Challenges

Afsluiting 2 #PlukhetGeluk project

De afsluiting van het project #PlukhetGeluk. Alle 5 de posten (+1 winactie) zijn van mij online gekomen. Ik had nooit durven dromen dat er zoveel lieve bloggers zouden deelnemen aan dit project! Wat een ideetje was is uitgegroeid tot super leuke posten, elk op een eigen manier ingevuld. Uiteraard hoort er bij dit project ook een passende afsluiting. Ik had heel wat ideeën en vroeg jullie om hulp via een poll. Hier komt deel 2, en tevens het laatste deel van de uitwerking!

Waarom dit project? ‘Het gras is groener aan de overkant’ Deze uitspraak ken je vast wel. Ik ben het hier niet mee eens. Ik denk dat je zelf al het geluk kan plukken wat je al bezit. Dit project is om mensen een positieve vibe mee te geven. Omdat ik vind dat tegenwoordig alles snel, mooier, duurder en beter moet. Omdat ik vind dat stil staan bij de kleine dingen in het leven het leven mooier maken. Ik hoop dat mensen bewuster gaan nadenken over wat ze al hebben en waar ze al gelukkig mee zijn. Pluk het Geluk.

 photo plukhetgeluk_zpse64121d3.jpg


Inspirerende quotes door deelnemers

Dit onderdeel heb ik ingevuld met de 25 meest mooie en inspirerende quotes die ik tegenkwam in jullie PlukhetGeluk geluksvragenlijsten. Ik hoop dat ik jullie hiermee kan motiveren en laten dromen/nadenken over alle doelen die je graag zou willen behalen: met deze quotes in je achterhoofd!

NOTE: De plaatjes die ik had gemaakt met de teksten zijn door een error verdwenen. Ik ben dit nog aan het proberen terug te halen. Excuses voor het ongemak.

♥ ♥ ♥ ♥

Dit was de 2de afsluiting van #PlukhetGeluk, die geïnspireerd was door quotes van deelnemers. Ik hoop dat jullie ervan hebben genoten en heb met heel erg veel plezier (en doe dit nog steeds) jullie invullingen gelezen. Nog steeds vind ik het super tof dat er zoveel aanmeldingen zijn geweest en jullie met zoveel passie, originaliteit en enthousiasme aan de slag zijn gegaan met de opdrachten. Ik had het zelf niet kunnen dromen<3
Jullie zijn toppers!

Volgende week komt een door deelnemers gemaakte definitieve afsluiting van #PlukhetGeluk

0

42 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *