Afsluiting 2 #PlukhetGeluk project

De afsluiting van het project #PlukhetGeluk. Alle 5 de posten (+1 winactie) zijn van mij online gekomen. Ik had nooit durven dromen dat er zoveel lieve bloggers zouden deelnemen aan dit project! Wat een ideetje was is uitgegroeid tot super leuke posten, elk op een eigen manier ingevuld. Uiteraard hoort er bij dit project ook een passende afsluiting. Ik had heel wat ideeën en vroeg jullie om hulp via een poll. Hier komt deel 2, en tevens het laatste deel van de uitwerking!

Waarom dit project? ‘Het gras is groener aan de overkant’ Deze uitspraak ken je vast wel. Ik ben het hier niet mee eens. Ik denk dat je zelf al het geluk kan plukken wat je al bezit. Dit project is om mensen een positieve vibe mee te geven. Omdat ik vind dat tegenwoordig alles snel, mooier, duurder en beter moet. Omdat ik vind dat stil staan bij de kleine dingen in het leven het leven mooier maken. Ik hoop dat mensen bewuster gaan nadenken over wat ze al hebben en waar ze al gelukkig mee zijn. Pluk het Geluk.

 photo plukhetgeluk_zpse64121d3.jpg


Inspirerende quotes door deelnemers

Dit onderdeel heb ik ingevuld met de 25 meest mooie en inspirerende quotes die ik tegenkwam in jullie PlukhetGeluk geluksvragenlijsten. Ik hoop dat ik jullie hiermee kan motiveren en laten dromen/nadenken over alle doelen die je graag zou willen behalen: met deze quotes in je achterhoofd!

NOTE: De plaatjes die ik had gemaakt met de teksten zijn door een error verdwenen. Ik ben dit nog aan het proberen terug te halen. Excuses voor het ongemak.

♥ ♥ ♥ ♥

Dit was de 2de afsluiting van #PlukhetGeluk, die geïnspireerd was door quotes van deelnemers. Ik hoop dat jullie ervan hebben genoten en heb met heel erg veel plezier (en doe dit nog steeds) jullie invullingen gelezen. Nog steeds vind ik het super tof dat er zoveel aanmeldingen zijn geweest en jullie met zoveel passie, originaliteit en enthousiasme aan de slag zijn gegaan met de opdrachten. Ik had het zelf niet kunnen dromen<3
Jullie zijn toppers!

Volgende week komt een door deelnemers gemaakte definitieve afsluiting van #PlukhetGeluk

About the Author

42 Comments

wendy

Bedankt voor je reactie! Nieuwschierig aagje als ik ben, neem ik even een kijkje op je blog! Wat een onwijs leuk artikel, ik houd van quotes! Heerlijk om die dingen allemaal te lezen!

Reply
Deisy

Wat een heerlijke quotes allemaal stuk voor stuk: inspirerend en daagt uit om over je leven na te denken. Dank je wel voor het delen dame. X

Reply
Inge

Wat leuk dat mijn quote er tussen staat. Ik ga de afbeelding zeker opslaan, zo’n mooi overzicht met inspirerende woorden.
Ik moet het laatste deel nog invullen en dan heb ik het project afgerond 🙂

Reply
Michaela

Wauw, wat leuk om een overzichtje te hebben van al die prachtige quotes, echt super mooi 🙂

Reply
Nicole

Hele inspirerende quotes zitten er tussen. Vond het mooi om te zien hoe divers iedereen het invult. Geweldig!

Reply
Lieke

Wat een mooie en inspirerende quotes!
Toch mooi om te zien hoe positief quotes kunnen uitwerken op mensen. 🙂

Reply
Nina Simplynspecial

Heerlijk, die positieve quotes van iedereen! Erg leuk. Jammer dat het alweer voorbij is hihi.

Reply
tineke

‘Het komt altijd goed’ vind ik echt een goeie. Houd ik ook aan. Goed of kwaad, alles komt uiteindelijk weer helemaal goed.

Reply
Anne

Hele fijne quotes!
Het was erg leuk om je project mee te kunnen volgen en mee te kunnen lezen.
Je hebt het echt heel leuk bedacht en mooi voor elkaar gekregen!

Reply
SAS

Dankjewel voor je lieve compliment<3
Ik ben erg blij dat zoveel fijne bloggers hebben meegedaan aan dit project

Reply
Patricia Schmitz-Heres

Leuk om mijn eigen quote te zien te midden van al die andere mooie quotes!

Reply
Simone

Wat een mooie quotes! En een mooie afsluiting van dit prachtige project (wat ik nog moet afmaken, ha ha) 😀

Reply
Amy

Wauw wat staan hier pareltjes tussen! Heel mooi, zoveel positiviteit bij elkaar.. Deze ga ik opslaan voor dagen dat het wellicht nodig is. Thanks!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *