Thoughts Lately #6

Op mijn nachtkastje – Ethan Cross – Ik ben de nacht

 photo IMG_20150418_122349_zps9vmprnh9.jpg

Wil je met me spelen? Mijn naam is ­Francis Ackerman jr. Ik ben wat men wel een seriemoordenaar noemt. Al mijn slachtoffers ­krijgen een eerlijke kans, ik dood niet zomaar. Ik speel een spel met ze. Wie wint, overleeft. Ik heb nog nooit verloren. De meeste mensen zullen van mij gruwen. Sommigen zullen mij aanbidden. Zij zijn net als ik. Maar iedereen zal zich mij herinneren. Mijn naam is Francis Ackerman jr. Ik ben de nacht, en ik wil een spel met je spelen

Tot nu toe?
Ik heb 1 hoofdstuk gelezen en vind het nu al een tof boek dat lekker weg leest. Vanaf het begin gruwelijk, anders dan de andere thriller die ik lees maar zeker de moeite waard. Ben dus erg benieuwd naar de rest van het boek.

» Blij met – Blog Enquête
Jullie fijne feedback op mijn blog enquete! Erg fijne antwoorden waar ik zeker wat mee ga doen. Eind deze week ga ik de resultaten verwerken in een blogje. Nog niet ingevuld? Dit kan hier nog, mijn dank is groot.

» Ik kijk uit naar – Weekendje weg & Meivakantie
Ons 2de weekendje weg wat ik kreeg voor mijn verjaardag <3 komt er bijna weer aan.
Zo fijn dat we weer eventjes samen tijd voor elkaar nemen en extra kunnen genieten met elkaar. Top cadeaus.

Tevens kijk ik uit naar de Meivakantie, normaal zijn vakantiedagen juist extra lang maar ik ben (door mijn vele overuren) heel wat dagen vrij in deze 2 weken. Heerlijk vooruitzicht!

» Genieten van – Het fijne weertje
Jeuj, eindelijk met-zonder-jas-weer! Zo kunnen we heerlijk op ons balkonnetje zitten (met boek) in het zonnetje. Van de week hebben we niet bloemetjes gekocht om het nét even wat gezelliger te maken.

» Wat ik vandaag ga doen – Dagje werken + gesprek
Vandaag een werkdagje voor de boeg en heb vanmiddag mijn functioneringsgesprek. Ik ben erg benieuwd! Nou heb ik natuurlijk al een toezegging voor mijn vaste contract dit jaar maar het blijft altijd spannend (en moeilijk je goede en slechte punten te benoemen)

» Op repeat – P!nk

Met dit onwijs toffe (oude) nummer van haar. Zo’n mooie tekst *kippenvel*

» 3 dingen die ik leuk vind
– Mijn nieuwe ‘blaadjes’ oorbellen (te zien op Instagram)
– Thee zetten met m’n nieuwe FastCup waterkoker
– Lunchen met vriendinnen. Zo fijn vele dates met ze te hebben staan.

Welke 3 dingen vond jij de afgelopen tijd leuk?

♥ ♥ ♥ ♥

Thoughts Lately / 2 / 3 / 4 / 5

32 reacties op “Thoughts Lately #6

 1. Fijn al die vrije dagen in het verschiet. Ik heb vier van mijn vijf vrije dagen erop zitten nu. Dat waren dus al vier leuke dingen. Morgen nog eentje!

 2. Lekker om wat extra vrij te zijn in de meivakantie. Ik hoop stiekem ook op wat meevalletjes qua rooster, maar heb geen dagen vrij gevraagd ofzo.

 3. Alleen die buitenkant van dat boek al, maar als het eerste hoofdstuk al zo is dan is het vast fijn..
  En p!nk, YEAH !!!

 4. Ik hoop dat gisteren je functioneringsgesprek goed is gegaan, Sas! En inderdaad het liedje van Pink is erg fijn. De afgelopen tijd heb ik onze tuin aangekleed met potten met planten, de vogeltjes fluiten volop en in de auto in de file mag ik weer de zonnebril op. Oftewel, ik ben blij dat het weer mooier is!

 5. Van de omschrijving van dat boek krijg ik kippenvel, ik weet niet of het wat voor mij is haha. Ik zal je enquete nog even invullen daar heb ik nog geen tijd voor gehad 🙂

 6. Leuk lijstje!
  Ik vond het leuk om naar een dierenpark te gaan, vandaag met blote benen op een terrasje zitten én mijn nieuwe blog! Alleen duurt het helaas wel lang voordat alle volgers worden overgezet, maar ik moet geduldig zijn haha.

 7. Dat boek trekt mij ook enorm! Ga zo direct even kijken of ik hem al kan reserveren bij de bieb! Mijn 3 dingen: strand, Soldaat van Oranje, bollenstreek!

 8. Fijn lijstje, met een hoop toffe dingen! Die waterkoker vind ik nog steeds leuk!! En (lunch)afspraakjes met vriendinnen is altijd leuk 🙂 Ik kan daar ook altijd van genieten!

 9. leuk artikel dit 🙂 Kan me voorstellen dat je uitkijkt naar een weekendje weg, leuk! Ik word ook blij van het betere weer, jammer alleen dat het van het weekend weer gaat regenen 🙁

 10. Succes met je gesprek, komt zeker goed! Ik genoot vooral van het lekkere weer, gezellig bijkletsen met een vriendin en onze trouwringen die binnen zijn gekomen.

 11. Klinkt als een hele goede thriller! (:
  3 dingen die ik de afgelopen tijd leuk vond? Dat ik in mei weer werk heb (de hele maand in ieder geval), dat het bijna tijd is voor het concert van Frank Boeijen waarvoor ik kaartjes kreeg voor mijn verjaardag (a.s. zaterdag!) én dat mijn zwager en schoonzus bijna gaan trouwen (1 mei), waarbij ik één van de ceremoniemeesters ben 🙂 (ik ben bijna nog nerveuzer dan voor mijn eigen trouwdag, haha!)

  1. Spannend dat je zwager en schoonzus bijna gaan trouwen! Kan me voorstellen dat het tof is ceremoniemeesters te zijn.. Ik ben zelf bij mijn beste vriendinnetje getuige en vind het ook zeker spannender dan mijn eigen bruiloft haha. Dus ik snap je helemaal 😉

 12. Mooi artikel! Fijn zo’n lijstje helemaal vol met positieve dingen.
  Ik ben heel benieuwd naar dat boek. Normaal ben ik niet zo van dit soort boeken, maar in deze ben ik best wel benieuwd.
  Veel succes vanmiddag met het gesprek!

 13. Heel veel succes met je gesprek (vandaag?) Klinkt heerlijk om twee weken vrij te zijn ik loop gewoon door met stage haha.

  1. Dankjewel, ik heb hem vanmiddag!
   Ik moet deze 2 weken 3 dagen werken & heb 1 dag cursus.. Normaal werk ik 4 dagen per week dus dat scheelt nog al wat 😉

 14. Fijn zoveel positiviteit!

  Wat ik leuk vond?
  Het nieuws dat ik in oktober weer naar Amerika mag voor mijn werk!
  Het weer
  Dat het sporten zo ontzettend lekker gaat 🙂

 15. Wat een heerlijk lijstje dame: tovert gewoon een lach op mijn gezicht 🙂 Ik ben overigens erg benieuwd naar wat je van het boek gaat vinden: heb er namelijk gemengde reviews over gelezen hihi. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *