Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Mijn eetkamer droom

Deze blogpost schreef ik in samenwerking met Otto

 photo hashdghd_zps89a8bca3.jpg

Zoals jullie weten is het geen geheim dat wij ooit, later als we groot zijn (knipoog) graag een eengezinswoning zouden willen bezitten. Nu leek dat eerst een verre droom, maar met mijn vaste contract dit jaar in zicht is deze droom wel een stukje dichterbij gekomen! Nee, we gaan niet gelijk verhuizen maar kunnen wel wat dingen gaan bedenken voor een nieuw huis.

1 van die dromen bij dat nieuwe huis is een fijne eethoek. Wat lijkt me dat super om met z’n tweetjes lekker aan tafel te eten of daar andere dingen te doen zoals een boekje lezen of freubelen. We hebben nu wel een wat grotere tafel staan (waarop ik altijd blog) maar waar we nooit aan eten. Echt de ruimte hebben voor een mooie eettafel met stoelen in een lichte ruimte vlakbij de keuken lijkt me ideaal!

Nu staat er een grotere tafel in de huiskamer, onze keuken is wel lang maar erg smal, waardoor er alleen een keukenblad/koelkast/vaatwasser in kan. De andere kant kan niets staan (ook niet zo’n mooie vitrine kast waar ik mooi mijn theebeker collectie in zou kunnen zetten *droomt verder) anders kun je er niet meer goed lopen.

Hieronder wat fijne inspiratieplaatjes van eetkamers die ik erg mooi zou vinden.

 photo eetkamer1_zpssrd5qle2.png


 photo eetkamer2_zpsf8i6ovcd.png

 photo eetkamer3_zpstmqrud7j.png

 photo eetkamer4_zpsyhhw5tkh.png
https://i.otto.nl/i/otto/17245406/gala-collezione-hoekbank.jpg?$NL_ads_liv_product$

Nu ben ik benieuwd: hebben jullie een eetkamer thuis?

Al deze prachtige eetkamers heb ik gevonden bij Otto Alle afbeeldingen komen daar ook vandaan

0
Blog, Home sweet home
Previous Story
Next Story

27 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Anna Franciscus
  05/05/2015 at 17:12

  Dromen moet altijd mogen, ik hoop ooit in een huisje te kunnen wonen met twee slaapkamers en een grote tuin. Dan zou ik heel tevreden zijn.

 • Reply
  Tamarah
  04/05/2015 at 14:22

  Leuke inspiratie foto’s. Wij zijn ook heel erg van het na-tafelen of gezellig met vrienden en familie kletsen aan tafel met een kopje thee!

 • Reply
  Nicky
  03/05/2015 at 21:51

  Die achterwand is inderdaad heel leuk! Bij vriendje heb ik een grote houten tafel met leren stoelen (rood) en in mijn eigen huis gewoon een Ikea-tafel. Maar die staat in de berging want hij past niet in de woonkamer, haha!

 • Reply
  Michelle
  30/04/2015 at 13:11

  Leuk om te zien, al is het absoluut niet mijn smaak. Wij hebben een klein eetkamertafeltje met twee stoelen in een hoekje van de woonkamer gezet. Zoveel ruimte hebben we niet en aangezien het soms wel fijn is om aan tafel te eten ( al is op de bank ook niet verkeerd) hebben we toch een kleintje weten te vinden die past.

 • Reply
  Simovic-Vuceljic Natasa
  30/04/2015 at 10:42

  Wat een leuke eetkamers! Vooral de tweede spreekt me aan ๐Ÿ™‚ Wij hebben geen aparte eetkamer, onze eettafel staat mee in de woonkamer aangezien onze woonkamer en keuken een ruimte vormen (waartussen binnenkort een bar komt te staan) ๐Ÿ™‚ Liefs! x

 • Reply
  jackie
  30/04/2015 at 10:31

  ik zit dus nooit aan tafel….
  maar als ik dat dan zo bij andere zie vind ik dat wel heel gezellig…

 • Reply
  Deisy
  30/04/2015 at 10:19

  Ik vind houten tafels echt prachtig (je eerste plaatje) en dit is dan wel een droom van mij om in ons nieuwe huis te hebben. X

 • Reply
  Jorien
  29/04/2015 at 21:49

  Het is wat te strak voor mijn smaak, maar die witte bar en de hoge krukken vind ik wel tof!

 • Reply
  Angelique
  29/04/2015 at 18:58

  Met zo’n achterwand vind ik het ook wel gaaf!

 • Reply
  Xaviera
  29/04/2015 at 17:06

  Leuke inspiratie om te zien! Ik heb nu een gammele tafel staan waar ik nooit aan eet, maar ooit wil ik een grote tafel waar ik aan kan eten en schrijven. Waarschijnlijk van steigerhout, dat vind ik prachtig!

 • Reply
  Sabine
  29/04/2015 at 14:59

  In Nederland had ik een aparte eetruimte in de keuken met een prachtige teakhouten vierkante tafel. Vierkant is niet zo gebruikelijk maar ik vond het geweldig staan en heel knus altijd. Nu hebben we en eettafel maar niet in de keuken, die is veel te klein daarvoor. Ik moet zeggen dat een aparte eetkamer wel echt een ander gevoel geeft. Lekker knus ofzo. Ik hoop dat jullie jullie droomkamer vinden!

 • Reply
  Kimberley
  29/04/2015 at 14:37

  Ik heb een eetkamer, maar ik heb nog niet de juiste meubels. Ik heb de perfecte tafel en de perfecte stoelen gevonden, maar in totaal ben ik daar bijna 700 euro voor kwijt… Dus nog even sparen!

 • Reply
  sanne
  29/04/2015 at 14:31

  Fijn om zo heerlijk te dromen en misschien is die droom inderdaad wel dichterbij dan je denkt.
  Ik heb nu wel een eettafel, maar ik zou graag een grotere robuuste eettafel willen, maar ook dat is iets voor een volgende woning ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Chantal
  29/04/2015 at 12:47

  leuke stijl hoor

 • Reply
  Miss Sentinelli
  29/04/2015 at 12:42

  Leuke inspiratie! Wij hebben sinds vorige week ook een eigen eettafel met stoelen. We hadden eerst helemaal niets, maar het leek ons ook eens echt fijn om ‘s avonds met zijn tweeen aan de tafel te zitten. We kochten een eettafel en stoelen bij de IKEA. Omdat wij zelf bijna geen ruimte hebben, is de tafel wel klein, maar er passen wel 4 stoelen onder. En het is echt genieten, elke dag eten we hier aan en ook blog ik hier aan :). Beste keus ever!

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  29/04/2015 at 12:30

  Altijd leuk om alvast een beetje rond te neuzen en te kijken wat je mooi vindt ๐Ÿ™‚ Bij mij thuis eet ik echt nooit aan de eettafel, maar bij mijn vriend eten we wel iedere keer aan tafel. Eet veel fijner hoor ๐Ÿ˜‰ Ook wat gezelliger vooral hihi! Ik vind de eerste foto het leukste.

 • Reply
  maroussia
  29/04/2015 at 12:23

  Die witte tafels zijn echt heel tof en chique. Zoiets zou ik mijn eigen woonkamer later ook wel willen inrichten! x

 • Reply
  Linda
  29/04/2015 at 12:21

  Fijne inspiratie! Die wand op de laatste foto vind ik heel gaaf zo!

 • Reply
  Jenn
  29/04/2015 at 10:27

  Fijne inspiratie! Wij hebben wel een eethoek, maar eigenlijk eten we er nooit… Ik zit er meestal te hobbyen ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Nicky
  29/04/2015 at 10:14

  Alleen de eerste spreekt mij aan maar dat komt natuurlijk omdat we een groot gezin van 7 zijn.

 • Reply
  sammie
  29/04/2015 at 10:11

  Daar zitten wel leuke bij, de laatste vooral met die achterwand, erg apart!

 • Reply
  Eline
  29/04/2015 at 09:48

  Wat een leuke inspiratie ๐Ÿ™‚ !

 • Reply
  Simone
  29/04/2015 at 09:39

  Wij hebben wel een eettafel en eten er toch wel regelmatig aan. Maar in ons nieuwe huis hebben we gewoon veel meer ruimte hiervoor.

 • Reply
  Kim
  29/04/2015 at 08:54

  Wij hebben meer een soort zitplek met tafel in de woonkamer.
  Qua interieur heb ik echt een hele uitgesproken smaak. Misschien heb ik iets te veel huizenprogramma’s gekeken. ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Morgaine
  29/04/2015 at 08:53

  Waarom is dit voor de Otto, omdat je eethoeken laat zien uit de Otto? Die vraag had ik de vorige keer ook al, gezien ik toen ook niet zozeer vond dat het echt reclame is, en daardoor vind ik het op deze wijze niet erg, hahaha dat is de andere kant ๐Ÿ˜‰

  Ga ik je nu stiekem jaloers maken als ik je vertel dat ik maar liefst 2 eettafels/hoeken heb in huis? Eentje in de keuken, en eentje in de woonkamer, maar dan wel ouderwets, geen moderne grote of zo, en deze tafel waar ik nu aan zit, kan ik wel verlengen tot 2 meter lang… als ik wil ๐Ÿ˜‰ In de keuken is een standaard keukentafel, voor 4 personen, kan met 6 als het moet, maar dat is Picasso’s plekje geworden om op te eten en drinken…. en mijn boodschappen neer te ploffen, hahaha erg moeilijk om die 2de tafel netjes te houden. En deze ook trouwens, omdat ik er met mijn laptop zit, ik wacht op het stabiele warmere betere weer, opdat ik weer in de logeerwerkkamer kan genieten. ๐Ÿ˜€

  • Reply
   SAS
   29/04/2015 at 09:00

   Ik heb een maandelijkse samenwerking met Otto, vandaar ๐Ÿ˜‰
   Wauw, 2 eettafels/hoeken. Daar maak je me zeker jaloers mee! In een volgend huis wil ik zeker een fijn plekje daarvan maken!

 • Reply
  Bente
  29/04/2015 at 08:51

  We hebben niet een eetkamer, omdat onze woonkamer, eetgedeelte en keuken in 1 zit, maar we hebben wel een tafel voor vier personen, die we groter kunnen maken zodat er 8 mensen aan kunnen eten. Ideaal voor ons kleine huisje! ๐Ÿ™‚

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png