De afgelopen maanden: Aangeschaft & gekregen

De afgelopen weken kocht en kreeg ik heel wat leuke items. Dingen waar ik nog steeds dagelijks van geniet.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
Foto uit Wageningen – andere foto i.v.m. error afbeeldingen

Souvenirs uit Wageningenaangeschaft
We hadden een heerlijk weekendje weg in Wageningen waar we wat super toffe souvenirs kochten. De 2 handen is een kaars waar ik erg blij mee ben en staat te pronken in de woonkamer. Daarbij is de Wageningse losse thee echt heerlijk! het ingepakte cadeautje was voor mijn ouders: een hand gemaakte kaars met allerlei kleurtjes.

CALANDO Bustier aangeschaft
Van vriendinnetje Julie kreeg ik een waardebon voor mijn verjaardag. Ik kon dus even lekker gaan shoppen bij Zalando. Ik kocht een hele fijne bustier in het zwart. Heerlijk om een BH te hebben zonder beugel.

Bosch Filtrino heetwaterdispenseraangeschaft/gekregen
Ik ben er nog steeds zo super blij mee! Elke dag staat hij te pruttelen voor me. Tevens gekregen van M. voor het behalen van mijn vaste contract (echter komt het uiteraard uit hetzelfde geld potje haha) Lees hier mijn recensie over de FastCup

Renault Capture aka Casperaangeschaft
5 dagen in de week maak ik een ritje naar werk met hem. Nog steeds een super fijne auto. Kost een hoop centjes maar dan heb je ook wat. Ik vind het nog steeds bizar hoe snel je gewend bent aan de nieuwe functies/dingen aan de auto. Lees hier alles over Casper Capture

Nieuwe layoutaangeschaft/gekregen
De vorige layout had ik aangeschaft en deze, nieuwe layout met grote hulp van Kimberley gekregen! Super bedankt.. Ik ben er erg blij mee en nog steeds aan het knutselen.

Boek: Helweekgekregen
Van lief vriendinnetje Julie kreeg ik het boek van Erik bertrand Larssen. Helweek, een echte uitdaging om 7 dagen het onderste uit te kan te halen.
In Augustus wil ik deze helweek gaan doen. Lijkt me een super toffe uitdaging om aan te gaan.

Doe alles waarvan je weet dat je het zou moeten doen – in één enkele week!
De dagen vliegen. De weken vliegen. De jaren vliegen. Als we geluk hebben, leven we een onvoorstelbare hoeveelheid weken. Maar hoeveel van die weken kun jij je herinneren? Van welke weken heb je het meeste geleerd? In welke weken heb je iets bereikt? Welke weken waren belangrijk? Welke brachten je dichter bij je doel, je droom?
Het boek neemt je mee in de belangrijkste week van je leven, van maandag 5 uur ’s ochtends tot zondagavond 22 uur. Je stapt uit je comfortzone, je doorbreekt je dagelijkse routine en leer verder reiken dan normaal. Als je tachtig jaar wordt, heb je in totaal 4160 weken geleefd. Helweek is een week die daar met kop en schouders bovenuit steekt. Welkom in Bertrands helweek.

Nieuw laminaataangeschaft
We zijn bezig ons hele huis opnieuw te beleggen met laminaat. Een hele klus, waarvan nu een deel al is gedaan. Het ziet er super mooi uit en ben erg benieuwd naar het eindresultaat over een aantal weken. Uiteraard komt er dan een before&after foto blogje online. Beetje jammer om wel weer in de zooi te zitten thuis ^^

Boek: Ik ben de nachtgekregen
De debuut thriller van Ethan Cross kreeg ik ook van vriendinnetje Julie. Ik heb heb hem deze week uitgelezen en vond hem erg tof. Uiteraard komt er dan ook een recensie over online.

Wil je met me spelen? Mijn naam is ­Francis Ackerman jr. Ik ben wat men wel een seriemoordenaar noemt. Al mijn slachtoffers ­krijgen een eerlijke kans, ik dood niet zomaar. Ik speel een spel met ze. Wie wint, overleeft. Ik heb nog nooit verloren. De meeste mensen zullen van mij gruwen. Sommigen zullen mij aanbidden. Zij zijn net als ik. Maar iedereen zal zich mij herinneren. Mijn naam is Francis Ackerman jr. Ik ben de nacht, en ik wil een spel met je spelen.

Heb jij de laatste tijd nog leuke dingen gekregen/gekocht?

42 reacties op “De afgelopen maanden: Aangeschaft & gekregen

 1. Helweek? Brrr! Ik moet er niet aan denken! De nieuwe auto tussen de souveniertjes en boeken vind ik zo grappig! En ik heb een beker gekregen voor Moederdag! Ben er erg blij mee!

 2. Ik heb laatst een super leuk tuniekje gekocht. En vandaag kreeg ik een super waardevolle lamp van mijn opa ♡

 3. Wat leuk om je gekochte en gekregen items zo op een rijtje te zien! Vooral de auto is natuurlijk een super aanschaf! Je nieuwe layout is prachtig trouwens, heel gaaf 🙂

 4. Nice! Helweek lijkt me een goed boek.
  Ik heb toevallig vorige week wat kleding voor mezelf gekocht. Fijn om even voor mezelf te shoppen!

 5. Over het algemeen in de laatste maand, alleen maar gekocht, zover niks gekregen, zelfs voorgeschoten, hahahaha

  En die bustier, prachtig, zonder beugel zeg je? Heerlijk, dat is altijd mijn doel, om ze zonder beugels te vinden en dan nog een beetje mooi ook, moeilijk hoor met 95-c 😉

 6. Wat een leuke spulletjes heb je allemaal aangeschaft én gekregen! Het laminaat leggen gaat erg snel, ik had al wat foto’s gezien op instagram! Het is misschien nu een zooitje maar straks is het resultaat prachtig! (vorig jaar heb ik plak laminaat gelegd, ik weet wat voor een troep het allemaal geeft) Het komt allemaal goed! 😉

 7. Leuk overzicht zo! Heb bij meerdere bloggers al wat gelezen over de Helweek, dus ben benieuwd! Zelf heb ik een nieuwe camera gekocht en verder een vriendinnetje getrakteerd op een gezellig dagje welness!

 8. Leuke dingen zeg! Die bustier is echt mooi en de heetwaterdispenser is echt handig 🙂 . Ik ben zeer benieuwd naar jouw vloer 🙂 , een tijdje geleden hebben wij ook nieuw laminaat gekregen, maar dan vanwege een gesprongen waterleiding.

 9. Wauw veel leuke dingen heb je aangeschaft/gekregen de laatste tijd! Ik kan me niet echt iets herinneren behalve kleding haha. Dat koop ik zeer regelmatig…

 10. Dat zijn een paar gave dingen zeg! Ik heb ook aardig wat dingen gekocht de laatste tijd. De ‘grootste’ dingen zijn mijn fair kleding en mijn keukenmachine! Het geld daarvoor heb ik voor m’n verjaardag gekregen en nu is ‘ie ook echt in huis. Blij mee! Binnenkort komt er ook nog eens een nieuwe telefoon bij.

 11. Toffe dingen heb je gekregen/gekocht 🙂 Ik vind die bustier echt prachtig, ik denk dat het ook heel fijn zit!

  Ik heb de afgelopen tijd een nieuwe laptop gekocht/gekregen (deels van verjaardagsgeld betaald), een nieuw kleurboek (verjaardagscadeautje), een etentje en een foto op hout (artikel vandaag online) 🙂

 12. Leuke dingen allemaal! Heel mooi die bustier. Heb je de vlogs van Sanny Verhoeven gezien op Youtube over de Helweek? Zij heeft haar helweek elke dag gefilmd, heel inspirerend om te zien! 🙂

  1. Ja ik zat ook te denken misschien te filmen. Nog nooit gedaan dus zou gelijk een stap uit mijn comfort zone zijn. Ik ga er nog even over nadenken.

 13. Dat zijn heel wat leuke dingen! Ik ben op het moment in het proces om een scooter te kopen zodat ik daar mee naar mijn werk kan 🙂

 14. Die bustier is mooi zeg! Wauwie. Al denk ik dat ik dan helemaal plat ben als ik zo’n ding draag hihi. Oké, too much information denk ik. Je layout is toppie geworden, i like.

 15. Je nieuwe layout is zo mooi, echt heel tof!
  Ik weet dat ik het al eerder heb gezegd, maar die “handen” uit Wageningen…. Ik vind ze echt prachtig.

 16. Wat een leuke dingen heb je aangeschaft, ik vind deze layout ook leuk!
  Deze maand heb ik vooral hobby artikelen, voer voor de dieren en spullen en zaken voor de trouwerij gekocht/betaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *