Geluksmomentjes

Geluksmomentjes #4 – Nieuw laminaat, vrije dagen & nieuwe layout

Geluksmomentjes, een terugkerende rubriek met al de mooie momenten van de afgelopen week/weken.
Omdat het leven mooi is & omdat het gras niet groener is aan de overkant
.

Om 8:00 komt deze post online. Echter zal ik aan het uitslapen of bijkomen zijn aangezien ik gisteravond het vrijgezellenfeestje van mijn beste vriendinnetje heb gehad.

 photo IMG_20150430_184912_zpsdsxichw7.jpg
Andere foto i.v.m. error afbeeldingen

Mooie dingen tegenkomen in de natuur
net als de babyeendjes die ik altijd op werkdagen langs het water zie kom ik ook erg mooie planten/bloemen tegen in de natuur. Zo ook deze eenzame tulp die aan de rand van de weg stond. Eerst liep ik door, maar ben toch even terug gelopen om een aantal foto’s te maken ervan. Ik vind hem zelf erg mooi geluk.

Het project nieuw-laminaat-in-het-hele-huis
We wilden er eigenlijk mee wachten maar zijn er door omstandigheden toch aan begonnen. Nieuw laminaat. Door het héle huis. Een hele klus en vooral veel troep wat het maakt in huis. De extra kamer is nu gedaan en ook de keuken & gang zijn voorzien van een mooie nieuw laag laminaat. Dit weekend zijn de woonkamer en slaapkamer aanbod. Vooral de woonkamer gaat een hele klus zijn, vooral met versjouwen/verslepen van meubelen en dergelijke. Als het af is komt er uiteraard een blogje over online.

De leuke souvenirs van ons weekendje weg
Het was een super tof weekend waar we zeker erg leuke souvenirs meenamen. Bekijk hier de souvenirs & het verslag van ons weekendje weg in Wageningen

Naar de bios samen met M.
We hadden na het weekendje weer eens een uitje. Ik was al heel lang niet naar de bios geweest maar wilde de nieuwe Avengers wel graag zien! M. en ik hebben niet veel films gemeen maar deze vinden we allebei erg tof. Het was uiteindelijk ook een super leuke film (hoewel ik meer gecharmeerd ben van deel 1 , met Loki haha) en had ook veel hartjes in mijn ogen voor Thor<3 Ik bedoel.. Hij mag best een beschuitje komen eten bij me.

Deze super toffe filmpjes

Ik kan hier echt om huilen van het lachen. (en ik kan niet wachten op de film in Juli!)

Ik kreeg deze doorgestuurd en heb er zeker, na het zien van The Avengers II erg om gelachen.

De afgelopen vrije dagen (en dagen die nog gaan komen)
Heerlijk om wat meer vrij te zijn, vooral nu we bezig zijn met het laminaat is het extra handig qua voorbereidend werk. Tevens lekker bloggen, genieten van een boek en veel theetjes drinken. Ook wat afspraken staan en er komt nog een minder drukke week aan. Super fijn dat ik eens een keertje veel ben uit geroosterd op werk. Dat komt namelijk niet vaak voor.

Genieten van mijn opgenomen series
Heerlijk om nieuwe (en sommige oude) afleveringen te kijken van Criminal Minds. Ook had ik Rizzoli & Ilses opgenomen om te kijken. Tevens moet ik nog even gaan bedenken welke toffe serie ik ga kiezen om te volgen via Netflix.

Last but not least Mijn nieuwe layout en inspiratie
Ik ben erg blij met mijn nieuwe, brede layout. Ik hoop dan ook dat deze langer blijft staan. Een hoop leuke en positieve reacties heb ik erop gekregen. Hij is clean, simpel en heeft meer de focus op mijn artikelen. Tevens heb ik veel nieuwe inspiratie gekregen voor nieuwe artikelen. Stay tuned…

Veranderingen op iliveformydreams.com:
– De Dagelijks Geklets categorie is Persoonlijk geworden
– De header is aangepast
– Net als de social media icoontjes
– Wat oude artikelen zijn verwijderd en zo nodig aangepast (nog mee bezig, heb een hoop artikelen haha)

2

39 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *