TGIF: Week16/2015 + Enquête!!

 photo 86f57e7b4b5ae78a763766f69d0de3b9_zpsqedbakva.jpg

TGIF staat voor ‘Thank God It’s Friday’, een wekelijks op Vrijdag online komende rubriek met een terugblik van de afgelopen week. Wat waren lichtpuntjes deze week en welke Vrijdag vraag stel ik jullie deze week? TGIF is een soort online dagboekje met een korte vragenlijst, foto’s, filmpjes en leuke quotes. Enjoy!
Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account Sassie__Things I love

» Mijn nieuwe gadget » Juulz die gezellig langs kwam een avondje » de gezellige date vandaag met lief vriendinnetje Laura » nog steeds genieten van de muziek van Ed Sheeran » het uitzicht volgende week naar een fijn uitje » me na 2 dagen ziek te zijn geweest wat beter voelen » dé schoenen voor de bruiloft vinden (en volgende week even aanschaffen) » een lief (foto)kaartje in de bus krijgen van lief vriendinnetje » van een vage bekende een compliment horen over mijn werk »

Favorites of this week

 photo IMG_20150413_143625-30-80-90_zps9mnyqgrd.jpg

Een grote mok thee drinken. Ik was de eerste 2 dagen ziek en heb toen veel gekeken op Netflix en lekker veel gelezen. Vandaar deze week ook wat minder foto’s bij deze Favorites.

 photo IMG_20150414_211643_zpsrafk4mfp.jpg

Ik hem em! Wat een tof dingetje is deze waterkoker. Het was een hele zoektocht, en uiteindelijk online besteld. Ik ben er echt super, super, super blij mee. Dit weekend komt er een review van online.

 photo IMG_20150415_102459_zps5ztwpxji.jpg

Tevens genoot Ayla van het fijne zonnetje<3

 photo IMG_20150417_091217_zpsxbh9paai.jpg

Lief vriendinnetje Julie kwam langs en gaf me dit super toffe boek cadeau, die ook op mijn lijstje stond. Tevens krijg ik nog een ander boek van mijn verlanglijstje: Helweek. Super tof. Was erg gezellig en mijn oude waterkoker heeft een goed plekje gekregen.

Things that made this week awesome

Ik heb me dood gelachen, sowieso om alle Lip Sync Battles die er te vinden zijn op Youtube.

Things I blog

Ik deelde mijn films die ik afgelopen weken heb gezien. Nog meer met tv deelde ik deze week: ik vertelde jullie over mijn leukste tv stelletjes uit verschillende series. Ook kwam er een serieus onderwerp aanbod over opvoeden: waarom iedereen een schouderklopje zou moeten krijgen. Ik vond het erg mooi jullie eigen meningen hierover te lezen. Ik heb nog geen tijd gehad overal op te reageren dus dit ga ik vanmiddag doen.

Tevens heb ik mijn header een stuk groter gemaakt. Ben er erg blij mee<3

Dit weekend online: Een blogje over mijn nieuwe gadget: mijn toffe nieuwe waterkoker<3 Daar ga ik dit weekend lekker voor zitten om een uitgebreid stukje over te schrijven.

Friday Question

Mijn laatste enquête voor mijn blog was vorig jaar in Augustus. Inmiddels zijn er heel wat veranderingen toegepast (en ben ik gewoon ontzettend benieuwd naar jullie mening) dus aan jullie de vraag om hem hieronder in te vullen! Je zou me er een groot plezier mee doen. Ook heb ik er wat vragen over juist jullie lezers in verwerkt. Gewoon, omdat ik super nieuwsgierig naar jullie ben.

Enquête voor iliveformydreams.com (klink hier als bovenstaande niet werkt of je wil hem openen in een nieuw tabblad)

Echt super bedankt voor het invullen! Over 2 weken deel ik de resultaten op mijn blog.
Volgende TGIF weer een vraag aan jullie…

About the Author

35 Comments

Michelle

Wat een fijne foto’s weer! Enquete heb ik ingevuld voor je, hopelijk is het verzenden goed gegaan * fingers crossed*

Reply
Nina Simplynspecial

Oeh die waterkoker ziet er spannend uit zeg haha. Ben benieuwd naar het artikel! Ik heb je enqute ingevuld 😉 Fijn weekend!

Reply
Xaviera

Wat lief die foto’s van Ayla! Ik ben heel erg benieuwd naar je review over de waterkoker. Wat een leuke filmpjes weer! Ik heb de enquête voor je ingevuld. 🙂

Reply
Zwartraafje

Blijkbaar zijn we solidair. Ik ben ondertussen al iets meer als een week ziek en het genezen loopt niet echt vlot. Misschien moet ik gewoon wat meer tijd in de zetel doorbrengen in plaats van de hele tijd van alles in orde te willen brengen. Ik ga toch nog eerst eventjes jouw enquete invullen voor ik naar die bewuste zetel verhuis.

Reply
jackie

Vrijdag, YEAH !!
gelukkig ben je weer beter..
Enne, benieuwd naar je review van je erg grote waterkoker 😉

Ik ga je enquete even invullen

fijn weekend
xoxo

Reply
Jorien

Ik ben erg benieuwd naar jouw review over de waterkoker, en fijn dat je weer wat opgeknapt bent. Je enquete ga ik zo even invullen. 😀

Reply
Morgaine

Enquete ingevuld en dat korte filmpje van de kat, hahaha ja, zo reageert Picasso ook als ie ineens open schiet en hij ligt hier 😉

Reply
Linda

Natuurlijk vul ik even je enquête in, ben benieuwd naar het resultaat uiteindelijk!
Hahaha de filmpjes van deze week zijn echt geniaal 😀 Die lip sync battle lol :’)

Reply
Simone

Yeah weer weekend! Altijd als ik dit blogje van jou gelezen heb is het weer weekend voor mijn gevoel 🙂

Reply
Deisy

Aaah! Ik ben echt benieuwd naar die waterkoker zeg: ik ga je site in de gaten houden. Ik ben overigens blij om te horen dat jij vandaag weer een beetje beter voelt: niets is zo stom als ziek zijn 🙁 Ik heb je enquête ingevuld en ben benieuwd naar de resultaten meis. X

Reply
annouska

Wat een lieve vriendinnen heb jij toch en ik ben blij om te lezen dat je weer aan de betere hand bent. Ik vul straks even je enquete in als ik weer bij ben met alle blogjes! 😀

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *