëren!x

 • Reply
  Xaviera
  31/05/2015 at 11:43

  Mooi al die herinneringen in je boekenkast! 🙂 Fijne zondag! X

 • Reply
  Kim
  31/05/2015 at 10:44

  Ik vind het heerlijk om andermans boekenkasten te mogen bekijken, haha. 🙂 Prachtig!

 • Reply
  Morgaine
  31/05/2015 at 10:17

  Zo hoort het ook, al ben ik mijn boekenkast in de woonkamer wat aan het uitruimen, qua rommeltjes, hahaha het werd me ineens te druk, de boeken staan er nog wel in hoor, net als de cd’s, don’t worry, hahaha

  Mooi, jouw boekenkast, voor mij te klein zou deze zijn. Maar ja, heel eerlijk, heb nu drie of eigenlijk vier verschillende boekenkasten welke door het hele huis staan, zelfs in de hal bij de deur staat er eentje.

  Erg leuk om het diepere te mogen lezen en zien van jouw boekenkast.

  X

  • Reply
   SAS
   31/05/2015 at 10:21

   Nou moet ik zeggen: op de foto lijkt hij misschien klein maar hiervoor hadden we een Billy boekenkast van IKEA, veel groter maar alle boeken die daar in konden staan ook hierin :’) Hij is namelijk ontzettend diep waardoor er 2 á 3 rijen boeken achter elkaar passen. Om nog maar te zwijgen over de delen zónder glas, die zijn namelijk nog dieper haha. Ik ben ook wel subtiel met decoratie inderdaad. Hij stond eerst te vol en heb nu 1 ding/foto per plank. Tof dat je zelf zoveel boekenkasten hebt!

   • Reply
    SAS
    31/05/2015 at 10:24

     photo 20150531_102241_zpssz0nbynr.jpg
    Hij past niet eens helemaal op de foto hahahaha.

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  31/05/2015 at 10:06

  Leuk om te zien! Ik ben ook dol op decoraties in de boekenkast! Ik vind de vintage klok bovenop de boekenkast ook echt fantastisch!

 • Reply
  Michelle
  31/05/2015 at 09:38

  Sommige dingen zijn helaas niet zo goed te zien! Maar het geheel ziet er heel tof uit. En zie ik twee rijen boeken? Woah. Ik vind de klok ook heel mooi! Grappig wat je zegt over Romeinse cijfers, ik kan me ook herinneren dat ik dat ik die veelvuldig bestudeerd heb 🙂

  • Reply
   SAS
   31/05/2015 at 10:27

   Ik heb bij de comments hierboven een foto van de open kast geplaatst (zover dat op de foto kon haha) *en heb bewust sommige dingen niet laten zien zoals de foto’s e.d.*
   Romeinse cijfers vind ik echt zo tof<3

   • Reply
    Michelle
    01/06/2015 at 09:53

    Oh dat snap ik hoor! Of course. Maar zoals die duifjes enzo, was er wel benieuwd naar maar kon ze niet goed zien haha. Op die foto zijn ze beter te zien ja, leuk hoor! <3

    • Reply
     SAS
     01/06/2015 at 20:19

      photo Fotos Mitch 27_zpsnbjgyesg.jpg

     Bij deze een foto van onze (super mooie) taart mét duifjes die nu staan te pronken in de kast. Nog steeds zo blij mee<3

 • Reply
  Bente
  31/05/2015 at 08:50

  Mooi om zo’n kast met allemaal fijne herinneringen en boeken te hebben! 🙂

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png