Dit was Februari. Hallo Maart!

Aller eerst even 3 hoeraatjes voor mijn lieve M. Die is namelijk vandaag jarig! Gefeliciteerd lieverd<3
Dat je nog maar heel oud (samen met mij) mag worden.

 photo jhbjkbj_zpsa7779687.jpg

Even een vernieuwde ‘Behind the scenes’ aangezien ik een super leuke polaroid app heb gevonden voor mijn telefoon. Wat vinden jullie ervan? Kijk je mee naar mijn fijne maand Februari?

 photo IMG_20150215_172819_modified2_zps800854c0.jpg

Ik keek Seizoen 2 van The Killing af. Zonder spoilers hier neer te zetten: ik weet nu eindelijk wie Rosie heeft vermoord. Een mooie twist in het verhaal, waar ik zo van hou ook in thriller boeken. Zeker een must om te kijken (via Netflix te zien)

 photo IMG_20150215_172726_modified2_zps1c106804.jpg

Ik ben begonnen in Stille Wateren. Tot nu een aardig boek hoewel de eerste hoofdstukken wel veel uitleg bevatten. Waar ik bij andere boeken gelijk het verhaal in gezogen wordt, is het bij dit boek minder. Ben wel erg benieuwd hoe het boek verder gaat en wat er precies allemaal gaat gebeuren.

 photo IMG_20150215_172651_modified2_zps6e8186a3.jpg

Heerlijk genieten van theetjes, vooral met munt erin. Kan tijdens het lezen of bloggen daar intens van genieten.

 photo IMG_20150215_172613_modified2_zps105943c1.jpg

Het mocht in de krant! Beide katten lagen ’s avonds bij me. Normaal kunnen ze niet bij elkaar liggen. de dagen erna gebeurde het gewoon een aantal keren weer. Super gezellig.

 photo IMG_20150215_172300_modified2_zps538bd913.jpg

Jaja, wij kochten een nieuwe auto. Per de 2de week van Maart krijgen we hem (als het goed is) binnen. Ik ben erg benieuwd naar onze Renault Capture.. Hij reed met de proefritjes erg lekker. Wat een hap geld hebben we uitgegeven maar het gaat het vast meer dan waard zijn!

 photo IMG_20150215_172501_modified2_zpsbde48814.jpg

Ik maakte het eerste kleine rondje van 2015! Zo blij met mezelf, aangezien ik geen zin had, half ziek was maar toch ben gegaan. Geen top rondje (maar 3 km) maar het voelde zo lekker om in de kou, mรฉt klein zonnetje weer lekker te skaten. Laat het Lente weer maar doorkomen dan sta ik elk weekend weer op de skates.

 photo IMG_20150212_205607_modified2_zpsf47a868f.jpg

Nog steeds super blij met mijn vernieuwde layout<3 De meeste reacties zijn er positief over, super leuk om te horen! Kritische noten mogen altijd & smaken verschillen. Ik ben er zelf iniedergeval erg tevreden over en blog met veel plezier met deze layout!

 photo IMG_20150215_175828_modified2_zpsde14274a.jpg

Een geweldige zwerm vogels vliegt altijd bij de flat een stukje verderop. Super mooi om te zien hoe ze mooie figuren vormen in de lucht. Per avond lijken het er ook steeds meer te worden! Hoop leuke filmpjes en foto’s van gemaakt.

 photo IMG_20150215_175746_modified2_zps27172040.jpg

Ik stuurde al mijn lieve vriendinnen een kaartje met als onderschrift ‘Secret Valentine’
Alleen wist iedereen dat ik het was haha :’)

 photo IMG_20150221_155930_modified2_zps1aabc557.jpg

Ik maakte heel wat mee op werk (waarover ik hier niet ga uitweiden) en nam een grote mok thee met een toepasselijke tekst.

 photo IMG_20150221_160146_modified2_zps01f134e6.jpg

Ik won dit super leuke pakketje bij Sammie en ben er nog steeds echt super blij mee<3

Update!!!

 photo IMG_20150228_110004_modified_zpsydsdzucm.jpg

Ook vierde we gisteren voor vrienden onze verjaardag. Super gezellig en veel toffe cadeaus gekregen<3

Wat vonden jullie van deze vernieuwing van Behind the scenes & hoe was jullie maand?

48 reacties op “Dit was Februari. Hallo Maart!

 1. Leuk overzicht en nog van harte met M! Leuk om mijn pakketje weer terug te zien, hij was ook wel errug leuk (al zeg ik het zelf) ๐Ÿ˜‰ Ben benieuwd naar een foto met de sokken!

 2. Allereerst beiden nog van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag! Enne, leuk gedaan zo’n met die foto’s! Welke app heb je daarvoor gebruikt trouwens? Ik vind eigenlijk al je layouts prima en vooral heel erg leuk dat je er steeds zo mee bezig bent, ik heb daar helemaal geen kaas van gegeten joh…

 3. Zo leuk dat jij en M. ongeveer samen jarig zijn. Een heel weekend feest ๐Ÿ™‚ .

  En proficiat met je nieuwe auto, hij is heel mooi.

 4. Gefeliciteerd! En ik moest zoeken op die ene foto, ik was ervan overtuigt dat er maar een poezel op de foto stond hahahaha (ik heb hem gevonden hoor)

 5. Leuk zo’n app. Het jammere vind ik dat alle ‘kreukels’ er hetzelfde uitzien. Eigenlijk zou dit random moeten toegepast worden op elke foto die je maakt

 6. Wat een leuk overzicht! Gefeliciteerd met M en jullie nieuwe auto. Wat heb je leuke cadeaus gehad! De theeset heb ik ook. Zo fijn vind ik alles ervan!

 7. Wat leuk dat jullie de verjaardagen samen kunnen vieren. Ik vind de Washi-tape met ‘Hello’ op gedrukt super leuk. De uilensokjes zien er ook super lief uit.

 8. Wat een fijn weekje. Ik vind die polaroid app super mooi ๐Ÿ™‚ . Nu tijd om heerlijk te genieten van jullie verjaardagen en uit te rusten. Hieperdepiep!!! Gefeliciteerd beiden!! x

 9. Gefeliciteerd met M.!
  Ik genoot zo van Viveca Sten, maar ik herken het inderdaad dat ik stille wateren wel minder vond. Toch was het een fijne serie ๐Ÿ™‚

   1. Hmm, geniet ervan! En wat ik daarnet vergeten was: gelukkige verjaardag aan M. (soms vergeet ik het begin van het post terwijl ik een reactie aan het typen ben.. Gelukkig staat mijn hoofd vast! ๐Ÿ˜€ )

 10. Natuurlijk van harte gefeliciteerd met M. vandaag!

  Leuk die app met polaroids, ik heb ze nog gemaakt met een echte polaroid camera ooit, dat was voodoo hahahaha Mijn afgelopen maand was apart en bijzonder, een vriendschap is stuk gegaan (welke ik al niet als zodanig zag eigenlijk) maar daar komen hele mooie dingen voor terug, negativiteit is weg, mijn pijn is meer dan 50% gezakt, kortom, lekker aan anti stress gedaan tot op de dag van vandaag ๐Ÿ˜€

  1. Niet echt, we vieren de verjaardag voor familie & verder lekker de dag voor onszelf, net als morgen op mijn eigen verjaardag.

 11. Wederom een leuke editie van behind the scenes! Gefeliciteerd met M! Hebben jullie nog leuke plannen?

 12. Leuk die foto’s zo! Fijne maand achter de rug ook ๐Ÿ™‚ en spannend hoor een hele nieuwe auto! Rijdt vast als een zonnetje ๐Ÿ™‚

 13. Ahh, sinds je erover postte op instagram ben ik echt zo benieuwd naar hoe jullie nieuwe auto bevalt zodra je ‘m hebt, hรจ!

  Je hebt een heleboel gedaan deze maand, hopelijk wordt maart ook mooi! ๐Ÿ™‚

  Nogmaals gefeliciteerd met M.!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *