Dit was April. Hallo Mei!

De laatste dag van de maand April, we gaan alweer Mei in. Deze maand is super snel gegaan maar was echt weer een top maand.

Aantal keren dat ik mensen verraste: 2
Aantal keren dat ik werd verrast: 4
Aantal keren dat ik een dansje deed om mijn nieuwe waterkoker: 549898565698
Aantal keren dat ik me even heel erg moe en belabberd voelde: 10
Aantal keren dat ik heb geskate deze maand: 2
Aantal keren dat ik daarbij mijn PR haalde: 1 (9,23 km!)
Aantal mensen die mijn enquΓͺte hebben ingevuld waar ik super blij mee ben: 48
Leuke dates deze maand: 4
Aantal blaren dat ik overhield aan de nieuwe bruiloft schoenen voor vriendinnetje: 3
Aantal keren dat ik naar de bios ging: 1 (de nieuwe Avengers)
Het aantal hartjes in mijn ogen voor Thor: 10000
Aantal hoofdstukken dat ik las van Ik ben de nacht: 5
Aantal plantjes die nu staan de shinen op het balkonnetje: 12
Aantal nieuwe afleveringen die ik keek van Criminal Minds: 2
Aantal oude afleveringen die ik keek van Criminal Minds: 7
Aantal laminaat pakken wat wij kochten voor onze nieuwe vLoer: 26
Aantal uren dat ik knutselde aan mijn nieuwe layout: 8646363636, maar ik ben tevreden

En hoe was jou maand April?

41 reacties op “Dit was April. Hallo Mei!

 1. Wat een leuk overzichtje zo, haha! Je maand in cijfers is een toffe manier van terugkijken. En wat een prachtige schoenen heb je gekocht,waar zijn ze van? πŸ™‚

  1. Ik heb ze gekocht bij de Lidl haha. Ik zag ze eerst bij de Primark (daar hebben ze, ze dus ook) maar hadden ze mijn maat niet meer. Balen dus tot ik een week erna een foldertje van de Lidl in de bus kreeg en ze zag staan. Gelijk gehaald en erg fijne schoenen (nu nog even goed inlopen)

 2. Goh, nooit geweten dat april zoveel uren had! Maar volgens mij klopt het nog niet hoor, jij bent altijd aan het knutselen met je layout! Leuk bedacht zo trouwens!

 3. Leuk omschreven weer haha! Jouw waterkoker is ook echt de bom! Ik vond April echt een topmaand, heel veel leuke gebeurtenissen zoals mijn verjaardag, een leuk festival en heel veel zon!

 4. Wat een leuk rijtje! En wauw zoveel mensen hebben je enquΓͺte ingevuld πŸ˜€ dat is iets om trots op te zijn!

 5. Wat een leuk overzicht van de maand heb je op deze manier zeg! Heerlijk zeg, dat je lekker hebt kunnen skaten. En een mooi record heb je gehaald! Ziet er inderdaad echt uit als een top maand. (:

 6. Heel leuk overzicht dit, hahaha..
  En om de waterkoker dansen, hahah dat kan je niet zonder gifje vertellen eigenlijk he πŸ˜‰

 7. Dat je dat allemaal bij houdt, respect hoor. April was voor mij een leuke, hectische maand die ik afsluit met een weekje vrij (ja ik ben nu vrij, heerlijk!).

 8. Wat een leuke behind the scenes! Mijn April was heel bijzonder. Zeker 1 april, toen we te horen kregen dat ons bod op het huis geaccepteerd was.

 9. Oei 3 blaren is niet fijn, en zo vaak moe zijn ook niet. Verder ziet het er uit als een top maandje πŸ™‚ Dat was het bij mij ook!

 10. Van veel van jou stellingen zou ik het antwoord niet weten, ik tel dat allemaal niet. April was vooral up and down, and down and up etc… en soms is dat gewoon even zo.

 11. Wat mij opvalt is de serie Criminal Minds, maar 2 nieuwe tegen 7 oude afleveringen, kon je nog niet verder kijken? hahaha

  Ik ben bijna door de 5 seizoenen van Drop Dead Diva heen, daarna hopen dat het of op tv verder gaat met seizoen 6, of even wachten tot Netflix verder gaat πŸ˜‰

  Deze maand is zeker snel gegaan, en de maand mei, zal ook best snel gaan bij ons denk ik πŸ˜‰

  1. Ja ze zenden op Veronica maar 1 nieuwe uit met daarachter 3 oude afleveringen. Had 2x opgenomen dus 2 nieuwe afleveringen om te kijken. Love that show<3

 12. De maand april was wisselvallig… 5 april: leuk doopfeest voor babyzoon. 11 april: overlijden van mijn opa. 13 april: eerste daguitstapje naar Plopsaland. 16 april: uitvaartliturgie en crematie van mijn opa. 20 april: eerste werkdag na vier maanden. 27 april: goed ziek door maag-dargmontsteking. Dit was mijn maand april…

  1. Dit klinkt zeker als een erg wisselvallige maand met vele ups & downs. Sterkte met het overlijden van je opa en hoop dat je maag-darmontsteking inmiddels over is/beter gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *