Waarom het van mij nu wel Lente mag gaan worden..

Jaja het is eindelijk een soort van Lente! Waren de temperaturen eerst warm-koud-warm-koud blijft het nu een beetje gelijk en laat het zonnetje zich vaker zien. Hoewel … Het schommelt nog steeds een beetje.. Lente: je mag komen hoor! Ik heb dus sterk de lente kriebels gekregen en ben dan ook steeds vaker lekker buiten of aan het rommelen in huis.1. Het heerlijke zonnetje
Spreekt voor zich toch? Een mens knap op van een zonnetje. Wat me ook altijd opvalt is dat mensen veel vrolijker en gezelliger zijn met mooier weer. Ze zeggen vaker gedag en kijken niet meer zo nors bij het voorbij passeren.

2. Fluitende vogels
Ik vind het heerlijk om met fluitende vogels op te staan. Naar bed ermee gaan vind ik dan wel weer minder, aangezien ik dan tureluurs wordt van het gefluit als ik wil slapen. Maar dat mag de pret niet drukken.

3. Oh oh en babydiertjes zo lief<3
Ik zie ze overal weer, babydiertjes. Op de kinderboerderij, bij de zwanen, ganzen, eenden en meerkoeten die een nestje aan het bouwen zijn. Daar kan ik intens van genieten.

4. Op het balkonnetje heerlijk een boek kunnen lezen
Een van de fijnste dingen die er is. Heerlijk op ons balkonnetje met parasol opgaan in een steengoed boek. Ik kan niet wachten!

5. Er komen weer heel wat vrije dagen aan
Yeah voor de Lente. Er zijn heel wat vrije dagen die eraan komen: Koningsdag, Pasen, Pinksteren.. en met de Meivakantie heb ik ook wat meer vrij dan normaal. Heerlijk die vrije tijd, vooral met het mooiere weer.

6. Mooie bloemetjes die weer in bloei komen
Zo super mooi om te zien als je ergens langs rijdt, skate of loopt. Het geef je een gezellig en fijn gevoel al die mooie kleurtjes.

7. In het licht naar werk en uit werk komen
Door mijn lange werkdagen ging ik in het donker naar huis en kwam in het donker weer terug. Heerlijk om met een zonnetje naar huis te rijden en naar mijn werk heen gewoon het gevoel te hebben dat het later op de dag is.

8. Korte-mouwen-zonder-jas-weer
Yeah. Zonder jas en mijn leuke lente/zomer shirtjes weer aan. Ik heb heel wat leuke shirtjes waarbij ik niet kan wachten deze aan te trekken.

9. Ja terrasjes pakken met vriendinnen
Dit wil ik met lekker weer zeker vaker doen. Quality time met vrienden, nothing beats that

10. Weer kunnen skaten
Naast een boek lezen in het zonnetje gedeeld de eerste plek van leuke-dingen-aan-de-lente, skaten! Wat ben ik blij als ik straks meerdere keren per week lekker kan skaten. De eerste 2 (koude) rondjes van 2015 zijn alweer gemaakt.


22 Maart: 4 km in het zonnetje, met fluitende vogels en dieren die nestjes bouwen.

En waar kijken jullie naar uit met de Lente?

40 reacties op “Waarom het van mij nu wel Lente mag gaan worden..

 1. Ja, ik ben het helemaal met je eens! Heerlijk die lange dagen, ik ben nu veel actiever ook ’s avonds. Ik vind het heerlijk om met dit weer te kunnen tuinieren en voor mijn moestuintje te zorgen. Maar ook om buiten te eten en lekker in een stoel een goed boek te lezen! Love it!!

 2. Oeehw Zoveel lente dingetjes <3 ik verlang ernaar om mijn lente kleding gewoon te kunnen dragen, allemaal! Mijn lentejasjes en jurkjes. Ik heb nu helaas een beperkte garderobe mee, maar als ik alles gewoon makkelijk weer aan kan, zonder jas naar buiten! Zulke dingen.

  Maar goed, ik mag niet klagen, ik zit nu in 25 graden.. πŸ˜‰ (ziek op mijn hotelkamer, dat dan weer wel)

 3. Jouw lijstje had mijn lijstje kunnen zijn, afgezien van het skaten.
  Mijn skates heb ik net verkocht.
  “Skaten” doet deze Friezin liever op ijs!

 4. Vorige week heb ik weer voor het eerst buiten hard gelopen zo lekker.
  Ik kijk ook echt uit naar het zonnetje, daar word je vrolijk van

 5. Ik kan me helemaal aansluiten op jouw lijstje hihi. Ik heb zin om weer naar de ijssalon te gaan, zonder jas naar buiten hmm. Beetje jammer dat het nu maar vies en koud is, bleh! Lente kom maar door πŸ™‚

 6. van mij kan het niet snel genoeg gaan. Ik wil weer wat kilometers vreten op de racefiets, maar het was er tot op heden nog nauwelijks het weertje voor… πŸ™

 7. Het mag inderdaad lente gaan worden! Hoewel deze eigenlijk al begonnen is, merk ik hier niet erg veel van momenteel. Laat het zonnetje maar schijnen! En de vogeltjes fluiten. Ik kijk vooral uit naar het moment waarom ik terug mijn dekentje kan boven halen voor een gezellige picknick!

 8. Jaaaaa inderdaad lekker weertje en zon waar blijf je nou?
  Ik zit alleen tegen het stukje van baby diertjes betreft vogels, met name de dag wanneer merel jong uit moet vliegen en vorig jaar dat jong het door onze poes niet overleefde :’-( dan vind ik de lente even echt niet leuk en juist heel hard!
  Maar qua weer en alles weer in bloei en de lammetjes, terrasjes pakken; kom maar door!

 9. Wat een fijn lijstje, voel me meteen in zomerse sferen komen! Van mij mag het mooie weer ook doorkomen! Liefst vandaag nog.

 10. Heerlijk he dat het lente begint te worden! Het zonnentje, de dagen die langer worden, ’s ochtends wakker worden door de zingende vogels. =)

 11. Oh heerlijk hΓ© die dingentjes die extra fijn zijn met de lente! ( of de dingen die je alleen met de lente weer kunt doen hihi) Zelf kijk ik vooral weer uit naar: mooie dagen waarop de jurkjes, t-shirts en lente jassen weer uit de kast kunnen, heerlijk buiten zitten, ons balkon weer verder aankleden met plantjes, de zaailingen die dan echt goed gaan groeien, de natuur die weer opbloeit en hier foto’s van maken en heerlijke wandelingen met als afsluiter een terrasje pakken. I love spring!

 12. Jaaaa, lente! Zomer! Ik ben er zo gek op. Die winter mag van mij elk jaar wel worden overgeslagen. Inderdaad, korte mouwen zonder jas, lekker het terras op en naar huis en werk terwijl het licht is buiten. Heerlijk!

 13. Wel, ik geniet net zoals jij van de fluitende vogels πŸ™‚ Vanmorgen ben ik om 7 uur opgestaan en de zon scheen al, wat mij een beter gevoel gaf. En toen ik naar buiten ging en de vogeltjes hoorde fluiten, heb ik een beetje op terras gestaan om ervan te genieten πŸ™‚ Jawel Lente, it’s your time now! Liefs! x

 14. Als je dat skaten vervangt voor hardlopen is het precies iets wat ik had kunnen schrijven πŸ˜‰ Heerlijk die lente! <3

 15. Hier in Zweden merk ik pas hoeveel het met me doet als de zon schijnt. In MalmΓΆ is het bijna altijd bewolkt, dus zon is zeldzaam πŸ™‚

 16. Fluitende vogeltjes heb ik vanmorgen ook gehoord πŸ™‚ Vind de lammetjes ook zo cute om te zien, krijg er een smile van als ik er langs rijd. Het zonnetje is ook genieten ja, hoe meer hoe beter πŸ™‚

 17. Zoo hard kijk ik uit naar de lente! Amai! πŸ™‚ Zodat de deur open kan blijven voor de poesjes en ik niet om de twee minuten de deur terug moet gaan opendoen. Zodat als ik foto’s wil trekken in natuurlijk daglicht ’s ochtends ik gewoon snel naar buiten kan in mijn pj, zonder tien jassen te moeten aandoen. πŸ˜€

 18. Dat de temperatuur gaat stijgen, en deze stabiel blijft, met mooie blauwe luchten en zon met hier en daar een wit wolkje πŸ˜‰
  Dan zie ik verder wat ik weer aankan van daaruit, πŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *