photo 1798720_366675840173014_3439878973830030272_n_zps40e34b2b.jpg

TGIF staat voor ‘Thank God It’s Friday’, een wekelijkse op Vrijdag online komende rubriek met een terugblik van afgelopen week. Wat deed ik? Wat kocht ik en wat maakte deze week ‘awesome’? Een soort persoonlijk dagboekje met een korte vragenlijst + gebruik van foto’s, plaatjes & filmpjes. Enjoy! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account Sassie__

Things I love

» Een eerste werkdag na mijn vakantie, die super fijn is en dat je hoort dat de kids je hebben gemist » foto’s maken » fijne inspiratie voor mijn blog hebben » leuke samenwerkingen in het verschiet » geluksthee drinken » genieten in het zonnetje » zomerse schoenen aan kunnen » nagels lakken » lief cadeautje krijgen nog voor mijn verjaardag van collega » 260 volgers behalen op Instagram » volgende week onze nieuwe auto ophalen »

Things I did

Het was weer de eerste werkweek na een vakantie. Altijd even doorbijten maar de kop is eraf. Veel meegemaakt op collega/werkgebied maar daar weid ik hier niet over uit. Volgende week komt er een (beveiligd) blogje erover online om jullie even een update te geven.

Tevens al op dag 9 van het planken! Binnenkort komt hierrover een blogje. Pfhoe heey, echt super zwaar maar voel dat het erg goed is voor mijn lichaam.

Things I bought

Ik kocht weinig, alleen een nieuwe zwarte matte nagellak (die ik zag bij Nina) Erg mooi lakje waar ik blij mee ben. Veder wat huishoudelijke spullen en eten wat ik kocht.

Things that made this week awesome

Al deze jaren 90 herinneringen. Elk brachten ze een lach op mijn gezicht. Nostalgie. Wat mis ik die tijd<3

Ik kwam dit filmpje ergens tegen en wilde hem zeker met jullie delen

Zo cute<3

Oh en een extraatje: 20 Maart kunnen wij onze nieuwe auto ophalen. Spannundd!

Things I blog

Ik maakte een blogje over mijn 3 series die ik keek op Netflix, alle 3 aanraders. Ook kwam met pijn in mijn hart de definitieve afsluiting #PlukhetGeluk online. Met vele mooie antwoorden op wat geluk is voor een aantal deelnemers. Ook zette ik 3 lieve bloggers in het zonnetje omdat ze het verdienen! Xaviera, Deisy en Marieke zijn stuk voor stuk toppertjes. Zowel hun blog als persoonlijk. Ik deelde als afsluitertje mijn geluksmomentjes van afgelopen weken, en dat waren er heel wat. Om extra gelukkig van te worden<3

Things to do this Friday / weekend

Vandaag een ochtendje werken en daarna heb ik een dokters afspraak staan. Dit weekend verder niets op de planning. Ik hoop op fijn weer om lekker te kunnen gaan skaten. Ik heb een nieuwe skate-app gevonden die ik graag wil gaan uitproberen. Enjoy your weekend

0
41 reacties

41 thoughts on “TGIF: Week11/2015

 1. Nicky schreef:

  ohhh, die panda! *smelt* Ik zou willen dat het alweer vrijdag was…

 2. sammie schreef:

  ahhh die panda <3 Die eerste week werken na de vakantie vind ik altijd een drama, 2 weken verder is het net of je geen vakantie hebt gehad.

 3. Marleen schreef:

  Leuk om te lezen! Geniet van je weekendje 🙂 xx

 4. Saskia schreef:

  Knap dat je het plancken zo goed volhoudt! prettig blogje weer 🙂
  Heel fijn weekend gewenst

 5. Birte schreef:

  Leuk overzicht. Heel veel plezier met het uittesten van je nieuwe app en fijn weekend!

 6. Michelle schreef:

  Wat een mooie nagellak! Je herinnerd mij eraan dat ik mijn eigen nagels ook wel weer eens mooi mag maken hihi. met mijn stage in de dierenkliniek mocht dat nooit, sinds mijn afstuderen ben ik het weer een beetje vergeten 😛 En die ottertjes.. zo leuk!

 7. Jolien schreef:

  Leuk overzicht! Het lakje ziet er mooi uit! 🙂

 8. Nesrin schreef:

  Het is geen vrijdag meer maar dat maakt dit artikel er niet minder leuk op!

  Mooi mat lakje! Ik wil em ook 😉

 9. Ysanne schreef:

  Fijn artikel dit, zo’n overzichtje 🙂 Mooie kleur nagellak heb je op!

 10. Olga schreef:

  Ik ben vooral blij met de vrijdagavond, want dan slaapt I. eindelijk en kan ik snel mijn werk afronden 😉

 11. Nou hopelijk niet al te gekke dingen op je werk met collega’s, succes als je er ook ieta mee van doen hebt.
  Spannend dat het nu wel op gaat schieten dat je jullie nieuwe auto kan gaan halen! 🙂

 12. Kimberly schreef:

  Leuk overzichtje zeg! En dat liedje <3

 13. angelique schreef:

  Geniet lekker van je weekend meis

 14. Isabel Cristina schreef:

  Ahh die panda made my day! Wat een cutie! <3 Wat fijn dat je zo snel al je auto mag ophalen. Ik ben trouwens het wachtwoord vergeten, moet ik je daarvoor mailen? Fijn weekend in iedergeval! (Met mooi weer zodat je kunt skaten!;-))

 15. lieke schreef:

  Dat ze je hebben gemist is zoon heerlijk gevoel. Ik ken dat bij mijn bewoners. zoveel liefde ♡
  Dat liedje van Nick en Simon blijft zo waar en leuk! 🙂 leuk er weer aan herinnerd te worden..

  Oh en die otters♡

 16. Quinty schreef:

  Die nagellak vind Ik echt mooi, die wil ik ook nog wel!

 17. Mirella schreef:

  Oh ken dat gevoel als ze zeggen dat ze je gemist hebben, dat voelt zo goed. Ik heb dat bij mijn clienten.
  Heel fijn weekend, ik ga werken dit weekend

 18. Xaviera schreef:

  Wat fijn dat je al zover bent met het planken en het zo goed voelt voor je lichaam! Lief dat de kinderen je hadden gemist. 🙂 Fijn weekend!

 19. Mieke schreef:

  Altijd weer even pittig, weer aan het werk na de vakantie. Maar lekker dat je nu een rustig weekend hebt.
  Fijn weekend!

 20. Anneleen schreef:

  Een gelukstheetje klinkt heel gezellig en lekker! 😉 lief dat de kindjes blij waren dat je terug bent! Fijn weekend!

 21. Wanda schreef:

  Het weer zou wat minder worden maar ach, zolang het maar droog is, toch? Dan kun je volgens mij prima skaten!

 22. Oh wat lekker zo’n ‘leeg’ weekend… Ben jaloers…

 23. maroussia schreef:

  Wat mooi is dat zwarte lakje! Leuke recap 🙂 x

 24. De matte nagellak ziet er fantastisch uit! 😀 Essence is een fantastisch merk en heb enkele nagellakjes en andere producten van hun liggen 🙂 Ik ga deze matte nagellak zeker eens zoeken! 😉 Liefs! x

 25. Zwartraafje schreef:

  Super die schattige panda. Ik draag zelf nooit nagellak, maar moet toegeven dat je nieuwe aanwinst wel
  een leuk effect heeft.

 26. Nicetobeout schreef:

  Oeh die matten nagellak vind ik super gaaf!

 27. Laura schreef:

  Helaas gaat het weer weer achteruit dit weekend als we het weer bericht mogen geloven. Vanaf maandag wordt het dan weer lekker hihi. Mag ik trouwens nog een keer opnieuw je wachtwoord? Ik ben hem ondertussen al weer vergeten 😛 .

  1. SAS schreef:

   Ik heb je een privé berichtje gestuurd op Twitter

 28. jackie schreef:

  Yeah, het is weer vrijdag…
  elke week zorgt jouw post er voor dat ik al met een half been in het weekend sta…

  Heel fijn weekend

  1. SAS schreef:

   Fijn om te horen, werk ik er ook altijd met veel plezier aan.

 29. Marion schreef:

  Hahahaha, dat filmpje met die otters. Wat een gekke beesten! Dat pandaatje is echt übercute!

 30. Bente schreef:

  Hopelijk komt het goed met dat skaten, ik heb wel zin in een zonnig weekend 🙂 Ziet er uit als een leuk lakje, mat zwart!

 31. Madelon schreef:

  Oh wat een fijne week en blogje. Fijn weekend!

 32. Kim schreef:

  Ahhh die jaren ’90 herinneringen, geweldig! Ik merk ook dat ik ouder word, wanneer ik met vriendinnen afspreek. Het is steeds vaker dat we zeggen “weet je nog die ene keer..”, of “hoe heette onze leraar Frans ook alweer?”.

  En ik ben blij dat ik aan je 260 instagram volgers kon bijdragen 🙂

 33. Amy schreef:

  Die panda is zoo leuk! Echt ultiem schattig <3 Geniet van je weekend Sas!

 34. Northflix schreef:

  Heerlijk overzichtje! Matte nagellak vind ik ook erg mooi, net als matte lipstick of lipgloss.
  Geniet van je weekend! Het weer lijkt wat minder te worden, maar ach…

 35. Eline schreef:

  Je blog begon al fantastisch met dat pandabeertje <3! Wat fijn dat de kinderen je gemist hebben dat is toch altijd weer leuk om te horen 🙂

 36. Morgaine schreef:

  Dat zijn weer een hoop mooie dingen, ennuh, volgens mij kijk jij die kalender van de muur af tot de 20ste, hahahaha Enjoy the weekend!

 37. Chantal schreef:

  Dat beertje maakt mijn hele vrijdag alweer goed, ondanks de pijn die ik heb

 38. Deisy schreef:

  Weer een heerlijk overzicht heb je neergezet meis. En ja ik steek nu stiekem mijn hand op omdat het vrijdag is 😉 Wat goed dat je zo met planken bezig bent: ik ben echt heel benieuwd naar een update daarover, zo goed bezig dame! En dat nagellakje staat je ook echt prachtig zeg. Ik ben ook benieuwd naar je update op het werk, maar pas je wel op jezelf? En laat je je niet gek maken? Daar ben je namelijk veel te tof voor 😉 X

 39. Simone schreef:

  Wat een leuk overzicht weer van je week. Geniet lekker van je weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *