Thoughts Lately #5

Een vernieuwde layout een vernieuwd Thoughts Lately was mijn idee. Mede heb ik inspiratie gekregen door een lijstje van Ashleylynn. Enjoy mijn lijstje en ik ben erg benieuwd naar de jouwe!

Op mijn nachtkastjeStille wateren, debuut thriller van Viveca Sten

Buiten het seizoen is het rustig op Sandhamm, het idyllische vakantie-eilandje vlak voor de kust bij Stockholm. Eigenlijk wonen er maar zo?n 120 mensen, maar als de midzomernacht dichterbij komt, loopt het vol met duizenden vakantiegangers en zeilers, die maar één ding willen: in alle rust genieten van de zon en de zee. Maar op een hete ochtend in juli spoelt het lijk van een man aan, gewikkeld in een vissersnet. Een week later wordt er op het eiland een vermoorde vrouw gevonden. Aanwijzingen zijn er bijna niet. De spanning bij de bevolking wordt opgevoerd. Is er een verband tussen de twee slachtoffers? Zal er nog een moord gepleegd worden? Welke geheimen liggen er verborgen op dit kleine eiland?

Tot nu toe?
Een aardig boek, loopt lekker door. Wat ik er van moet vinden weet ik na een aantal hoofdstukken nog niet zo goed.

» Blij met – Mijn blog(layout)
Nog steeds ben ik super blij met mijn vernieuwde bloglayout. Ook kan ik blij worden van al jullie leuke reacties, lieve reacties op Instagram en ben ik blij met de tonnen aan inspiratie die ik ineens heb.

» Ik kijk uit naar – Birthday & vakantie
Ik kijk erg uit naar onze gezamelijke verjaardagsviering. M. is 28 februari jarig, ik 1 Maart. We vieren het dus altijd gezellig samen. 1 avond komen vrienden langs en overdag voor familie. Tevens heb ik na mijn verjaardag heerlijk een weekje vrij, een beter cadeau kan je niet krijgen.

» Genieten van – Fridays!
Vrijdagen vind ik zó heerlijk he. Elke Vrijdag werk ik maar een ochtend, wat inhoud dat ik super vroeg weekend heb en de gehele dag nog voor me ligt. Zo fijn dat ik mijn werkuren op deze dag heb omgeruild.

» Wat ik vandaag ga doen – Werken, cursus
Vandaag een ochtendje en middagje werken. Vanmiddag ga ik weer van die leuke mokken maken met nagellak. Tevens tussendoor nog een cursus van werk. Hoop werkgerelateerd dus. Vanavond lekker een warme douche en met de beetjes omhoog ^^

» Op repeat – Ed Sheeran met Multiply X

Echt een heerlijke cd die al maanden op repeat staat<3 Alle nummers zijn erg tof met als favoriet I’m a Mess.

» 3 dingen die ik leuk vind
– Jullie toffe invullingen en bijdrage aan #PlukHetGeluk project
Mijn vernieuwde layout
– Dat het eindelijke weer skate weer is<3

 photo IMG_20150213_154606_zps662b8473.jpg
Eerste rit van 2015 gereden: klein rondje 2,9 km. – 13-2-2015

Oh oh en ook nog super tof, wij hebben een splinternieuwe auto gekocht<3

♥ ♥ ♥ ♥

Thoughts Lately / 2 / 3 / 4

 photo dotted-line-2x_zps9506fe05.png & vandaag is het Doe vriendelijk dag. Super leuk, als je op de link klinkt krijg je een checklist van 5 dingen die je vandaag kan doen om vriendelijkheid te verspreiden. In het kader van #PlukhetGeluk: verspreid vriendelijkheid!

49 reacties op “Thoughts Lately #5

 1. Wat leuk gemaakt zo op deze manier.
  Elke week vroeg weekend is zeker lekker. Ik heb zelf om de week extra lang weekend (maandag vrij). Echt een dagje voor mezelf.

  R. en ik vieren ook altijd de verjaardag samen. We zijn vier dagen van elkaar jarig. Lekker maar een keer per jaar verjaardagstroep 🙂

 2. Jouw nieuwe lay-out is echt super mooi! En zo leuk dat je na jouw verjaardag een weekje vrijaf hebt. Dat is inderdaad een heel fijn cadeau 😀 .

 3. Wat een leuk lijstje om te lezen! Dat dit ook allemaal kleine dingetjes zijn om blij mee te zijn had ik nog niet bij stilgestaan <3

 4. Ooh wat heerlijk dat je op vrijdag altijd maar halve dagen werkt! Dat voelt altijd net even iets specialer dan een halve dag werken op een (ik zeg maar wat) woensdag.

 5. Ik ben ook bijna jarig en ga dat een dag later in Londen vieren! 🙂
  Wat leuk, die website over vriendelijkheid! Jammer dat de dag al bijna voor bij is.

 6. Leuk lijstje om te lezen! Ben benieuwd wat je uiteindelijk van dat boek vindt! Ik heb hem wel zien liggen bij de bieb maar twijfelde nogal…

 7. Allemaal fijne dingen om te lezen zeg. Je layout is inderdaad erg prachtig (nog steeds haha) en ook heel fijn om te horen dat je er zelf zo blij mee bent 🙂 En wat leuk dat jullie bijna jarig zijn en ook zo lekker bij elkaar: lijkt mij heel handig en gezellig haha! Hoe tof trouwens dat jullie nieuwe auto hebben gekocht: is altijd een fijne aankoop. X

 8. Je nieuwe lay-out vind ik ook leuk. En al die invullingen van #PlukhetGeluk! Ik denk dat vele bloggers meegedaan hebben en nog meedoen. Want alle dagen zie je links verschijnen.. Zo fijn voor je!

 9. Heel erg fijn dat je na jullie verjaardagsviering een weekje vrij hebt! Leuk een nieuwe auto en Ed Sheeran is altijd goed. <3 Geniet van het skaten!

 10. Heerlijk dat je zo fijn aan het skeeleren bent en ik moet nog steeds naar Ed Sheeran luisteren! Heb die arme man nog geen kans gegeven.

 11. Jaaa! Ik ben op vrijdag om half 1 vrij en dat is zoo lekker….. heerlijk de hele middag vrij EN vroeg weekend. Beter kan bijna niet 😀

 12. He, wat leuk dit inderdaad! Dit is ideaal om kleinere dingen te omvatten en doordat het puntsgewijs is blijft het interesting om te lezen! Ik sla jouw blogpost op, misschien ga ik er dan ook wat mee doen – aangezien je in de intro zegt dat dat mag, soort van hihi.

 13. Heerlijk om op vrijdag lekker vroeg weekend te hebben! Ik lees trouwens op veel blogs over je pluk het geluk project. Ik vind het echt leuke en inspirerende blogjes om te lezen, dus daarvoor wil ik je echt bedanken! Kei goed initiatief. Ik hoop dat ik over een tijdje ook weer boeken kan lezen. Dat was altijd zo ontspannend voor me!

 14. Wat heeft dat “Stille Wateren” een mooie cover zeg! Ik ben zelf niet zo weg van thrillers, maar op basis van die cover alleen zou ik het kunnen kopen, haha. Ik ben heel benieuwd wat je van de rest van het boek vindt!

  Een vakantie is altijd een goed vooruitzicht. Hoewel ik, persoonlijk, wel een beetje klaar ben met de mijne. Maarja, die heeft door alle omstandigheden ook wel héél lang geduurd en is stiekem eigenlijk geeneens een vakantie geweest, haha.

  Leuk lijstje! Ik vind je bloglayout nog steeds erg mooi 🙂

 15. Leuk artikel! Ik vind je nieuwe lay out ook heel leuk! Straalt rust uit, en zo stel ik mij jou een beetje voor hahaha

 16. yeah, alweer een weekje vrij in het vooruitzicht lekker…
  Een boek waar je nog niet goed weet wat je van moet vinden, daar heb ik de laatste tijd erg vaak last van als ik aan het lezen ben…

 17. Wat een fijn lijstje! Ik had je auto al op instagram gezien, Is een hele mooie. Leuk om naar uit te kijken!

 18. Wat heerlijk… weer lekker op de skates! Het was er afgelopen weekend ook echt weer voor.. de lente komt eraan! 😀

 19. Ik vind het zo leuk dat je echt bewust stil staat om dingen te appreciëren en bij de dingen die je echt gelukkig en blij maken. Dat zouden we allemaal wel eens wat meer moeten doen denk ik! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *