Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Mijn laatst gekochte boeken

Dilemma. In welke van deze toffe boeken moet ik beginnen? Na lang twijfelen begin ik toch met mijn favoriete schrijver Fitzek. Deze 3 boeken lijken me alle 3 super tof om te lezen en wil deze dan ook in een korte periode uit gaan lezen. In 2 maanden?! Ongeveer. Daarna komt er zeker een recensie van online.

My weekend is all booked <3

 photo IMG_20150515_152621_zpsynrnopba.jpg


Samuel BjΓΈrk – Ik reis alleen
Op het Noorse platteland wordt een zesjarig meisje gevonden, met een springtouw opgeknoopt aan een boom. Ze draagt vreemde poppenkleren en er hangt een vliegtuiglabel om haar nek met de tekst IK REIS ALLEEN.
Na een intern onderzoek werd inspecteur Holger Munchs speciale onderzoeksteam opgeheven en werd hij overgeplaatst naar een regionaal politiebureau. Maar als het land wordt geteisterd door een sluwe moordenaar, wordt het team weer tot leven gewekt. Munchs prioriteit is om zijn beste onderzoeker, de extreem getalenteerde maar depressieve Mia KrΓΌger, uit haar zelfgekozen isolement te halen. Dat is echter nog niet zo makkelijk…

Nora Roberts – Terug naar huis
Als haar man Richard verongelukt, zit Shelby in zak en as. Maar zijn dood legt ook een web van leugens bloot. Shelby erft grote schulden en het bewijs dat Richard aan de lopende band vreemdging stapelt zich op. Shelby laat zich er niet onder krijgen. Met haar prachtige dochter Callie keert ze terug naar Tennessee, waar ze liefdevol wordt opgenomen door de familie die ze dacht kwijt te zijn. Thuiskomen geeft haar kracht en vrijheid. En nieuwe hoop, in de vorm van timmerman Griffin Lot, een man die nooit tegen haar liegt. Maar niet iedereen is even blij Shelby weer terug te zien. Wanneer een gewelddadige misdaad verband blijkt te houden met Richards louche praktijken, wordt duidelijk dat zij en Callie nog steeds in gevaar zijn. Shelby moet het gevecht aangaan met het verleden, of alles verliezen.

Sebastian Fitzek – Passagier 23
Politiepsycholoog Martin Schwarz heeft tijdens een vakantie op het cruiseschip Sultan of the Sea zijn vrouw en zoontje verloren. Niemand heeft ooit kunnen ophelderen wat er tijdens die noodlottige reis is gebeurd en
Martin blijft achter als een mentaal wrak. Hij heeft zich voorgenomen nooit meer één voet op een cruiseschip te zetten, totdat hij vijf jaar later een mysterieus telefoontje krijgt van een oudere dame die beweert meer van de verdwijning te weten. Martin gaat terug naar het gewraakte schip en komt op het spoor van een verdwenen gewaand meisje dat is teruggekeerd naar de Sultan – samen met de teddybeer van zijn zoontje…

Wat ik dus ga doen dit weekend:
1. Zorgen dat ik op geen enkele manier gestoord ga worden (laptop/telefoon lekker uit)
2. Een grote hoeveelheid thee zetten om erbij te drinken en dit in de buurt van je plek zetten
3. Comfortabel gaan zitten in m’n hoekje op de bank
4. Genieten maar

Met welk boek ben jij nou bezig? Of naar welk boek kijk jij heel erg naar uit?

3
Boeken, film/tv & youtube
Previous Story
Next Story

34 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  25/05/2015 at 13:29

  Ben benieuwd naar Passagier 23! Ik ben David Balacci, De Geheugenman aan het lezen. Ik heb ‘m bijna uit maar ik twijfel of ik nog verder zal lezen. Ben de interesse verloren onderweg, het duurt allemaal zo lang en er gebeurt zo weinig. Veel plezier met je boeken!

 • Reply
  Zwartraafje
  21/05/2015 at 17:26

  Ik ben momenteel een e-book aan het lezen. Deze week had ik immers met iemand afgesproken en wanneer ik op verplaatsing ben neem ik steeds mijn compacte Kobo mee. Jammer genoeg heb ik sindsdien geen tijd meer gehad om te lezen. Hopelijk kan ik snel beginnen in ‘Een goed jaar’ van Robyn Carr en vervolgens ‘Terug naar Inverness’ van Diana Gabaldon. Ik ben helemaal gek van die laatste serie sinds ik het eerste boek uit de Outlander-reeks las.

 • Reply
  Simovic-Vuceljic Natasa
  20/05/2015 at 18:09

  Wat een leuke boeken! Ik heb ze allemaal op mijn to-read-lijstje gezet πŸ™‚ Het boek dat op mij ligt te wachten en dat ik gisteren heb gekocht is E. Lockhart “Wij leugenaars” πŸ™‚ Ik had er een review van online gezien bij Dagmar en het zag er enorm interessant uit πŸ™‚ Liefs! x

 • Reply
  annouska
  18/05/2015 at 21:57

  Heerlijk een weekend vol boeken, ik moet ook echt weer boeken gaan halen/kopen. Ik mis het!

 • Reply
  Lies
  18/05/2015 at 19:53

  Ik heb op dit moment haast geen tijd om te lezen, maar op mijn nachtkastje ligt schijndood van Simone van der vlught! Tot nu toe ook een veelbelovend boek πŸ™‚

 • Reply
  jackie
  18/05/2015 at 15:13

  de Nora Roberts heb ik ook liggen…
  Heel veel lees plezier, gaat vast lukken (en al 1 uit zag ik)

 • Reply
  sammie
  18/05/2015 at 11:07

  oh heerlijk zo’n verse stapel boeken! Ik heb dit weekend ook weer heerlijk kunnen lezen, weer een boek uit πŸ™‚

 • Reply
  Miriam
  17/05/2015 at 20:47

  PAssagier 23, wauw..klinkt gaaf! Ga ik onthouden πŸ˜€

  • Reply
   SAS
   17/05/2015 at 21:33

   Morgen komt mijn recensie online πŸ˜‰

 • Reply
  Zonnewolk
  17/05/2015 at 15:38

  Heerlijk! Klinken alledrie heel spannend! Ben benieuwd hoe ze zijn!

 • Reply
  Minoesjka
  17/05/2015 at 15:30

  Op dit moment ben ik ook met een boek van Fitzek bezig, de zielenbreker.
  Een kei van een schrijver .
  Veel lees plezier.

  • Reply
   SAS
   17/05/2015 at 21:27

   Al zijn boeken zijn echt top. Niet voor niets favoriet.

 • Reply
  Wanda
  17/05/2015 at 13:06

  Ik ben toevallig gisteren begonnen in Ik reis alleen van Samuel Bjork, bevalt tot nu toe erg goed!

 • Reply
  Miranda
  17/05/2015 at 07:41

  Ik moet toch eens naar deze schrijfsters kijken. Je samenvattingen trekken mij wel aan. Ik ben momenteel bezig een boek van Martine Kamphuis.

 • Reply
  Tamarah
  16/05/2015 at 21:24

  Leuke en spannende boeken heb je weer gekocht! Ben wel benieuwd naar je boekenkast, die moet vast uitpuilen πŸ™‚ . Zelf heb ik net het boek opgeruimd! gelezen van Marie Kondo, hierover verschijnt morgen mijn recensie! Verder ga ik beginnen in het boek Goudkust van Suzanne Vermeer, deze heb ik voor mij verjaardag gekregen en ben er erg benieuwd naar!

  • Reply
   SAS
   17/05/2015 at 09:29

   Ik heb inderdaad nog erg weinig plek in mijn boekenkast haha. Had je recensie gelezen van Marie Kondo, lijkt me wel een tof boek!

 • Reply
  lieke
  16/05/2015 at 18:22

  Die laatste lijkt me ontzettend mooi! Ik ben op dit moment aan het lezen : de 5 talen der liefde. Binnenkort op mijn blog πŸ˜‰ veel lees plezier!

 • Reply
  Wendy
  16/05/2015 at 17:17

  Het is echt al te lang geleden dat ik lekker ben gaan zitten/liggen/hangen met een boek. Zou ik echt vaker moeten doen, maar ik gun mezelf er erg weinig tijd voor. Tijd voor een vakantie misschien? Dan heb ik daar vast meer tijd voor. πŸ˜‰

  • Reply
   SAS
   17/05/2015 at 09:28

   Ik ga binnenkort een artikeltje online zetten over het maken van tijd voor het lezen van een boek.

 • Reply
  Ysanne
  16/05/2015 at 17:13

  Hah zo herkenbaar. Ik koop ook vaker meerdere boeken en dan weet ik niet welke als eerste ik moet lezen. Meestal laat ik mn vriend kiezen haha. Ben benieuwd naar deze boeken maar er zal nog wel een reviewtje komen?

  • Reply
   SAS
   17/05/2015 at 09:28

   Uiteraard komt er nog een review online. De eerste van deze 3 is al uit

 • Reply
  tamara
  16/05/2015 at 15:41

  Ik ben de longest ride aan het lezen van nicolas sparks. Veel leesplezier met jou nieuwe boeken

 • Reply
  Saskia
  16/05/2015 at 14:26

  Ik weet niet welk boek ik wil lezen. Aaargh!
  Heb je ook dat als je eenmaal verdiept bent in een boek dat mensen tegen je kunnen praten maar jij ze niet hoort? Hehe.

  • Reply
   SAS
   17/05/2015 at 09:28

   Hahahaha. Ja dat heb ik ook :’)

 • Reply
  Evelien
  16/05/2015 at 13:48

  Ik lees de laatste tijd ook weer meer en ik geniet er enorm van. Heerlijk om jezelf terug te trekken met een goed boek.

 • Reply
  Diana
  16/05/2015 at 12:40

  Ik ben gister begonnen in het boek van Esther Verhoef – De Kraamhulp. Ik kijk uit naar de Corine Hartman – Doodskleed. De laatste boek van de reeks. Gelukkig is het bijna juni πŸ˜‰

 • Reply
  Tessa | Daily Inception
  16/05/2015 at 12:11

  Ben heel erg benieuwd naar je recensies

 • Reply
  Nina
  16/05/2015 at 11:24

  Ik ben erg benieuwd naar jouw recensies! Ik ken de schrijver Fitzek nog helemaal niet, eigenlijk ken ik alleen Bjork (en dan ook alleen maar van naam). Veel leesplezier πŸ™‚ (al zul je dit pas na je offline weekend lezen πŸ˜‰ )

 • Reply
  Amy
  16/05/2015 at 11:17

  Dat stappenplan klinkt goed! Veel plezier met lezen! Vooral het laatste boek lijkt me heel tof om te lezen!

 • Reply
  Kim
  16/05/2015 at 11:03

  Ik ben wel heel erg benieuwd naar Ik reis alleen. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vond wanneer je het uit hebt.

  En je stappenplan… dat klinkt heerlijk. πŸ™‚
  Fijn weekend!

 • Reply
  Sarah
  16/05/2015 at 11:00

  ‘Terug naar huis’ lijkt me wel leuk om aan te beginnen!

  Sarah x

 • Reply
  Mieke
  16/05/2015 at 09:50

  Wat een lastige keuze! De laatste lijkt me super spannend.
  Heerlijk weekendje heb jij zo voor de boeg. Het is toch geen lekker weer buiten. Geniet ervan!

 • Reply
  Michelle
  16/05/2015 at 09:47

  Dat stappenplan. Dat klinkt goed. Heel goed.

 • Reply
  Deborah
  16/05/2015 at 09:35

  Oh!! Wat een leuke boeken heb jij op de plank staan!
  Ik ben erg benieuwd naar de laatste in het rijtje. Ik ga daar wat meer info van opzoeken. Lijkt mij ook een leuk boek.

  Veel lees plezier.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png