Omdat accessoires het afmaken

 photo kzhcfklxhkjb_zps80ac809f.png
Zoals jullie vast wel weten is ons huis de loop der (6) jaren erg veranderd. We hebben nieuwe meubels aangeschaft en ongeveer alle muren alweer een andere kleur gegeven. Iets wat ik ook altijd super leuk vind is het kopen van accessoiresvoor in huis. Nou ben ik niet iemand die veel geld uitgeeft dus koop ik meestal decoratie bij budgetwinkels zoals o.a. de Action. Of ik kijk gewoon eens online wat rond, bijvoorbeeld bij Otto.nl.

Een aantal jaren terug hebben we onze slaapkamer drastisch veranderd. Was hij eerst appeltjes groen, met een laag wit houten bed (waaraan ik Γ‘ltijd mijn scheenbeen stootte als ik uit bed stapte) en hadden we rolgordijnen hangen.

Inmiddels hebben we een heerlijke boxspring, lange gordijnen met een printje erop en een super toffe slaapkamerkast. Onze slaapkamer is niet heel groot vandaar dat ik met het laatste genoemende ook erg blij ben. Heel wat kleding, boeken, sportkleding & andere spullen kan ik erin kwijt. En wat nog meer leuk eraan is?

 photo 20131227_2218212222_zpsfa61fa54.jpg

Deze leuke bovenstaande accessoires die de kamer rust geven en het voor mij gevoel helemaal afmaken.
Het is dan ook zeker een favoriet hoekje om naar te kijken. Voor een optimaal ‘zen-gevoel’

En decoreren jullie je huis met accessoires of juist zo min mogelijk?

30 reacties op “Omdat accessoires het afmaken

 1. Ik ben dol op alles wat met interieur te maken heeft, en raak er dan ook nooit op uitgekeken! Het zit hem in de kleine details zoals dat leuke hoekje van jou!

 2. Wat een gezellig hoekje zeg! Ik vind het Boeddha beeldje en die quote heel erg mooi. πŸ™‚

  Accessoires maken het wat mij betreft ook altijd helemaal af. Ik ben nu net weer 9 maanden in Nederland en heb héél veel achter moeten laten, wat heel veel nadelen heeft, maar ook het voordeel heeft dat ik allemaal nieuwe neerzet dingetjes en prullaria heb kunnen kopen, én dat het nu allemaal heel mooi bij elkaar past, haha!

 3. Leuk die accessoires op de foto! Ik vind het ook erg leuk om mijn huis te decoreren. Ik ben net nog bij de Action geweest en kwam uiteraard niet met lege handen thuis. πŸ˜‰

 4. Mooi plekje is het geworden. Eerder had ik altijd heel veel decoratie staan, tegenwoordig is dit wat minder. Nu koop ik liever 1 item wat duurder is dan 3 kleine dingentjes van de xenos of de action. Nog steeds ben ik heel blij met mijn grote boeddha ( 40 cm dacht ik) van de Intratuin, deze was iets duurder maar dat zie je er ook van af vind ik.

 5. Mooi beeld. Ik had voordat er kinderen in huis waren meer accessoires maar die zijn uit veiligheid stuk voor stuk weg gezet. Nu de jongste 2,5 is en weet dat hij ervan af moet blijven zet ik weer wat neer.

 6. Ik hou er wel van hoe enkele kleine details je interieur kunnen aanvullen Γ©n doen aanvoelen als thuis. Tegelijkertijd probeer ik er ook niet te ver in te gaan. Zo zou het al snel te druk kunnen worden en moet ik
  veel te veel optillen bij het afstoffen. πŸ™‚

 7. Ik vind al die prularia wel erg gezellig maar Tommy is wat meer opgeruimd dus vind het al snel te druk. Als mijn Blond Amsterdam spaarpot maar blijft staan vind ik het allemaal prima haha

 8. Ik vind accessoires heel leuk, maar het mogen er echt niet teveel zijn. En dat is in ons huis nu eigenlijk vaak wel het geval. Alleen leent ons huis zich er ook zo heerlijk toe! In het nieuwe huis gaan we toch eens over de inrichting nadenken… Want ik wil het toch een heel veel beetje anders πŸ˜‰

 9. Zonder decoratie en accessoires, geen afgekleed interieur voor mijn gevoel. Maar tegelijkertijd ben ik er ook wel weer “zuinig” mee. Ik hou namelijk weer niet van overvol en bij elkaar gepropt. Het meest komt bij mij van action, leen bakker of tuincentrum e.d en van m’n moeder die gek is op rommelmarkten en echt een kunde heeft om tussen alle rommel in 1 oog opslag de meest mooie dingen te scoren en het ook leuk vind om dat voor anderen te doen. Het meest voorkomende in m’n huis zijn waxinelichten in verschillende soorten en maten; i love the light in the evening! πŸ˜‰

 10. Wat accessoires betreft, ben ik echt een fan. Haha. In elke hoekje, gaatje, plekje staat wel iets bij ons thuis. Vind ik gezellig, knus en gewoon heel leuk!

 11. Ik vind het leuk maar ook al snel te veel. Met een papegaaien meneer die overal kan zitten moet ik opletten met planten en dergelijke. Zonder wat leuke accenten hier en daar vind ik het ook wel te clean en niet echt ‘huiselijk’ πŸ™‚

 12. Ik hou vooral van persoonlijke decoratie, dus foto’s e.d., hoewel ik ook wel andere decoratie heb staan. Kaarsjes ben ik ook dol op, dus overal in huis staan wel dingetjes waar je kaarsen in kan doen (of gewoon losse kaarsen). Planten heb ik niet zoveel (2 maar, wel daarnaast nog een aantal kleine cactusjes), niet zulke groene vingers πŸ™‚ In ons toilet hangt sinds een tijdje een soort letterbak (maar dan rond), waar allerlei kleine dingetjes in staan waar we een persoonlijke herinnering aan hebben. Dat soort decoratie vind ik vaak het leukste om bij mensen te zien: knus en persoonlijk.

 13. I love accessoires! Ik heb er dan ook veel te veel haha. Maar het staat zo gezellig!! Wordt nog wat als ik ga samenwonen. Dan zal ik flink moeten minderen vrees ik.. πŸ™

 14. Ik hou ook wel van decoratie in huis! Het bepaald grotendeels de sfeer die je wilt brengen in huis. Dus vind dat wel belangrijk πŸ™‚

 15. Tsjah, ik ben al heel lang op mijzelf en wat je allemaal al niet kunt verzamelen, van een modern inrichting ooit toen ik ging samen wonen eind jaren ’80, naar nu een Billy Boekenkast bijv. maar niet helemaal gevuld met boeken, die staan overal en nergens in andere boekenkasten ook. Ik gooi mijn huis zo’n 3x per jaar op de schop, wat betekent, dat ik alles ontmantel, op de tafels zet en dan ga herinrichten en zo dus ook spullen op kan bergen om andere items weer eens te pakken. Ik hou zeker van accesoires, maar soms wordt het mij ook teveel en wil ik meer rust en haal ik weer weg.

  Dit ben ik nu ook aan het doen, maar ik ben gek op edelstenen en die zul je altijd tegenkomen bij mij, samen met wat erfenis items als budha’s en een pinguin… lol… Foto’s van hen die ik lief heb zo hier en daar en ook rustig afwissel met weer andere foto’s. Omdat ik natuurlijk kunstenares ben, hangt mijn huis ook best vol met werken die nog te koop zijn, maar tot het zover is, geniet ik er zelf ook van, ik kan dus lekker variΓ«ren met eigen werken alleen al, laat staan de prachtige borduurwerken door mijzelf, mijn oma of mijn moeder ooit gemaakt πŸ˜‰

  Misschien een leuke tip, wat ik wel altijd doe, is mijn huis according to feng shui proberen in te richten en schoon te houden πŸ˜‰

 16. ik zit met smart te wachten tot mijn huis probleem is opgelost.. mag ik blijven dan kan ik schilderen en weer wat veranderen..
  Moet ik verhuizen, dan heb ik wat meer te klussen..
  maar accessoires doen het hem echt in een huis

 17. Ik heb wel wat fijne accessoires, maar ik zit nu ook een beetje in een declutter fase. Het liefst zo min mogelijk “rotzooi”. Ik ga me eerst maar eens uitleven op mijn kledingkasten haha

 18. Jaa ik hou wel van decoratie! Niet dat mijn huis vol met kleine frutsels staat, maar kaarsen, foto’s, dat soort dingen vind ik altijd wel erg sfeervol πŸ™‚

 19. Wij hebben niet zo heel veel accessoires, maar de dingen die we hebben staan komen voornamelijk van de kringloopwinkel. Ik hou van oude spulletjes!

 20. Ja echt wel! Mijn vriend vind het prulletjes maar ik vind dat het het huis juist persoonlijker maakt.

 21. Ik hou van decoreren! Wij wonen sinds mei in ons eigen appartementje en ik ben nog volop bezig met het inrichten. Ik hou van een cleane look, met af en toe een kleur-accent om het niet te neutraal te maken. πŸ™‚ Ik hou ook vooral van de combinatie van oud en nieuw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *