Geluksmomentjes #3 – Blog enquête, mijn PR behaald & de toffe FastCup

Geluksmomentjes, een terugkerende rubriek met al de mooie momenten van de afgelopen week/weken.
Omdat het leven mooi is & omdat het gras niet groener is aan de overkant
.

Vandaag voor het eerst in de aangepast versie sinds de TGIF artikelen zijn vervallen. Dit zal géén vervanging worden voor de TGIF, en dus niet standaard elke week online komen. Zodra ik er behoefte aan heb komt deze post altijd op Zondag online.

High tea’en met vriendinnetje Laura
Voor de verjaardag van vriendinnetje Laura gingen we heerlijk met z’n 2tjes High tea’en. Het was super gezellig, hebben heel erg lekker gegeten, bijgekletst en nog even een theetje thuis gedaan. Het is zeker voor herhaling vatbaar! daarnaast kocht ik ook super leuke blaadjes oorbellen.

Jullie fijne invulling van mijn blog enquête
Super fijn dat er al zoveel bloggers me hebben willen helpen door het invullen van mijn blog enquête. Er zitten zeker dingen bij wat ik niet wist en tips waar ik wat aan heb (en wat mee ga doen) Dankjulliewel hiervoor. Hoewel ik niet drastisch van alles ga veranderen is het toch super leuk jullie feedback te lezen, sommige dingen had ik zelf nog niet bij stil gestaan. En sommige dingen had ik zeker anders ingeschat. Je kan hem hier nog steeds invullen, mocht je dit nog niet hebben gedaan. Mijn dank is groot<3 Dit weekend verwerk ik de antwoorden in een blog artikel die volgende week online gaat komen.

Mijn nieuwe waterkoker: de FastCup
Jullie hadden er vast wel over gehoord bij m’n review of anders meerdere malen gezien op Instagram: mijn super toffe FastCup waterkoker. Ik ben er nog steeds super blij mee en vind het een erg handige gadget (voor mij als echte theeleut een uitkomst)

Tevens stond er in de blogpost dat hij wat duurder was dan de andere prijzen. Echter keek ik van de week en was hij weer goedkoper. 1.5 week later en best een aantal tientjes goedkoper. Bol.com gemaild en netjes een bon voor het verschil in bedrag gehad. Dat wordt weer een tof boek bestellen.

Ons balkonnetje zon-klaar maken
Vorig weekend zijn we heerlijk naar de Intratuin gegaan en hebben wat bloembakken en plantjes gekocht. Heerlijk ons balkonnetje leuk aankleden zodat we er vaker met mooi weer kunnen gaan zitten. Dat gaat genieten worden!

Mijn fijne functioneringsgesprek
Ik weid er niet teveel over uit, aangezien ik toch wat bewuster blog en je niet weet wie er mee leest. Echter was mijn gesprek en beoordeling nóg beter dan vorige keer. Ik had vorige keer al een fijne beoordeling maar heb heel wat punten verbeterd qua score en nog wat mooie complimenten gekregen. Toch fijn, die waardering en zichtbaarheid van het werk wat je doet.

▲ Deze toffe filmpjes made my day
Nog zo’n geniale Lip Sync Battle

Jeuj, een voorstukje van Seizoen 3 van The Bridge… Zo benieuwd naar.
De eerste 2 seizoenen waren al super tof.

Het past precies!

Skaten in het zonnetje
Alweer heel wat fijne skaterondjes gemaakt de laatste tijd. Eindelijk een beetje goed weer om er optimaal van te genieten. En mijn PR? Die heb ik met mijn laatste rondje verbeterd en staat nu op 9,23 km #trots

Het weekendje weg van dit weekend
We zijn vandaag weer thuis van ons fijne weekendje weg uit Wageningen! Het was heerlijk<3 Volgende week uiteraard een blogje erover, maar voor nu even lekker bijkomen en nagenieten.

Beginnen in een nieuw boek
Ja met deze beauty hieronder ben ik begonnen: Ik ben de nacht. Ik heb een aantal bladzijdes gelezen en ben nu al om. Wat een heerlijke thriller is dit! Wel totaal anders dan andere boeken die ik lees, aangezien dit toch een beetje ‘soft’ is. Maar wie weet, als ik verder lees… Ik vermaak me in ieder geval heel wat uurtjes hiermee.

 photo IMG_20150418_122349_zps9vmprnh9.jpg

En wat waren jou geluksmomentjes de afgelopen tijd?
Ik ben erg benieuwd dus laat het achter in de reacties

Zie hier Geluksmomentjes #1 / #2

Volg mij op Instagram

About the Author

41 Comments

Nicky

Wat klantvriendelijk van Bol.com. Netjes, hoor. En wat een hoop geluksmomentjes. Lekker, hoor!

Reply
Lieke

Wat een fijne geluksmomenten weer!
Ik ben benieuwd naar je versagje van Wageningen.

Reply
sammie

mmm zo’n high tea wil ik ook weer is doen, zo lekker! Fijn dat het gesprek en de beoordeling weer positief waren!

Reply
jackie

lekker high tea…
Ik heb het boek ook, nu nog tijd maken om er in te beginnen..

Heel fijn weekend

Reply
Zwartraafje

het jaarlijkse familiefeest waarop ik nichtjes en neven nog eens terugzag, een dagje Antwerp Convention én eindelijk mijn Steampunk Belle-outfit kunnen dragen, een bijpraat-afspraakje met een geweldige vriendin, een dagje dierentuin (dat was weer een hele tijd geleden), mijn kerstcadeautje gaan bekijken (Het Zwanenmeer) in de stadschouwburg, …

Reply
Wanda

Waardige opvolging van je vorige rubriek hoor! Dat boek heb ik inmiddels gereserveerd bij de bieb dus hopelijk is ie op tijd binnen voor onze vakantie!

Reply
Nicetobeout

Benieuwd naar het verslag van jullie weekendje weg! De enquete heb ik ook even ingevuld. En je waterkoker lijkt mij super handig. Mijn geluksmomentje is het behalen van mijn SVH diploma.

Reply
Anneleen

Wat een fijn blogje met mooie dingen! Hier word ik spontaan blij van! 🙂 Heel fijn dat ze je inzet op je werk zo waarderen!

Reply
Michelle

Wat fijn dat je zo’n goede beoordeling hebt gehad! Gefeliciteerd =) Een high tea – of gewoon samen lunchen- is atijd gezellig! Vind het dan ook jammer dat mijn vriendinnen dit niet zo vaak doen..

Reply
Xaviera

Mooi dat je zo’n fijne beoordeling hebt gehad en dat je dat verschil bij Bol hebt teruggekregen! Gezellig zo’n High Tea, dat wil ik ook een keertje doen. 🙂

Reply
Vivian

Fijn lijstje! Die high tea ziet er inderdaad heerlijk uit. Voor mij was het vooral een geluksmoment om te zien dat het nieuwe interieur van mijn kamer steeds vastere vormen aanneemt!

Reply
Cindy

Op zondag sporten ♥ Doe ik nooit, maar vandaag wel gedaan en ik werd er heel erg vrolijk van!

Reply
Nina Simplynspecial

Leuke samenvoeging is het geworden! High tea is heerlijk, ik mag binnenkort weer. Oh die kitten in die bal haha, geweldig.

Reply
Ysanne

Leuk boek lijkt me dat, ‘Ik ben de nacht’. Ga je hem nog reviewen op je blog? 🙂

Reply
sanne

Fijne dingetjes weer!
En wat goed dat je functioneringsgesprek zo goed is gegaan. Altijd erg fijn als je weet dat je je werk goed doet 🙂

Reply
Simone

Wat een fijne geluksmomentjes! Deze week had ik er niet veel, maar mijn grootste geluksmoment was dat de migraine over was. Echt een enorme opluchting.

Reply
Amy

Fijn zeg, zo’n goede beoordeling! En wat goed, zo’n PR… goed bezig! Mijn ultieme geluksmoment was dat ik een vast contract gekregen heb… 🙂 🙂

Reply
Anita

Heerlijk hé om al die geluksmomentjes op een rijtje te zetten, de mijne staan vandaag ook online! Wat fijn dat je functioneringsgesprek zo goed ging! Mijn geluksmoment was natuurlijk de komst van onze pup!

Reply
Deborah

Dat klinkt als een heerlijke week met een grote voldoening!
Fijn dat je gesprek zo goed ging.
Mijn geluksmomentje: Effe zitten in de zon! Mijn werk dat lekker op tijd af was. De boeken die ik gelezen heb en de keren dat ik kon gaan hardlopen. Eigenlijk best een relaxte fijne week.

Reply
Nicole

Dat ik gisteren een fiets kocht en direct ermee naar huis reed (10km) terwijl ik in 2 jaar niet meer gefietst had en ik had gewoon nog adem over hahaha!

Reply
Anna

Wat een leuke momentjes allemaal, vrolijk artikel. Super van je PR met skaten 🙂 !

Reply
Simovic-Vuceljic Natasa

Wat een leuke week! 🙂 Super dat je functioneringsgesprek zo goed is gegaan, doe zo voort 😉 En wat super dat je van bol.com een bon hebt gekregen voor het verschil van je waterkoker, daarom hou ik zo van bol.com 😀 Liefs! x

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *