Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!TGIF: Week9/2015

 photo 1798720_366675840173014_3439878973830030272_n_zps40e34b2b.jpg

TGIF staat voor ‘Thank God It’s Friday’, een wekelijkse op Vrijdag online komende rubriek met een terugblik van afgelopen week. Wat deed ik? Wat kocht ik en wat maakte deze week ‘awesome’? Een soort persoonlijk dagboekje met een korte vragenlijst + gebruik van foto’s, plaatjes & filmpjes. Enjoy! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account Sassie__

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png


Things I love

» Na deze week een heerlijk weekje vakantie » leuke meetingen op de planning hebben staan » mijn 2 vrije daagjes die ik had deze week » nog steeds erg blij met mijn nieuwe lay » nieuwe afleveringen van Criminal Minds<3 » knuffelen met beide poezen » jullie toffe emailtjes voor de definitieve afsluiting van #PlukhetGeluk » het lieve cadeautje van collegaatje die weg ging » beginnen aan een nieuwe serie » leuke cadeautjes maken voor vriendinnetjes » mijn #PlukhetGeluk artikeltje op Inspirerendleven.nl »

Kletsten met m’n poezen:

 photo FB_IMG_1424617163824_zpsc6ccac11.jpg

Things I did

Ik werkte in de Voorjaarsvakantie 3 hele volle dagen. Gelukkig had ik Woensdag een dagje vrij, en vandaag! Met vandaag ben ik extra blij aangezien we onze verjaardag vanavond vieren en ik dus alle tijd heb alles te regelen. M. is 28 Februari jarig en ik 1 Maart dus vieren we het elk jaar gezellig samen.

Things that made this week awesome

Deze kreeg ik van lief vriendinnetje Leo. Ik lig gevouwen :’)

Things I blog

Ik deelde een overzichtje van mijn eigen blogs over het bloggen. Blijft een leuk onderwerp om over te schrijven en blijkbaar vinden jullie dit ook, te zien aan de reacties/views. Tevens was daar de eerste afsluiting van het #PlukhetGeluk project. Dit bestond uit de 10 leukste posten gemaakt door bloggers. En een samenwerkingsartikel voor Otto over accessoires in de slaapkamer/in huis.

& doe je mee met de winactie voor de #PlukhetGeluk deelnemers? Volgende week Maandag wordt de winnaar bekend gemaakt. Tevens staat mijn artikel over m’n projectje op Inspirerendleven.nl. Echt super leuk dat ik een artikel mocht schrijven over mijn project

Verder dit weekend online: een Behind The Scenes van Februari (en geheel vernieuwd!) en op 1 Maart mijn ik-ben-jarig-blogje.

van lieve Joyce kreeg ik de nominatie voor Blog Inspiratie Tag. Super leuk om te lezen en ga even kijken (in-het-kader-van-minder-tags-doen) of ik hem overneem. Wel had zij een erg lief antwoord bij welke bloggers inspireren jou:
En ik vind het leuk om te zien dat Saskia na al die jaren nog steeds dagelijks een leuk artikel online weet te zetten. Wat dat betreft is zij een betere volhouder dan ik.

Binnenkort komt er een artikeltje online bij Misspixiesblog: Een theekransje met vragen over thee. Iets wat zeker bij mij past en ik met plezier ga invullen. Ook heb ik een stukje opgestuurd voor de blog van Twintigennogwat voor haar vernieuwde rubriek Twintiger aan het woord. Ik heb hem met veel plezier ingevuld en ben super benieuwd hoe het artikel eruit gaat zien.

Ook ontving ik het super leuke gewonnen pakketje van Sammie, nog steeds echt super blij mee. Zal je laten weten hoe de Tony’s smaakt en de sokken zitten zijn echt té awesome en zitten heerlijk. Nogmaals bedankt<3

 photo pakketsammie_zpsabc0bb47.png

Things to do this Friday / weekend

Vandaag is mijn vakantie begonnen *doet een dansje* Vanavond vieren wij onze verjaardag voor vrienden dus ben lekker druk bezig in huis. Daarnaast vieren we Zaterdag onze verjaardag voor familie (op de verjaardag van M.). Zondag ben ik dan écht jarig en gaan we lekker genieten saampjes. (L)

Wat zijn jullie plannen voor het weekend?

0
Lijstjes & Stokjes
Previous Story
Next Story

31 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  sammie
  04/03/2015 at 15:10

  Haha, leuk om te lezen dat het pakketje zo goed bevalt!

 • Reply
  Bouchra
  01/03/2015 at 10:53

  Gefeliciteerd! Geniet van je vakantie!

 • Reply
  Lies
  28/02/2015 at 21:13

  Beide gefeliciteerd! Ik wens jullie fijne feestjes toe! (die hebben jullie al gehad, maar goed)

 • Reply
  onderdeblauweregen
  28/02/2015 at 17:06

  Geniet van je vakantie en hopelijk hebben jullie een leuk feestje gehad. Gefeliciteerd met je man en alvast zelf van harte gefeliciteerd met je verjaardag! <:-)

 • Reply
  Vivian
  28/02/2015 at 12:42

  haha, antwoord geven als mijn kat miauwt doen wij hier ook altijd!

 • Reply
  Zwartraafje
  28/02/2015 at 12:03

  Proficiat! Geniet maar van jullie feestweekend.

 • Reply
  Veerlez
  28/02/2015 at 12:03

  Jaaaaa het is weeeeeekeeeeend!
  Ik ga dit weekend mijn huis weer op orde brengen, alle binnenmuren zijn geschilderd, waardoor alles nog in dozen staat, dus aan het eind van dit weekend hoop ik een heerlijk functioneel en opgeruimd huis te hebben 🙂

 • Reply
  Serena
  28/02/2015 at 11:36

  Nu wil ik een eekhoorn als huisdier!!! Eentje die ook de auto kan besturen…

 • Reply
  Nicky
  28/02/2015 at 02:05

  Alvast gefeliciteerd allebei en veel plezier met de festiviteiten! Wij gaan op het hondje van dochter-lief passen. Ook leuk!

 • Reply
  Chantal
  27/02/2015 at 23:10

  Geniet van de vakantie en alvast een fijne verjaardag toegewenst 🙂

 • Reply
  Billy
  27/02/2015 at 17:31

  ik wens jullie een hele fijne avond toe!
  Alvast een gelukkige verjaardag aan jullie beiden

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  27/02/2015 at 16:52

  Allemaal leuke dingen!
  Ik wens jullie een hele fijne avond!

 • Reply
  Madelon
  27/02/2015 at 14:38

  Al die kattenfilmpjes, heerlijk! En alvast van harte gefeliciteerd (: Fijne verjaardag(sfeesten) !

 • Reply
  Marieke
  27/02/2015 at 14:37

  Alvast gefeliciteerd met M’s en jouw verjaardag, meis! Hopelijk hebben jullie een leuk avondje samen met je vrienden samen, en hopelijk is de rest van het verjaardagsweekend ook leuk. Wat een perfecte manier om een vakantieweekje in te luiden! 🙂

  En OMG, dat eekhoorntjes filmpje! Ik smolt. Vooral dat kleintje wat een stukje komkommer aan het verorberen was vind ik echt te schattig voor woorden, haha!

 • Reply
  Nesrin
  27/02/2015 at 14:29

  Happy friday!!

  Oh die kat die een knuffel wilt, ge-wel-dig!!!!

 • Reply
  Mieke
  27/02/2015 at 14:15

  Heerlijk, een weekje vakantie! Veel plezier me het vieren van jullie verjaardagen en alvast gefeliciteerd!

 • Reply
  jackie
  27/02/2015 at 14:12

  een hele fijne verjaardag vandaag..
  En heerlijk even een weekje vrij…

  fijn weekend, en een fijne mini vakantie

 • Reply
  Regina
  27/02/2015 at 13:28

  Heerlijk dat het nu weekend is. En voor jou heel wat dingen op de planning. Heel veel plezier alvast!

 • Reply
  Chantal
  27/02/2015 at 13:16

  maak er een fijn feestje van

 • Reply
  Amy
  27/02/2015 at 12:32

  Wat een fijn overzichtje Sas! Veel plezier met het vieren van jullie verjaardagen! 🙂

 • Reply
  Xaviera
  27/02/2015 at 12:19

  Hahaha dat laatste filmpje, geniaal! 😀 Dat pakketje van Sammie is heel erg leuk. Geniet van je vakantie meid en een hele fijne verjaardagsviering gewenst vanavond!

 • Reply
  Isabel Cristina
  27/02/2015 at 12:17

  Wat een leuk pakketje heb je gewonnen! Fijne avond vanavond en geniet lekker van je vakantie!

 • Reply
  Deisy
  27/02/2015 at 11:06

  Wat een mooi vooruitzicht heb je zeg: lekker vakantie en dan nog fijne verjaardag. Ik denk dat jij een prachtig weekend / week tegemoet gaat en dat ik je ook zo gegund <3

 • Reply
  Linda
  27/02/2015 at 10:50

  Geniet van je vakantie en jullie verjaardagen! 😀
  Ik ga straks naar mijn ouders en vanavond naar een reünie met vriendinnen van het campingwerk (evangelisatie en recreatiewerk; doe ik ieder jaar één week in de zomer) van afgelopen zomer. Zoveel zin in 😀

 • Reply
  Laura
  27/02/2015 at 10:43

  Ziet er uit als weer een fijn week! Geniet heel veel van je vakantie en alvast veel plezier vanavond/morgen en zondag!

 • Reply
  Simone
  27/02/2015 at 10:16

  Leuk om te lezen! Geniet van je vakantie en je verjaardag! 🙂

 • Reply
  Bente
  27/02/2015 at 10:13

  Aah lekker een weekje vrij! Ik vier morgen uiteraard ook mijn verjaardag met mijn M. 😉
  Heel veel plezier vanavond en morgen en overmorgen (en de rest van de week!).

 • Reply
  Yudeska
  27/02/2015 at 09:56

  Super om dit te lezen volgensmij heb je super dagen gehad. Heerlijk he even paar daagjes vrij. Hopelijk geniet je er van

 • Reply
  Jenn
  27/02/2015 at 09:44

  Leuk om te lezen weer! Ik ben ook wel toe aan vakantie…

 • Reply
  Kim
  27/02/2015 at 09:40

  Ah Criminal Minds. Van de eerste 6 seizoenen heb ik alle afleveringen wel twee of drie keer gekeken, en daarna niks meer gezien!

  Veel plezier vanavond 🙂

 • Reply
  Morgaine
  27/02/2015 at 09:40

  Ik wens jou en M. alvast hele fijne verjaardagen toe, heel veel plezier en natuurlijk beiden van harte gefeliciteerd!

  Dat zijn weer een boel projecten die je hebt staan voor jezelf, altijd leuk natuurlijk.
  Wat ik dit weekend ga doen? Lies, mijn dochter komt zaterdag op bezoek, en daar kijk ik naar uit, en zondag hoop ik eindelijk een nieuw doek op te kunnen zetten wat al een anderhalve week in mijzelf broeit, een landschap is de bedoeling en dit keer wil ik heel graag mijn olieverf weer eens van stal halen en dat is lang, heel lang geleden dat ik met olieverf heb gewerkt 😉

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png