Films die ik afgelopen weken heb gezien #11

Gone Girl

Nick en Amy Dunne staan op het punt om hun vijfde huwelijksjaar te vieren. De avond vóór hun jubileum begint Nick echter enige twijfels te krijgen over de stabiliteit van zijn huwelijk en gaat hij op bezoek bij zijn tweelingzus Margo voor advies. De volgende ochtend keert hij terug naar huis en blijkt Amy plots verdwenen te zijn. Hij schakelt direct de politie in en na enig onderzoek blijken alle aanwijzingen naar slechts één persoon te leiden: Nick.
Rating: ★★★

Predikanten Verfilming boek Camilla Läckberg

Een jongen die aan het spelen is in de rotsen bij het Zweedse visserplaatsje Fjällbacka stuit op het lijk van een vrouw. Tijdens het onderzoek van de plek van het misdrijf doet de politie nog een lugubere ontdekking: onder het lichaam liggen de skeletten van twee vrouwen die al in de jaren ’70 zijn verdwenen. De zoektocht naar de moordenaar dwingt Patrik Hedström en zijn collega’s diep in het verleden te duiken. Op grond van de eerste aanwijzingen lijkt de voornaamste verdachte een predikant, die in de jaren ’70 ook al door de politie onder de loep was genomen. En al gauw wordt duidelijk dat deze mysterieuze figuur nog veel meer geheimen heeft…
Rating: ★★

Ik heb beide films van Camilla Läckberg gekeken met Nederlandse ondertiteling, anders kan ik er geen zak van maken haha.
Echter kon ik geen trailer vinden in het Engels

Stenhuggaren Verfilming boek Camilla Läckberg

In een kreeftennet komt het lijk van een jong meisje boven water. Aanvankelijk lijkt er sprake te zijn geweest van een ongeluk, maar al gauw wijst het onderzoek op moord. Iemand heeft het meisje binnenshuis om het leven gebracht en vervolgens haar lijk aangekleed en in zee gegooid. Maar waarom zou iemand een kind vermoorden? Hedström wordt geconfronteerd met een complexe zaak.
Rating: ★★

Wild Card

Nick Wild, wiens gokverslaving hem heeft geleid tot de straten van Las Vegas, besluit om klusjes aan te nemen die ‘veiligheid’ moeten garanderen om zijn verslaving te kunnen bekostigen. Zijn leven neemt een andere wending wanneer een vriendin bruut wordt mishandeld en hij gedwongen wordt het op te nemen tegen de maffia.
Rating: ★★★

Taken 3

De wereld van ex-CIA agent Bryan Mills stort in wanneer hij valselijk beschuldigd wordt van een moord, die in zijn huis wordt gepleegd. Hij wordt op de hielen gezeten door een snuggere rechercheur, maar Mills wendt zijn speciale vaardigheden aan om de echte moordenaar op te sporen en zijn unieke vorm van rechtvaardigheid te voltrekken.
Rating: ★★★★

Zie hier Deel 1, 2, 3 , 4, 5, 6, 7, 8, 9 & 10

22 reacties op “Films die ik afgelopen weken heb gezien #11

  1. Wauw, volgens mij is Gone Girl de grote bekende hier! Ik heb de hele tijd of op het puntje van mijn stoel gezeten of ik hield gauw een kussen voor mijn gezicht als het eng werd. De rest moet ik nog zien, bedankt voor de tips! 🙂

  2. Gone Girl heb ik gezien, hij was echt goed, het einde had ik eerst niet verwacht, later werd het wel voorspelbaar.

  3. Gone Girl vond ik geweldig, tot het moment dat zij terugkwam.
    En het open einde vond ik ronduit bloed irritant!

  4. Gone Girl heb ik ook gezien haha, gisteren nog over geschreven 🙂 . Vond het een gave, maar zieke film haha. Zeker een aanrader voor de mensen die deze film nog niet gezien heeft.
    Taken 3 moet ik ook nog altijd kijken 🙂 .

  5. Gone Girl heb ik in de bioscoop gezien! Taken 3 moet ik nog steeds een keer kijken, heb 1 en 2 namelijk wel al gezien 🙂

  6. Gone Girl was wel echt een leuke film, afgezien van het einde haha 😉 Wild Card en Taken heb ik pasgeleden ook gezien en ook wel van genoten 🙂 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *