Protected: Even een update over werk
(en waarom het hier soms wat stiller is..)

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Hersenspinsels
Previous Story
Next Story

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

18 Comments

 • Reply
  Morgaine
  25/03/2015 at 17:38

  Nou, het contract is er, 2 hele nieuwe collega’s en ja werken met zo’n grotere groep kan voor een boel ellende zorgen. Neem vooral je rust, ook als dat betekent dat wij jou iets minder zien, het is wel de bedoeling dat jij jezelf op nummer 1 blijft zetten, vooral na het werk.

  X

 • Reply
  Angelique
  22/03/2015 at 21:57

  Jeetje dat moet echt energie gevreten hebben, ik hoop dat het vanaf nu alleen maar energie oplevert.

 • Reply
  Wanda
  19/03/2015 at 19:22

  Wat balen joh dat het de afgelopen maanden zo frustrerend was om zo te moeten werken! Gelukkig heeft de werkgever dit ook ingezien en in het belang van vooral de kinderen en de structuur gekozen voor de enige oplossing en dat is inderdaad de ‘spelbreker’ over te plaatsen. Hopelijk klikt het goed met je nieuwe collega’s zodat de lol weer terugkeert!

 • Reply
  Deisy
  18/03/2015 at 09:52

  Ik ben blij voor jou te horen dat er een oplossing is gekomen waar jij je in kan vinden en waarin er weer een stijgende lijn in je werk gaat zitten :-) ook heel goed dat je voor jezelf kiest dame: niemand is er bij gebaat als je over je eigen grenzen heen gaat. Goed dat je even van je af hebt geschreven in ieder geval :-) X

 • Reply
  Michelle
  17/03/2015 at 19:46

  Oh wat fijn dat het zo is opgelost! Kan me voorstellen dat je het nu erg druk gaat krijgen maar hopelijk krijg je er ook weer nieuwe energie van.

 • Reply
  Jenn
  17/03/2015 at 19:26

  Fijn dat het opgelost is, ik hoop dat je twee leuke nieuwe collega’s gaat krijgen!

 • Reply
  Saskia
  17/03/2015 at 12:50

  Wat goed opgepakt van je werkgever. En wat heb jij heerlijk kunnen rusten in je vakantie met dit nieuws.

 • Reply
  Amy
  17/03/2015 at 12:47

  Wat vervelend, werken met iemand die veel energie kost is echt niet fijn. Gelukkig is er nu een oplossing gevonden! Twee collega’s inwerken kost misschien wat tijd, maar hopelijk pakken ze het snel op en brengt dat de rust terug die je nodig hebt. Good luck!

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  17/03/2015 at 12:15

  Oh wat fijn zeg. Was al even bang dat er eventueel slecht nieuws was. Gelukkig lijkt het nu allemaal goed te komen ondanks dat het zeker nog tijd gaat kosten voor je collega’s zijn ingewerkt. Het is toch fijn om met een goed gevoel naar je werk te gaan :)

 • Reply
  PatriciaKleijn
  17/03/2015 at 12:05

  Wat goed zeg, zo krijg jij ook weer een beetje rust. Ik hoop dat het leuke collega`s worden en dat ze je snel goed kunnen ondersteunen. Heel veel succes en vooral genieten he van de ukkies!

 • Reply
  Xaviera
  17/03/2015 at 11:11

  Goed dat je dit even van je afschrijft meis! Wat een vervelende situatie met die ene collega, gelukkig maar dat ze nu wordt overgeplaatst. Fijn om te lezen dat je het nu weer zonnig ziet, ik hoop dat de twee nieuwe collega’s heel prettig zullen zijn om mee te werken! Veel succes! Xx

 • Reply
  Linda
  17/03/2015 at 11:04

  Fijn dat er een oplossing is gevonden en dat je het – tot nu toe – goed kunt vinden met je nieuwe collega’s. Het is zo belangrijk om een fijne omgeving te hebben en leuke collega’s, ook als je je werk zelf al heel leuk vind.
  Kan begrijpen dat je dit toch even van je af wilde schrijven :)

 • Reply
  Simovic-Vuceljic Natasa
  17/03/2015 at 10:52

  Wat fijn om te horen dat het nu beter gaat en dat je opnieuw een boost hebt gekregen om aan het werk te gaan :) Ik hoop dat je nieuwe collega’s snel ingewerkt raken en dat je je geen zorgen meer moet maken :) Veel succes! Liefs! x

 • Reply
  Simone
  17/03/2015 at 09:45

  Hopelijk gaat het beter met twee hele nieuwe collega’s! Toch jammer als dingen zo lopen.

 • Reply
  Bente
  17/03/2015 at 09:05

  Wat fijn dat de stoorzender nu weg is en dat je er twee nieuwe collega’s voor terug krijgt, kan je die nog lekker kneden ;) Succes met het inwerken de komende tijd!

 • Reply
  Tineke
  17/03/2015 at 08:51

  Zwaar lijkt me dat.. Maar wat dijn dat er een oplossing gevonden is en, hoe zwaar het straks ook wordt met twee nieuwe collega’s, dat je nog steeds zo veel plezier in je werk hebt! ;)

 • Reply
  Diana
  17/03/2015 at 08:41

  Wat heerlijk dat je straks weer met nog meer plezier naar je werk gaat. Is nooit leuk als er iemand tussen zit die de sfeer wil gaan bederven. Gelukkig voor jou wordt ze overgeplaatst. Succes met je 2 nieuwe collega’s in werken!

 • Reply
  Annagreet
  17/03/2015 at 08:28

  Fijn dat het nu beter gaat! :) en inderdaad, tijd voor jezelf nemen is belangrijk.