TGIF: Week13/2015 {vernieuwde editie!}

 photo 86f57e7b4b5ae78a763766f69d0de3b9_zpsqedbakva.jpg
(LastLemon)

TGIF staat voor ‘Thank God It’s Friday’, een wekelijks op Vrijdag online komende rubriek met een terugblik van de afgelopen week. Wat waren lichtpuntjes deze week en welke Vrijdag vraag stel ik jullie deze week? TGIF is een soort online dagboekje met een korte vragenlijst, foto’s, filmpjes en leuke quotes. Enjoy!
Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account Sassie__


Vandaag voor het eerst: een vernieuwde TGIF. Waarom? Omdat het kan, omdat ik graag wat meer wil delen op een manier die ik zelf leuk vind. Wat inhoudelijker. Hetzelfde wat ik hoop te krijgen van de reacties op dit artikel, inhoudelijker. De afgelopen weken vond ik het matig wat ik te vertellen had bij deze posten: dus een fijne aanpassing gedaan, tevens met aan het einde een vraag voor jullie.

Ook komt de post voortaan om 10:00 online i.p.v. 9:00. Waarom? Zodat ik wat meer tijd heb de post te maken en hij redelijk up to date is. Meer foto’s en meer teksten. Dit lijkt me zelf fijner voor zowel mijzelf als voor jullie.

Things I love

» Mijn VASTE AANSTELLING die bekend werd gemaakt voor 2015 » een cursus aangeboden krijgen die ik al heel lang wil doen » Onze nieuwe auto » mijn geweldige header » het aankomende uitje naar Almelo » het vernieuwen van deze toffe rubriek » lieve emailtjes krijgen van bloggers » een nieuw boek kunnen bestellen voor mijn verjaardag » leuke samenwerkingen in het verschiet » heel wat blog inspiratie en persoonlijke bloggen » een bagel date met Leona vandaag » familie blij maken met een bloemetje en kaartje (blogje ervan komt nog online – samenwerking) » grote mokken met thee drinken » leuk cadeautje bedacht voor vriendinnetje Leona » tevens voor de bruiloft van lief vriendinnetje Wendy » fijne app hebben gevonden voor foto’s te bewerken » heerlijk in het vorige weekend kunnen skaten » en daarbij m’n nieuwe MapMyRun kunnen uitproberen, fijne app! »

Favorites of this week

Pompompom! Een nieuwe aanpassing van TGIF, i.p.v. een grote of kleine lap tekst waar telkens staat dat ik heb gewerkt, een aantal foto’s van deze toffe week met kleine (of soms grote) uitleg.

Mijn vaste aanstelling

 photo PicsArt_1427197335296_zpskn6mz5oa.jpg

Ik bedoel.. WAUW. Ik ben er nog steeds een beetje van in de wolken. Al jaren droom ik hiervan en ben dan ook echt mega blij en trots dat het me is gelukt! Dit bovenstaande bloemetje en lieve kaartje kreeg ik. > meer hierover en nog andere goed nieuws op werk gerelateerd gebied ga ik binnenkort onder een beveiligd blogje zetten. Dit i.v.m. het bewuster bloggen en omdat ik werk & blog toch wat gescheiden wil houden.

Winacties

 photo goodiebox_zpsoryxprpv.jpg
Foto gepikt van ikbenirsisniet.nl

Ik kwam die dag helemaal in de wolken thuis en vond toen ook nog 2 super leuke emailtjes in mijn inbox. Bij Malou en ikbenirisniet (waarvan de bovenstaande foto de goodiebox is) had ik de winacties waar ik aan mee deed gewoon gewonnen! Bij Malou kan ik Instagram foto’s heel tof laten afdrukken, ga daar dus eventjes voor zitten om wat leuke foto’s uit te zoeken hiervoor. En die goodiebox.. Lieve Iris, hij kwam vandaag binnen en ben er super blij mee. Meiden, bedankt voor deze toffe winacties en vind het super tof dat ik heb gewonnen. Dit maakte mijn al niet te overtreffen dag toch nóg leuker!

Vrije tijd

 photo IMG_20150325_075903_zpsv4tcbo6o.jpg

Ik genoot extra van mijn vrije tijd deze week. Wat een hectische, drukke maar wel fijne week heb ik achter de rug. De vrije tijd die ik had lag ik lekker met een tijdschrift extra vroeg in bed, was bezig met blogjes en blogs lezen, dronk theetjes en genoot van de stilte of een muziekje.
En vandaag nog even extra genieten: ik ga heerlijk Bagelen met lief vriendinnetje Leona<3

Things that made this week awesome

Things I blog

Ik maakte een blog over mijn (rare) gewoonten en rituelen, leuk te lezen welke gewoontes/rituelen jullie hebben. Ik kreeg te horen dat ik dit jaar een VAST CONTRACT krijg best news ever.. Tevens wat tips om je losse thee stash op te bergen. Ik heb steeds meer losse thee en ben erg blij met dit opbergsysteem. Ook een blogje waarom het van mijn Lente mag gaan worden, want dat mag van mij zeker wel opschieten!!

Dit weekend: Morgen over slaaptips, een samenwerkingsblogje. En daarnaast 4 boeken die ik heel erg graag wil lezen en aanschaffen.

Extra over mijn blog: Graag wil ik soms andere artikelen plaatsen die wat persoonlijker zijn en waar ik meer mijn mening in verwerk. Hoewel ik bewust blog wil ik graag wat meer inhouderlijker bloggen (vandaar ook de aanpassing van TGIF) en heb zeker wel al wat ideetjes.

Echter aan jullie de vraag of jullie nog artikel-ideeën hebben voor mij?
Laat ze zeker achter in de comments!

Friday Question

Pompompom! Een nieuwe aanpassing van TGIF, elke vrijdag hier een nieuwe vraag aan jullie.

Van welk liedje met fantastisch clipje krijg jij geen genoeg?
Mijn antwoord is zeker Thinking Out Loud. Wat een mooie tekst en geweldig mooi clipje, liefde!

En wat vinden jullie van de vernieuwde versie van TGIF?

45 reacties op “TGIF: Week13/2015 {vernieuwde editie!}

 1. Leuke give away heb je weer gewonnen, straks kan je door de Tony’s de kast niet meer zien 😉 Grote mokken met thee drinken.. Ik ga gelijk weer even een mok thee pakken 🙂

 2. Wat een leuke vernieuwde rubriek: en ik ben zo blij voor je dat die je vaste aanstelling hebt gekregen, ik begrijp dat je toen even op een wolkje hebt gezeten 😉 Wat gaaf dat je trouwens niet 1, maar 2 winacties hebt gewonnen zeg: de sterren zijn je dus goed gezind haha 😉 X

 3. Ahh die panda’s zo lief! Wij zijn ook lekker wezen bagelen en morgen doe ik dat nog eens over met een lieve vriendin. Helemaal niet erg hihi 😉 Het liedje ‘A rose for Epona van Eluveitie’ heb ik steeds in mijn hoofd zitten. De clip is dan niet zo geweldig, maar toch..

 4. nogmaals van harte met je vaste aanstelling, zeker verdient je klinkt altijd zo happy en positief over je baan…
  Wat een leuk pakket, heel veel plezier ermee..

  Fijn weekend

 5. Wat een topweek zeg, kom eens van die wolk af 🙂
  Tis je gegund meid! Geniet van almdie mooie momenten…

 6. Gaaf filmpje met Ed Sheeran. Ik heb dit liedje laatst nog live op een bruiloft gehoord, in een kerk, live gezongen door een andere zangeres. Kippenvel!

 7. Het ziet er leuk uit, al kijk ik eerlijk gezegd niet alle filmpjes. Ik ben gewoon niet zo van filmpjes kijken en ik heb dus ook geen favoriet. Leuk trouwens dat je 2x gewonnen hebt., zeg! Fijn weekend!

 8. Gefeliciteerd met je vaste aanstelling. ZO FIJN!! Dat mag zeker goed gevierd worden. En dat gewonnen pakket van Iris is daarmee al een goed begin, oh en die bloemen natuurlijk ook haha!

  Ik word heel blij van Roar van Katy Perry, zeker nadat ik het laatste live heb gehoord tijdens het concert!

 9. Niets anders dan positief nieuws! Nog eens proficiat met je vast contract! 🙂 De vernieuwde versie is fantastisch, het is inderdaad leuk om zo eens hier en daar een foto te zien opkomen 🙂 Van welk liedje krijg ik niet genoeg? Calvin Harris & John Newman – Blame. ♥ Liefs! x

 10. Leuk deze nieuwe rubriek! Wat een geluk heb je gehad afgelopen week, die tony reep ziet er heurlijk uit zoasl altijd 😀 Gefeliciteerd met je contract!

 11. Uhhhh, jouw vraag, de nieuwe versie vind ik TOP, leuk dat je ook een vraag aan ons stelt, maar ben je dan ook klaar voor de antwoorden?

  Niet slechts 1….. laaaaaaaalaaaaaalalala

  1. Pink!: Just give me a reason
  2. George Michael: I want your sex
  3. Madonna: Like a Virgin
  4. George Michael: Father Figure
  5. Queen: Crazy little thing called love

  Als je al deze clips kent of gezien hebt, zie jij dan een patroon? 😉 hahaha

   1. LoL, ken haar niet zo goed, maar dit nummer.. kwam net op een punt uit dat ik het nodig had… we’re collecting dust, vind mijn beste vriend een briljante lijn in deze song, hahaha 😉

    1. Ik ben dus al echt sinds het begin fan van haar en naar heel wat concerten van haar geweest<3 Ze heeft meerdere mooie nummers!

 12. Wat een leuke vernieuwde TGIF! Leuk dat je je artikelen meer persoonlijk gaat naleven wat super leuk dat je 2 winacties hebt gewonnen. Ik had je op instagram al gefeliciteerd met je vaste contract maar ik wil je alsnog een keer feliciteren omdat je een vast contract echt verdient!

 13. Leuke aanpassingen heb je gedaan! En nog steeds ontzettend gaaf dat je gewoon een vast contract gekregen hebt!

 14. Oh heerlijk! Wat een hoop goed en leuk nieuws deze week,super tof! Gefeliciteerd met je vaste aanstelling, mag je trots op zijn 🙂 Fijn weekend.

 15. Leuk weer! Ben echt heel blij voor je dat je een vast contract hebt gekregen 🙂 geniet ervan! Fijn weekend..

 16. Ooooooh het filmpje van die wedding met Ed Sheeran! Love it!!! En zo blij voor je dat je je vaste aanstelling hebt, meis! Echt, heel fijn. Lekker genieten van je twee winacties. Fijn weekend! X

 17. Ik zie eigenlijk nooit meer de clips bij een liedje. Ik hoor alleen maar muziek via spotify of op de radio en daar heb je geen beeld bij. Super leuk de vernieuwing van je TGIF en ik ben nog steeds heel blij voor je dat je een vast contract hebt gekregen. Geeft mij ook een beetje extra hoop voor mijn eigen contract.

 18. Ik lach me helemaal rot om die Google search video van Graham Norton. Geweldige show is het toch. Kijk je trouwens ook naar Arjen Lubach op zondag? Moet ik ook altijd erg om lachen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *