De leukste (tv)stelletjes & mijn favoriete moment

Er zijn heel wat series die ik kijk of heb gekeken. Daarin komen heel wat leuke stelletjes voor, die ik graag even een plekje in de spotlights geef. Omdat ik het telkens zo leuk vond en vind om naar ze te kijken en sommige me zeker hebben geïnspireerd.

Olivia & Peter uit Fringe

 photo Fringe-fringe-31363528-500-500_zpsm78tlkcz.png

Een koppel die is super goed gecast vind. Zo mooi om te zien hoe ze omgaan met alle struggles van een stelletje die leeft in een bizarre wereld met heden/verleden. Ik denk dat ik met heen woorden kan uitleggen wat ze zo bijzonder maakt. Daarvoor moet je de serie kijken. Ik vond het een intens koppel die een geboorte, een opstand en een verlies meemaken. Hoewel ik Peter (Joshua Jackson) eigenlijk beter vind passen als koppel bij iemand anders in een serie, maar deze zie je in deze post als laatst..

» Leuke momenten van Fringe

Ross & Rachel uit Friends

 photo friends_zpsmrp0ahqx.jpg

You’re my lobster, 1 van de zinnen die werden gezegd over Ross & Rachel. Ze hóren bij elkaar. En ook deze aflevering vind ik geniaal. Net als UNAGI, een toffe aflevering blijft. Ik vind het mooi hoe uiteindelijk alles tot een mooi einde komt met hun, met alle ups & downs die daarbij kwamen.

» De mooiste Ross & Rachel momenten

Morgan & Garcia uit Criminal Minds

 photo tumblr_lgfecvvPe01qahaba_zps5no7zqyu.png

Eigenlijk zijn ze geen ‘stelletje-stelletje’ in de serie maar ik vind ze zo super cute samen! Ze zijn echt best buddies en steunen elkaar door dik en dun. En Morgan die opneemt met ‘Baby girl’.. Echt een mooie band die ze samen hebben.

» De mooiste Morgan & Garcia momenten

Richard & Kate uit Castle

 photo 11_zpsjxua7lq4.jpg

Nog zo’n fijn stel, die de fans Casket noemen. Het geplaag tussen hun en de chemie die ze in deze serie weten te creëren vind ik elke keer weer mooi om te zien. geen hoogstaande crime, maar een serie met humor wat je ook zeker terug ziet bij hun. Ik kan dan ook niet wachten te beginnen aan Seizoen 6 (die zeker op mijn verlanglijstje gaat)

» De mooiste Richard & Kate momenten

Sheldon & Amy uit The Big Bang Theory

Het meest geniale koppel (in de breedste betekenis van het woord) uit deze reeks tv favorieten. Want man oh man, wat spelen ze beide hun rol super tof zeg. Er kwamen heel wat super lieve momenten voorbij en vooral hilarische.

» De mooiste Sheldon & Amy momenten

Pacey & Joey uit Dawson’s Creek

Mijn nostalgie. Mijn ultieme stelletje waar ik vroeger van droomde: Pacey & Joey. Ja ik was zéker voor team Pacey en vind Joshua zelf een goede (en goed uitziende 😉 ) acteur. Mijn mooiste aflevering van alle 6 de seizoenen was toch echt wel Stolen Kisses, met dit stukje erin (die ik woord voor woord mee kan zeggen en waar ik nog steeds kippenvel van krijg). Dit wás de ultieme liefde. Iemand die een vriend is, ver voor je gaat, telkens er voor je is en zelfs een muur voor je koopt en bewerkt. Nog steeds na al die jaren kan ik zeker van deze serie en de liefde van deze 2 mensen genieten. Ik vond tijdens het zoeken naar de linken ook dit inspirerend filmpje over een soulmate. Zeker kijken!

» De mooiste Pacey & Joey momenten

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

En wat is jou favoriete tv stelletje?

Plaatjes via Google afbeeldingen gevonden

31 reacties op “De leukste (tv)stelletjes & mijn favoriete moment

 1. Zonder twijfel: Channing Tatum en Jenna ik-ben-even-haar-achternaam-kwijt, in Step Up. De vonken spatten er af en is ook in het echte leven overgeslagen tussen de twee. Dat maakt het extra speciaal, vind ik.

  En in Grey’s Anatomy vind ik Christina en Owen enorm schattig. Dat aantrekken en afstoten, dat maakt het zo spannend en ook ontroerend. Ze kunnen niet met, maar ook niet zonder elkaar.

 2. Ahh zo leuk! Ik heb er zoveel… denk dat Blair & Chuck uit Gossip Girl toch wel mijn favorieten zijn, ik vind het zó cool wat zij samen hebben. En Snow & Charming/David en Mary Margaret uit Once Upon a Time vind ik ook zo schattig en lief samen.

 3. Sheldon en Amy zijn erg leuk. Ik vind de hele serie leuk, trouwens. Zelf vind ik Dharma & Greg heel leuk. En van vroeger: dat stel uit Mad about you. Maar ik durf te wedden dat niemand dat nog kent.

 4. Als stelletje-stelletje is Caskett by far mijn favoriet. Ik loop gelijk met de afleveringen in de VS (seizoen 7 dus) en de groei die zij in al die seizoenen hebben doorgemaakt vind ik bijzonder. Daar komt nog eens bij dat ik hun romance echt heel sterk en geloofwaardig geacteerd vind.
  Wanneer het om niet stelletje-stelletje gaat winnen Garcia en Morgan het ook bij mij.

 5. Pfff, daar vraag je me wat joh… Ik ken deze stelletjes natuurlijk wel maar heb er nog nooit op die manier naar gekeken, dat ze me ook echt iets doen, zeg maar…

 6. Wat leuk dat je hier een blog over schrijft! Garcia en Morgan vind ik ook geweldig samen, prachtig die band die zij hebben. <3 En Sheldon & Amy zijn inderdaad geniaal op alle manieren. Olivia & Peter zijn ook top, ik kan mij helemaal vinden in wat je schrijft! 🙂

 7. Jaaa, Ross en Rachel natuurlijk, die horen gewoon samen…
  Vind het zo goed hoe het soms gewoon klopt als je een stel op tv ziet…

 8. Leuk blogje! Ik vind Sheldon en Amy ook geweldig, maar ik ben fan van Howard en Bernadette. En bij Criminal Minds… tja… Morgan en Garcia zijn geweldig 😛 En ik zou meer van Will en JJ willen zien, vooral omdat Will dan vaker in beeld komt =D

 9. Morgan & Garcia uit “Criminal Minds” zijn echt TE schattig! 🙂 Ze zijn gewoon te cute samen! Welk koppeltje ik ook schattig vindt? Mijn beste vriendin heeft mij een tijdje terug verslaafd gemaakt aan de serie “Jane The Virgin” en ik zit nog maar aan aflevering 4, maar ik ben helemaal weg van Jane en haar verloofde Michael 🙂 Het is een romantische komische reeks met een gigantisch Spaanse soap gehalte, wat je ook merkt door de serie heen 🙂 Zeker een aanrader! Liefs! x

 10. Ik kijk zelden series. Behalve soms GTST en The Bold and the Beautiful. Maar echt een favoriet stelletje heb ik eigenlijk niet. Ze wisselen daar ook erg snel van partner 😛

 11. Jaaa Castle en Beckett zijn leuk! Maar ook Blaire en Chuck uit GG, Seth en Summer uit The OC.. Ik vind heel veel stelletjes leuk in series 😉

 12. Jaaa Rachel en Ross 😀 verder vind ik Aria en Mr Fitz uit pretty litle liars ook wel een goed stelletje 🙂

 13. hahahaha uhm ja, alle stellen uit The Big Bang Theory, hahahaha zo geweldig gevonden bij elkaar nu!

  Verder zit ik na te denken en volgens mij kijk ik vooral series waar single zijn hot is, lol… NCIS, Forever, The Mysteries of Laura… de laatste dan, ze zijn uit elkaar maar….. hij wil haar terug.

  En Castle koppel ook maar het koppel uit The Mentalist vind ik heerlijk. Jane & Lisbon

 14. Ik ben helemaal voor Castle & Beckett. Wat een top paar en dito serie. Ook Ross & Rachel zijn legendarisch… Sheldon & Amy zijn gewoon nerdy, leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *