photo 1798720_366675840173014_3439878973830030272_n_zps40e34b2b.jpg

TGIF staat voor ‘Thank God It’s Friday’, een wekelijkse op Vrijdag online komende rubriek met een terugblik van afgelopen week. Wat deed ik? Wat kocht ik en wat maakte deze week ‘awesome’? Een soort persoonlijk dagboekje met een korte vragenlijst + gebruik van foto’s, plaatjes & filmpjes. Enjoy! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account Sassie__

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png


Things I love

» Ontspannen in deze vakantie » een begin maken aan een boek » heerlijk bagelen met lief vriendinnetje Wendy » lieve appjes krijgen » lieve emailtjes van #PlukhetGeluk deelnemers, zo tof » The bridge afkijken, super toffe serie was dat » leuke samenwerkings emailtjes ontvangen, dit lag al een tijdje stil » steeds maar weer nieuwe blogs ontdekken en zij ontdekken mij » de liedjes van Nielson » begonnen met planken, later een blogje over »

Things I did

Ik genoot van mijn weekje vakantie! Het begon met een verjaardags bagel lunch samen met lief vriendinnetje Wendy & haar dochtertje. Heerlijk bijgekletst en gegeten. Daarna juist heel veel genoten van mijn me-time. Ik keek de serie The Bridge af, wat een fantastische Deens/Zweedse serie is dat! Verder heb ik voor het eerst in jaren wat meer uitgeslapen. Ik ben altijd een vroege vogel (ik geef de schuld aan mijn werkritme van 5 dagen vroeg eruit) maar besloot even bij te tanken in de ochtenden. Iets wat me zeker wel beviel. Verder veel opgeruimd in huis, achterstallige dingen. Mijn kledinglades zijn weer uitgezocht, net als de la met beschrijvingen en alles eens grondig schoongemaakt. Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd, heerlijk!

 photo IMG_20150302_114115_zpsabc2qhz9.jpg

Things that made this week awesome

Ik kijk nooit Every Body dance nou, maar toen ik hoorde van een huwelijksaanzoek ben ik toch even stiekem gaan neuzen op Youtube.

Geniale gozer dit!

& hier moest ik erg om lachen. Helemaal afkijken!

Things I blog

Ik schreef over onze verjaardags recap, aangezien we vorige week een super leuk verjaardagsweekend hadden met lieve mensen. Tevens kwam de afsluiting deel 2 van #PlukhetGeluk online. De definitieve afsluiting komt volgende week Dinsdag online en dan is het klaar. Ik vond het en super mooi project om neer te zetten en lees nog steeds met veel plezier jullie mooie invullingen.

Mijn blog had deze week maar 2 artikelen: dit omdat ik heb genoten van mijn vakantie en minder achter de laptop heb gezeten. Volgende week hoop ik op meer, nieuwe artikelen

Dit weekend online: Een poezenblogje mét foto’s. Omdat ik te weinig over deze lieverds schrijf.

Ook is vandaag mijn artikel te zien bij Amy van Twintigennogwat. Ik had me opgegeven voor het rubriek twintiger aan het woord. Het gaat over mijn dromen en doelen die ik voor mezelf heb.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Things to do this Friday / weekend

Mijn laatste vrije daagjes zijn alweer aangebroken. Man, wat gaat zo’n weekje vrij snel voorbij! Vanavond zelfs nog cursus voor mijn werk *blegh* dus duim voor me… Woensdag had ik ook de gehele middag en avond cursus, toch een beetje jammer zo in mijn vakantie. Verder hebben ze vandaag onze voordeur geschilderd en is m’n ma een bakkie thee komen doen.

Dit weekend: morgen ga ik heerlijk met 4 vriendinnetjes lunchen en bowlen<3 Eens in de zoveel tijd plannen we een uitje met z’n alle. Jammer dat er 2 meiden niet mee konden, volgende keer weer!

0
29 reacties

29 thoughts on “TGIF: Week10/2015

 1. Nicky schreef:

  Wat vliegen die vrije dagen toch altijd! Fijn dat je er zo van genoten hebt.

 2. Zwartraafje schreef:

  Super dat er weer zoveel leuke dingen waren om van te genieten tijdens de afgelopen week.

 3. Anneleen schreef:

  Ik vond je artikeltje op de blog van Amy heel mooi om te lezen! 🙂 Ik hoop dat je een fijn weekend achter de rug hebt! Liefs!

 4. sammie schreef:

  Bowlen! Leuk! Dat heb ik lang niet meer gedaan, ik ben er ook helemaal niet goed in haha. Die bagels mmm Daar heb ik nu gelijk weer zin in 🙂

 5. Nicole schreef:

  Wat leuk zo’n artikel over twintigers!

 6. jackie schreef:

  klinkt als een ideale vrije week…
  Heel fijn wekend

  xoxo

 7. Nina Simplynspecial schreef:

  Oeh zie ik daar Bagels en Beans?! Lovely! Inderdaad wel jammer dat je zoveel met werk te maken in je vakantie… Tegenvaller! Hopelijk heb je nog een heel fijn weekend 🙂

 8. Michelle schreef:

  Mooi artikel heb je geschreven! Ik wens je een heel fijn weekend

 9. wendy schreef:

  Haha super grappige filmpjes heb je! Helaas heb ik niet t ultieme weekend gevoel. Morgen en zondag weer aan de bak!

 10. maroussia schreef:

  Dat huwelijks aanzoek was echt lief! Leuk om te lezen x

 11. Laura schreef:

  Ja voor je het weet is de vakantie al weer voorbij. Maar zo te lezen heb je wel een fijne vrije week gehad! Geniet nog maar even van je laatste paar dagen 🙂 !

 12. Ja leuke dingen gaan altijd snel. Maar klinkt als goed besteed je vakantie en meteen een jaartje ouder en wijzer enzo 😉
  Succes vanavond en geniet nog even van je vrije weekend

 13. Madelon schreef:

  Dat filmpje met die leeuwen, bah wat eng! Je weekje vakantie klinkt echt heerlijk. Fijn weekend!

 14. Quinty schreef:

  Wat zien die broodjes er heerlijk uit!

 15. Gina schreef:

  Klinkt als een fijn weekje! En Bagels & Beans is zo lekkerrrr ♥

 16. Chantal schreef:

  Wat een leuke blog voor twintigennogwat

 17. bymarlayne schreef:

  Zach King is echt leuk! Ik volg hem zelf op Vine 🙂

 18. Inge schreef:

  The Bridge is inderdaad erg goed en leuk! Forbrydelsen seizoen 1 is inmiddels af en ook Fringe is bijna afgekeken.. wat een fijn vooruitzicht heb je. Veel plezier!

 19. Kim schreef:

  Wat zien die bagels er lekker uit zeg. The Bridge staat nog op mijn series-die-ik-nog-moet-gaan-volgen-lijstje en ik kijk uit naar je poezenartikel 🙂 Veel plezier dit weekend!

 20. Serena schreef:

  Wow, die goochel dude is echt goed!!!

 21. Xaviera schreef:

  Wat fijn dat je zo lekker hebt opgeruimd! Knap dat je begonnen bent met planken, dat lijkt mij erg zwaar om te doen. Veel succes met je cursus, ik duim voor je!

 22. Angelique schreef:

  Heerlijk weekje gehad dus! Het gaat helaas altijd snel.. alvast een fijn weekend!

 23. Saar schreef:

  Jij hebt je vakantie duidelijk goed besteed. Jammer dat die cursussen wel een beetje ongelukkig gepland stonden. Geniet van je weekend!

 24. Nicky schreef:

  Wat sneu die cursus! Maar ach, je hebt wel wat langer kunnen slapen de rest van de week. Ik wens je een fijn weekend toe!

 25. Simone schreef:

  Inderdaad jammer van je cursus, maar hoop toch dat je hebt kunnen genieten van je vakantie. Fijn weekend!!

 26. angelique schreef:

  Klinkt als een fijne vakantie!

 27. Jenn schreef:

  Klinkt als een fijne week! Leuk overzicht 🙂

 28. Morgaine schreef:

  Dat was dus een lekker weekje voor jou op de cursus na dan, ik duim voor je vanavond, en deze week is voor iedereen omgevlogen denk ik zo, voor mij ook al zo, terwijl er niks anders dan anders was, ja meer rust ook, misschien is dat het, hahaha

  Ik wens jou alvast een heel fijn weekend toe, met een hele leuk uitje, heel veel plezier met zijn allen!

 29. Amy schreef:

  Het klinkt alsof je een heel fijn weekje gehad hebt, op je cursus na dan. Maar ach, als je die gedaan hebt levert je dat ook een heleboel op! Ik wens je nog een heel fijn weekend toe en veel plezier morgen. En natuurlijk ontzettend bedankt voor je mooie verhaal op mijn site! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *