Deze keer gaat het #PlukhetGeluk project over mijn grootste glimlach. Ik zou hier een foto van mijn bruiloft kunnen plaatsen. Van mijn vrijgezellenfeest. Samen met mijn ouders. Samen met mijn man of vriendinnen. Ik zou hier een plaatje kunnen plaatsen van een minion of de foto die ik maakte van het egeltje op vakantie in Centerparcs. Maar nee. Ik wil graag met jullie een aantal filmpjes delen waar ik altijd ontzettend om kan lachen. Filmpjes die me vrolijk maken.

 photo plukhetgeluk_zpse64121d3.jpg

Waarom dit project? ‘Het gras is groener aan de overkant’ Deze uitspraak ken je vast wel. Ik ben het hier niet mee eens. Ik denk dat je zelf al het geluk kan plukken wat je al bezit. Dit project is om mensen een positieve vibe mee te geven. Omdat ik vind dat tegenwoordig alles snel, mooier, duurder en beter moet. Omdat ik vind dat stil staan bij de kleine dingen in het leven het leven mooier maken. Ik hoop dat mensen bewuster gaan nadenken over wat ze al hebben en waar ze al gelukkig mee zijn. Pluk het Geluk.
Klik hier om alle posten van #PlukhetGeluk te lezen
Benieuwd naar de invullingen van degene die mee doen? Kijk op mijn Bloglovin’ (of Twitter) ik geef alle posten een hartje of sterretje/retweet. Deel alles met de hashtag #plukhetgeluk of laat het me weten als er een post staat zodat ik hem kan toevoegen.

0

35 reacties

35 thoughts on “#PlukhetGeluk Project – De grootste glimlach

 1. Aaah super leuke filmpjes haha, vooral van die baby’s en katten πŸ˜€ . Super leuk!

 2. Nicole says:

  Hele leukE filmpjes! Kende ze ook allemaal al hihi

 3. Wendy says:

  Ik heb me prima vermaakt met deze filmpjes. Ookal kon ik er een hoop al, ze blijven geweldig om te zien.

 4. Minoesjka says:

  Wat een leuke filmpjes πŸ™‚

 5. Saskia says:

  *heeft een big-smile op het gezicht*

 6. Ah die baby’s lig je zelf toch ook helemaal bij in een deuk?
  Hele leuke filmpjes allemaal

 7. sammie says:

  Leuke filmpjes! Minions zorgen altijd voor een smile bij mij πŸ™‚

 8. Inge says:

  Minioooons! Ze zijn zo grappig! Wat een geweldige post, zo vrolijk! En de zon schijnt hier ook nog eens dus mijn dag kan niet meer stuk!

 9. Petra says:

  Veel filmpjes ken ik al. Jeff Dunham is geweldig.

 10. Michaela says:

  Hhahaha, wat een geweldige filmpjes! Ik heb even goed kunnen lachen πŸ˜‰

 11. Minions maken mij altijd aan het lachen, ook nu weer haha

 12. Lies says:

  Leuk! Je kan dat lama filmpje morgen ook bij mij verwachten, hij staat al klaar. HILARISCH!

 13. Dascha says:

  Heel leuk πŸ˜€

  xoxo
  link verwijderd

 14. Jenn says:

  Heerlijk, leuke filmpjes!

 15. Laura says:

  Ooh Peanut, ik lach me altijd kapot als Jef hem bovenhaalt! Thuis heb ik 3 shows van hem op DVD en Achmed vind ik ook altijd heel leuk.

 16. Nicky says:

  Hele leuke filmpjes, ook bij mij toveren ze een lach op mijn gezicht. Een super project!

 17. Deisy says:

  Hhahaha.. wat een leuke filmpjes allemaal. Ik ben dol op minions, echt geweldig! Weer een geweldige invulling hoor dame. X

 18. angelique says:

  Wat een leuke invulling! Zo had ik het niet eens gezien!

 19. Nina Simplynspecial says:

  Aaah heerlijke invulling. Leuk om te zien zo op zondagmiddag hihi. Heb nu al zin om hierover te schrijven πŸ™‚

 20. jackie says:

  dit zijn idd ook van die dingen die voor een echte lach op je gezicht kunnen zorgen

 21. Louise says:

  Haha die scΓ¨ne uit How to lose a guy… was hem alweer vergeten πŸ™‚ En jouw laatste filmpje met de rode panda’s is erg leuk. Heb hem volgens mij een tijdje geleden ook bij jou gezien en nu gebruikt voor mijn post.

 22. Xaviera says:

  Hahaha wat een heerlijke filmpjes allemaal, ik heb goed gelachen! Wat leuk dat je de video van de Lama’s ertussen hebt staan, die staat bij mij ook al tussen de video’s voor mijn invulling van #PlukhetGeluk voor morgen! πŸ˜€ Baby’s die lachen, dat blijft altijd geweldig om te horen. Minions, Lama’s, Jeff Dunham, Crazy Cats… volgens mij hebben wij aardig dezelfde humor. πŸ˜‰

 23. Anneleen says:

  Haha dat babylachje is geweldig! πŸ˜€

 24. Birte says:

  Aaaaaah, zoals ik al zei: minions doen het ‘m voor mij ;-).

 25. Tamarah says:

  Haha, heerlijk, vooral die van de Lama’s blijft leuk πŸ™‚ .

 26. Mooi om te zien! Dit gaat verder dan een glimlach en is gewoon lekker lachen.

 27. Madrina says:

  Grote glimlach inderdaad! πŸ™‚ Vooral de minions.
  Ik ben alle opdrachten van #Plukhetgeluk in één grote blogpost aan het verzamelen. Dat mag toch ook hé? Hij komt in de loop van februari online.

 28. Nicky says:

  Haha, geweldig! Ik denk dat veel mensen hier een verschillende invulling aan gaan geven, wat het net leuk maakt! Mijn blogpost staat ook al klaar voor dinsdag.. πŸ™‚

 29. Amy says:

  Minioooons πŸ˜€ Zo leuk! Dat laatste filmpje is ook heel grappig. Ik ben bezig met mijn blogje hiervoor maar steeds als ik filmpjes zoek kom ik andere filmpjes tegen en zo ben je zo enkele uurtjes verder πŸ˜‰

 30. Veerlez says:

  You’re so vain, heerlijk <3
  En Minions, ik heb zoveel gemist, ik was gisteravond niet helemaal helder meer toen ik mijn post maakte πŸ˜‰

 31. saramsades says:

  prachtige filmpjes

 32. Patricia Schmitz-Heres says:

  Wat leuk!!! Ik ga hier over nadenken en woensdag komt mijn blog online πŸ˜€

 33. Bente says:

  Oh heerlijke filmpjes! Haha die vierling is ook super schattig! (kattenfilmpjes en lachende babies doen het bij mij ook altijd goed)

 34. Chantal says:

  Met recht een lach op mijn gezicht

 35. Birds & Buddha says:

  Haha, geweldig! Dat is leuk wakker worden. Ik zag deze week ook een filmpje voorbij komen van een kindje op een glijbaan die zijn hoofd steeds stoot. Beetje zielig wel maar na 10X zien moest ik nog lachen. Wat een leuk project toch!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *