Geluksmomentjes #1 – Bagelen, geluksthee & leuke tripjes

Terugblikken naar wat is geweest en kijken naar wat komen gaat. Geluksmomentjes een nieuwe rubriek die ik 1 keer in de zoveel tijd ga laten verschijnen. Dit als gevolg op mijn #PlukhetGeluk projectje wat is afgerond. Het is super fijn stil te staan bij groot en klein geluk, omdat het gras niet groener is aan de overkant.

Gezellig Bagelen met vriendinnetje – Voor mijn verjaardag kreeg ik een ontbijtje bij de Bagels van bestie Wendy. Samen met haar dochtertje heerlijk gezellig gegeten en een bakkie daarna gedaan bij mij. Super gezellig bij te kletsen.

 photo IMG_20150302_114115_zpsabc2qhz9.jpg

668 volgers op Bloglovin’ & bloggen – Wauw, er geheel niet mee bezig zijn en ineens zien op Bloglovin’ dat ik er heel wat volgers bij heb. Ik zit bijna op de 670 volgers, wauw. Voor sommige misschien geen groot getal maar ik ben super blij met elke lezer die mijn blog de moeite waard vind. Verder ben ik lekker bezig geweest met bloggen en inspiratie op doen. Nog steeds ook super blij met mijn vernieuwde layout en deze week kwam de definitieve afsluiting van #PlukhetGeluk online. Een beetje droevig aangezien het toch een afscheid is van een mooi projectje maar daar is deze Geluksmomentjes voor in de plaats gekomen. Omdat het fijn is stil te staan bij de mooie dingen.

Geluksthee drinken – Van lief vriendinnetje Leona kreeg ik voor mijn verjaardags Geluksthee. Een heerlijke losse thee, die echt favoriet is geworden<3 Heerlijk om hem in mijn nieuwe vogeltjes infuser of mijn ManaTea te doen. Het pakketje is alweer bijna op! Snel dus weer eens naar de Koffiemeulen, waar het theetje vandaan komt.
Volgende week komt er ook een blogje over online.

In het zonnetje mijn was kunnen ophangen – Heerlijk om mijn was weer op het balkonnetje te kunnen zetten en het op te hangen in de zon. Laat de lente maar komen! Er hangen ook gelijk weer wat nieuwe bolletjes zaad voor de vogeltjes. Zullen de poezen ook leuk vinden.

Lunchen met 2 vriendinnen & daarna bowlen – Eigenlijk een uitje met z’n 6e maar uiteindelijk gehalveerd. Maar dat kon de pret niet drukken! Gezellig zijn we gaan lunchen en ik had een overheerlijk zalmbroodje. Lekker bijgekletst, even winkeltjes gekeken en toen op naar het bowlen. Ik heb alle keren gewoon gewonnen(!) en heel wat strikes gegooid. Whut? Ja ik ja, die eigenlijk helemaal niet kan bowlen haha. We hebben super moeten lachen en was erg gezellig.<3 Volgende keer weer met z’n alle.

 photo datebowlen2_zps5m3n5cpq.jpg

Onze gezamenlijke verjaardagsviering – Zo fijn om elk jaar samen onze verjaardag te vieren. Het was zo super gezellig en we zijn echt mega verwend. Leuk om iedereen weer te zien en lekker bij te kletsen. Hier beschreef ik puntsgewijs onze verjaardag

The Bridge afkijken – Er staat (jammer genoeg) maar 1 seizoen op Netflix maar wat een heerlijk Deens/Zweedse serie is dit. Met heerlijke personages en een uiteindelijke moordenaar waarvan je zegt: HIJ?! Ook schrok ik bij de 2 laatste afleveringen meerdere malen wat voor mij een must is in een spannende serie (of in een boek) Ik vind het een geniale serie om te kijken. Ik schreef hier al over deze serie

3 tripjes in het vooruitzicht – Voor mijn verjaardag kreeg ik van M. een uitje naar een hotel in Almelo. Daarnaast kreeg ik van de week nog 2 verassingen over de email: nog 2 tripjes naar een hotel! Nu gaan we dus in Maart, April en Mei een weekendje heerlijk naar een ander hotel.

 photo IMG_20150305_124307_zpszn8leop3.jpg
De hotels in Wageningen, Almelo & Zwolle

Zie je de hartjes in mijn ogen? Wij gaan samen eigenlijk nooit echt weekendjes weg, behalve op vakantie voor een week/aantal weken. Ik vind het dus super tof dat we in de aankomende 3 maanden 3x weggaan. Samen. Genieten. Bij deze mooie hotels. (waar uiteraard als we er zijn geweest (foto)blogjes van volgen)

En wat waren jou geluksmomentjes de afgelopen tijd?
Ik ben erg benieuwd dus laat het achter in de reacties

Inderdaad, je ziet het goed. Het is gelijk een nieuwe categorie geworden! Dit is een samenvoeging van oude artikelen met de naam ‘The Awesomelist’ (die ken je vast nog wel) en nieuwe artikelen. Ook ben ik druk bezig geweest de overige, al geplaatste artikelen, in de nieuwe rubriek neer te zetten waar nodig.

About the Author

45 Comments

Nicky

Wauw! 3x een weekendje weg! Lekker! Hier gewoon allerlei leuke, lieve, lekkere en gezellige geluksmomentjes. I count my blessings!

Reply
Anneleen

Fijn dat het #Plukhetgeluk Project zo toch nog een beetje wordt verder gezet! 🙂 Ik vond het namelijk ook jammer dat het er op zat… Mooie, gelukkige momentjes om te lezen!

Reply
Marcella

Wat een heerlijke dingen, fijn lijstje! De hotels zien er goed uit, top om nog 3x samen een nachtje weg te gaan. Fijn vooruitzicht lady!

Reply
Zwartraafje

Ik voelde me gisteren helemaal gelukkig toen ik eindelijk ergens de Chocolate Flakes thee van Teapigs kon kopen. Kijk nu al uit naar het moment waarop ik met zo’n tas thee (of meteen een thermos) kan wegduiken in de zetel.

Reply
Deisy

Ik begrijp precies wat je bedoelt met die volgers. Ik heb vandaag de 150 volgers gehaald en sommige zeggen dat het niet veel is, maar ik waardeer ze stuk voor stuk! Ik vind het dan ook mooi om te zien dat jij dit ook waardeert 🙂 En ik heb echt met plezier je geluksmomentjes gelezen want het zijn er inderdaad veel: veel leuke dingen gedaan maar ook veel om nog naar uit te kijken (lekker weekendjes weg). Het is je gegund meis. X

Reply
Mieke

Altijd leuk, geluksmomentjes lezen.
En die was die buiten kan drogen, daar kan ik ook weer zo blij van worden. Lijk ik net zo’n perfecte huisvrouw. 😉

Reply
Nina Simplynspecial

Wat een hoop fijne geluksmomentjes! Belangrijk om daar zo nu en dan bij stil te staan! Bagels en Beans, love that place!! Heerlijk 🙂

Reply
angelique

Dat zijn zeker geluksmomenten! Die van mij was gistermiddag toen mijn beide mannen mij van school kwamen halen

Reply
tineke

Van hotelovernachtingen word ik ook vrolijk! Zit er ook ontbijt bij? Want daar word ik nog vrolijker van! 😀

Reply
Michelle

Mooie geluksmomentjes ♥ Mijn ultieme geluksmomentjes zijn toch wel dit fijne lente zonnetje en de voorbereidingen voor onze trouwdag!

Ps: ik heb je getagt in mijn Interieur tag

Reply
Madelon

Drie keer weekendjes weg, wat ontzettend fijn! Heerlijk, veel plezier alvast (:

Reply
Laura

Wat een fijne geluksmomenten! En Bagels en beans is zo fijn! Moeten wij ook weer een keertje snel naar toe eigenlijk. Mijn geluksmomenten op dit moment zijn toch wel de schoppen van onze baby boy elke dag, het is altijd fijn om even te ‘voelen’ dat ‘alles goed’ is daar binnen. Verder ook de zon die nu sinds zaterdag elke dag wel schijnt en gewoon lekker bezig zijn met allerlei dingen 🙂 !

Reply
Simone

Wat een fijne geluksmomentjes! Ik word zo gelukkig van het zonnetje! Eindelijk een beetje lente 🙂

Reply
Simovic-Vuceljic Natasa

Ik zit al enkele tijd in een soort van vast “geluksmoment” 🙂 Why? Wel, dat is iets wat binnekort op mijn blog openbaar zal gemaakt worden 🙂 Mijn geluksmomentjes? Mijn ventje met zijn klein attentie voor vrouwendag, mijn mama die compleet vergeten was dat vrouwendag was (mama toch!), nieuwe ideeen die opborrelen voor “Time to live” en oude vriendschappen die opnieuw leven worden ingeblazen 🙂
Ik ga deze rubriek zeker volgen 🙂 Lijkt me superleuk en het geeft je meteen een positieve vibe! 🙂 Liefs! x

Reply
Bente

Wat een heerlijk voorutizicht, drie weekendjes weg, en ook zo mooi over de maanden verspreid. Heel fijn!

Reply
jackie

wat leuk om via een blog even extra stil te staan bij geluksmomentjes…
blijft belangrijk om er af en toe bij stil te staan…
Die geluksthee klinkt goed

Reply
Marion

Ooooh dat eerste hotel ken ik heel erg goed! Daar ga ik binnenkort weer heel vaak wandelen en koffie drinken. Als je het hotel uitloopt kan je een vet mooie wandeling maken door het bos en met uitzicht op de Rijn. Dan zit daarachter ook nog eens het Arboretum, een fantastisch mooie en grote bloementuin. Ik weet niet wanneer je gaat, maar als alles in bloei is is het echt supermooi! Aan de overkant van de grote weg is het ”echte” bos. Daar kan je heel mooi wandelen. Op zaterdag en woensdag is er markt. Niet echt heel spectaculair, maar het heeft wel wat. De winkelstraat is niet echt spectaculair. Eigenlijk is het terras bij het hotel nog het meest relaxt! Je kan daar zo fantastisch zitten en genieten van het uitzicht! Ik hoop dat het mooi weer is als je gaat!

Reply
SAS

Oeh wat tof dat je dat hotel kent! Wij gaan eind Maart erheen, dus hoop zeker dat alles mooi in bloei staat. Bedankt voor het delen van al je fijne tips. Hier heb ik zeker wat aan en ga ik zeker bekijken als ik er eind deze maand ben, leuk<3

Reply
Xaviera

Wat een geweldige geluksmomentjes allemaal! Je Bloglovin’ volgers gaan heel hard, super leuk om te zien. Die geluksthee klinkt goed. Wat leuk dat jullie nu drie keer weggaan naar een hotel! Één van mijn geluksmomentjes was dat mijn kat zich weer beter voelde, ik maakte mij best wel zorgen en dan is het geweldig om te zien dat hij weer veel levendiger is nu!

Reply
Isabel Cristina

Wat een hoop movie geluksmomentjes! Echt zo leuk dat je komende maanden 3 keer er even tussenuit gaat, geniet er maar lekker van! OHRA die bloglovin volgers, je hebt er hard voor gewerkt dus die is je meer dan gegunt! <3

Reply
Saar

Ik moet glimlachen bij die hartjes in je ogen. Ja, hoor het cliché is waar. Als je geluk deelt dan wordt het groter! Ik vind 670 volgers trouwens behoorlijk wat! Zeker een tiende van het aantal volgers van mijn blog!

Reply
Eline

Aah wat een mooi lijstje! Ik word er helemaal blij van 🙂
Geniet van die weekendjes in een hotel samen, dat is heerlijk om er even tussenuit te zijn, even weg uit je eigen omgeving! Ook heel erg gefeliciteerd met je aantal Bloglovin volgers!!!! Dat is een enorm aantal waar je super trots op mag zijn 🙂

Reply
Morgaine

Ja wat zijn mijn geluksmomentjes, die vind je al verspreid over mijn eigen blog eigenlijk, het is nu net of ik het maar blijf opsommen, en ik leef graag in het nu eerlijk gezegd.

Gisteren was mijn ultieme geluksmoment de muziek van radio10 de hele dag en nu weer, de top 810 van de eighties is bezig en het aftellen is begonnen naar morgen de top10, welke ze nog geheim houden, zoals het ook hoort eigenlijk, hahaha

Plus mijn beste vriend die voorbij kwam en een paar uur bleef bij mij, herinneringen opgehaald, van zowel hem als mijzelf in tijden dat we elkaar natuurlijk nog niet kenden. 😉 Dat zijn mijn geluksmomentjes van het nu.

En jij hebt ook prachtige geluksmomenten weer mogen beleven, en dat maakt mij ook weer blij, ik ben ook gelukkig als anderen gelukkig zijn 😀

Reply
Olga

Als I. vandaag minder huilt dan de afgelopen 2 dagen noem ik dat mijn geluksmoment voor deze dag 😉

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *