Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat leuke bloggers in het zonnetje zetten. En om in het #PlukhetGeluk-idee verder te gaan, zet ik wat leuke bloggers in het zonnetje. Een aantal die ik pas een aantal maanden volg maar nu al favoriet zijn. Alle 3 inspireren ze enorm. De teksten erbij vond ik moeilijk om te schrijven, aangezien het allemaal toppers zijn en ik dan in herhaling val πŸ˜‰

 photo deisy_zpstbl8sbgy.png

Deisy van Visionarylife

Deisy vind ik een super inspirerende blogger. Naast haar mooie blogartikelen en interessante kijk op het leven vind ik het ook nog eens een super stoere en vooral lieve chick! Ze weet met haar blogjes me altijd weer te inspireren en haar lieve emailtjes die ik krijg weten altijd weer een glimlach op mijn gezicht te toveren. Ze blogt pas 6 maanden maar is nu al een favoriet blogger om te lezen. Ga zo door! Je bent een mooi persoon en inspireert enorm. Ze heeft pas een nieuwe rubriek Pretty Genius, over dingen die ze heeft geleerd.

Marieke van Droomlichten
Marieke. Wat kan ik eigenlijk over haar zeggen? Nog zo’n toppertje met een super positief blog. Ondanks alles wat ze heeft meegemaakt en nog steeds door maakt kijkt ze naar de mooie dingen in het leven. Als je in haar onderwerpen wolkje kijkt zie je de positiviteit afspatten van de categorieΓ«n die ze heeft. Met veel plezier neem ik altijd een kijkje op haar plekje op het internet. Elk blogje van haar maakt dat ik over dingen nadenk en stil sta bij de kleine dingen.

Xaviera van Soulheartedly
Xaviera volg ik al iets langer dan de bovenstaande meiden. Nog zo’n inspirerende vrouw, die alles in een goed perspectief zet. Mooi om te zien hoe ze met van alles aan het minderen is (Live Light) om juist meer te kunnen genieten. Haar Thoughts & Tea kletsblogjes vind ik altijd erg leuk om te lezen net als haar Soulfull Sunday, waarin ze haar inspiratie laat zien en vooral ook anderen inspireert.

Wat is jou favoriete blog en moet ik zeker een kijkje bij nemen?

0
44 reacties

44 thoughts on “Lovely (inspererende) blogs in het zonnetje #2

 1. Nicky schreef:

  Ik zal binnenkort eens een kijkje nemen. Altijd leuk! Mijn favoriete blogs ken je al!

 2. Saskia schreef:

  Eerste en laatste blogs volg ik ook. Toffe blogs van mooie inspirerende vrouwen!

 3. Anneleen schreef:

  De blog van Xaviera kende ik nog niet, ik ga gelijk een kijkje nemen! πŸ™‚

 4. Birte schreef:

  Ik vind Ikbenirisniet.nl een heel erg fijne blog!

 5. Vivian schreef:

  Visionary Life ga ik eens bekijken, de vormgeving is zo mooi! Lisanneleeft.nl is wat mij betreft een blog die je niet mag missen.

 6. Marcella schreef:

  Leuke blogs, Xaviera volg ik ook sinds kort. Fijne schrijfstijl!

 7. Evelien schreef:

  De blog van Deisy volg ik ook erg graag. De andere 2 ken ik nog niet, die ga ik eens bekijken πŸ™‚

 8. Laura schreef:

  Die kende ik allemaal nog niet, even kijken maar πŸ™‚ .

 9. Wanda schreef:

  Ik kende alleen de onderste blog dus heb inmiddels even een kijkje genomen bij de andere dames en ja, je hebt groot gelijk om ook deze blogs even onder de aandacht te brengen!

 10. Inge schreef:

  Ik kende alleen Xaviera nog niet, maar ben erg nieuwsgierig. Klinkt namelijk als iets wat goed bij mij past!

 11. De blog van Xaviera kende ik al, de anderen nog niet. Daar ga ik binnenkort eens een kijkje nemen. Super leuk dat je dit doet!!

 12. Mieke schreef:

  Leuk, ik ken ze alledrie nog niet. Binnenkort maar eens een kijkje nemen. πŸ™‚

 13. Miranda schreef:

  Ik kende ze ook geen van drie dus ga morgen via de laptop even een kijkje nemen.

 14. Ik kende geen een van de 3 blogs πŸ™‚ Ik ga zeker eens een kijkje nemen πŸ™‚ x

 15. Anne schreef:

  Stuk voor stuk inspirerende bloggers! Heel leuk om te lezen, en fijn dat je dit deelt!

 16. Leuk! Ik kende ze nog niet allemaal πŸ™‚

 17. Els schreef:

  Ik kende ze al idd zijn ze alle 3 fijn om bezoeken πŸ™‚ .

 18. angelique schreef:

  Deze kende ik nog niet dus maar eens even kijkje nemen

 19. Mirella schreef:

  Leuk, ga er vanavond eens op mijn gemakje voor zitten en een kijkje nemen

 20. maroussia schreef:

  Deze ken ik nog niet! Ik ga even kijken, leuk πŸ™‚

 21. Patricia Schmitz-Heres schreef:

  Leuk zeg! Deze drie bloggers ken ik nog niet. Ik ga daar binnenkort eens een kijkje nemen.

 22. Kelly schreef:

  Wat leuk, ik ken ze allemaal nog niet!

 23. Lisa schreef:

  Ik vind Deisy heel erg leuk! Die andere blogs kende ik nog niet…

 24. Nesrin schreef:

  Leuk dat je deze bloggers in het zonnetje zet. Ik ken ze niet en ga een kijkje nemen.

 25. Kimberley schreef:

  Eentje kende ik niet, die ga ik meteen even lastig vallen πŸ˜‰

 26. Kim schreef:

  Wat leuk dat je deze blogs in het zonnetje zet! Ik volg ze volgens mij al alle drie πŸ™‚

 27. Ysanne schreef:

  Leuke post, zo leer je weer wat nieuwe blogs kennen. Ik kende alleen Deisy!

 28. Linda schreef:

  Ik geloof dat ik ze alle drie alleen van naam – en reacties hier en daar – (her)ken. Maar eens een kijkje nemen! Ik volg veel te veel blogs haha, mijn nieuwste ‘aanwinst’ is Younique, van Femke (youniqueblog.nl), zij schrijft zo grappig! Aanrader πŸ™‚

 29. Jenn schreef:

  Wat lief dat je mensen in het zonnetje zet! Ik kende alleen Marieke nog niet, dus ga even een kijkje bij haar nemen.

 30. Morgaine schreef:

  Twee van de drie volg ik al, hahaha alleen Marieke kwam nog niet in mijn mail terecht, nu wel als het goed is πŸ˜‰ Wel via bloglovin’ al, toch mis ik dat schijnbaar.

  Tsjah, ik denk niet dat ik jou tips kan geven qua blog die je gezien moet hebben, ik ben pas weer herbeginnend, en web-log.nl bestaat niet meer, anders had ik er zeker wel een paar geweten. De meesten zijn gestopt of ik moet ze nog terug vinden.

  Dank je wel weer voor in elk geval 1 nieuw blog erbij!

 31. jackie schreef:

  wat een leuke blogs, daar ga ik eens een rustig momentje voor zoeken om te lezen

 32. Xaviera schreef:

  Wat een prachtige woorden Sas, ik ben er een beetje stil van. Dankjewel voor dit geweldige compliment, ik zei het al even op Twitter maar het is echt een eer om op jouw blog vermeld te worden! Zeker ook omdat jouw blog ook tussen mijn favorieten zit, je hebt echt een prachtige blog waar ik met heel veel plezier kom lezen. <3 Marieke en Deisy vind ik ook twee hele inspirerende bloggers! πŸ˜€

  1. SAS schreef:

   Lieve reactie en ben erg blij dat ik je op deze manier even in het zonnetje kan zetten. Top blog & top persoon<3

 33. Simone schreef:

  Ik ken alleen Deisy, en zij heeft inderdaad een top blog! Ik ga de andere twee ook eens even lezen πŸ™‚

 34. Marieke schreef:

  Oh wauw, meis! Die had ik, net als Deisy, even niet aan zien komen toen je op twitter zei dat we je blog vandaag in de gaten moesten houden, haha.

  Ik ben even helemaal stil van je lieve worden over mij en m’n blog. Ik vind jouw blog ook echt fantastisch. Sinds ik publiekelijk blog en ook andere blogs begin te ontdekken is jouwe echt al heel snel één van mijn absolute favorieten geworden. Ik vind je ook een superlief mens en ik ben echt blij dat we elkaar al een beetje hebben leren kennen!

  Xaviera en Deisy vind ik ook twee hele toffe en inspirerende bloggers!

  1. SAS schreef:

   Wat eens super lieve reactie<3 Ik vind je een topper en zeker verdient dat je hier staat. Jij komt er wel!

 35. Anita | mindjoy schreef:

  Alle 3 toppers idd! Volg ze ook met heel veel plezier.

 36. Yudeska schreef:

  Wat lief van jou dat je bloggers in het zonnetje zet!
  Ik kende ze eingelijk allemaal niet, ga even een kijkje nemen je hebt me nieuwsgierig gemaakt

 37. Chantal schreef:

  dank voor de leuke blogtips, ik ga ze eens volgen

 38. sammie schreef:

  Leuk, ik ken ze alle 3 al πŸ™‚

 39. Deisy schreef:

  O wauw: ik had veel verwacht toen je gisteren op Twitter wat zei maar niet dit meis. Wat ontzettend lief zeg en wat een echt toffe tekst heb je neergezet. Het is trouwens geheel wederzijds hoor. Ik vind jouw blog echt top en leuk! Soms iets over na te denken en soms iets om te lachen. Hoe dan ook: helemaal leuk! Dank je wel voor je ontzettende grote compliment en hoop je nog lang te mogen kennen <3

  1. SAS schreef:

   Wat een super lieve reactie<3

 40. Eline schreef:

  Oeh ik ken Droomlichten nog niet dus ik ga snel eens een kijkje nemen op haar blog πŸ™‚

 41. Amy schreef:

  Deisy is inderdaad een stoere en inspirerende blogger. Haar blogs lees ik met veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *