Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Omdat goede schoenen (vooral voor iemand met slechte voeten) erg van belang zijn

Dit product is ter beschikking gesteld door Schoenfashion

Ik ben zo iemand die best wel veel schoenen heeft. Laatst keek ik in mijn kast en zag daar talloze schoenen, slippers en dergelijke staan. Allemaal schoenen van járen oud. Bijna niks nieuws staat er in mijn kast (afgezien van 1 paar hakken die ik kocht voor de bruiloft voor mijn beste vriendinnetje). De meeste schoenen in mijn kast zijn plat en zeker zonder hak. Waarom?

We gaan eens terug in de tijd, toen ik 9 maanden was om precies te zijn. Ik, eigenwijs als ik toen al was besloot met deze leeftijd al te gaan lopen. Echter waren mijn voeten het daar niet mee eens. Gevolg: ingezakte voeten. Daarbij heb ik ook aan beide voeten een hamerteen. De loop der jaren is het gelukkig wel goed gekomen door steunzolen en protheses voor mijn tenen. Geen hakken voor mij dus. Hoewel mijn voeten nooit ‘normaal’ zullen zijn is er zeker verbetering te zien. Met lange afstanden lopen kan ik nog wel last hebben van mijn tenen, maar verder hoef ik nergens op te letten.

Nouja nergens, met de aankoop van schoenen wel. Ze moeten namelijk wel goed zitten vooral voor mijn tenen. De meeste schoenen of slippers hebben een bepaalde pasvorm aan de buiten of binnenkant waar mijn tenen niet altijd even goed tegen kunnen. Toen zag ik op Schoenfashion de hippe slippers FlipFlop. De naam alleen al vind ik geniaal. De slipper zagen er erg mooi uit qua design. Zelf koos ik voor de witte variant zodat ik hem overal bij aan kan trekken.

 photo 2015-04-28 11.52.53 1_zpsw8gbnbe4.jpg

Ik moest erg wennen aan de hoogte van de slippers (ze zijn zeker een stuk hoger dan normale slippers) maar ze lopen erg fijn! Zeker voor mijn tenen is het binnen materiaal (wat is gemaakt van Microfiber, noooooit van gehoord) uitstekend en geeft zeker een dempende werking met lopen. Het enige wat ik jammer vind aan de slippers is dat ze niet geheel passend zijn voor mijn voet. Ze zijn iets hoger bij mijn wreef en passen dus niet geheel goed.

Zoek je dus nog fijne slippers? Neem een kijkje op Schoenfashion

 photo 2015-04-28 11.52.52 1_zpsvwas4nol.jpg

Yara vond ze ook tof en het was dan ook moeilijk om de foto te maken met kat erbij.

2
(online) geshopt, Blog
Previous Story
Next Story

20 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Anneleen
  20/05/2015 at 09:23

  Ze lijken me erg fijn!

 • Reply
  Simovic-Vuceljic Natasa
  16/05/2015 at 19:45

  Wat een leuke slippers! 🙂 Liefs! x

 • Reply
  Isabel Cristina
  09/05/2015 at 00:06

  Mijn meeste schoenen zijn ook plat en zonder hak, ik vind hakken wel leuk én mooi staan maar mijn voetjes gillen het uit aan het eind van de dag haha..
  FlipFlop kende ik ook al, mijn oma had ze. Ze lopen inderdaad erg apart maar wel lekker!

 • Reply
  Nicky
  08/05/2015 at 23:23

  Ze zien er wel comfortabel uit. Ik draag alleen slippers in het zwembad 🙂

 • Reply
  Eva
  08/05/2015 at 17:26

  Leuke slippers! De kleur is ook geweldig!

 • Reply
  Lies
  08/05/2015 at 15:31

  Ze zien er echt heel leuk uit!

 • Reply
  jackie
  07/05/2015 at 20:23

  ik heb ooit ook flipflops gehad en moest ook erg wennen aan de hoge zool, maar uit eindelijk ben je dat zo gewend en lopen ze zo lekker dat je niets anders meer wilt..

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  07/05/2015 at 16:45

  Die naam is inderdaad leuk ;)Niet helemaal mijn smaak, maar ze staan je goed!Je ziet niet dat ze niet helemaal goed passen.

 • Reply
  annouska
  07/05/2015 at 16:15

  Oeh wat een leuke hippe slippers zijn dat. 😀

 • Reply
  Kim
  07/05/2015 at 15:51

  Ik vind ze mooi! En vind het zelf altijd wel fijn als ze hoger zitten bij de wreef. Ik draag Teva slippers, die lopen ook zo lekker!

 • Reply
  Eline
  07/05/2015 at 11:37

  Leuke slippers en fijn dat ze ook goed zitten!

 • Reply
  Chantal
  07/05/2015 at 10:48

  Ik ben totaal ANTI slippers en zelfs gewoon helemaal ANTI open schoenen

 • Reply
  Kim
  07/05/2015 at 10:46

  Eindelijk eens LEUKE slippers voor mensen met ‘moeilijke voeten’! 🙂 Fijn!

 • Reply
  Xaviera
  07/05/2015 at 10:33

  Leuke naam voor die slippers en ze zien er ook leuk uit! Gelukkig maar dat je nu niet zoveel last meer hebt van je voeten, met negen maanden lopen is echt snel zeg!

 • Reply
  Nesrin
  07/05/2015 at 09:38

  Wow liep jij al met 9 maanden? Dit is echt heel snel.

 • Reply
  Deisy
  07/05/2015 at 09:36

  Oeeh! Volgens mij loop je op wolkjes met deze slippers of niet? Althans zo lijkt het hihi 😉 Het design is niet echt mijn ding, maar ik begrijp zeker wel dat dit ondersteuning kan bieden als je dit nodig hebt c.q. het lekker vindt om chill in je slippertjes te zitten (bij mij zitten ze namelijk vaak ook niet lekker). Dank je wel voor deze handige tip dame. X

 • Reply
  Anna Franciscus
  07/05/2015 at 09:16

  Het klinkt heel leuk, ik ken ze niet 🙂 hihi

 • Reply
  sammie
  07/05/2015 at 08:54

  Inderdaad een leuke naam voor slippers! 🙂 Het zijn zeker leuke slippers, fijn dat je vaak wel voor goede schoenen kunt slagen. Ik draag eigenlijk zelden slippers.

 • Reply
  Morgaine
  07/05/2015 at 08:43

  Ik vind ze leuk, ik ga eens kijken, ze zien er zelfs wat meer gekleed uit ook dan de normale slipper 😀

 • Reply
  Zonnewolk
  07/05/2015 at 08:43

  Hihi, Fliflops klinkt inderdaad heel leuk. Ik draag zelf eigenlijk zelden slippers. Maar het is wel fijn dat ze zulke slippers ontwerpen voor mensen met lastige voeten! Ze zien er wel goed stevig uit! Beter dan van die echte, goedkope flipflops die je aan doet naar het zwembad!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png