Lijstjes & Stokjes

TGIF: Week10/2015

 photo 1798720_366675840173014_3439878973830030272_n_zps40e34b2b.jpg

TGIF staat voor ‘Thank God It’s Friday’, een wekelijkse op Vrijdag online komende rubriek met een terugblik van afgelopen week. Wat deed ik? Wat kocht ik en wat maakte deze week ‘awesome’? Een soort persoonlijk dagboekje met een korte vragenlijst + gebruik van foto’s, plaatjes & filmpjes. Enjoy! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account Sassie__

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png


Things I love

» Ontspannen in deze vakantie » een begin maken aan een boek » heerlijk bagelen met lief vriendinnetje Wendy » lieve appjes krijgen » lieve emailtjes van #PlukhetGeluk deelnemers, zo tof » The bridge afkijken, super toffe serie was dat » leuke samenwerkings emailtjes ontvangen, dit lag al een tijdje stil » steeds maar weer nieuwe blogs ontdekken en zij ontdekken mij » de liedjes van Nielson » begonnen met planken, later een blogje over »

Things I did

Ik genoot van mijn weekje vakantie! Het begon met een verjaardags bagel lunch samen met lief vriendinnetje Wendy & haar dochtertje. Heerlijk bijgekletst en gegeten. Daarna juist heel veel genoten van mijn me-time. Ik keek de serie The Bridge af, wat een fantastische Deens/Zweedse serie is dat! Verder heb ik voor het eerst in jaren wat meer uitgeslapen. Ik ben altijd een vroege vogel (ik geef de schuld aan mijn werkritme van 5 dagen vroeg eruit) maar besloot even bij te tanken in de ochtenden. Iets wat me zeker wel beviel. Verder veel opgeruimd in huis, achterstallige dingen. Mijn kledinglades zijn weer uitgezocht, net als de la met beschrijvingen en alles eens grondig schoongemaakt. Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd, heerlijk!

 photo IMG_20150302_114115_zpsabc2qhz9.jpg

Things that made this week awesome

Ik kijk nooit Every Body dance nou, maar toen ik hoorde van een huwelijksaanzoek ben ik toch even stiekem gaan neuzen op Youtube.

Geniale gozer dit!

& hier moest ik erg om lachen. Helemaal afkijken!

Things I blog

Ik schreef over onze verjaardags recap, aangezien we vorige week een super leuk verjaardagsweekend hadden met lieve mensen. Tevens kwam de afsluiting deel 2 van #PlukhetGeluk online. De definitieve afsluiting komt volgende week Dinsdag online en dan is het klaar. Ik vond het en super mooi project om neer te zetten en lees nog steeds met veel plezier jullie mooie invullingen.

Mijn blog had deze week maar 2 artikelen: dit omdat ik heb genoten van mijn vakantie en minder achter de laptop heb gezeten. Volgende week hoop ik op meer, nieuwe artikelen

Dit weekend online: Een poezenblogje mét foto’s. Omdat ik te weinig over deze lieverds schrijf.

Ook is vandaag mijn artikel te zien bij Amy van Twintigennogwat. Ik had me opgegeven voor het rubriek twintiger aan het woord. Het gaat over mijn dromen en doelen die ik voor mezelf heb.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Things to do this Friday / weekend

Mijn laatste vrije daagjes zijn alweer aangebroken. Man, wat gaat zo’n weekje vrij snel voorbij! Vanavond zelfs nog cursus voor mijn werk *blegh* dus duim voor me… Woensdag had ik ook de gehele middag en avond cursus, toch een beetje jammer zo in mijn vakantie. Verder hebben ze vandaag onze voordeur geschilderd en is m’n ma een bakkie thee komen doen.

Dit weekend: morgen ga ik heerlijk met 4 vriendinnetjes lunchen en bowlen<3 Eens in de zoveel tijd plannen we een uitje met z’n alle. Jammer dat er 2 meiden niet mee konden, volgende keer weer!

0

29 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *