TGIF: Week14/2015

 photo 86f57e7b4b5ae78a763766f69d0de3b9_zpsqedbakva.jpg
(LastLemon)

TGIF staat voor ‘Thank God It’s Friday’, een wekelijks op Vrijdag online komende rubriek met een terugblik van de afgelopen week. Wat waren lichtpuntjes deze week en welke Vrijdag vraag stel ik jullie deze week? TGIF is een soort online dagboekje met een korte vragenlijst, foto’s, filmpjes en leuke quotes. Enjoy! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account Sassie__Things I love

» Vernieuwde lettertype » bezig met super leuke samenwerkingen » nagenieten van vorig weekend » de vrolijke bloemetjes die hier allemaal staan (en nog leven!! ik bedoel maar) » vandaag naar de kapper » gezellige date met Wendy vandaag, even theeleuten en bijkletsen » complimenten » nieuwe theetjes uitproberen » mijn toffe (en goedkope) nieuwe broek » bloginspiratie (ook voor persoonlijke artikelen) »

Favorites of this week

Ik had een erg drukke week zonder veel vrije tussenuren, de foto’s deze week zijn dus beperkt

 photo IMG_20150330_160345_zpsqnmkzaxm.jpg
Birdies kijken met z’n 2

Ik genoot van mijn extra vrije Maandag met nagenieten van ons weekendje weg. De poezen vinden het balkon nog steeds een grote show. Er komen steeds meer vogels en regelmatig zitten er 2 duiven op ons balkonnetje te vertoeven. Beide mevrouwen staan dan de gehele ochtend tegen de vogels te praten en bij de deur..

 photo IMG_20150401_112800_zpsmght9oif.jpg
Mijn aller tofste theemok<3

Met de drukke week genoot ik extra van de vrije tijd die ik wél had. Met thee, blog en veel knuffelen met de poezen. Ook kreeg ik deze week een erg leuk samenwerkingspakketje op de mat. Hint: ik drink het heel vaak 😉 Ben erg benieuwd en komt binnenkort dus een review van online.

 photo PicsArt_1428041916679_zpsd2uq6aal.jpg
Awesome!

Ik kocht een hele toffe (en vooral goedkope) broek. Eentje die elastisch is en heerlijk zit. Ik ben erg erg blij mee, aangezien broeken en Saskia soms nogal een moeilijk probleem is.

Things that made this week awesome

Deze toffe GIFjes van katten – Stroomstoring? Neem een kat (ik denk dat onze katten helemaal gek zouden worden maar dat ter zijde)

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Mooi & ontroerend!

Dit wil ik later ook in mijn achtertuin – met dank aan Sabine

Things I blog

Ik maakte een leuk maand overzicht: Behind the scene van Maart. Het was zon’n super toffe maand dat mijn jaar niet meer stuk kan! Wij gingen aan het einde van de maand een weekendje weg naar Theater Hotel Almelo, ook nog zo’n hoogtepuntje. Tevens vertelde ik jullie waarom ik van Vrijdagen hou. Want Vrijdagen zijn gewoon de leukste<3

Dit weekend: Mijn geluksmomentjes (deel 2) komt online. Maart zat vol met deze momentjes en deze wil ik zeker even uitlichten en goed bij stil staan.

Friday Question

Even een vraagje bloggerelateerd:
(Er zijn meerdere antwoorden mogelijk)

Waarover lees je het liefste op iliveformydreams.com ?

Persoonlijk
Persoonlijk met foto’s
Geluksmomentjes
Reviews
Blog gerelateerd
Thank God It’s Friday posten
Behind the scenes
Other
Please Specify:

Poll Maker

Dankjewel voor het invullen.
En fijne Pasen iedereen!

29 reacties op “TGIF: Week14/2015

 1. Wat een geweldig leuk filmpje van die eendjes. Super schattig! Haat aan broeken kopen, bij mij duurt het ook altijd erg lang voordat ik een goede broek kan vinden, die ook nog betaalbaar is en goed past.
  Wens je een heel fijn paas-weekend =)

 2. Wat een ontzettend snoezige mok zeg, en wat een hoop positieve dingen! Goed dat je hebt kunnen genieten van je week ondanks dat het zo druk was. 🙂

  Ik heb je poll ook eventjes ingevuld!

  Liefs!

 3. Wauw wat ontroerend dat filmpje van die jongen die naar zijn vader loopt. Fijn dat je een broek hebt gevonden die zo lekker zit! Ik heb de vraag voor je ingevuld. 🙂

 4. Bij deze ingevuld 😀

  En dat word vandaag ook weer een fijne dag voor jou, ik moet ook maar eens wat gaan doen om mijn vriend even op te zoeken en een bakkie te doen, Die wintertijd zit er nog steeds in bij mij 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *