Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Kneuzingen

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Terugblik
Previous Story
Next Story

8 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Elisa
  11/01/2010 at 22:17

  Heb ik wel eens wat gekneusd… Ja heel vaak, mijn enkels vaak mijn vingers. noem maar op.

  Ik deed aan judo toen kneuste ik altijd me vingers, en verder zwake enkels dus hoeft maar iets kleins te gebeuren en ik verzwik me. Al momenteel rustig is (even afkloppen)

  Hopelijk hou je er niet te lang last van. En laat het gouw wat beter worden

 • Reply
  Esmeralda
  11/01/2010 at 21:22

  Ik heb ongeveer 6 jaar jazz ballet gedaan en daardoor had ik ook hele flexibele enkels. Ik hoefde dus ook maar een misstap te maken en ik lag al weer op mijn snufferd met het gevolg dat ik mn enkels weer had gekneusd.. ook ben ik een keer de auto ingekletterd en toen had ik een enkel distorsie.. daar word je ook niet erg blij van 🙁 heb dus 9 maanden met een bult op mijn voet gelopen als gevolg van die val de auto in. De dokter zei dat het wel over zou gaan maar na 9 maanden vond ik het wel een beetje lang duren.. ben toen dus naar de podotherapeut geweest en na 2 weken was het over.. ik heb echt een vreselijke hekel aan doktoren! Sterkte met jouw enkels en rust dat is het beste medicijn! En natuurlijk goede stevige schoenen!

  liefs :kiss:

 • Reply
  Sparkle
  10/01/2010 at 19:28

  Ik heb nog nooit echt iets gekneusd gehad, of in ieder geval niet zo erg, maar het lijkt me erg vervelend. Ik hoop dat het in de loop der tijd wat beter wordt!

 • Reply
  Martine
  10/01/2010 at 19:09

  Argh, wat pijnlijk lijkt me dat! Veel sterkte en beterschap ermee. Zelf heb ik al vaker iets gekneusd, helaas (ik had een ex met losse handjes), dus ik weet hoe zeer het soms doet. xMM

 • Reply
  Niekje
  10/01/2010 at 13:23

  En je bent daarvoor nog nooit naar de fysio geweest? Braces zijn niet goed voor je enkels, ze maken ze alleen maar zwakker… (heb ook erg zwakke enkels en heb nu fysio voor mn knie…) Maar fysio (als je een goede hebt) heeft bij mij altijd goed gewerkt 🙂

 • Reply
  Sandra
  09/01/2010 at 21:32

  Dát wil je niet weten!!!! Ribben gekneust (een paar keer zelfs!!!), hersens gekneusd (hersenschudding dus), knie gekneusd en vast nog veel meer wat ik nu ff niet meer weet! En alle incidentjes waren écht stom en hadden voorkomen kunnen worden! Dus ik weet hoe verrot het kan zijn! Sterkte ermee.
  Groetjes

 • Reply
  Jeske
  09/01/2010 at 21:17

  Nee maar ik had vroeger ook altijd wel ergens een schram of plek zitten. 2 jaar geleden ben ik echt heel erg door mijn enkel gegaan (lees: ik viel ook meteen op de grond en kon bijna niet meer lopen van de pijn) maar ik ben er niet mee naar de dokter gegaan ofzo. Mam heeft me toen wel zo’n enkelband om gedaan, maar nu heb ik er soms nog last van als ik bijv. super veel heb gelopen op slechte schoenen.
  Wel heb ik een keer mijn arm gebroken door ergens over te struikelen tijdens het tikkertje spelen. Dat deed echt zeer, ik weet dat nog want ik was nog maar 8 ofzo. En ik vergat soms dat het gebroken was en dan ging ik aan mijn arm “hangen” en dan deed dat ook echt mega pijn.

 • Reply
  Roos
  09/01/2010 at 20:50

  Ja ik heb vroeger ook regelmatig wat gekneusd. Een keer mijn duim, dat was echt het meest pijnlijke. Die was helemaal achterover geklapt. Mijn kleine teen heb ik ook eens gebroken, maar daar voelde ik gek genoeg niets van.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png