Lijstjes & Stokjes

TGIF: Week11/2015

 photo 1798720_366675840173014_3439878973830030272_n_zps40e34b2b.jpg

TGIF staat voor ‘Thank God It’s Friday’, een wekelijkse op Vrijdag online komende rubriek met een terugblik van afgelopen week. Wat deed ik? Wat kocht ik en wat maakte deze week ‘awesome’? Een soort persoonlijk dagboekje met een korte vragenlijst + gebruik van foto’s, plaatjes & filmpjes. Enjoy! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account Sassie__

Things I love

» Een eerste werkdag na mijn vakantie, die super fijn is en dat je hoort dat de kids je hebben gemist » foto’s maken » fijne inspiratie voor mijn blog hebben » leuke samenwerkingen in het verschiet » geluksthee drinken » genieten in het zonnetje » zomerse schoenen aan kunnen » nagels lakken » lief cadeautje krijgen nog voor mijn verjaardag van collega » 260 volgers behalen op Instagram » volgende week onze nieuwe auto ophalen »

Things I did

Het was weer de eerste werkweek na een vakantie. Altijd even doorbijten maar de kop is eraf. Veel meegemaakt op collega/werkgebied maar daar weid ik hier niet over uit. Volgende week komt er een (beveiligd) blogje erover online om jullie even een update te geven.

Tevens al op dag 9 van het planken! Binnenkort komt hierrover een blogje. Pfhoe heey, echt super zwaar maar voel dat het erg goed is voor mijn lichaam.

Things I bought

Ik kocht weinig, alleen een nieuwe zwarte matte nagellak (die ik zag bij Nina) Erg mooi lakje waar ik blij mee ben. Veder wat huishoudelijke spullen en eten wat ik kocht.

Things that made this week awesome

Al deze jaren 90 herinneringen. Elk brachten ze een lach op mijn gezicht. Nostalgie. Wat mis ik die tijd<3

Ik kwam dit filmpje ergens tegen en wilde hem zeker met jullie delen

Zo cute<3

Oh en een extraatje: 20 Maart kunnen wij onze nieuwe auto ophalen. Spannundd!

Things I blog

Ik maakte een blogje over mijn 3 series die ik keek op Netflix, alle 3 aanraders. Ook kwam met pijn in mijn hart de definitieve afsluiting #PlukhetGeluk online. Met vele mooie antwoorden op wat geluk is voor een aantal deelnemers. Ook zette ik 3 lieve bloggers in het zonnetje omdat ze het verdienen! Xaviera, Deisy en Marieke zijn stuk voor stuk toppertjes. Zowel hun blog als persoonlijk. Ik deelde als afsluitertje mijn geluksmomentjes van afgelopen weken, en dat waren er heel wat. Om extra gelukkig van te worden<3

Things to do this Friday / weekend

Vandaag een ochtendje werken en daarna heb ik een dokters afspraak staan. Dit weekend verder niets op de planning. Ik hoop op fijn weer om lekker te kunnen gaan skaten. Ik heb een nieuwe skate-app gevonden die ik graag wil gaan uitproberen. Enjoy your weekend

0

41 reacties

 • sammie

  ahhh die panda <3 Die eerste week werken na de vakantie vind ik altijd een drama, 2 weken verder is het net of je geen vakantie hebt gehad.

 • Saskia

  Knap dat je het plancken zo goed volhoudt! prettig blogje weer 🙂
  Heel fijn weekend gewenst

 • Michelle

  Wat een mooie nagellak! Je herinnerd mij eraan dat ik mijn eigen nagels ook wel weer eens mooi mag maken hihi. met mijn stage in de dierenkliniek mocht dat nooit, sinds mijn afstuderen ben ik het weer een beetje vergeten 😛 En die ottertjes.. zo leuk!

 • onderdeblauweregen

  Nou hopelijk niet al te gekke dingen op je werk met collega’s, succes als je er ook ieta mee van doen hebt.
  Spannend dat het nu wel op gaat schieten dat je jullie nieuwe auto kan gaan halen! 🙂

 • Isabel Cristina

  Ahh die panda made my day! Wat een cutie! <3 Wat fijn dat je zo snel al je auto mag ophalen. Ik ben trouwens het wachtwoord vergeten, moet ik je daarvoor mailen? Fijn weekend in iedergeval! (Met mooi weer zodat je kunt skaten!;-))

 • lieke

  Dat ze je hebben gemist is zoon heerlijk gevoel. Ik ken dat bij mijn bewoners. zoveel liefde ♡
  Dat liedje van Nick en Simon blijft zo waar en leuk! 🙂 leuk er weer aan herinnerd te worden..

  Oh en die otters♡

 • Mirella

  Oh ken dat gevoel als ze zeggen dat ze je gemist hebben, dat voelt zo goed. Ik heb dat bij mijn clienten.
  Heel fijn weekend, ik ga werken dit weekend

 • Xaviera

  Wat fijn dat je al zover bent met het planken en het zo goed voelt voor je lichaam! Lief dat de kinderen je hadden gemist. 🙂 Fijn weekend!

 • Mieke

  Altijd weer even pittig, weer aan het werk na de vakantie. Maar lekker dat je nu een rustig weekend hebt.
  Fijn weekend!

 • Simovic-Vuceljic Natasa

  De matte nagellak ziet er fantastisch uit! 😀 Essence is een fantastisch merk en heb enkele nagellakjes en andere producten van hun liggen 🙂 Ik ga deze matte nagellak zeker eens zoeken! 😉 Liefs! x

 • Laura

  Helaas gaat het weer weer achteruit dit weekend als we het weer bericht mogen geloven. Vanaf maandag wordt het dan weer lekker hihi. Mag ik trouwens nog een keer opnieuw je wachtwoord? Ik ben hem ondertussen al weer vergeten 😛 .

 • jackie

  Yeah, het is weer vrijdag…
  elke week zorgt jouw post er voor dat ik al met een half been in het weekend sta…

  Heel fijn weekend

 • Marion

  Hahahaha, dat filmpje met die otters. Wat een gekke beesten! Dat pandaatje is echt übercute!

 • Bente

  Hopelijk komt het goed met dat skaten, ik heb wel zin in een zonnig weekend 🙂 Ziet er uit als een leuk lakje, mat zwart!

 • Kim

  Ahhh die jaren ’90 herinneringen, geweldig! Ik merk ook dat ik ouder word, wanneer ik met vriendinnen afspreek. Het is steeds vaker dat we zeggen “weet je nog die ene keer..”, of “hoe heette onze leraar Frans ook alweer?”.

  En ik ben blij dat ik aan je 260 instagram volgers kon bijdragen 🙂

 • Northflix

  Heerlijk overzichtje! Matte nagellak vind ik ook erg mooi, net als matte lipstick of lipgloss.
  Geniet van je weekend! Het weer lijkt wat minder te worden, maar ach…

 • Eline

  Je blog begon al fantastisch met dat pandabeertje <3! Wat fijn dat de kinderen je gemist hebben dat is toch altijd weer leuk om te horen 🙂

 • Morgaine

  Dat zijn weer een hoop mooie dingen, ennuh, volgens mij kijk jij die kalender van de muur af tot de 20ste, hahahaha Enjoy the weekend!

 • Deisy

  Weer een heerlijk overzicht heb je neergezet meis. En ja ik steek nu stiekem mijn hand op omdat het vrijdag is 😉 Wat goed dat je zo met planken bezig bent: ik ben echt heel benieuwd naar een update daarover, zo goed bezig dame! En dat nagellakje staat je ook echt prachtig zeg. Ik ben ook benieuwd naar je update op het werk, maar pas je wel op jezelf? En laat je je niet gek maken? Daar ben je namelijk veel te tof voor 😉 X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *