Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Lijstjes & Stokjes

Thoughts Lately #5

Een vernieuwde layout een vernieuwd Thoughts Lately was mijn idee. Mede heb ik inspiratie gekregen door een lijstje van Ashleylynn. Enjoy mijn lijstje en ik ben erg benieuwd naar de jouwe!

Op mijn nachtkastjeStille wateren, debuut thriller van Viveca Sten

 photo IMG_20150205_092129_zps68baea97.jpg

Buiten het seizoen is het rustig op Sandhamm, het idyllische vakantie-eilandje vlak voor de kust bij Stockholm. Eigenlijk wonen er maar zo?n 120 mensen, maar als de midzomernacht dichterbij komt, loopt het vol met duizenden vakantiegangers en zeilers, die maar één ding willen: in alle rust genieten van de zon en de zee. Maar op een hete ochtend in juli spoelt het lijk van een man aan, gewikkeld in een vissersnet. Een week later wordt er op het eiland een vermoorde vrouw gevonden. Aanwijzingen zijn er bijna niet. De spanning bij de bevolking wordt opgevoerd. Is er een verband tussen de twee slachtoffers? Zal er nog een moord gepleegd worden? Welke geheimen liggen er verborgen op dit kleine eiland?

Tot nu toe?
Een aardig boek, loopt lekker door. Wat ik er van moet vinden weet ik na een aantal hoofdstukken nog niet zo goed.

» Blij met – Mijn blog(layout)
Nog steeds ben ik super blij met mijn vernieuwde bloglayout. Ook kan ik blij worden van al jullie leuke reacties, lieve reacties op Instagram en ben ik blij met de tonnen aan inspiratie die ik ineens heb.

» Ik kijk uit naar – Birthday & vakantie
Ik kijk erg uit naar onze gezamelijke verjaardagsviering. M. is 28 februari jarig, ik 1 Maart. We vieren het dus altijd gezellig samen. 1 avond komen vrienden langs en overdag voor familie. Tevens heb ik na mijn verjaardag heerlijk een weekje vrij, een beter cadeau kan je niet krijgen.

» Genieten van – Fridays!
Vrijdagen vind ik zó heerlijk he. Elke Vrijdag werk ik maar een ochtend, wat inhoud dat ik super vroeg weekend heb en de gehele dag nog voor me ligt. Zo fijn dat ik mijn werkuren op deze dag heb omgeruild.

» Wat ik vandaag ga doen – Werken, cursus
Vandaag een ochtendje en middagje werken. Vanmiddag ga ik weer van die leuke mokken maken met nagellak. Tevens tussendoor nog een cursus van werk. Hoop werkgerelateerd dus. Vanavond lekker een warme douche en met de beetjes omhoog ^^

» Op repeat – Ed Sheeran met Multiply X

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Echt een heerlijke cd die al maanden op repeat staat<3 Alle nummers zijn erg tof met als favoriet I’m a Mess.

» 3 dingen die ik leuk vind
– Jullie toffe invullingen en bijdrage aan #PlukHetGeluk project
Mijn vernieuwde layout
– Dat het eindelijke weer skate weer is<3

 photo IMG_20150213_154606_zps662b8473.jpg
Eerste rit van 2015 gereden: klein rondje 2,9 km. – 13-2-2015

Oh oh en ook nog super tof, wij hebben een splinternieuwe auto gekocht<3

♥ ♥ ♥ ♥

Thoughts Lately / 2 / 3 / 4

 photo dotted-line-2x_zps9506fe05.png & vandaag is het Doe vriendelijk dag. Super leuk, als je op de link klinkt krijg je een checklist van 5 dingen die je vandaag kan doen om vriendelijkheid te verspreiden. In het kader van #PlukhetGeluk: verspreid vriendelijkheid!

0

49 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *