Geluksmomentjes #2 – Vast contract, Casper, quality time & winacties

Geluksmomentjes, een terugkerende rubriek met al de mooie momenten van de afgelopen week/weken.
Omdat het leven mooi is & omdat het gras niet groener is aan de overkant
.

Mijn nieuwe header/thema – Nog steeds ben ik super blij met mijn gekochte en zelf aangepaste layout. Om nog maar te zwijgen over mijn gemaakte header door Barbara. Hij past echt bij mij en m’n blog en ben er dan ook super trots op hoe alles er nu uitziet en is vormgegeven. Ook nog steeds bezig met de lettertypes, zowel de titels als de tekst zelf. Ben er nu erg tevreden mee. *knutselen eraan is altijd leuk

Onze nieuwe auto – Nog steeds super blij met ons nieuwe autootje. Meer weten? Meet Casper, de naam die ik onze auto heb gegeven. Ik zal heb een collage van mijn selfies met Caper op Instagram gezet. Ik heb M. zitten pesten, door dagelijks een selfie te sturen aangezien ik 5 dagen met deze toffe auto rij 😉

Mijn toezegging voor een vast contract in 2015! – Ik bedoel.. nog steeds. WAUW. Nog steeds zit ik een beetje op een wolk met dit super fijne en mooie nieuws! Er zijn zoveel ontwikkelingen op werkgebied dat hier binnenkort een beveiligd blogje over online komt. Nu we dit in zicht hebben kunnen we heerlijk onze toekomst verder plannen<3

Lieve kaartjes in de bus – Van lieve Laura kreeg ik een super lief kaartje waarmee ik bij de winkel WAAR een doosje met thee kon ophalen. Super lief en vooral ook erg lekker. Dankjewel liever Laura! Ook van Julie & Sandra vielen er kaarten in de bus. Dit om me te feliciteren met mijn vaste aanstelling dit jaar. Ze hebben een mooi plekje gekregen op de koelkast <3

De 2 gewonnen winacties – Ik kreeg het nieuws van mijn contract, kwam thuis en vond 2 hele leuke emailtjes in mijn inbox. Ik had de goodiebox van Iris en de leuke Print Pack van Instagram foto’s van Malou gewonnen! Ik bedoel, wat een top afsluiting van zo’n fijne dag was dat! Inmiddels heb ik de foto’s & de box ontvangen en ben er echt super blij mee.

Mijn toffe trouwfoto op m’n bureaublad – Om gelukkig van te worden! Geknutseld met 3 mooie trouw foto’s van ons, een nieuw bureaublad. Hier niet te zien (i.v.m. bewust bloggen) maar wel te zien op Instagram.

Skaten – In 2015 maakte ik al 2 (kleine) rondjes op de skates. Super trots op mezelf, aangezien ik geen zin had en om gezondheidsredenen niet te lang mocht skaten. Ik ben niet over mijn grenzen heen gegaan en heb ervan genoten. Laat de Lente maar beginnen!

Weekendje weg – Eind Maart gingen we saampjes lekker een weekendje weg naar Almelo. De uitgebreide review vind je hier. Fijn om zo samen te kunnen genieten en er staan nog 2 van deze fijne uitjes op de planning. Can’t wait

Me-time – Ik genoot van mijn vrije dagen met het opruimen van het huis, heerlijk bloggen, meezingen met muziek en veel lekkere (nieuwe) theetjes. Ook had ik weer veel leuke dates met vriendinnetjes. Bakkies doen bij mij thuis, leuke high tea plannen voor in Oktober en Bagelen met lief vriendinnetje Leona. Ook een shopuitje met een fijne lunch met vriendinnetje Wendy en er staat nog een date op de planning met Sabine & Julie. Quality time with friends..

En wat waren jou geluksmomentjes de afgelopen tijd?
Ik ben erg benieuwd dus laat het achter in de reacties

Zie hier Geluksmomentjes #1

About the Author

35 Comments

Tamarah

Wat een heerlijke geluksmomentjes. Kan me voorstellen dat je hier helemaal blij van wordt. Vooral met de toezegging van het vaste contract en de me-time momentjes heel fijn. En wat een geluk met het winnen van twee winacties.

Reply
sammie

Heerlijk positief stuk weer 🙂 Je nieuwe header is ook erg leuk! Ben nu zelf ook aan het twijfelen over een layout kopen.. ben mijn wordpress thema spuug zat. Maar is even voor gaan zitten deze week 🙂

Reply
SAS

Succes ermee! Ik heb er tot nu toe geen spijt van. Inderdaad, gewoon even goed voor gaan zitten dat je zeker weet dat je er geld aan wilt besteden.

Reply
Zwartraafje

Die thee uit de Buddha Box ken ik nog niet. En dat wil wat zeggen met een verzameling van iets meer als 1700 verschillende theezakjes. 🙂

Reply
Anouk

Heerlijke geluksmomentjes! Wat kunnen kaartjes in de bus dan fijn zijn he, even ouderwets pen en papier werk. En van een weekendje weg kom je altijd lekker opgeladen terug.

Reply
Anneleen

Wat een fijne geluksmomentjes! Proficiat met je vast contract, doe je goed! 🙂 geeft toch wat meer zekerheid en vertrouwen volgens mij…

Reply
Morgaine

Het meeste had ik al meegekregen natuurlijk, en ja, mijn geluksmomentjes, een heel seizoen The Originals in bijna 24 gekeken? hahaha lekker in mijn cocon geweest vandaag.

En mijn andere ultieme geluksmoment, hou ik voor mijzelf, maar ik ben happy, laten we het daarop houden 😀

Reply
Dina

Het zijn inderdaad allemaal fijne dingen, vooral je vaste contract… Ik bedoel: WAAAAUW JOEPIE!!

Reply
Kim

Wat fijn van je contract! Gefeliciteerd!

Je layout is trouwens echt prachtig. Ik had alleen een aantal post gelezen op mijn mobiel via bloglovin en dan zie je helaas nooit de website 🙁 . Ziet er echt super mooi uit allemaal! Erg leuk

Reply
Janine

Leuke en mooie geluksmomentjes.

Mijn lichtpuntjes waren de volgende:
-Ik kreeg te horen dat ik volgend schooljaar mag blijven op de school waar ik nu werk
-Ik heb steeds closer contact met m’n bff
-Ik slaap eindelijk weer eens goed 🙂
-Sinds een paar weken heb ik een andere klas en die kinderen zijn zoet!
-Een van de kinderen zei tegen mij: “wat een mooi mens ben je toch” <3

Reply
Mieke

Je header is inderdaad erg gaaf, net als je lay-out!
Verder ook allemaal fijne dingen.
Mijn geluksmomentje van vandaag was… De zon! Echt heerlijk om die weer even te zien. 🙂

Reply
Eline

Mooie momenten! Gefeliciteerd met je uitzicht op een vast contract!!!!!!!!!!!!!!! Zo fijn 😀

Reply
Linda

Mijn geluksmomenten van de afgelopen week waren mijn verjaardag (die ik samen met mijn man heb gevierd) en het vieren van mijn verjaardag met mijn (schoon)familie gisteren (zaterdag) 🙂 Mijn ouders en oma bleven tot vanmiddag, erg leuk!

Reply
Kim

Fijne momentjes! Ik denk voor mij toch wel de drie vakken die ik heb gehaald. Weer wat dichter bij mijn bachelor diploma 🙂

Reply
Marion

Hele mooie momenten met dat vaste contract wel als hoogtepunt. Fantastisch!!!

Reply
jackie

Dit zijn hele fijne momentjes….
Je blog ziet er super uit, ik wou dat ik dat geduld op kon brengen…

Heel fijn paas weekend

Reply
Loesje Zaakjes

Fijne momentjes! 🙂

Mijn geluksmomentjes: een Spaanse die me hier geholpen heeft toen mijn knie open lag, tijd om te breien en naar een disneyfilm te kijken

Reply
Simone

Wat een fijne geluksmomentjes! Mijn grootste geluksmoment is natuurlijk dat we een huis hebben en het tweede is dat mijn vriend zijn scriptie is ingeleverd en dat we daardoor weer tijd voor elkaar hebben 🙂

Fijne pasen!

Reply
Xaviera

Wat fijn dat je zo genoten hebt van de me-time, het zijn prachtige geluksmomentjes allemaal! Mijn grootste geluksmomentje was toen ik hoorde dat ik naar een optreden kan gaan van Xavier Rudd (mijn favoriete artiest)! Echt een dream come true, ik kan niet wachten tot het zover is. 😀

Reply
Veerlez

Wat een heerlijke gleuksmomentjes! Mijn gelukmomentje was toch wel even voor mijzelf kunnen zeggen dat wat minder bloggen ook oké was!
En daardoor heerlijk rustig op vakantie gaan en op vakantie lekker blogjes kunnen lezen zonder zelf ook meteen te willen bloggen! Heerlijk!
En dit weekend is ook één en al geluk, ik had spelletjesavond, dus allemaal vrienden over en gisteren kussengevecht en met veel leuke vrienden een drankje doen, gewoon heel veel fijne mensen om me heen 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *