Omdat goede schoenen (vooral voor iemand met slechte voeten) erg van belang zijn

Dit product is ter beschikking gesteld door Schoenfashion

Ik ben zo iemand die best wel veel schoenen heeft. Laatst keek ik in mijn kast en zag daar talloze schoenen, slippers en dergelijke staan. Allemaal schoenen van jΓ‘ren oud. Bijna niks nieuws staat er in mijn kast (afgezien van 1 paar hakken die ik kocht voor de bruiloft voor mijn beste vriendinnetje). De meeste schoenen in mijn kast zijn plat en zeker zonder hak. Waarom?

We gaan eens terug in de tijd, toen ik 9 maanden was om precies te zijn. Ik, eigenwijs als ik toen al was besloot met deze leeftijd al te gaan lopen. Echter waren mijn voeten het daar niet mee eens. Gevolg: ingezakte voeten. Daarbij heb ik ook aan beide voeten een hamerteen. De loop der jaren is het gelukkig wel goed gekomen door steunzolen en protheses voor mijn tenen. Geen hakken voor mij dus. Hoewel mijn voeten nooit ‘normaal’ zullen zijn is er zeker verbetering te zien. Met lange afstanden lopen kan ik nog wel last hebben van mijn tenen, maar verder hoef ik nergens op te letten.

Nouja nergens, met de aankoop van schoenen wel. Ze moeten namelijk wel goed zitten vooral voor mijn tenen. De meeste schoenen of slippers hebben een bepaalde pasvorm aan de buiten of binnenkant waar mijn tenen niet altijd even goed tegen kunnen. Toen zag ik op Schoenfashion de hippe slippers FlipFlop. De naam alleen al vind ik geniaal. De slipper zagen er erg mooi uit qua design. Zelf koos ik voor de witte variant zodat ik hem overal bij aan kan trekken.

 photo 2015-04-28 11.52.53 1_zpsw8gbnbe4.jpg

Ik moest erg wennen aan de hoogte van de slippers (ze zijn zeker een stuk hoger dan normale slippers) maar ze lopen erg fijn! Zeker voor mijn tenen is het binnen materiaal (wat is gemaakt van Microfiber, noooooit van gehoord) uitstekend en geeft zeker een dempende werking met lopen. Het enige wat ik jammer vind aan de slippers is dat ze niet geheel passend zijn voor mijn voet. Ze zijn iets hoger bij mijn wreef en passen dus niet geheel goed.

Zoek je dus nog fijne slippers? Neem een kijkje op Schoenfashion

 photo 2015-04-28 11.52.52 1_zpsvwas4nol.jpg

Yara vond ze ook tof en het was dan ook moeilijk om de foto te maken met kat erbij.

20 reacties op “Omdat goede schoenen (vooral voor iemand met slechte voeten) erg van belang zijn

  1. Mijn meeste schoenen zijn ook plat en zonder hak, ik vind hakken wel leuk Γ©n mooi staan maar mijn voetjes gillen het uit aan het eind van de dag haha..
    FlipFlop kende ik ook al, mijn oma had ze. Ze lopen inderdaad erg apart maar wel lekker!

  2. ik heb ooit ook flipflops gehad en moest ook erg wennen aan de hoge zool, maar uit eindelijk ben je dat zo gewend en lopen ze zo lekker dat je niets anders meer wilt..

  3. Die naam is inderdaad leuk ;)Niet helemaal mijn smaak, maar ze staan je goed!Je ziet niet dat ze niet helemaal goed passen.

  4. Ik vind ze mooi! En vind het zelf altijd wel fijn als ze hoger zitten bij de wreef. Ik draag Teva slippers, die lopen ook zo lekker!

  5. Leuke naam voor die slippers en ze zien er ook leuk uit! Gelukkig maar dat je nu niet zoveel last meer hebt van je voeten, met negen maanden lopen is echt snel zeg!

  6. Oeeh! Volgens mij loop je op wolkjes met deze slippers of niet? Althans zo lijkt het hihi πŸ˜‰ Het design is niet echt mijn ding, maar ik begrijp zeker wel dat dit ondersteuning kan bieden als je dit nodig hebt c.q. het lekker vindt om chill in je slippertjes te zitten (bij mij zitten ze namelijk vaak ook niet lekker). Dank je wel voor deze handige tip dame. X

  7. Inderdaad een leuke naam voor slippers! πŸ™‚ Het zijn zeker leuke slippers, fijn dat je vaak wel voor goede schoenen kunt slagen. Ik draag eigenlijk zelden slippers.

  8. Hihi, Fliflops klinkt inderdaad heel leuk. Ik draag zelf eigenlijk zelden slippers. Maar het is wel fijn dat ze zulke slippers ontwerpen voor mensen met lastige voeten! Ze zien er wel goed stevig uit! Beter dan van die echte, goedkope flipflops die je aan doet naar het zwembad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *