Geluksmomentjes #4 – Nieuw laminaat, vrije dagen & nieuwe layout

Geluksmomentjes, een terugkerende rubriek met al de mooie momenten van de afgelopen week/weken.
Omdat het leven mooi is & omdat het gras niet groener is aan de overkant
.

Om 8:00 komt deze post online. Echter zal ik aan het uitslapen of bijkomen zijn aangezien ik gisteravond het vrijgezellenfeestje van mijn beste vriendinnetje heb gehad.

 photo IMG_20150430_184912_zpsdsxichw7.jpg
Andere foto i.v.m. error afbeeldingen

Mooie dingen tegenkomen in de natuur
net als de babyeendjes die ik altijd op werkdagen langs het water zie kom ik ook erg mooie planten/bloemen tegen in de natuur. Zo ook deze eenzame tulp die aan de rand van de weg stond. Eerst liep ik door, maar ben toch even terug gelopen om een aantal foto’s te maken ervan. Ik vind hem zelf erg mooi geluk.

Het project nieuw-laminaat-in-het-hele-huis
We wilden er eigenlijk mee wachten maar zijn er door omstandigheden toch aan begonnen. Nieuw laminaat. Door het héle huis. Een hele klus en vooral veel troep wat het maakt in huis. De extra kamer is nu gedaan en ook de keuken & gang zijn voorzien van een mooie nieuw laag laminaat. Dit weekend zijn de woonkamer en slaapkamer aanbod. Vooral de woonkamer gaat een hele klus zijn, vooral met versjouwen/verslepen van meubelen en dergelijke. Als het af is komt er uiteraard een blogje over online.

De leuke souvenirs van ons weekendje weg
Het was een super tof weekend waar we zeker erg leuke souvenirs meenamen. Bekijk hier de souvenirs & het verslag van ons weekendje weg in Wageningen

Naar de bios samen met M.
We hadden na het weekendje weer eens een uitje. Ik was al heel lang niet naar de bios geweest maar wilde de nieuwe Avengers wel graag zien! M. en ik hebben niet veel films gemeen maar deze vinden we allebei erg tof. Het was uiteindelijk ook een super leuke film (hoewel ik meer gecharmeerd ben van deel 1 , met Loki haha) en had ook veel hartjes in mijn ogen voor Thor<3 Ik bedoel.. Hij mag best een beschuitje komen eten bij me.

Deze super toffe filmpjes

Ik kan hier echt om huilen van het lachen. (en ik kan niet wachten op de film in Juli!)

Ik kreeg deze doorgestuurd en heb er zeker, na het zien van The Avengers II erg om gelachen.

De afgelopen vrije dagen (en dagen die nog gaan komen)
Heerlijk om wat meer vrij te zijn, vooral nu we bezig zijn met het laminaat is het extra handig qua voorbereidend werk. Tevens lekker bloggen, genieten van een boek en veel theetjes drinken. Ook wat afspraken staan en er komt nog een minder drukke week aan. Super fijn dat ik eens een keertje veel ben uit geroosterd op werk. Dat komt namelijk niet vaak voor.

Genieten van mijn opgenomen series
Heerlijk om nieuwe (en sommige oude) afleveringen te kijken van Criminal Minds. Ook had ik Rizzoli & Ilses opgenomen om te kijken. Tevens moet ik nog even gaan bedenken welke toffe serie ik ga kiezen om te volgen via Netflix.

Last but not least Mijn nieuwe layout en inspiratie
Ik ben erg blij met mijn nieuwe, brede layout. Ik hoop dan ook dat deze langer blijft staan. Een hoop leuke en positieve reacties heb ik erop gekregen. Hij is clean, simpel en heeft meer de focus op mijn artikelen. Tevens heb ik veel nieuwe inspiratie gekregen voor nieuwe artikelen. Stay tuned…

Veranderingen op iliveformydreams.com:
– De Dagelijks Geklets categorie is Persoonlijk geworden
– De header is aangepast
– Net als de social media icoontjes
– Wat oude artikelen zijn verwijderd en zo nodig aangepast (nog mee bezig, heb een hoop artikelen haha)

About the Author

39 Comments

Marcella

Fijn lijstje dit! Hier heb ik mini gansjes dichtbij en gister zag ik een baby meerkoet. Zo lief! En er zit een zwaan op een nest, vlakbij om de hoek!

Reply
Zwartraafje

Misschien heb alleen ik het voor, maar met je nieuwe lay-out staat de tekst helemaal links en niet meer centraal. Ik zou me trouwens echt eens willen installeren om een heel deel series te bekijken. Maar doordat ik ook graag lees lijkt het er nooit van te komen. Binnenkort wil ik dus echt in De Reiziger beginnen lezen en dan telkens de aflevering bekijken waarvan ik het verhaal reeds gelezen heb.

Reply
SAS

Klopt dat de tekst niet meer gecentreerd staat, dit stond zo door de vorige layout omdat deze geen sidebar had. Veel kijk plezier met De Reiziger, ik zou ook wat meer series moeten gaan kijken (we hebben niet voor niks Netflix) Maar eerst de opgenomen afleveringen van Cm & Rizolli.

Reply
Billy

laminaat is wel makkelijk te installeren. Ik werk zelfs in een productie-omgeving waar laminaat gemaakt wordt, maar dan volledig in pvc. Handig voor badkamers en keukens!

Reply
Norine

Leuk om die geluksmomenten zo te lezen. Kleine dingetjes die geluk brengen zijn zo belangrijk om niet te verdrinken in de slechte dingen

Reply
Irma

Dat filmpje van de minions is echt heerlijk, haha! En je header is mooi zeg! Mooi sfeertje zo op je blog. 🙂

Reply
Laura

Wat een fijn lijstje! De mooie bloemen en planten die je soms onderweg tegen komt zijn ook prachtig. vooral sommige tulpen!

Reply
sammie

heerlijk positief artikel! Samen naar de bios is altijd gezellie 🙂 Ik vond film 1 leuker. Vrije dagen vind ik ook heerlijk, deze week maar 3 dagen werken en dan 4 dagen weekend! Heerlijk :0

Reply
Amy

Deze overzichtjes zijn altijd leuk.. Ben heel benieuwd naar je blogje over jullie nieuwe laminaat!

Reply
Lies

Ik vind dit ook een hele mooie lay out! Fijne geluksmomentjes heb je 🙂

Reply
Paul

De layout is inderdaad echt prachtig, Sas! Dus ik hoop dat je er niet snel op bent uitgekeken.

Reply
jackie

heerlijk zo’n rustig weekje in het vooruitzicht…
Ik kijk stiekem ook al uit naar donderdag, verder gekkenhuis…

Leuke vrijgezellenfeest avond gehad?

Reply
Xaviera

Hahaha dat filmpje van de Minions kende ik nog niet, geweldig! Ik moest mij inhouden om ook geen tranen van het lachen te hebben, ik heb net make-up op gedaan. 😉 Leuk dat jullie naar de bios zijn geweest! Ik ben benieuwd hoe alles er straks zal uitzien met het nieuwe laminaat, op Instagram zien de updates er al heel mooi uit!

Reply
Ysanne

Wat een fijne dingetjes allemaal 🙂 Ik ben al best lang niet meer naar de bios geweest, heb er weer zin in als ik je stukje lees haha.

Reply
Jennn

Leuk om te lezen, succes met het laminaat! Ik ben wel benieuwd naar die omstandigheden, hopelijk iets positiefs!

Reply
Miss Sentinelli

Leuk om te lezen! Mooie foto van de tulp. Oe, ja laminaat leggen is echt een behoorlijke klus inderdaad. En Avengers wil ik ook nog zeker zien! Ik ben dol op Marvel films 🙂 . Hmmm ik kan de filmpjes niet zien op mijn ipad 🙁 .

Reply
Kim

Wat een fijne momenten weer!
Hoop dat bij je volgende lijstje ook het vrijgezellenfeestje erbij kan komen te staan, aangezien dat betekent dat je een fijne tijd hebt gehad. 🙂

Hele fijne dag! Liefs

Reply
Morgaine

Fijn dat je de komende week wat meer tijd voor jezelf hebt, zo’n weekje is ook belangrijk zo nu en dan. Komende donderdag ben ik ook vrij ivm Hemelvaart, hahaha zal weer even gek zijn 😉

Dat laminaat, ja hou op, schei uit, hahaha gelukkig ligt het hier al enige jaren en was het 3 dagen lang even aanpoten maar we hebben het in 3 dagen gedaan uiteindelijk… Als het dan ook klaar is, dan heb je ook wat, zelfs ik ben er nog elke dag blij mee!

X

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *