(online) geshopt,  Blog

Omdat goede schoenen (vooral voor iemand met slechte voeten) erg van belang zijn

Dit product is ter beschikking gesteld door Schoenfashion

Ik ben zo iemand die best wel veel schoenen heeft. Laatst keek ik in mijn kast en zag daar talloze schoenen, slippers en dergelijke staan. Allemaal schoenen van jΓ‘ren oud. Bijna niks nieuws staat er in mijn kast (afgezien van 1 paar hakken die ik kocht voor de bruiloft voor mijn beste vriendinnetje). De meeste schoenen in mijn kast zijn plat en zeker zonder hak. Waarom?

We gaan eens terug in de tijd, toen ik 9 maanden was om precies te zijn. Ik, eigenwijs als ik toen al was besloot met deze leeftijd al te gaan lopen. Echter waren mijn voeten het daar niet mee eens. Gevolg: ingezakte voeten. Daarbij heb ik ook aan beide voeten een hamerteen. De loop der jaren is het gelukkig wel goed gekomen door steunzolen en protheses voor mijn tenen. Geen hakken voor mij dus. Hoewel mijn voeten nooit ‘normaal’ zullen zijn is er zeker verbetering te zien. Met lange afstanden lopen kan ik nog wel last hebben van mijn tenen, maar verder hoef ik nergens op te letten.

Nouja nergens, met de aankoop van schoenen wel. Ze moeten namelijk wel goed zitten vooral voor mijn tenen. De meeste schoenen of slippers hebben een bepaalde pasvorm aan de buiten of binnenkant waar mijn tenen niet altijd even goed tegen kunnen. Toen zag ik op Schoenfashion de hippe slippers FlipFlop. De naam alleen al vind ik geniaal. De slipper zagen er erg mooi uit qua design. Zelf koos ik voor de witte variant zodat ik hem overal bij aan kan trekken.

 photo 2015-04-28 11.52.53 1_zpsw8gbnbe4.jpg

Ik moest erg wennen aan de hoogte van de slippers (ze zijn zeker een stuk hoger dan normale slippers) maar ze lopen erg fijn! Zeker voor mijn tenen is het binnen materiaal (wat is gemaakt van Microfiber, noooooit van gehoord) uitstekend en geeft zeker een dempende werking met lopen. Het enige wat ik jammer vind aan de slippers is dat ze niet geheel passend zijn voor mijn voet. Ze zijn iets hoger bij mijn wreef en passen dus niet geheel goed.

Zoek je dus nog fijne slippers? Neem een kijkje op Schoenfashion

 photo 2015-04-28 11.52.52 1_zpsvwas4nol.jpg

Yara vond ze ook tof en het was dan ook moeilijk om de foto te maken met kat erbij.

2

20 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *