TGIF: Week9/2015

 photo 1798720_366675840173014_3439878973830030272_n_zps40e34b2b.jpg

TGIF staat voor ‘Thank God It’s Friday’, een wekelijkse op Vrijdag online komende rubriek met een terugblik van afgelopen week. Wat deed ik? Wat kocht ik en wat maakte deze week ‘awesome’? Een soort persoonlijk dagboekje met een korte vragenlijst + gebruik van foto’s, plaatjes & filmpjes. Enjoy! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account Sassie__Things I love

» Na deze week een heerlijk weekje vakantie » leuke meetingen op de planning hebben staan » mijn 2 vrije daagjes die ik had deze week » nog steeds erg blij met mijn nieuwe lay » nieuwe afleveringen van Criminal Minds<3 » knuffelen met beide poezen » jullie toffe emailtjes voor de definitieve afsluiting van #PlukhetGeluk » het lieve cadeautje van collegaatje die weg ging » beginnen aan een nieuwe serie » leuke cadeautjes maken voor vriendinnetjes » mijn #PlukhetGeluk artikeltje op Inspirerendleven.nl »

Kletsten met m’n poezen:

 photo FB_IMG_1424617163824_zpsc6ccac11.jpg

Things I did

Ik werkte in de Voorjaarsvakantie 3 hele volle dagen. Gelukkig had ik Woensdag een dagje vrij, en vandaag! Met vandaag ben ik extra blij aangezien we onze verjaardag vanavond vieren en ik dus alle tijd heb alles te regelen. M. is 28 Februari jarig en ik 1 Maart dus vieren we het elk jaar gezellig samen.

Things that made this week awesome

Deze kreeg ik van lief vriendinnetje Leo. Ik lig gevouwen :’)

Things I blog

Ik deelde een overzichtje van mijn eigen blogs over het bloggen. Blijft een leuk onderwerp om over te schrijven en blijkbaar vinden jullie dit ook, te zien aan de reacties/views. Tevens was daar de eerste afsluiting van het #PlukhetGeluk project. Dit bestond uit de 10 leukste posten gemaakt door bloggers. En een samenwerkingsartikel voor Otto over accessoires in de slaapkamer/in huis.

& doe je mee met de winactie voor de #PlukhetGeluk deelnemers? Volgende week Maandag wordt de winnaar bekend gemaakt. Tevens staat mijn artikel over m’n projectje op Inspirerendleven.nl. Echt super leuk dat ik een artikel mocht schrijven over mijn project

Verder dit weekend online: een Behind The Scenes van Februari (en geheel vernieuwd!) en op 1 Maart mijn ik-ben-jarig-blogje.

van lieve Joyce kreeg ik de nominatie voor Blog Inspiratie Tag. Super leuk om te lezen en ga even kijken (in-het-kader-van-minder-tags-doen) of ik hem overneem. Wel had zij een erg lief antwoord bij welke bloggers inspireren jou:
En ik vind het leuk om te zien dat Saskia na al die jaren nog steeds dagelijks een leuk artikel online weet te zetten. Wat dat betreft is zij een betere volhouder dan ik.

Binnenkort komt er een artikeltje online bij Misspixiesblog: Een theekransje met vragen over thee. Iets wat zeker bij mij past en ik met plezier ga invullen. Ook heb ik een stukje opgestuurd voor de blog van Twintigennogwat voor haar vernieuwde rubriek Twintiger aan het woord. Ik heb hem met veel plezier ingevuld en ben super benieuwd hoe het artikel eruit gaat zien.

Ook ontving ik het super leuke gewonnen pakketje van Sammie, nog steeds echt super blij mee. Zal je laten weten hoe de Tony’s smaakt en de sokken zitten zijn echt té awesome en zitten heerlijk. Nogmaals bedankt<3

 photo pakketsammie_zpsabc0bb47.png

Things to do this Friday / weekend

Vandaag is mijn vakantie begonnen *doet een dansje* Vanavond vieren wij onze verjaardag voor vrienden dus ben lekker druk bezig in huis. Daarnaast vieren we Zaterdag onze verjaardag voor familie (op de verjaardag van M.). Zondag ben ik dan écht jarig en gaan we lekker genieten saampjes. (L)

Wat zijn jullie plannen voor het weekend?

About the Author

31 Comments

Lies

Beide gefeliciteerd! Ik wens jullie fijne feestjes toe! (die hebben jullie al gehad, maar goed)

Reply
Veerlez

Jaaaaa het is weeeeeekeeeeend!
Ik ga dit weekend mijn huis weer op orde brengen, alle binnenmuren zijn geschilderd, waardoor alles nog in dozen staat, dus aan het eind van dit weekend hoop ik een heerlijk functioneel en opgeruimd huis te hebben 🙂

Reply
Nicky

Alvast gefeliciteerd allebei en veel plezier met de festiviteiten! Wij gaan op het hondje van dochter-lief passen. Ook leuk!

Reply
Madelon

Al die kattenfilmpjes, heerlijk! En alvast van harte gefeliciteerd (: Fijne verjaardag(sfeesten) !

Reply
Marieke

Alvast gefeliciteerd met M’s en jouw verjaardag, meis! Hopelijk hebben jullie een leuk avondje samen met je vrienden samen, en hopelijk is de rest van het verjaardagsweekend ook leuk. Wat een perfecte manier om een vakantieweekje in te luiden! 🙂

En OMG, dat eekhoorntjes filmpje! Ik smolt. Vooral dat kleintje wat een stukje komkommer aan het verorberen was vind ik echt te schattig voor woorden, haha!

Reply
jackie

een hele fijne verjaardag vandaag..
En heerlijk even een weekje vrij…

fijn weekend, en een fijne mini vakantie

Reply
Regina

Heerlijk dat het nu weekend is. En voor jou heel wat dingen op de planning. Heel veel plezier alvast!

Reply
Xaviera

Hahaha dat laatste filmpje, geniaal! 😀 Dat pakketje van Sammie is heel erg leuk. Geniet van je vakantie meid en een hele fijne verjaardagsviering gewenst vanavond!

Reply
Deisy

Wat een mooi vooruitzicht heb je zeg: lekker vakantie en dan nog fijne verjaardag. Ik denk dat jij een prachtig weekend / week tegemoet gaat en dat ik je ook zo gegund <3

Reply
Linda

Geniet van je vakantie en jullie verjaardagen! 😀
Ik ga straks naar mijn ouders en vanavond naar een reünie met vriendinnen van het campingwerk (evangelisatie en recreatiewerk; doe ik ieder jaar één week in de zomer) van afgelopen zomer. Zoveel zin in 😀

Reply
Laura

Ziet er uit als weer een fijn week! Geniet heel veel van je vakantie en alvast veel plezier vanavond/morgen en zondag!

Reply
Bente

Aah lekker een weekje vrij! Ik vier morgen uiteraard ook mijn verjaardag met mijn M. 😉
Heel veel plezier vanavond en morgen en overmorgen (en de rest van de week!).

Reply
Yudeska

Super om dit te lezen volgensmij heb je super dagen gehad. Heerlijk he even paar daagjes vrij. Hopelijk geniet je er van

Reply
Kim

Ah Criminal Minds. Van de eerste 6 seizoenen heb ik alle afleveringen wel twee of drie keer gekeken, en daarna niks meer gezien!

Veel plezier vanavond 🙂

Reply
Morgaine

Ik wens jou en M. alvast hele fijne verjaardagen toe, heel veel plezier en natuurlijk beiden van harte gefeliciteerd!

Dat zijn weer een boel projecten die je hebt staan voor jezelf, altijd leuk natuurlijk.
Wat ik dit weekend ga doen? Lies, mijn dochter komt zaterdag op bezoek, en daar kijk ik naar uit, en zondag hoop ik eindelijk een nieuw doek op te kunnen zetten wat al een anderhalve week in mijzelf broeit, een landschap is de bedoeling en dit keer wil ik heel graag mijn olieverf weer eens van stal halen en dat is lang, heel lang geleden dat ik met olieverf heb gewerkt 😉

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *