TGIF: Week10/2015

TGIF staat voor ‘Thank God It’s Friday’, een wekelijkse op Vrijdag online komende rubriek met een terugblik van afgelopen week. Wat deed ik? Wat kocht ik en wat maakte deze week ‘awesome’? Een soort persoonlijk dagboekje met een korte vragenlijst + gebruik van foto’s, plaatjes & filmpjes. Enjoy! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account Sassie__Things I love

» Ontspannen in deze vakantie » een begin maken aan een boek » heerlijk bagelen met lief vriendinnetje Wendy » lieve appjes krijgen » lieve emailtjes van #PlukhetGeluk deelnemers, zo tof » The bridge afkijken, super toffe serie was dat » leuke samenwerkings emailtjes ontvangen, dit lag al een tijdje stil » steeds maar weer nieuwe blogs ontdekken en zij ontdekken mij » de liedjes van Nielson » begonnen met planken, later een blogje over »

Things I did

Ik genoot van mijn weekje vakantie! Het begon met een verjaardags bagel lunch samen met lief vriendinnetje Wendy & haar dochtertje. Heerlijk bijgekletst en gegeten. Daarna juist heel veel genoten van mijn me-time. Ik keek de serie The Bridge af, wat een fantastische Deens/Zweedse serie is dat! Verder heb ik voor het eerst in jaren wat meer uitgeslapen. Ik ben altijd een vroege vogel (ik geef de schuld aan mijn werkritme van 5 dagen vroeg eruit) maar besloot even bij te tanken in de ochtenden. Iets wat me zeker wel beviel. Verder veel opgeruimd in huis, achterstallige dingen. Mijn kledinglades zijn weer uitgezocht, net als de la met beschrijvingen en alles eens grondig schoongemaakt. Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd, heerlijk!

 photo IMG_20150302_114115_zpsabc2qhz9.jpg

Things that made this week awesome

Ik kijk nooit Every Body dance nou, maar toen ik hoorde van een huwelijksaanzoek ben ik toch even stiekem gaan neuzen op Youtube.

Geniale gozer dit!

& hier moest ik erg om lachen. Helemaal afkijken!

Things I blog

Ik schreef over onze verjaardags recap, aangezien we vorige week een super leuk verjaardagsweekend hadden met lieve mensen. Tevens kwam de afsluiting deel 2 van #PlukhetGeluk online. De definitieve afsluiting komt volgende week Dinsdag online en dan is het klaar. Ik vond het en super mooi project om neer te zetten en lees nog steeds met veel plezier jullie mooie invullingen.

Mijn blog had deze week maar 2 artikelen: dit omdat ik heb genoten van mijn vakantie en minder achter de laptop heb gezeten. Volgende week hoop ik op meer, nieuwe artikelen

Dit weekend online: Een poezenblogje mét foto’s. Omdat ik te weinig over deze lieverds schrijf.

Ook is vandaag mijn artikel te zien bij Amy van Twintigennogwat. Ik had me opgegeven voor het rubriek twintiger aan het woord. Het gaat over mijn dromen en doelen die ik voor mezelf heb.

Things to do this Friday / weekend

Mijn laatste vrije daagjes zijn alweer aangebroken. Man, wat gaat zo’n weekje vrij snel voorbij! Vanavond zelfs nog cursus voor mijn werk *blegh* dus duim voor me… Woensdag had ik ook de gehele middag en avond cursus, toch een beetje jammer zo in mijn vakantie. Verder hebben ze vandaag onze voordeur geschilderd en is m’n ma een bakkie thee komen doen.

Dit weekend: morgen ga ik heerlijk met 4 vriendinnetjes lunchen en bowlen<3 Eens in de zoveel tijd plannen we een uitje met z’n alle. Jammer dat er 2 meiden niet mee konden, volgende keer weer!

About the Author

29 Comments

Anneleen

Ik vond je artikeltje op de blog van Amy heel mooi om te lezen! 🙂 Ik hoop dat je een fijn weekend achter de rug hebt! Liefs!

Reply
sammie

Bowlen! Leuk! Dat heb ik lang niet meer gedaan, ik ben er ook helemaal niet goed in haha. Die bagels mmm Daar heb ik nu gelijk weer zin in 🙂

Reply
Nina Simplynspecial

Oeh zie ik daar Bagels en Beans?! Lovely! Inderdaad wel jammer dat je zoveel met werk te maken in je vakantie… Tegenvaller! Hopelijk heb je nog een heel fijn weekend 🙂

Reply
wendy

Haha super grappige filmpjes heb je! Helaas heb ik niet t ultieme weekend gevoel. Morgen en zondag weer aan de bak!

Reply
Laura

Ja voor je het weet is de vakantie al weer voorbij. Maar zo te lezen heb je wel een fijne vrije week gehad! Geniet nog maar even van je laatste paar dagen 🙂 !

Reply
onderdeblauweregen

Ja leuke dingen gaan altijd snel. Maar klinkt als goed besteed je vakantie en meteen een jaartje ouder en wijzer enzo 😉
Succes vanavond en geniet nog even van je vrije weekend

Reply
Madelon

Dat filmpje met die leeuwen, bah wat eng! Je weekje vakantie klinkt echt heerlijk. Fijn weekend!

Reply
Inge

The Bridge is inderdaad erg goed en leuk! Forbrydelsen seizoen 1 is inmiddels af en ook Fringe is bijna afgekeken.. wat een fijn vooruitzicht heb je. Veel plezier!

Reply
Kim

Wat zien die bagels er lekker uit zeg. The Bridge staat nog op mijn series-die-ik-nog-moet-gaan-volgen-lijstje en ik kijk uit naar je poezenartikel 🙂 Veel plezier dit weekend!

Reply
Xaviera

Wat fijn dat je zo lekker hebt opgeruimd! Knap dat je begonnen bent met planken, dat lijkt mij erg zwaar om te doen. Veel succes met je cursus, ik duim voor je!

Reply
Saar

Jij hebt je vakantie duidelijk goed besteed. Jammer dat die cursussen wel een beetje ongelukkig gepland stonden. Geniet van je weekend!

Reply
Nicky

Wat sneu die cursus! Maar ach, je hebt wel wat langer kunnen slapen de rest van de week. Ik wens je een fijn weekend toe!

Reply
Simone

Inderdaad jammer van je cursus, maar hoop toch dat je hebt kunnen genieten van je vakantie. Fijn weekend!!

Reply
Morgaine

Dat was dus een lekker weekje voor jou op de cursus na dan, ik duim voor je vanavond, en deze week is voor iedereen omgevlogen denk ik zo, voor mij ook al zo, terwijl er niks anders dan anders was, ja meer rust ook, misschien is dat het, hahaha

Ik wens jou alvast een heel fijn weekend toe, met een hele leuk uitje, heel veel plezier met zijn allen!

Reply
Amy

Het klinkt alsof je een heel fijn weekje gehad hebt, op je cursus na dan. Maar ach, als je die gedaan hebt levert je dat ook een heleboel op! Ik wens je nog een heel fijn weekend toe en veel plezier morgen. En natuurlijk ontzettend bedankt voor je mooie verhaal op mijn site! 🙂

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *