Mijn eetkamer droom

Deze blogpost schreef ik in samenwerking met Otto

Zoals jullie weten is het geen geheim dat wij ooit, later als we groot zijn (knipoog) graag een eengezinswoning zouden willen bezitten. Nu leek dat eerst een verre droom, maar met mijn vaste contract dit jaar in zicht is deze droom wel een stukje dichterbij gekomen! Nee, we gaan niet gelijk verhuizen maar kunnen wel wat dingen gaan bedenken voor een nieuw huis.

1 van die dromen bij dat nieuwe huis is een fijne eethoek. Wat lijkt me dat super om met z’n tweetjes lekker aan tafel te eten of daar andere dingen te doen zoals een boekje lezen of freubelen. We hebben nu wel een wat grotere tafel staan (waarop ik altijd blog) maar waar we nooit aan eten. Echt de ruimte hebben voor een mooie eettafel met stoelen in een lichte ruimte vlakbij de keuken lijkt me ideaal!

Nu staat er een grotere tafel in de huiskamer, onze keuken is wel lang maar erg smal, waardoor er alleen een keukenblad/koelkast/vaatwasser in kan. De andere kant kan niets staan (ook niet zo’n mooie vitrine kast waar ik mooi mijn theebeker collectie in zou kunnen zetten *droomt verder) anders kun je er niet meer goed lopen.

Hieronder wat fijne inspiratieplaatjes van eetkamers die ik erg mooi zou vinden.

 photo eetkamer1_zpssrd5qle2.png


 photo eetkamer2_zpsf8i6ovcd.png

 photo eetkamer3_zpstmqrud7j.png

 photo eetkamer4_zpsyhhw5tkh.png
https://i.otto.nl/i/otto/17245406/gala-collezione-hoekbank.jpg?$NL_ads_liv_product$

Nu ben ik benieuwd: hebben jullie een eetkamer thuis?

Al deze prachtige eetkamers heb ik gevonden bij Otto Alle afbeeldingen komen daar ook vandaan

About the Author

27 Comments

Anna Franciscus

Dromen moet altijd mogen, ik hoop ooit in een huisje te kunnen wonen met twee slaapkamers en een grote tuin. Dan zou ik heel tevreden zijn.

Reply
Tamarah

Leuke inspiratie foto’s. Wij zijn ook heel erg van het na-tafelen of gezellig met vrienden en familie kletsen aan tafel met een kopje thee!

Reply
Nicky

Die achterwand is inderdaad heel leuk! Bij vriendje heb ik een grote houten tafel met leren stoelen (rood) en in mijn eigen huis gewoon een Ikea-tafel. Maar die staat in de berging want hij past niet in de woonkamer, haha!

Reply
Michelle

Leuk om te zien, al is het absoluut niet mijn smaak. Wij hebben een klein eetkamertafeltje met twee stoelen in een hoekje van de woonkamer gezet. Zoveel ruimte hebben we niet en aangezien het soms wel fijn is om aan tafel te eten ( al is op de bank ook niet verkeerd) hebben we toch een kleintje weten te vinden die past.

Reply
jackie

ik zit dus nooit aan tafel….
maar als ik dat dan zo bij andere zie vind ik dat wel heel gezellig…

Reply
Simovic-Vuceljic Natasa

Wat een leuke eetkamers! Vooral de tweede spreekt me aan πŸ™‚ Wij hebben geen aparte eetkamer, onze eettafel staat mee in de woonkamer aangezien onze woonkamer en keuken een ruimte vormen (waartussen binnenkort een bar komt te staan) πŸ™‚ Liefs! x

Reply
Deisy

Ik vind houten tafels echt prachtig (je eerste plaatje) en dit is dan wel een droom van mij om in ons nieuwe huis te hebben. X

Reply
Xaviera

Leuke inspiratie om te zien! Ik heb nu een gammele tafel staan waar ik nooit aan eet, maar ooit wil ik een grote tafel waar ik aan kan eten en schrijven. Waarschijnlijk van steigerhout, dat vind ik prachtig!

Reply
sanne

Fijn om zo heerlijk te dromen en misschien is die droom inderdaad wel dichterbij dan je denkt.
Ik heb nu wel een eettafel, maar ik zou graag een grotere robuuste eettafel willen, maar ook dat is iets voor een volgende woning πŸ˜‰

Reply
Sabine

In Nederland had ik een aparte eetruimte in de keuken met een prachtige teakhouten vierkante tafel. Vierkant is niet zo gebruikelijk maar ik vond het geweldig staan en heel knus altijd. Nu hebben we en eettafel maar niet in de keuken, die is veel te klein daarvoor. Ik moet zeggen dat een aparte eetkamer wel echt een ander gevoel geeft. Lekker knus ofzo. Ik hoop dat jullie jullie droomkamer vinden!

Reply
Kimberley

Ik heb een eetkamer, maar ik heb nog niet de juiste meubels. Ik heb de perfecte tafel en de perfecte stoelen gevonden, maar in totaal ben ik daar bijna 700 euro voor kwijt… Dus nog even sparen!

Reply
Nina Simplynspecial

Altijd leuk om alvast een beetje rond te neuzen en te kijken wat je mooi vindt πŸ™‚ Bij mij thuis eet ik echt nooit aan de eettafel, maar bij mijn vriend eten we wel iedere keer aan tafel. Eet veel fijner hoor πŸ˜‰ Ook wat gezelliger vooral hihi! Ik vind de eerste foto het leukste.

Reply
Miss Sentinelli

Leuke inspiratie! Wij hebben sinds vorige week ook een eigen eettafel met stoelen. We hadden eerst helemaal niets, maar het leek ons ook eens echt fijn om ’s avonds met zijn tweeen aan de tafel te zitten. We kochten een eettafel en stoelen bij de IKEA. Omdat wij zelf bijna geen ruimte hebben, is de tafel wel klein, maar er passen wel 4 stoelen onder. En het is echt genieten, elke dag eten we hier aan en ook blog ik hier aan :). Beste keus ever!

Reply
Simone

Wij hebben wel een eettafel en eten er toch wel regelmatig aan. Maar in ons nieuwe huis hebben we gewoon veel meer ruimte hiervoor.

Reply
Jenn

Fijne inspiratie! Wij hebben wel een eethoek, maar eigenlijk eten we er nooit… Ik zit er meestal te hobbyen πŸ™‚

Reply
Bente

We hebben niet een eetkamer, omdat onze woonkamer, eetgedeelte en keuken in 1 zit, maar we hebben wel een tafel voor vier personen, die we groter kunnen maken zodat er 8 mensen aan kunnen eten. Ideaal voor ons kleine huisje! πŸ™‚

Reply
Kim

Wij hebben meer een soort zitplek met tafel in de woonkamer.
Qua interieur heb ik echt een hele uitgesproken smaak. Misschien heb ik iets te veel huizenprogramma’s gekeken. πŸ™‚

Reply
Morgaine

Waarom is dit voor de Otto, omdat je eethoeken laat zien uit de Otto? Die vraag had ik de vorige keer ook al, gezien ik toen ook niet zozeer vond dat het echt reclame is, en daardoor vind ik het op deze wijze niet erg, hahaha dat is de andere kant πŸ˜‰

Ga ik je nu stiekem jaloers maken als ik je vertel dat ik maar liefst 2 eettafels/hoeken heb in huis? Eentje in de keuken, en eentje in de woonkamer, maar dan wel ouderwets, geen moderne grote of zo, en deze tafel waar ik nu aan zit, kan ik wel verlengen tot 2 meter lang… als ik wil πŸ˜‰ In de keuken is een standaard keukentafel, voor 4 personen, kan met 6 als het moet, maar dat is Picasso’s plekje geworden om op te eten en drinken…. en mijn boodschappen neer te ploffen, hahaha erg moeilijk om die 2de tafel netjes te houden. En deze ook trouwens, omdat ik er met mijn laptop zit, ik wacht op het stabiele warmere betere weer, opdat ik weer in de logeerwerkkamer kan genieten. πŸ˜€

Reply
SAS

Ik heb een maandelijkse samenwerking met Otto, vandaar πŸ˜‰
Wauw, 2 eettafels/hoeken. Daar maak je me zeker jaloers mee! In een volgend huis wil ik zeker een fijn plekje daarvan maken!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *