Lovely (inspererende) blogs in het zonnetje #2

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat leuke bloggers in het zonnetje zetten. En om in het #PlukhetGeluk-idee verder te gaan, zet ik wat leuke bloggers in het zonnetje. Een aantal die ik pas een aantal maanden volg maar nu al favoriet zijn. Alle 3 inspireren ze enorm. De teksten erbij vond ik moeilijk om te schrijven, aangezien het allemaal toppers zijn en ik dan in herhaling val πŸ˜‰

Deisy van Visionarylife

Deisy vind ik een super inspirerende blogger. Naast haar mooie blogartikelen en interessante kijk op het leven vind ik het ook nog eens een super stoere en vooral lieve chick! Ze weet met haar blogjes me altijd weer te inspireren en haar lieve emailtjes die ik krijg weten altijd weer een glimlach op mijn gezicht te toveren. Ze blogt pas 6 maanden maar is nu al een favoriet blogger om te lezen. Ga zo door! Je bent een mooi persoon en inspireert enorm. Ze heeft pas een nieuwe rubriek Pretty Genius, over dingen die ze heeft geleerd.

Marieke van Droomlichten
Marieke. Wat kan ik eigenlijk over haar zeggen? Nog zo’n toppertje met een super positief blog. Ondanks alles wat ze heeft meegemaakt en nog steeds door maakt kijkt ze naar de mooie dingen in het leven. Als je in haar onderwerpen wolkje kijkt zie je de positiviteit afspatten van de categorieΓ«n die ze heeft. Met veel plezier neem ik altijd een kijkje op haar plekje op het internet. Elk blogje van haar maakt dat ik over dingen nadenk en stil sta bij de kleine dingen.

Xaviera van Soulheartedly
Xaviera volg ik al iets langer dan de bovenstaande meiden. Nog zo’n inspirerende vrouw, die alles in een goed perspectief zet. Mooi om te zien hoe ze met van alles aan het minderen is (Live Light) om juist meer te kunnen genieten. Haar Thoughts & Tea kletsblogjes vind ik altijd erg leuk om te lezen net als haar Soulfull Sunday, waarin ze haar inspiratie laat zien en vooral ook anderen inspireert.

Wat is jou favoriete blog en moet ik zeker een kijkje bij nemen?

44 reacties op “Lovely (inspererende) blogs in het zonnetje #2

 1. Visionary Life ga ik eens bekijken, de vormgeving is zo mooi! Lisanneleeft.nl is wat mij betreft een blog die je niet mag missen.

 2. Ik kende alleen de onderste blog dus heb inmiddels even een kijkje genomen bij de andere dames en ja, je hebt groot gelijk om ook deze blogs even onder de aandacht te brengen!

 3. Leuk zeg! Deze drie bloggers ken ik nog niet. Ik ga daar binnenkort eens een kijkje nemen.

 4. Ik geloof dat ik ze alle drie alleen van naam – en reacties hier en daar – (her)ken. Maar eens een kijkje nemen! Ik volg veel te veel blogs haha, mijn nieuwste ‘aanwinst’ is Younique, van Femke (youniqueblog.nl), zij schrijft zo grappig! Aanrader πŸ™‚

 5. Twee van de drie volg ik al, hahaha alleen Marieke kwam nog niet in mijn mail terecht, nu wel als het goed is πŸ˜‰ Wel via bloglovin’ al, toch mis ik dat schijnbaar.

  Tsjah, ik denk niet dat ik jou tips kan geven qua blog die je gezien moet hebben, ik ben pas weer herbeginnend, en web-log.nl bestaat niet meer, anders had ik er zeker wel een paar geweten. De meesten zijn gestopt of ik moet ze nog terug vinden.

  Dank je wel weer voor in elk geval 1 nieuw blog erbij!

 6. Wat een prachtige woorden Sas, ik ben er een beetje stil van. Dankjewel voor dit geweldige compliment, ik zei het al even op Twitter maar het is echt een eer om op jouw blog vermeld te worden! Zeker ook omdat jouw blog ook tussen mijn favorieten zit, je hebt echt een prachtige blog waar ik met heel veel plezier kom lezen. <3 Marieke en Deisy vind ik ook twee hele inspirerende bloggers! πŸ˜€

 7. Ik ken alleen Deisy, en zij heeft inderdaad een top blog! Ik ga de andere twee ook eens even lezen πŸ™‚

 8. Oh wauw, meis! Die had ik, net als Deisy, even niet aan zien komen toen je op twitter zei dat we je blog vandaag in de gaten moesten houden, haha.

  Ik ben even helemaal stil van je lieve worden over mij en m’n blog. Ik vind jouw blog ook echt fantastisch. Sinds ik publiekelijk blog en ook andere blogs begin te ontdekken is jouwe echt al heel snel één van mijn absolute favorieten geworden. Ik vind je ook een superlief mens en ik ben echt blij dat we elkaar al een beetje hebben leren kennen!

  Xaviera en Deisy vind ik ook twee hele toffe en inspirerende bloggers!

 9. Wat lief van jou dat je bloggers in het zonnetje zet!
  Ik kende ze eingelijk allemaal niet, ga even een kijkje nemen je hebt me nieuwsgierig gemaakt

 10. O wauw: ik had veel verwacht toen je gisteren op Twitter wat zei maar niet dit meis. Wat ontzettend lief zeg en wat een echt toffe tekst heb je neergezet. Het is trouwens geheel wederzijds hoor. Ik vind jouw blog echt top en leuk! Soms iets over na te denken en soms iets om te lachen. Hoe dan ook: helemaal leuk! Dank je wel voor je ontzettende grote compliment en hoop je nog lang te mogen kennen <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *