Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Dierenarts 2: Yara

Ja we gaan het toch doen. Yara wordt over een tijdje gesteriliseerd. Toen ze 6 maanden was wilde we even wachten aangezien Mojo gecastreerd is. Als er eentje is gebeurd hoeft de andere natuurlijk niet. Het vervelende is dat ze nu ineens nu ze 7 maanden is ontzettend vervelend aan het doen is. Elke avond worden ik & vriendlief wel 3 á 4 keer wakker van het gekrabbel aan de slaapkamer deur en het gemiauw. Erg fijn voor je nachtrust dus [/sarcasme]

Sinds vandaag is ze ook telkens met haar kont aan het draaien, ontzettend aanhankelijk en miauwt de hele dag door, om gek van te worden dus! Gisteren heb ik dus een afspraak voor haar gemaakt, hoe moeilijk ik dat ook vond. Jammer genoeg hadden ze pas een plekje op 18 Januari om 09:00.

Wel later dan ik hoopte maar gelukkig nog wel voor onze vakantie. De dag na de sterilisatie heb ik vrij geregeld zodat ik haar even in de gaten kan houden.

Pfff, nog ruim 2 weken te gaan met het gemiauw en gekrabbel. Mijn mams had een goed idee wat we denk ik vanavond uit gaan proberen, ik sluit ze gewoon op in de extra kamer die verder van onze slaapkamer af lig. Hopelijk krijg ik dan weer een beetje nachtrust.. Laten we het hopen!


Update 09/01: In de andere kamer was een super idee, we hebben ze niet gehoord en lekker kunnen uitslapen!

Bron plaatje: Tumblr

0
Liefde voor..
Previous Story
Next Story

5 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Jeske
  09/01/2010 at 00:03

  Dat doen we met onze kat ook, die zit in de bijkeuken… maar dat is meer om te zorgen dat ie niet ‘s nachts loopt te vervelen bij de hond enzo, en voor ‘t gemak… omdat daar ook zijn voer enzo staat.

 • Reply
  Saar
  08/01/2010 at 22:28

  Moet je anders voor die twee weken nog even de Poezenpil vragen. Worden ze vaak ook wat rustiger van. Althans mijn Pepijntje wel ;-).

 • Reply
  Sandra
  08/01/2010 at 20:08

  Jee inderdaad heel irri! Hopelijk heb je op deze manier eventjes rust! En na de sterilisatie definitief!

 • Reply
  Desiree
  08/01/2010 at 13:58

  Het kan soms idd vervelende situaties opleveren. Hopelijk is het snel 18 januari en hebben jullie het achter de rug 😉

 • Reply
  Laura
  08/01/2010 at 13:34

  Oh wat vervelend! Hoop dat het helpt als je ze in andere kamer zet.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png