Geluksmomentjes

Geluksmomentjes #3 – Blog enquête, mijn PR behaald & de toffe FastCup

Geluksmomentjes, een terugkerende rubriek met al de mooie momenten van de afgelopen week/weken.
Omdat het leven mooi is & omdat het gras niet groener is aan de overkant
.

Vandaag voor het eerst in de aangepast versie sinds de TGIF artikelen zijn vervallen. Dit zal géén vervanging worden voor de TGIF, en dus niet standaard elke week online komen. Zodra ik er behoefte aan heb komt deze post altijd op Zondag online.

High tea’en met vriendinnetje Laura
Voor de verjaardag van vriendinnetje Laura gingen we heerlijk met z’n 2tjes High tea’en. Het was super gezellig, hebben heel erg lekker gegeten, bijgekletst en nog even een theetje thuis gedaan. Het is zeker voor herhaling vatbaar! daarnaast kocht ik ook super leuke blaadjes oorbellen.

 photo 2015-04-17 12.17.33 1_zpspdirwkm4.jpg

Jullie fijne invulling van mijn blog enquête
Super fijn dat er al zoveel bloggers me hebben willen helpen door het invullen van mijn blog enquête. Er zitten zeker dingen bij wat ik niet wist en tips waar ik wat aan heb (en wat mee ga doen) Dankjulliewel hiervoor. Hoewel ik niet drastisch van alles ga veranderen is het toch super leuk jullie feedback te lezen, sommige dingen had ik zelf nog niet bij stil gestaan. En sommige dingen had ik zeker anders ingeschat. Je kan hem hier nog steeds invullen, mocht je dit nog niet hebben gedaan. Mijn dank is groot<3 Dit weekend verwerk ik de antwoorden in een blog artikel die volgende week online gaat komen.

Mijn nieuwe waterkoker: de FastCup
Jullie hadden er vast wel over gehoord bij m’n review of anders meerdere malen gezien op Instagram: mijn super toffe FastCup waterkoker. Ik ben er nog steeds super blij mee en vind het een erg handige gadget (voor mij als echte theeleut een uitkomst)

Tevens stond er in de blogpost dat hij wat duurder was dan de andere prijzen. Echter keek ik van de week en was hij weer goedkoper. 1.5 week later en best een aantal tientjes goedkoper. Bol.com gemaild en netjes een bon voor het verschil in bedrag gehad. Dat wordt weer een tof boek bestellen.

Ons balkonnetje zon-klaar maken
Vorig weekend zijn we heerlijk naar de Intratuin gegaan en hebben wat bloembakken en plantjes gekocht. Heerlijk ons balkonnetje leuk aankleden zodat we er vaker met mooi weer kunnen gaan zitten. Dat gaat genieten worden!

Mijn fijne functioneringsgesprek
Ik weid er niet teveel over uit, aangezien ik toch wat bewuster blog en je niet weet wie er mee leest. Echter was mijn gesprek en beoordeling nóg beter dan vorige keer. Ik had vorige keer al een fijne beoordeling maar heb heel wat punten verbeterd qua score en nog wat mooie complimenten gekregen. Toch fijn, die waardering en zichtbaarheid van het werk wat je doet.

▲ Deze toffe filmpjes made my day
Nog zo’n geniale Lip Sync Battle

Jeuj, een voorstukje van Seizoen 3 van The Bridge… Zo benieuwd naar.
De eerste 2 seizoenen waren al super tof.

Het past precies!

Skaten in het zonnetje
Alweer heel wat fijne skaterondjes gemaakt de laatste tijd. Eindelijk een beetje goed weer om er optimaal van te genieten. En mijn PR? Die heb ik met mijn laatste rondje verbeterd en staat nu op 9,23 km #trots

Het weekendje weg van dit weekend
We zijn vandaag weer thuis van ons fijne weekendje weg uit Wageningen! Het was heerlijk<3 Volgende week uiteraard een blogje erover, maar voor nu even lekker bijkomen en nagenieten.

Beginnen in een nieuw boek
Ja met deze beauty hieronder ben ik begonnen: Ik ben de nacht. Ik heb een aantal bladzijdes gelezen en ben nu al om. Wat een heerlijke thriller is dit! Wel totaal anders dan andere boeken die ik lees, aangezien dit toch een beetje ‘soft’ is. Maar wie weet, als ik verder lees… Ik vermaak me in ieder geval heel wat uurtjes hiermee.

 photo IMG_20150418_122349_zps9vmprnh9.jpg

En wat waren jou geluksmomentjes de afgelopen tijd?
Ik ben erg benieuwd dus laat het achter in de reacties

Zie hier Geluksmomentjes #1 / #2

Volg mij op Instagram

1

41 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *