TGIF: Week15/2015

 photo 86f57e7b4b5ae78a763766f69d0de3b9_zpsqedbakva.jpg

TGIF staat voor ‘Thank God It’s Friday’, een wekelijks op Vrijdag online komende rubriek met een terugblik van de afgelopen week. Wat waren lichtpuntjes deze week en welke Vrijdag vraag stel ik jullie deze week? TGIF is een soort online dagboekje met een korte vragenlijst, foto’s, filmpjes en leuke quotes. Enjoy!
Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account Sassie__Things I love

» Knutselen aan mijn blog » m’n nieuwe chill pants » good hair days » vroeger thuis zijn » op ons balkonnetje zitten in het zonnetje » en dat daarbij heel fijn de poes komt liggen » een gezondere levensstijl naleven » het leuke hartje onderaan elke blogpost » veel bloginspiratie hebben en hier dit weekend even aan gaan werken » de leuke date morgen met 2 vriendinnetjes<3 » bedenken welke kleding ik aan ga doen naar de bruiloft van bestie Wendy »

Favorites of this week

 photo IMG_20150407_174652_zps4xau6jz2.jpg

Ik had een langere werkdag dan normaal maar was daardoor wel lekker vroeg thuis. Heerlijk op het balkonnetje in het zonnetje gezeten. Even opladen mét kat ernaast. Zeker iets wat ik met het fijnere weer vaker ga doen. Kan niet wachten om op het balkonnetje een super fijn boek te gaan lezen.

 photo IMG_20150407_215004_zpsrl8cfpv8.jpg

Bij Jorien van Tres-Adorable zag ik deze beauty: De Bosch Filtrino Fastcup. Die.Wil.Ik.Hebben!!! Ik ben dus druk aan het kijken wanneer ik hem kan halen. Want als echte theeleut hoort deze zeker thuis in mijn keuken<3

Things that made this week awesome

In de jaren 90 was verzamelen nogal een ding. Wat verzamelde jij? Hier kan je aan aantal (herkenbare) dingen terug vinden

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Thing I hate missing

Een tijdje terug had ik deze aflevering van Criminal Minds niet opgenomen… Ben er nog steeds een beetje bedroeft over.. Met veel plezier kijk ik alle nieuwe afleveringen die elke Woensdag op Veronica komen. Echter, erg laat en neem ze dus altijd op om heerlijk in het weekend te kunnen kijken (1 nieuwe aflevering, 2 of 3 oude meestal)

Things I blog

Over leuke verrassingen met kaarten & bloemen, dit was een samenwerkingspost en heb hierbij mijn ouders & schoonouders een cadeautje kunnen doen. Tevens een (beveiligde) werkupdate met allemaal fijn nieuws. Beter kan het allemaal eigenlijk niet. Wil je het wachtwoord ontvangen: stuur me een email of benader me op 1 van mijn social media’s. Even een huishoudelijke mededeling tussendoor en ook nog wat tips van mijn kant Voor het besparen op je bruiloft. Hoewel het voor mij een tijdje geleden is (2012) leek het me toch leuk wat tips te delen. Mijn beste vriendinnetje trouwt in Juni 2015<3

Dit weekend op mijn blog: Een artikel over het maken van tijd voor leuke dingen. Een inhoudelijk blogje die je zeker even moet lezen. Wat tijd máken voor leuke dingen is belangrijk.

Bij Stephanie van misspixiesblog kwam ik deze week online met een gastblogje over thee: een theekransje dus. Super leuk om te lezen en bedankt voor het leuke interview Stephanie!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Bij Wendy, een super lieve blogger die ik echt al heel wat jaren met plezier volg werd ik genoemd in haar Blogspiratie Tag. Welke bloggers inspireren jou?
‘Maar ook Saskia van iliveformydreams.com inspireert mij enorm. Ik volg haar nu al een lange tijd en heb haar blog zien groeien tot dat wat het nu is. Haar #plukhetgeluk project vond ik echt super gaaf en ook zo tof om te zien hoe veel mensen dit opgepakt hebben. Ik kan toch wel een beetje zeggen dat haar blog een voorbeeld is van wat ik graag zou willen bereiken met mijn blog.’

Wauw, ik ben er een beetje stil van, wat een super lief compliment is dit!

Al eerder werd ik genoemd in dezelfde tag door Simone en een hele tijd terug door Joyce. Zo lief om jullie mooie woorden te lezen.

Ook bij de Evaward van Xaviera (haar blog is zeker een bezoekje waard, super toffe schrijfstijl & lieve meid) werd ik genoemd:

‘Sas van I Live for my Dreams is ook al zo’n lief mens! Ik geniet van haar mooie blogposts, ze heeft het prachtige #PlukhetGeluk gemaakt waar ik met veel plezier aan heb meegedaan en ik vind het altijd geweldig om in haar TGIF artikelen te lezen over wat ze heeft gedaan en waar ze die week van heeft genoten. Sas heeft heel veel positiviteit in zich wat erg aanstekelijk werkt! Ook van haar krijg ik altijd hele lieve reacties en toen ik nog maar net begon met bloggen heeft zij mij echt meer zelfvertrouwen geven door haar complimenten over mijn blog.’

Een ♥ voor jou!

Friday Question

Met wie zou jij wel een beschuitje willen eten?
1 maar? Ik kan niet zeker niet deze hele lijst kiezen he?! Dan kies ik voor Jack Sparrow & Thor. *hartjes* Dus toch lekker 2. Gewoon, omdat het mijn blog is. En beschuitjes eten met z’n 3e veel gezelliger is 😉

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
:’)

37 reacties op “TGIF: Week15/2015

 1. Stom, zeg! De eerste die bij me opkwam waar ik graag een beschuitje mee zou eten is mijn vader (die is er al heel lang niet meer). Maar zo bedoelde je dat natuurlijk niet. 😉 Nou, dan George Cloony maar. Ook leuk! Fijn weekend!

 2. En ik vind het dan weer lief dat je mij hier vernoemd. 🙂 ♥ Hele leuke TGIF weer. Die goede oude Flippo tijd. 🙂 Wij hadden één set met mappen helemaal compleet. De andere was voor 90% compleet.

 3. Dat otterfilmpje! <3
  Ik verzamelde vroeger vanalles. Flippo's, alles wat ook maar een beetje met Westlife of Ajax te maken had, beeldjes van beren, enzovoorts. Gelukkig is de verzameldrang in al die jaren wat afgenomen 😉

  Fijn weekend!

 4. Die zwarte letters zien er bekend uit. Ik kocht ze met hetzelde doel maar kwam er tot nu toe jammer genoeg nog niet aan toe. Hopelijk kan ik er binnenkort wel een aantal leuke foto’s mee maken.

 5. YEAH vrijdag, deze week keek ik er echt nar uit….
  Lekker die zon he, en na het werk nog even buiten te kunnen genieten van het zonnetje…
  die thee gastblog vind ik erg leuk…

 6. Lijkt me inderdaad een perfect apparaat voor jou, die thee machine! 🙂 Heel fijn weekend alvast. Ben benieuwd naar je artikel van aankomend weekend

 7. Wat een leuke verzameling van dingen. En zo tof dat mensen zulke lieve dingen over je schrijven: verdien je ook dubbel en dwars want je bent een ware inspiratiebron! Je blog ziet er trouwens echt prachtig uit, hoe krijg je dat toch steeds weer voor elkaar ? X

 8. Whaahahaha die lijst van verzamelingen, ja een aantal meer dan herkenbaar, ik heb zelfs nog 2 Flippomappen weggedaan, misschien nu een beetje spijt van? 😉

  De scoubidou staan er te vroeg in, dat was in de jaren 2000 dat dit kwam, dat weet ik, omdat ik het ook heb zitten knopen als een gek samen met dochter, hahahaha en daar heb ik nog foto’s van zelfs! En mijn eerste digitale camera kreeg ik pas in 2003…

 9. Leuk artikel! Die eerste foto, dat ga ik vanmiddag doen!
  Lekker in de zon zitten!
  Kon gister ook nog net na 17.00 uur!
  Fijn weekend 🙂

 10. Wauw, dat apparaat lijkt me geweldig! Ideaal voor theeleuten. 😀 Heerlijk dat je op het balkon in de zon hebt gezeten, ik probeer mijn tuin nu lente- en zomerproof te maken zodat ik ook kan genieten van het mooie weer straks!

  Ik zou wel een beschuitje willen eten met Xavier Rudd, die man inspireert mij altijd met zijn muziek en levensstijl! Wat fijn dat je al die mooie woorden hebt gekregen over jou en je blog, dat heb je helemaal verdient! Dankjewel voor die lieve zin, ♡ terug! Xx

 11. Wat een leuke TGIF! En vooral van de zonnige voetjesfoto wordt ik spontaan vrolijk 🙂 Ik zou wel een beschuitje willen eten met Jared Leto ♥ Altijd al een zwak gehad voor hem .. *zwijmelt weg* Liefs! x

 12. Wij spaarden vroeger eerst flippo’s en later (groep 6/7/8) pokemonkaarten – de jongens dan, ik had alleen een pikachu omdat ik die zo schattig vond – en stickers(!!). Vooral dat laatste was echt mijn leven. Verschillende stickerboekjes, ruilen met andere sticker-verzamelaars en vooral de glitterende waren ‘veel waard’ haha.

 13. Hij is weer leuk! En oh dat Beagle filmpje. Ik zou graag zelf een Beagle willen hebben! En wat dat beschutije betreft mag Ryan Gosling altijd langskomen 😉

 14. Je begint mij aan te steken met het ottertjes virus, wat een schatje! Ik verzamelde leuke spaarpotjes en doosjes omdat ik voor iedere hobby wel een spaarpotje had. hihi 🙂 Oh en natuurlijk flippo’s, pokémon kaartjes en spulletjes, knuffels etc 🙂 Ik wens je alvast een heel fijn weekend

 15. Leuke post 🙂 Fijn om te zien dat je een goede week hebt gehad. Hopelijk volgende week weer zo’n goede week!

  Met wie ik een beschuitje zou willen eten… Lastig zeg! Vroeger was ik groot fan van de Jonas Brothers (hihi) en ik denk dat ik nog steeds wel eens een beschuitje met Nick Jonas zou willen eten!

  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *